Curse de caini – Cum pariezi, Strategii, Sfaturi Specialiști

Adaugat: august 2, 2019
Actualizat: decembrie 11, 2019
Categorii: Articole
0 comentarii

Curse de Caini: Ce sunt si cum se pariaza pe ele?

Curse de Caini: Ce sunt si cum se pariaza pe ele?

Ce parior din tara noastra care a pasit macar odata intr-o agentie de pariuri sportive n-a auzit de cursele de caini? Ar fi cam imposibil din moment ce acestea sunt difuzate in aproape toate agentiile in care se pot plasa pariuri sportive, indiferent de casa de pariuri. Cursele de caini sunt un joc atat de popular datorita simplitatii acestora. Oricine poate intelege cum functioneaza cursele de caini atata timp cat este putin atent. Daca exista neclaritati, continuati sa cititi acest articol pentru mai multe detalii, strategii si moduri de pariere pe acest sport.

Majoritatea si cele mai indragite curse de caini sunt cele in care concureaza cainii care apartin rasei ogar (greyound). Aceste curse sunt foarte asemanatoare curselor de cai. Practic, pe o pista in forma de cerc sau oval vom avea, in general, un numar de 6 sau 8 caini ce se pot diferentia intre ei prin numerele de concurs inscrise pe acestia si culorile distincte pe care le poarta. Acesti caini alearga in jurul pistei, fiind antrenati sa urmareasca ceea ce in cele mai multe cazuri va fi un iepure de camp mecanic ce va putea fi vizibil pe marginea pistei de concurs.

Pentru cei ce doresc sa parieze pe astfel de evenimente, trebuie sa mentionam ca exista mai multe tipuri de curse de caini. Acem posibilitatea de a paria pe curse de caini live, pe curse de caini preinregistrate sau pe curse de caini virtuale. Desi toate acestea au la baza acelasi principiu, exista diferent majore intre acestea. Fiecare dintre aceste tipuri de curse pot prezenta avantaje sau dezavantaje si este bine sa ne documentam meticulos inainte de a alege unde dorim sa ne plasam banii. In functie de  tipul de curse pe care doriti sa pariati va trebui sa va alegeti sic asa de pariuri la care sa o faceti. Exista doar anumite case de pariuri la care se pot paria bani pe curse de caini live, anumite case la care se poate paria pe curse virtuale de caini si altele la care se poate paria pe curse preinregistrate de caini.

VEZI AICI topul celor mai bune case
de pariuri ONLINE!

Ce pariuri exista pentru cursele de caini?

Cand vine vorba de pariurile pe cursele de caini vom avea mai multe optiuni de pariere. Pot exista mici diferente intre aceste tipuri de pariuri in functie de locul in care alegem sa pariem la astfel de curse.

Pentru a explica unele dintre aceste tipuri de pariuri vom lua drept exemplu optiunile de pariere oferite de Superbet pentru cursele de caini preinregistrate si cursele de caini virtuale.

Tipuri de pariuri la cursele de caini 1 Tipuri de pariuri la cursele de caini 2

In aceasta oferta de pariere nu putem alege decat intre tipurile de pariuri Castigator, Locul 1 – 2, Podium, Forecast sau Reverse Forecast. Dupa cum am specificat, in fucntie de locul in care alegem sa pariem si optiunile de pariere vor fi diferite. Mai multe tipuri de pariuri vom lsita mai jos si vom explica ce inseamna fiecare in parte.

La SUPERBET te așteaptă un super bonus la depunere!

