Select your Top Menu from wp menus

Doi pariori au presimțit dezastrul cu Germania și au dat lovitura la Superbet Bucureșteanul a câștigat 38.317 lei, iar constănțeanul 11.485 de lei

Toată țara a vibrat joi seara traversată de un optimism incurabil înaintea semifinalei României cu Germania de la Europeanul sub 21 de ani din Italia. După ce i-am luat la mână pe croați, englezi și francezi, venise rândul nemților și cei care pariaseră împotriva noastră în grupe erau tentați să-și schimbe opțiunea pentru jocul de la Bologna.

Alege să pariezi la Superbet din confortul casei! CLICK pentru bonus până la 500 RON!

Doi pariori români n-au judecat însă cu inima și au jucat cum au crezut de cuviință, adică împotriva trupei lui Mirel Rădoi. Și nu orice pronostic, ci chiar scor exact, 4-2 pentru nemți la o cotă bombă de aproape 50,00. Și după o primă repriză la finalul căreia Pușcaș și compania conduceau cu 2-1 probabil că nu mai sperau să le iasă acest meci. Ianis Hagi a comis o greșeală și Germania ne-a egalat, iar golurile 3 și 4 au venit în minutele 90 și 90+4 identic, din două lovituri libere executate imparabil.

Odată ieșit acest pronostic, cu ceva noroc, e destul de evident, atenția pariorilor s-a îndreptat către cealaltă semifinală, Spania – Franța, pe care au jucat-o pe același bilet, tot scor exact, 4-1, la o frumoasă cotă de puțin peste 40,00. Și aici a fost thriller pentru că Franța a deschis scorul rapid, în minutul 16, și un al doilea gol distrugea super-biletul celor doi. Nu s-a întâmplat, însă, iar Roca și Oyarzabal, până la pauză, plus Olmo și Mayoral în a doua parte, au înscris exact cele patru goluri necesare.

Astfel, cota totală a sărit de 2.000 și câștigul se anunța frumos pentru orice miză. Bucureșteanul a fost mai generos și a aruncat în luptă 20 de lei, motiv pentru care, după scăderea impozitului, a pus mâna pe o sumă frumușică, de aproximativ 37.934 lei, iar cel care a jucat la Constanța a mizat doar 6 lei, motiv pentru care a câștigat 11.370 de lei.

Tipserii recomanda:  Vlad Cazino

Deschide cont la Superbet și ai 100% până la 500 RON la primele trei depuneri!

În aceste condiții, gustul amar lăsat de eliminarea de la Euro Under 21 s-a mai îndulcit puțin pentru acești doi pariori, inspirați, curajoși și norocoși.

About The Author

Related posts

Premiem cei mai activi 10 comentatori pe saptamana!

Comenteaza si castiga 30 Zile in Grupul Superpont Premium - CEL MAI BUN GRUP de PARIURI LIVE din Romania

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Aboneaza-te la newsletter-ul
nostru si castiga
50 RON GRATIS

Aboneaza-te la newsletter si
    castiga 50 RON GRATIS