Inchide

Electronic Arts adauga în FIFA 21 cel mai așteptat eveniment de la începutul anului: Headliners

Adaugat: ianuarie 2, 2021
Actualizat: ianuarie 2, 2021
Tipster: vLd
Categorii: Articole
0 comentarii

 

EA Sports a introdus un nou eveniment în modul Ultimate Team din FIFA 21, lansand astfel o nouă serie de carduri cu atribute fantastice, atat ofensive, cat și defensive. Pana la lansarea celor mai importante evenimente ale jocului, TOTS & TOTY, cardurile de tipul Headliners vor ramane în topul preferințelor pentru utilizatorii jocului. Totuși, jucătorii incluși în eveniment vin și cu un preț pe măsura, unele carduri fiind estimate chiar și la 2.000.000 monede, în funcție de platforma pe care o folosiți. Cardurile Headliners pot fi obținute atat direct de pe piața de transfer a jocului, cat și din pachetele promoționale oferite de EA Sports.

 

Cel mai bun card al primei echipe de Headliners cel al mijlocasului Bruno Fernandes, pe pozitia de mijlocas ofensiv central, jucătorul devenind astfel unul dintre cei mai buni jucatori din acest mod al jocului. Pe langa evenimentele INFORM, Road To The Final si Player Of The Month, mijlocasul a fost inclus in acest eveniment, pretul pe piata de transfer fiind de aproximativ 2.000.000 monede, în funcție de platforma pe care o folosiți. Atributele jucătorului sunt fantastice și foarte eficiente, în special cele ofensive. Portughezul are o viteză de 82, compusă dintr-o accelerație de 83 și un sprint de 81, în timp ce șutul de 90 și pasa de 92 completează atributele ale cardului. Dribling-ul, cotat la 91, este compus dintr-o agilitate de 85 și un control al balonului de 84, toate acestea fiind completate de 4 stele pentru Skill Moves, respectiv 4 stele pentru Weak Foot. O chimie de tipul „Shadow” îi oferă mijlocașului o viteză de 92 și o putere defensivă de 82, cardul devenind unul complet.

 


 

Cotat la un preț de aproximativ 260.000 monede și poziționat în centrul defensivei, cardul lui Fabinho a primit o nouă serie de abilități defensive, jucătorul fiind foarte eficient și puternic. Viteza de 69 este cel mai slab atribut al fundașului, acesta fiind compusă dintr-o accelerație de 68 și un sprint de 70. Șutul de 70, pasa de 80 și dribling-ul de 78 sunt atributele ofensive ale jucătorului, care, din minutul 1, poate fi folosit drept mijlocaș defensiv. Puterea defensivă de 87, respectiv forța fizică de 85 sunt cele mai bune abilități pe care cardul le deține, iar odată aplicată chimia de tipul „Shadow”, jucătorul ajunge la o viteză de 79 și la o putere defensivă de 95. Pe partea tehnică, fundașul a primit din partea Electronic Arts 3 stele pentru Skill Moves, respectiv 2 stele pentru Weak Foot.

 

Click pe BUTON si in cateva minute te vei alatura miilor de pariori care au ales BETANO

BONUS: Freebet Fotbal de până la 500 lei + bonus 100%!

 

Lista completă de Headliners #1

Bruno Fernandes (Manchester United)

Fabinho (Liverpool)

Ben Yedder (AS Monaco)

Wilfred Zaha (Crystal Palace)

Mikel Oyarzabal (Real Sociedad)

Joao Felix (Atletico Madrid)

Jonathan Bomba (Lille OSC)

Henrikh Mkhitaryan Lukas Hradecky (Bayer Leverkusen)

Martin Hinteregger (Eintracht Frankfurt)

Jordan Amavi (Marseille)

Parerile, comentariile si discutiile despre acest meci.

Lasa mai jos si tu un pont (pronostic) despre acest meci sau orice alt lucru care crezi ca meritaaflat despre meciul vs

 

Licenta

Site licentiat ONJN prin decizia nr.859/28.04.2016. Pariurile NU constituie o sursa sigura de castig, ci o forma de entertainment. Siteul pontul-zilei.com se adreseaza EXCLUSIV persoanelor peste 18 ani. Daca nu ai inca 18 ani, te rugam sa parasaesti acest site. Daca simti ca pierzi controlul in ceea ce priveste pariurile sau jocurile de noroc, adreseaza-te site-urilor specializate pentru asistenta.

 

+ Licenta

Site licentiat ONJN prin decizia nr.859/28.04.2016. Pariurile NU constituie o sursa sigura de castig, ci o forma de entertainment. Siteul pontul-zilei.com se adreseaza EXCLUSIV persoanelor peste 18 ani. Daca nu ai inca 18 ani, te rugam sa parasaesti acest site. Daca simti ca pierzi controlul in ceea ce priveste pariurile sau jocurile de noroc, adreseaza-te site-urilor specializate pentru asistentax.

 

 

Alatura-te gropului nostru de Facebook

 

Inscrie-te Acum

 

 

invarte ruleta si castiga

Completeaza campurile de mai jos, invarte ruleta si vei primi pe mail premiul.

invarte ruleta si castiga

Completeaza campurile de mai jos, invarte ruleta si vei primi pe mail premiul.

Ponturile Zilei

Ponturi Alba Berlin-PBC CSKA Moscova baschet 27-ianuarie-2021 Euroliga
27.01.2021 21:00

Ponturi Rayo - Barcelona fotbal 27-ianuarie-2021 Cupa Spaniei
27.01.2021 22:00

Ponturi Politehnica Iasi - UTA fotbal 27-ianuarie-2021 Liga 1
27.01.2021 17:30

Biletele Zilei

Biletul zilei fotbal COTA MARE – Miercuri 27 Ianuarie – Cota 237 – Castig potential 7107 RON

Biletul zilei MRS – Marti 26 Ianuarie – Cota 2.16 – Castig potential 308 RON

Biletul zilei Alyn – Marti 26 Ianuarie 2021 – Cota 2.04 – Castig potential 408 RON