BONUS: pana la 500 RON

 1. Pariuri simple:
 • Pariul de tip Castigator este acel tip de pariu in care va trebui sa indicam cu exactitate care dintre cei 6 caini participanti la cursa va termina pe primul loc.
 • Pariul de tip Locul 1 – 2 este un tip de pariu prin care va trebui sa indicam un caine care va termina cursa pe unul dintre locurile 1 sau 2. Acest pariu va avea implicit o cota mai mica decat pariul de tip castigator.
 • Pariul de tip Podium este un tip de pariu prin care va trebui sa indicam un caine care va termina cursa pe unul dintre locurile 1, 2 sau 3.
 • Pariul de tip Forecast este un tip de pariu prin care va trebui sa indicam 2 caini care vor termina cursa pe locurile 1 si 2, in ordinea exacta.
 • Pariul de tip Reverse Forecast este un tip de pariu prin care va trebui sa indicam 2 caini care vor termina cursa pe locurile 1 si 2, indiferent de ordinea acestora.
 • Pariul de tip Tricast este un tip de pariu prin care va trebui sa indicam 3 caini care vor termina cursa pe locurile 1, 2 si 3, in ordinea exacta.
 • Pariul de tip Reverse Tricast este un tip de pariu prin care va trebui sa indicam 3 caini care vor termina cursa pe locurile 1, 2 si 3, indiferent de ordine.
 1. Pariuri speciale:
 • Câștigător Par / Impar – Prin aceasta optiune putem paria pe faptul ca numarul de concurs al cainelui castigator va fi par sau impar.
 • Câștigător Sub / Peste – Prin aceasta optiune putem paria pe faptul ca numarul de concurs al cainelui castigator va fi mai mic sau mai mare decat limita selectat (in general 3.5)
 • Suma Primilor Doi – Prin aceasta optiune putem paria pe faptul ca suma numerelor de concurs ale primilor doi caini este mai mare sau mai mica decat limita selectata.
 • Suma Primilor Trei – Prin aceasta optiune putem paria pe faptul ca suma numerelor de concurs ale primilor trei caini este mai mare sau mai mica decat limita selectata.
 • Nu termină pe Locul 1-2 – Prin aceasta opriune putem paria pe faptul ca un caine nu va termina pe lourile 1 – 2.
 • Nu termină pe Podium – Prin aceasta optiune putem paria pe faptul ca un caine nu va termina pe unul din locurile 1 – 2 – 3.
 1. Ce inseamna SP la cursele de caini live?!

Probabil ca cei ce ati analizat macar odata oferta sportiva a unei case de pariuri care ne ofera optiunea de a paria pe curse de caini, ati observat ca in locul cotelor din dreptul cainilor este scris SP.

Curse de caini SP la Unibet

SP reprezinta o abreviere si vine de la denumirea de “Starting Price”. Circuitele de curse de caini nu ofera cotele evenimentelor decat pana aproape de inceperea acestora. Asadar, la casele de pariuri noi avem optiunea de a paria inainte de a afla cotele pe cainii favoriti. Pratic, in acest sport nu putem paria orbeste, orientandu-ne doar dupa cota, ci va trebui sa ne documentam meticulos inainte de a lua o hotarare.

In momentul in care valorile cotelor vor fi facute publice, acestea vor fi inlocuite si pe site-urile de pariuri si abia atunci vom putea afla care este castigul eventual al pariului pe care l-am efectuat.

Tipserii recomanda:  Unde se joacă Euro 2020 - Stadioane, Orase si Tot ce trebuie sa stii

Tipuri de curse de caini

Dupa cum am specificat si mai sus, exista mai multe tipuri de curse de caini. Acestea se clasifica in curse de caini live, preinregistrate si virtuale. In cele ce urmeaza le vom lua pe fiecare in parte si vom vorbi cate putin despre acestea pentru a va ajuta sa intelegeti mai bine cum stau lucrurile in cazul fiecarui tip.

1. Curse de caini Live:

Curse de caini live la Netbet

Daca va surade ideea de a paria pe curse de caini live, ne bucuram sa va anuntam ca puteti face acest lucru si prin intermediul agentiilor de pariuri online de la noi din tara. Astfel de pariuri ne sunt puse la dispozitie de agentii precum Netbet, Betfair sau Unibet.

