Inchide

EA Sports a introdus și fundașii din „Echipa Anului”! Ce atribute au primit

Adaugat: ianuarie 27, 2021
Actualizat: ianuarie 27, 2021
Tipster: vLd
Categorii: Articole
0 comentarii

 

După câteva luni bune de așteptare, pline de suspans, fanii modului Ultimate Team au fost recompensați de EA Sports cu cel mai interesant evenimente pe care producătorii jocului îl distribuie Echipa Anului. În funcție de prestația jucătorului din sezonul respectiv, cât și de voturile comunității, Electronic Arts lansează, anual, o echipă formată din cei mai buni jucători. Cardurile jucătorilor ajung să depășească rating-ul de 90 și primesc o mulțime de atribute foarte eficiente și echilibrat, devenind cele mai eficiente și productive carduri din acest mod al jocului. Totuși, prețurile sunt pe măsura abilităților, unii jucători fiind cotați chiar și la 8 milioane de monede.

 

După ce au introdus atacanții și mijlocașii Echipei în două etape diferite, producătorii jocului lansează și fundașii, respectiv portarul din TOTY.  

 • Virgil Van Dijk – CB
 • Sergio Ramos – CB
 • Trent Alexander-Arnold – RB
 • Alphonso Davies – LB
 • Manuel Neur – GK

 

Cotat la aproximativ 3.300.000 monede, în funcție de platforma pe care o folosiți, Virgil Van Dijk devine atât unul dintre cel mai scumpi fundaș din acest mod al jocului, cât și cel mai eficient. Jucătorul are o 85, compusă dintr-o accelerație de 81 și un sprint de 88, în timp ce pasa de 88 și dribling-ul de 82 constituie atributele ofensive pe care cardul le deține. Pe partea defensivă, fundașul are o serie de atribute fantastice, compuse dintr-o putere defensivă de 97, respectiv o forța fizică de 94. Pentru un upgrade de viteză, pasă și dribling-ul, chimia de tipul „Engine” este recomandată.

 

Pe poziția de fundaș central, Sergio Ramos are un rating general de 96 și valorează aproximativ 2.300.000 monede, raportul calitate-preț fiind unul excelent. Jucătorul are o viteză de 83, o pasă de 87 și un dribling de 87, oferindu-i o agilitate de 92 și un control al balonului de 98, în timp ce puterea defensivă de 96 și forța fizică sunt cele mai bune atribute ale fundașului. Pentru o viteză crescută, cât și o putere defensivă mai eficientă, chimia de tipul „Shadow” este cea mai productivă.

Tipserii recomanda: 

Trent Alexander-Arnold are un preț estimat de 1.277.000 monede, în funcție de platforma pe care o folosiți. Fundașul de bandă dreapta a fost recompensat de EA Sports cu un card foarte bun, viteza de 92, pasa de 96, dribling-ul de 90, puterea defensivă de 91 și forța fizică de 84 fiind cele mai bune atribute ale fundașului. Odată aplicată chimia „Anchor”, jucătorul ajunge la o viteză de 97, o putere defensivă de 96 și o forța fizică de 90, devenind unul dintre cei mai buni jucători pe poziția sa din acest mod al jocului.

Estimat la un preț de aproximativ 2.050.000 monede, Alphonso Davies deține, de asemenea, un card foarte eficient și rapid. Viteza de 99 îi oferă jucătorului cel mai important element pentru un fundaș de bandă, în timp ce pasa de 89, dribling-ul de 86, puterea defensivă de 91 și forța fizică de 90 constituie restul atributelor pe care jucătorul le-a primit din partea EA Sports. Pentru o pasă, putere defensivă, cât și o forța fizică crescută,  este recomandată chimia „Blackbone”.
Manuel Neurer valorează aproximativ 800.000 monede și este, pe lângă alte carduri de tipul ICON, unul dintre cei mai buni portari din acest mod al jocului. Pentru a îi oferi o serie de atribute foarte bune, EA Sports i-a dat cardului o aruncare de 95, o lovitură de 98 și niște reflexe de 96.

 

Lista completă de jucători TOTY din FIFA 21

 • Piemonte Calcio (Juventus) ST Cristiano Ronaldo
 • PSG ST Kylian Mbappe
 • Bayern Munich ST Robert Lewandowski
 • Manchester United CAM Bruno Fernandes
 • Manchester City CAM Kevin de Bruyne
 • Bayern Munich CDM Joshua Kimmich
 • Bayern Munich LB Alphonso Davies
 • Real Madrid CB Sergio Ramos
 • Liverpool CB Virgil van Dijk
 • Liverpool RB Trent Alexander-Arnold
 • Bayern Munich GK Manuel Neuer
Tipserii recomanda: 
Parerile, comentariile si discutiile despre acest meci.

Lasa mai jos si tu un pont (pronostic) despre acest meci sau orice alt lucru care crezi ca meritaaflat despre meciul vs

 

Licenta

Site licentiat ONJN prin decizia nr.859/28.04.2016. Pariurile NU constituie o sursa sigura de castig, ci o forma de entertainment. Siteul pontul-zilei.com se adreseaza EXCLUSIV persoanelor peste 18 ani. Daca nu ai inca 18 ani, te rugam sa parasaesti acest site. Daca simti ca pierzi controlul in ceea ce priveste pariurile sau jocurile de noroc, adreseaza-te site-urilor specializate pentru asistenta.

 

+ Licenta

Site licentiat ONJN prin decizia nr.859/28.04.2016. Pariurile NU constituie o sursa sigura de castig, ci o forma de entertainment. Siteul pontul-zilei.com se adreseaza EXCLUSIV persoanelor peste 18 ani. Daca nu ai inca 18 ani, te rugam sa parasaesti acest site. Daca simti ca pierzi controlul in ceea ce priveste pariurile sau jocurile de noroc, adreseaza-te site-urilor specializate pentru asistentax.

 

 

Alatura-te gropului nostru de Facebook

 

Inscrie-te Acum

 

 

invarte ruleta si castiga

Completeaza campurile de mai jos, invarte ruleta si vei primi pe mail premiul.

invarte ruleta si castiga

Completeaza campurile de mai jos, invarte ruleta si vei primi pe mail premiul.

Ponturile Zilei

Ponturi Villarreal vs Atletico Madrid fotbal 28 februarie 2021 LaLiga
28.02.2021 22:00

Ponturi Napoli vs Benevento fotbal 28 februarie 2021 Serie A
28.02.2021 19:00

Pontul Zilei 28 Februarie – ROMANIA Liga 1
28.02.2021 18:00

Biletele Zilei

Biletul zilei fotbal Alyn – Duminica 28 Februarie 2021 – Cota 2.25 – Castig potential 449 RON

Biletul zilei fotbal COTA MARE – Duminica 28 Februarie – Cota 174 – Castig potential 5722 RON

Biletul zilei fotbal Tudor – Sambata 27 Februarie 2021 – Cota 10.27 – Castig potential 1027 RON