Inchide

EA Sports va găzdui un nou turneu de FIFA 21!

Adaugat: martie 21, 2021
Actualizat: martie 21, 2021
Tipster: ESPORTS
Categorii: Articole
0 comentarii

Electronic Arts va introduce FIFA Face-Off, un nou spectacol de jocuri esports condus de comunitate, care va cuprinde vedete, profesioniști FIFA și mai mulți membri ai echipei pentru a concura într-o colecție de mini-jocuri.

Premiera va avea loc pe 19 și 26 martie și include vedetele lui Ted Lasso, Jason Sudeikis și Brendan Hunt, ambii apărând în personaj alături de gazda The Daily Show, Trevor Noah, și cantautorii Becky G și Nicky Jam. Aceste celebrități vor face echipă cu un mix de jucători profesioniști FIFA, cum ar fi Castro 1021. Fiecare echipă va reprezenta unul dintre cei patru fani norocoși care au fost selectați printr-un concurs comunitar de înregistrări video, care a avut mii de înregistrări. Echipele respective vor concura într-un pachet mixt de evenimente și mini-jocuri pentru a încerca să obțină cea mai mare parte din fondul de premii de 25.000 $ în numele fanului pe care îl reprezintă. Ambele episoade vor vedea vedete și jucători FIFA împerecheați, selectând o listă în FIFA Ultimate Team și concurând într-un eveniment cu două picioare din joc.

Diverse mini-jocuri și provocări suplimentare vor fi combinate și în timpul evenimentului. Aceste competiții suplimentare ar putea prezenta talente suplimentare și vor include chiar și anumite concursuri de spectatori pentru a atrage fanii care urmăresc în direct spectacolul. “Neavând anterior experiență în antrenarea fotbalului sau a fotbalului, dacă vreți, cred că Ted Lasso este candidatul perfect pentru a domina într-o competiție de e-sport EA Sports FIFA”, a spus Sudeikis. „Acestea fiind spuse, pasiunea lui Ted pentru a concura și pentru a avea antrenor Beard alături de el în sprijin poate fi suficientă pentru el pentru a obține gloria sporturilor sportive în cel mai popular joc video sportiv din lume. Nu-l subestima niciodată pe antrenorul Ted Lasso. ”  În primul episod, fanii pot urmări Nicky Jam, Donovan „Tekkz” Hunt al lui Fnatic și EashVeraam17 îl iau pe Becky G, Ninle în pijama Olle „Ollelito” Arbi și JDenman. Cel de-al doilea episod îl va avea pe Trevor Noah, Lisa Manley din NFG_esports și FUTHeda în fața lui Ted Lasso, Jaime „Gravesen” Álvarez, Cory_B și Coach Beard a lui DUX Gaming.

Parerile, comentariile si discutiile despre acest meci.

Lasa mai jos si tu un pont (pronostic) despre acest meci sau orice alt lucru care crezi ca meritaaflat despre meciul vs

 

Licenta

Site licentiat ONJN prin decizia nr.859/28.04.2016. Pariurile NU constituie o sursa sigura de castig, ci o forma de entertainment. Siteul pontul-zilei.com se adreseaza EXCLUSIV persoanelor peste 18 ani. Daca nu ai inca 18 ani, te rugam sa parasaesti acest site. Daca simti ca pierzi controlul in ceea ce priveste pariurile sau jocurile de noroc, adreseaza-te site-urilor specializate pentru asistenta.

 

+ Licenta

Site licentiat ONJN prin decizia nr.859/28.04.2016. Pariurile NU constituie o sursa sigura de castig, ci o forma de entertainment. Siteul pontul-zilei.com se adreseaza EXCLUSIV persoanelor peste 18 ani. Daca nu ai inca 18 ani, te rugam sa parasaesti acest site. Daca simti ca pierzi controlul in ceea ce priveste pariurile sau jocurile de noroc, adreseaza-te site-urilor specializate pentru asistentax.

 

 

Alatura-te gropului nostru de Facebook

 

Inscrie-te Acum

 

 

invarte ruleta si castiga

Completeaza campurile de mai jos, invarte ruleta si vei primi pe mail premiul.

invarte ruleta si castiga

Completeaza campurile de mai jos, invarte ruleta si vei primi pe mail premiul.

Ponturile Zilei

Ponturi Saint-Etienne - Brest fotbal 24-aprilie-2021 Franta Ligue 1
24.04.2021 14:00

Pontul zilei 23 Aprilie – ROMANIA Liga 1
23.04.2021 17:30

Ponturi Podbeskidzie vs Lech fotbal 23 aprilie 2021 Ekstraklasa
23.04.2021 21:30

Biletele Zilei

Biletul zilei tenis ERC – Vineri 23 Aprilie – Cota 2.09 – Castig potential 626 RON

Biletul zilei fotbal ERC – Vineri 23 Aprilie – Cota 2.71 – Castig potential 1626 RON

Biletul zilei fotbal Alyn – Vineri 23 Aprilie 2021 – Cota 1.92 – Castig potential 384 RON

CLICK AICI ȘI AI 50 LEI FĂRĂ DEPUNERE
ȘI FĂRĂ RULAJ LA BETANO >>

20 ROTIRI FĂRĂ DEPUNERE AICI!