Cursele de caini live ce sunt oferite de aceste case de pariuri sunt in general din Marea Britanie si Irlanda. In aceste locuri se gasesc cele mai populare piste pentru cursele de caini precum : Crayford, Doncaster, Harlow, Goodwood, Galway, Greyville, Sheffield, Sandown, Redcar, Perth, Leicester, Hove, Peterborough, Sunderland, Belle Vue, Central Park, Monmore, Newcastle, Romford, Swindon si multe altele.

Parierea in sistem live este cea mai avantajoasa, comparativ cu celelalte tipuri de pariuri sportive. Atunci cand pariem la curse preinregistrate sau la curse virtuale ne bazam doar pe noroc. La aceste doua tipuri de curse nu avem acces la statistici sau la istorice ale rezultatelor pentru a ne putea forma o opinie despre performantele cainilor, singurul indicator relativ fiind cota care ar reflecta sansele de castig ale cainilor. Pe de alta parte, la pariurile live putem accesa astfel de statistici si in acest mod sa ne creem o strategie de pariere sau macar o mai buna idee despre ce caini au sanse mai bune de castig.

Pariază chiar acum la UNIBET cu un CLICK AICI!

BONUS: 100% pana la 300 RON

2. Curse de caini preinregistrate:

Curse de caini preinregistrate

Probabil ca cel mai cunoscut tip de curse de caini de la noi din tare sunt cursele preinregistrate. Acest lucru se datoreaza in mare parte faptului ca astfel de curse se gasesc in aproape toate locatiile caselor de pariuri ce activeaza la noi in tara. Toti cei care au fost in astfel de angentii de cateva ori au observat astfel de curse in desfasurare pe monitoarele amplasate in locatiile caselor de pariuri. Aceste curse se desfasoara de regula la intervale de timp foarte scurte, de 4 – 5 minute.

Practic, aceste curse reprezinta inregistrari ale unor curse ce au avut loc candva. Daca doriti sa pariati pe astfel de curse in agentiile de pariuri sportive, ar trebui sa stiti ca aceste inregistrari sunt stocate pe un server independent si sunt redate aleator. Casele de pariuri nu au niciun control asupra transmisiunilor si nu pot interveni in activitatea firmei ce transmite aceste inregistrari.

Tot ce putem afla despre cainii participanti la cursa inainte de inceperea acesteia sunt cotele pe care fiecare caine le are. Acest aspect este singurul pe care ne putem baza atunci cand pariem la curse virtuale de caini. Istoricul rezultatelor afisate pe ecrane au ca scop doar verificarea biletelor de la cursele precedente. Cainii participanti la cursa se schimba mereu si astfel nicio cursa nu are legatura cu alta.

3. Curse de caini virtuale:

Curse de caini virtuale

Cursele virtuale de caini se desfasoara pe acelasi principiu ca si cele preinregistrate. Acestea se pot juca fie in agentiile stradale care pun la dispozitie astfel de curse (nu la fel de multe ca si cele ce ne pun la dispozitie curse preinregistrate) cat si online la diferite case de pariuri. Acestea se desfasoara la fel, la intervale foarte scurte de timp, de 3 – 5 minute. Ca si in cazul curselor precedente, si acestea sunt generate de un software independent asupra caruia casa de pariuri nu are niciun fel de influenta.

Statistici si rezultate la curse de caini

Atunci cand vine vorba de curse de ogari live, statisticile si rezultatele anterioare sunt esentiale. Bazandu-ne pe acest gen de informatii vom avea sanse mai mari de castig, invatand sa intuim mai bine eventualii castigatori.

Pentru a afla rezultatele curselor de caini va trebui sa accesam site-ul casei de pariuri la care am plasat biletul si sa vedem cum a fost validat acesta. Spre exemplu, pe site-ul  casei de pariuri NetBet gasim rezultatele curselor si in sectiunea acestora de rezultate sportive.

