Dezvoltatorii Call Of Duty se pregătesc de un update cu Godzilla în joc

Adaugat: aprilie 16, 2022
Actualizat: aprilie 16, 2022
Tipster: ESPORTS
Categorii: Articole
0 comentarii

Noul trailer pentru Call of Duty Warzone Pacific și Vanguard Sezonul 3 sugerează că jucătorii ar putea fi atacați de Godzilla în curând. Lansarea de anul trecut a Call of Duty: Vanguard a adus, de asemenea, o schimbare semnificativă pentru Warzone, deoarece a introdus insula Caldera ca noua hartă a battle royale, înlocuind Verdansk și mutând decorul jocului în teatrul din Pacific al celui de-al Doilea Război Mondial. Astfel, harta s-a dovedit a fi în mare parte bună, însă există lucruri pe care Insula Caldera din Warzone trebuie să le schimbe.

Locația și setarea playlistului principal al Call of Duty: Warzone nu este singurul element major al popularului Battle Royale care s-a schimbat de la lansarea Vanguard. Harta clasică Rebirth Island, care a fost lansată inițial la sfârșitul anului 2020, ca parte a sezonului 1 al Black Ops Cold War, a primit în sfârșit o actualizare semnificativă în sezonul 2 din Warzone Pacific. Supranumită Rebirth Island Reinforced, actualizarea a oferit hărții mai mici Battle Royale a Warzone un lifting atât de necesar, care a schimbat câteva dintre punctele de interes ale sale, adăugând și altele complet noi. Actualizarea a introdus, de asemenea, iluminare îmbunătățită pe întreaga hartă.

Noul trailer al sezonului 3 „Classified Arms” a fost lansat recent pe canalul oficial de YouTube Call of Duty. Noul trailer continuă narațiunea sezonului 2 din Warzone, în care naziștii au început să elibereze gaz Nebula V în întreaga lume, inclusiv pe Insula Caldera. O echipă de noi operatori interceptează un convoi nazist care transportă un pachet necunoscut, care a dezvăluit că include un dispozitiv care poate fi auzit primind un semnal audio, care include ceea ce sună ca vuietul lui Godzilla.

Parerile, comentariile si discutiile despre acest meci.

Lasa mai jos si tu un pont (pronostic) despre acest meci sau orice alt lucru care crezi ca meritaaflat despre meciul vs

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER

Inscrie-te mai jos pentru a primi zilnic cele mai tari ponturi si bilete la pariuri sportive.

 

Licenta

Site licentiat ONJN prin decizia nr.859/28.04.2016. Pariurile NU constituie o sursa sigura de castig, ci o forma de entertainment. Siteul pontul-zilei.com se adreseaza EXCLUSIV persoanelor peste 18 ani. Daca nu ai inca 18 ani, te rugam sa parasaesti acest site. Daca simti ca pierzi controlul in ceea ce priveste pariurile sau jocurile de noroc, adreseaza-te site-urilor specializate pentru asistenta.

 

+ Licenta

Site licentiat ONJN prin decizia nr.859/28.04.2016. Pariurile NU constituie o sursa sigura de castig, ci o forma de entertainment. Siteul pontul-zilei.com se adreseaza EXCLUSIV persoanelor peste 18 ani. Daca nu ai inca 18 ani, te rugam sa parasaesti acest site. Daca simti ca pierzi controlul in ceea ce priveste pariurile sau jocurile de noroc, adreseaza-te site-urilor specializate pentru asistentax.

 

 

Alatura-te gropului nostru de Facebook

 

Inscrie-te Acum

 

 

invarte ruleta si castiga

Completeaza campurile de mai jos, invarte ruleta si vei primi pe mail premiul.

invarte ruleta si castiga

Completeaza campurile de mai jos, invarte ruleta si vei primi pe mail premiul.

Ponturile Zilei

Ponturi Maria Sakkari vs Tatjana Maria tenis 1 iulie 2022 WTA Wimbledon
01.07.2022 13:00

Ponturi Magdalena Frech-Simona Halep tenis 01-iulie-2022 WTA Wimbledon
01.07.2022

Ponturi Nick Kyrgios-Stefanos Tsitsipas tenis 01-iulie-2022 ATP Wimbledon
01.07.2022

Biletele Zilei

Biletul zilei tenis WTA ERC – Joi 30 Iunie 2022 – Cota 2.33 – Castig potential 1166 RON

Biletul zilei tenis ATP ERC – Joi 30 Iunie 2022 – Cota 2.29 – Castig potential 687 RON

Biletul zilei fotbal ERC – Joi 30 Iunie 2022 – Cota 2.04 – Castig potential 612 RON

100 rotiri FĂRĂ DEPUNERE la Shining Crown