Inchide

Este oficial, GTA 5 va rula 4K/60 FPS!

Adaugat: august 10, 2021
Actualizat: august 10, 2021
Tipster: ESPORTS
Categorii: Articole
0 comentarii

 

Grand Theft Auto V va rula la 4K / 60FPS pe PlayStation 5, conform versiunii germane a PlayStation Blog. Aceasta este prima parte reală a informațiilor substanțiale pe care fanii le-au obținut cu privire la performanțele noii versiuni și este probabil începutul unui mare impuls de marketing pentru relansarea Grand Theft Auto V mai târziu în acest an. Rockstar a înregistrat deja o mulțime de schimbări potențiale ale jocului, cum ar fi faptul că va exista conținut exclusiv în noul GTA V, cum ar fi vehiculele noi. Rockstar nu și-a dat exact o idee despre ce să ne așteptăm de la această nouă versiune, dar se pare că compania încearcă să facă tot ce poate pentru a încuraja jucătorii care au deja o copie să facă upgrade pentru noile console. Fanii sunt deja puțin epuizați de dependența excesivă a Rockstar de joc după opt ani, dar dacă Rockstar poate justifica noua versiune, poate că poate deschide apetitul în timp ce Grand Theft Auto VI își continuă dezvoltarea. Rockstar a blocat deja o mulțime de conținut în joc, ceea ce a dus la unele probleme de performanță de-a lungul anilor, dar din fericire, îmbunătățirile sunt pe cale.

Noua versiune Grand Theft Auto V va avea rezoluție 4K și 60FPS, conform versiunii germane a PlayStation Blog (prin intermediul utilizatorului Twitter Yan2295). Deși aceste informații nu provin de la Rockstar în sine, PlayStation a colaborat cu dezvoltatorul pentru relansarea viitoare a GTA V, ceea ce înseamnă că titularul platformei are probabil acces la acest tip de informații. Relansarea a fost anunțată la evenimentul de dezvăluire PlayStation 5 vara trecută și PlayStation va oferi chiar acces gratuit la versiunea independentă a GTA Online abonaților PS Plus la lansare

Parerile, comentariile si discutiile despre acest meci.

Lasa mai jos si tu un pont (pronostic) despre acest meci sau orice alt lucru care crezi ca meritaaflat despre meciul vs

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER

Inscrie-te mai jos pentru a primi zilnic cele mai tari ponturi si bilete la pariuri sportive.

 

Licenta

Site licentiat ONJN prin decizia nr.859/28.04.2016. Pariurile NU constituie o sursa sigura de castig, ci o forma de entertainment. Siteul pontul-zilei.com se adreseaza EXCLUSIV persoanelor peste 18 ani. Daca nu ai inca 18 ani, te rugam sa parasaesti acest site. Daca simti ca pierzi controlul in ceea ce priveste pariurile sau jocurile de noroc, adreseaza-te site-urilor specializate pentru asistenta.

 

+ Licenta

Site licentiat ONJN prin decizia nr.859/28.04.2016. Pariurile NU constituie o sursa sigura de castig, ci o forma de entertainment. Siteul pontul-zilei.com se adreseaza EXCLUSIV persoanelor peste 18 ani. Daca nu ai inca 18 ani, te rugam sa parasaesti acest site. Daca simti ca pierzi controlul in ceea ce priveste pariurile sau jocurile de noroc, adreseaza-te site-urilor specializate pentru asistentax.

 

 

Alatura-te gropului nostru de Facebook

 

Inscrie-te Acum

 

 

invarte ruleta si castiga

Completeaza campurile de mai jos, invarte ruleta si vei primi pe mail premiul.

invarte ruleta si castiga

Completeaza campurile de mai jos, invarte ruleta si vei primi pe mail premiul.

Ponturile Zilei

Ponturi Mallorca-Villarreal 19-septembrie-2021 La Liga
19.09.2021 15:00

Ponturi Nice-Monaco 19-septembrie-2021 Ligue 1
19.09.2021 14:00

Ponturi Betis vs Espanyol fotbal 19 septembrie 2021 La Liga
19.09.2021 19:30

Biletele Zilei

Biletul zilei fotbal ERC – Sambata 18 Septembrie 2021 – Cota 2.43 – Castig potential 729 RON

Biletul zilei tenis ERC – Sambata 18 Septembrie 2021 – Cota 2.54 – Castig potential 763 RON

Biletul zilei fotbal Alyn – Sambata 18 Septembrie 2021 – Cota 2.17 – Castig potential 434 RON

50 rotiri FĂRĂ DEPUNERE și FĂRĂ RULAJ!