Rezultatele curselor de caini la NetBet:

Rezultate curse de caini la Netbet

Dupa cum se poate observa si in imaginea de mai sus, odata ajunsi pe pagina casei de pariuri NetBet, este destul de simplu sa gasim reultatele curselor de caini. Pentru a putea face acest lucru vom naviga dupa cum urmeaza:

 1. Accesam site-ul www.netbet.ro
 2. Navigam la sectiunea Sport
 3. Facem click pe subsectiunea Rezultate
 4. Alegem sportul – > Curse de caini
 5. Selectam data si circuitul pe care a avut loc cursa

Dupa ce indeplinim acesti pasi si facem click pe cursa al carei rezultat dorim sa-l aflam, detaliile acesteia ne vor aparea sub urmatoarea forma:

Rezultat cursa greyhound la NetBet

Vezi AICI statisticile oferite de Netbet!

BONUS: 100% pana la 500 RON

Statisticile sunt unul dintre cele mai importante aspecte cand vine vorba de cursele de caini. Aici totul sta in detalii. Inainte de a paria cursele de caini live ar trebui sa luam in calcul orice, de la forma in care se afla cainele pana la vremea de afara. Mai multe detalii despre aceste aspecta vom da mai jos in sectiunea de “Strategii pariuri pentru cursele de caini”.

Partea proasta este ca pentru astfel de detalii nu putem apela la niciun site in limba romana deoarece asa ceva nu exista. Pe site-urile unde pariem, detaliile care ni se ofera se rezuma la data, ora si pista unde va avea loc cursa. Nici macar cotele nu sunt afisate pana inainte de inceperea cursei.

Un astfel de site la care putem apela pentru a ne documenta inainte de a ne plasa banii pe bilete este greyhoundstats.co.uk.

Statistici curse de caini la greyhoundstats.co.uk

Pe acest site putem gasi toate pistele de curse de caini din Marea Britanie. Putem apela la pagina acestora atunci cand dorim sa aflam informatii despre foarte multe aspecte legate de acest sport precum : ratele de succes ale cainilor, date despre antrenorii cainilor, rezultate ale curselor, ce antrenori merita urmariti pentru a ne spori profiturile, date despre circuit si performanta cainilor in functie de acesta, etc.

Un exemplu de astfel de statistica este pe care o putem gasi pe greyhoundstats.co.uk este TOP 50:

Statisticu curse de caini

Intr-o astfel de statistica putem vedea topul cainilor ce au participat la curse pe o anumita pista intr-o anumita perioada de timp. In cazul de mai sus am selectat pista Belle Vue, tipul de cursa “Graded” si anul 2019. In urma acestor filtre ni se reda o lista a primilot 50 de caini in functie de numarul aparitiilor acestora. Aici putem vedea detalii precum : numarul de curse la care a participat cainele pe aceasta pista, victoriile pe care le-a avut pe aceasta pista, cea mai lunga secventa de victorii consecutive, cea mai lunga secventa de infrangeri consecutive, secventa curenta de infrangeri consecutive, rata procentuala de castig si ultima data la care cainele a participat la o cursa pe aceasta pista.

Tipserii recomanda:  Lucky Six - Ce este, Numere Castigatoare, Unde poti juca

Haideti sa luam un scurt exemplu prin care putem pune in practica o astfeld e statistica. Daca facem click pe “Strike Rate (min 5 runs)” ceea ce este o reprezentare procentuala a raportului participari – victorii, vom ordona lista in functie de acest criteriu.

Statistici rata castig curse de caini

Dupa cum se poate observa, primul din aceasta lista este cainele “Sparkyjack” cu un numar de 7 curse la care a participat dintre care a castigat 4. Rata acestuia de castig este de 57% pe aceasta pista. Putem folosi acest sinplu aspect pentru a paria simplu pe el data viitoare cand va participa. Daca vom face totusi click pe numele cainelui vom descoperii alte detalii:

Statistici curse de caini - Sparkyjack

In coloana “Finish” putem observa ca acesta in datile in care acesta nu a iesit invingator pe acest circuit, el a iesit cel putin pe locul 2. Putem folosi acest detaliu si pentru a ne inspira sa plasam pariuri de tipul Forecast sau Tricast care sa ne aduca venituri mult mai mari. Aici mai putem gasi detalii despre circuit, numarul de ordine pe care cainele l-a purtat, timpul scos de acesta, data cursei, antrenorul etc.

