Dezvoltatorul Dark Souls își repară în sfârșit serverele de jocuri

Adaugat: mai 13, 2022
Actualizat: mai 13, 2022
Tipster: ESPORTS
Categorii: Articole
0 comentarii

Au trecut mai bine de patru luni de când toate serverele de computer Dark Souls au fost scoase offline din cauza unui exploit semnificativ al hackerilor, dar dezvoltatorul FromSoftware lucrează în sfârșit la o remediere. Seria Dark Souls a avut patru intrări principale lansate pe PC, inclusiv Dark Souls: Remastered. Fiecare joc necesită jucătorilor să lupte cu diverse creaturi și lupte  în timp ce traversează o lume fantastică fascinantă, care răsplătește foarte mult explorarea. Seria este cunoscută și pentru dificultatea sa, dar asta nu a împiedicat-o să câștige multe premii, inclusiv The Ultimate Game of All Time.

Mulți jucători interesați de populara serie Dark Souls sunt adesea îngrijorați să încerce jocurile RPG de acțiune din cauza greutății infame a jocului. O caracteristică proeminentă a fiecărui joc Dark Souls este multiplayerul cooperativ, care ajută la simplificarea și distracția jocurilor pentru mulți jucători. Componenta online le permite jucătorilor să lase mesaje altora și să cheme prieteni pentru a ajuta la navigarea sau lupta prin zonele provocatoare ale jocului. Din păcate, o exploatare specifică pe serverele din seria Dark Souls a permis hackerilor să se infiltreze în PC-urile jucătorilor. Dezvoltatorii jocului au ales să închidă serverele pentru a-i proteja pe jucători până când se poate găsi o soluție. A durat luni de zile, dar se pare că au loc progrese.

Parerile, comentariile si discutiile despre acest meci.

Lasa mai jos si tu un pont (pronostic) despre acest meci sau orice alt lucru care crezi ca meritaaflat despre meciul vs

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER

Inscrie-te mai jos pentru a primi zilnic cele mai tari ponturi si bilete la pariuri sportive.

 

Licenta

Site licentiat ONJN prin decizia nr.859/28.04.2016. Pariurile NU constituie o sursa sigura de castig, ci o forma de entertainment. Siteul pontul-zilei.com se adreseaza EXCLUSIV persoanelor peste 18 ani. Daca nu ai inca 18 ani, te rugam sa parasaesti acest site. Daca simti ca pierzi controlul in ceea ce priveste pariurile sau jocurile de noroc, adreseaza-te site-urilor specializate pentru asistenta.

 

+ Licenta

Site licentiat ONJN prin decizia nr.859/28.04.2016. Pariurile NU constituie o sursa sigura de castig, ci o forma de entertainment. Siteul pontul-zilei.com se adreseaza EXCLUSIV persoanelor peste 18 ani. Daca nu ai inca 18 ani, te rugam sa parasaesti acest site. Daca simti ca pierzi controlul in ceea ce priveste pariurile sau jocurile de noroc, adreseaza-te site-urilor specializate pentru asistentax.

 

 

Alatura-te gropului nostru de Facebook

 

Inscrie-te Acum

 

 

invarte ruleta si castiga

Completeaza campurile de mai jos, invarte ruleta si vei primi pe mail premiul.

invarte ruleta si castiga

Completeaza campurile de mai jos, invarte ruleta si vei primi pe mail premiul.

Ponturile Zilei

Ponturi Maria Sakkari vs Tatjana Maria tenis 1 iulie 2022 WTA Wimbledon
01.07.2022 13:00

Ponturi Magdalena Frech-Simona Halep tenis 01-iulie-2022 WTA Wimbledon
01.07.2022

Ponturi Nick Kyrgios-Stefanos Tsitsipas tenis 01-iulie-2022 ATP Wimbledon
01.07.2022

Biletele Zilei

Biletul zilei tenis WTA ERC – Joi 30 Iunie 2022 – Cota 2.33 – Castig potential 1166 RON

Biletul zilei tenis ATP ERC – Joi 30 Iunie 2022 – Cota 2.29 – Castig potential 687 RON

Biletul zilei fotbal ERC – Joi 30 Iunie 2022 – Cota 2.04 – Castig potential 612 RON

100 rotiri FĂRĂ DEPUNERE la Shining Crown