Dezvoltatorul FIFA 23 a ghicit, pentru a patra oara consecutiv, câștigătoarea Cupei Mondiale 2022!

Adaugat: decembrie 22, 2022
Actualizat: decembrie 22, 2022
Tipster: ESPORTS
Categorii: Articole
0 comentarii

EA Sports fie este extrem de norocoasă, fie cunoaște foarte bine Cupa Mondială. Sau ar putea fi pur și simplu faptul că seria FIFA este extrem de precisă în simularea Cupei Mondiale. De ce spunem asta? Ei bine, EA a ghicit corect ultimele patru campioane ale Cupei Mondiale. Publisher-ul celor mai popular simulator de fotbal nu și-a dezămăgit fanii, reușind să fie extrem de precis în alegerea unei echipe câștigătoare.

 

Cupa Mondială din Qatar a fost un turneu complet, plin de spectacol. Au fost goluri de excepție, a fost dramatism pe final de meci, multe meciuri au ajuns în prelungiri și majoritatea s-au terminat la penalty-uri. Finala Cupei Mondiale din 2022 a reușit cumva să îmbine toate aceste elemente într-unul singur și a mulțumit mulți fani, încheindu-se cu un trofeu pentru Lionel Messi, care devine tot mai greu de contestat ca fiind cel mai bun jucător din toate timpurile cu fiecare meci pe care îl joacă.

 

Simulatoarele de fotbal nu ne-au dezamăgit la o Cupă Mondială de mai bine de un deceniu, reușind să ghicească fiecare campioană din 2010 încoace: Spania în 2010, Germania în 2014, Franța în 2018 și acum Argentina în 2022.

 

Argentina a avut de suferit de pe urma acurateței celor de la EA Sports. Messi, în cea mai bună formă a sa, nu a putut învinge Germania în marea finală. Opt ani mai târziu, FIFA 23 spunea că legenda își va primi ceea ce i se cuvine, și așa a fost. Argentina a îndurat un început de coșmar al fazei grupelor, un egal în ultima secundă contra Olandei în sferturile de finală, lovituri de departajare la penalty-uri împotriva olandezilor, apoi o egalare a francezilor de la un avantaj de 2 goluri în finală, urmată de alte penalty-uri.

 

Totuși, la finalul partidei, EA Sports a „nimerit” din nou echipa câștigătoare, facând ca această să devină al 4-lea pronostric câștigător la rând.

 

Parerile, comentariile si discutiile despre acest meci.

Lasa mai jos si tu un pont (pronostic) despre acest meci sau orice alt lucru care crezi ca meritaaflat despre meciul vs

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER

Inscrie-te mai jos pentru a primi zilnic cele mai tari ponturi si bilete la pariuri sportive.

 

Licenta

Site licentiat ONJN prin decizia nr.859/28.04.2016. Pariurile NU constituie o sursa sigura de castig, ci o forma de entertainment. Siteul pontul-zilei.com se adreseaza EXCLUSIV persoanelor peste 18 ani. Daca nu ai inca 18 ani, te rugam sa parasaesti acest site. Daca simti ca pierzi controlul in ceea ce priveste pariurile sau jocurile de noroc, adreseaza-te site-urilor specializate pentru asistenta.

 

+ Licenta

Site licentiat ONJN prin decizia nr.859/28.04.2016. Pariurile NU constituie o sursa sigura de castig, ci o forma de entertainment. Siteul pontul-zilei.com se adreseaza EXCLUSIV persoanelor peste 18 ani. Daca nu ai inca 18 ani, te rugam sa parasaesti acest site. Daca simti ca pierzi controlul in ceea ce priveste pariurile sau jocurile de noroc, adreseaza-te site-urilor specializate pentru asistentax.

 

 

Alatura-te gropului nostru de Facebook

 

Inscrie-te Acum

 

 

invarte ruleta si castiga

Completeaza campurile de mai jos, invarte ruleta si vei primi pe mail premiul.

invarte ruleta si castiga

Completeaza campurile de mai jos, invarte ruleta si vei primi pe mail premiul.

Ponturile Zilei

Ponturi Inter vs Atalanta fotbal 31 ianuarie 2023 Cupa Italiei
31.01.2023 22:00

Ponturi Union Berlin vs Wolfsburg fotbal 31 ianuarie 2023 Cupa Germaniei
31.01.2023 21:45

Ponturi Paderborn vs VfB Stuttgart fotbal 31 ianuarie 2023 Cupa Germaniei
31.01.2023 19:00

Biletele Zilei

Biletul zilei MRS – Luni 30 Ianuarie - Cota 2.54 – Castig potential 380 RON

Biletul zilei fotbal TUDOR – Luni 30 Ianuarie 2022 – Cota 2.36 – Castig potential 709 RON

Biletul zilei fotbal COTA MARE – Luni 30 Ianuarie – Cota 98 – Castig potential 2443 RON