Inchide

Electronic Arts oferă jucătorilor de FIFA 21 un card gratuit! Recenzia completă

Adaugat: ianuarie 4, 2021
Actualizat: ianuarie 4, 2021
Tipster: vLd
Categorii: Articole
0 comentarii

 

Seria Headliners din FIFA 21 oferă, pe langă cardurile ce valorează sute de mii de monede, și jucători gratuiți. Unul dintre cele mai așteptate evenimente ale acestui an din Ultimate Team s-a lansat în FIFA 21, iar fanii sunt extrem de încantați de prima echipa. Jucători de top precum Bruno Fernandes, Fabinho, Ben Yedder și mulți alții, au primit o mulțime de atribute îmbunățite din partea Electronic Arts, jucătorii devenind foarte tehnici și eficienți. Deși majoritatea cardurilor au un preț ridicat pe piața de transfer, cum este spre exemplu cardul lui Bruno Feranandes, cotat la două milioane de monede, producătorii jocului au lansat și un card gratuit cu atribute foarte bune.

 


 

Pe poziția de mijlocaș central, Matheus Cunha devine unul dintre cei mai buni jucători pe poziția sa din tot campionatul eBundesliga.  Mijlocașul a primit din partea Electronic Arts un card cu atribute foarte echilibrat și tehnice, viteza de 86 fiind compusă dintr-o accelerație de 85 și un sprint de 86, în timp ce șutul de 85 îi oferă cardului o poziționare de 84 și o putere a șutului de 84, devenind foarte eficient în careul advers. Pe partea de pasă, mijlocașul are un atribut de 80, completat de un dribling de 89, oferindu-I jucătorului astfel o agilitate de 89 și un control al balonului cu același rating. Pe partea tehnică, producătorii jocului i-au oferit 4 stele pentru Skill Move, respectiv 4 stele pentru Weak Foot. Aplicand o chimie de tipul „Hunter”, mijlocașul are o viteză de 96, un șut de 92 și un dribling de 90. Un atuu foarte important al cardului este acela că jucătorul poate fi utilizat atat pe poziția de mijlocaș central, cat și drept atacant central, în funcție de preferințele utilizatorilor.

 

Cum puteți obține, gratuit, cardul mijlocașului

AISING THE HEAT

Înscrie un gol din afara careului într-o victorie, în modul Live FUT Friendly: Headliners Challenge

SCORCHING SAMBA

Înscrie și oferă o pasa de gol folosind un jucător brazilian în două victorii din modul Live FUT Friendly: Headliners Challenge

THROUGH TEMPERATURE

Oferă o pasă de gol cu pasa la înaintare folosind jucători cu minimum 4 stele pentru Skill Moves, respectiv 3 stele pentru Weak Foot în Live FUT Friendly: Headliners Challenge

HEADLINE HERO

Caștigă patru meciuri  Live FUT Friendly: Headliners Challenge

SCORING STREAK

Înscrie în 10 meciuri diferite folosind jucători din eBundesliga în Live FUT Friendly: Headliners Challenge

Parerile, comentariile si discutiile despre acest meci.

Lasa mai jos si tu un pont (pronostic) despre acest meci sau orice alt lucru care crezi ca meritaaflat despre meciul vs

 

Licenta

Site licentiat ONJN prin decizia nr.859/28.04.2016. Pariurile NU constituie o sursa sigura de castig, ci o forma de entertainment. Siteul pontul-zilei.com se adreseaza EXCLUSIV persoanelor peste 18 ani. Daca nu ai inca 18 ani, te rugam sa parasaesti acest site. Daca simti ca pierzi controlul in ceea ce priveste pariurile sau jocurile de noroc, adreseaza-te site-urilor specializate pentru asistenta.

 

+ Licenta

Site licentiat ONJN prin decizia nr.859/28.04.2016. Pariurile NU constituie o sursa sigura de castig, ci o forma de entertainment. Siteul pontul-zilei.com se adreseaza EXCLUSIV persoanelor peste 18 ani. Daca nu ai inca 18 ani, te rugam sa parasaesti acest site. Daca simti ca pierzi controlul in ceea ce priveste pariurile sau jocurile de noroc, adreseaza-te site-urilor specializate pentru asistentax.

 

 

Alatura-te gropului nostru de Facebook

 

Inscrie-te Acum

 

 

invarte ruleta si castiga

Completeaza campurile de mai jos, invarte ruleta si vei primi pe mail premiul.

invarte ruleta si castiga

Completeaza campurile de mai jos, invarte ruleta si vei primi pe mail premiul.

Ponturile Zilei

Ponturi Rayo - Barcelona fotbal 27-ianuarie-2021 Cupa Spaniei
27.01.2021 22:00

Ponturi Politehnica Iasi - UTA fotbal 27-ianuarie-2021 Liga 1
27.01.2021 17:30

Ponturi Tottenham vs Liverpool fotbal 28 ianuarie 2021 Premier League
28.01.2021 22:00

Biletele Zilei

Biletul zilei fotbal COTA MARE – Miercuri 27 Ianuarie – Cota 237 – Castig potential 7107 RON

Biletul zilei MRS – Marti 26 Ianuarie – Cota 2.16 – Castig potential 308 RON

Biletul zilei Alyn – Marti 26 Ianuarie 2021 – Cota 2.04 – Castig potential 408 RON