Pariază acum la BETFAIR – cea mai mare agenție de pariuri!

BONUS: 100 pana la 500 RON

La ce case de pariuri poti juca pe curse de caini

Daca doriti sa jucati oricare dintre aceste variatii ale curselor de caini ar trebui sa stiti ca nu le puteti gasi la orice casa de pariuri. Spre exemplu, caselor de pariuri exclusiv stradale le-ar fi imposibil sa includa in oferta lor sportiva cursele de caini live. Tocmai din acest motiv acestea apeleaza la cursele preinregistrate sau cele virtuale.

Vom lista mai jos exemple de case de pariuri unde puteti plasa pariuri la diferitele tipuri de curse de caini.

Unde poti paria pe curse de caini live?

Parierea pe curse de caini live este posibila doar la casele de pariuri online. Dintre casele de pariuri online care-si desfasoara activitatea la noi in tara, putem aminti cateva care ne ofera aceasta posibilitate:

NetBet

Unibet

Betfair

Unde poti paria pe curse de caini preinregistrate?

Dupa cum spuneam, cursele de caini preinregistrate sunt cele mai populare in randul pariorilor de la noi din tara. Asta se intampla datorita faptului ca sunt foarte accesibile si se pot juca oriunde. Putem paria pe curse inregistrate atat online cat si in agentii. Iata cateva dintre casele de pariuri unde putei sa pariati pe astfel de curse:

Casa pariurilor ( online sau in agentii )

Superbet ( online sau in agentii )

GetsBet ( doar in agentii )

Stanleybet ( doar in agentii )

Gobet ( doar in agentii )

Arminbet ( doar in agentii )

Sportbet ( doar in agentii )

Unde poti paria pe curse de caini virtuale?

Cursele de caini virtuale functioneaza pe acelasi principiu ca si cele preinregistrate. O diferenta intre acestea este totusi faptul ca cele virtuale nu sunt accesibile in la fel de multe locuri precum sunt cele preinregistrate. Acestea sunt disponibile, de obicei, doar pe platformele de pariere online.  Asadar, putem paria pe curse de caini virtuale la case de pariuri precum:

NetBet

Superbet

Casa Pariurilor

PublicWin

Nu rata oferta de pariere UNIBET – CLICK pe buton

BONUS: 100% pana la 300 RON

Unde poti paria pe curse de caini in sistem live si la cote bune

Pentru cei ce vor sa ia cursele de caini foarte in serios si sunt gata sa parieze bani buni sau sa dezvulte strategii de pariere prin care sa-si mareasca profiturile, recomandam cu tarie pariurile pe curse de caini live, nu pe cele prinregistrate sau virtuale.

Avantajele sunt numeroase cand vine vorba de cursele live tocmai datorita faptului ca avem atatea informatii de care ne putem folosi pentru a ne determina pronosticurile castigatoare.

Asa cum am mai mentionat, la casele de pariuri online din tara noastra gasim in oferta sportiva doar curse din Marea Britanie si Irlanda.

Vom enumera mai jos casele de pariuri unde putem paria pe aceste curse si procesul prin care sa gasim oferta respectiva:

Curse de caini live la Netbet:

Curse de caini live Netbet

Dupa ce accesam site-ul Netbet.ro, navigam in jos pe pagina ana cand meniul cu toate sporturile va aparea in partea stanga a ecranului. In acea lista va trebui sa gasim “Curse de caini”. Dupa accesarea categoriei, vom vedea toate pistele pe care se desfasoara curse de caini in iua curenta si orele la care acestea vor avea loc. Pentru a putea vedea cainii si pentru a ptuea paria trebuie doar sa facem click pe una dintre aceste ore.

Alege să pariezi la NetBet alături de pariorii profesioniști!

BONUS: 100% pana la 500 RON

Curse de caini live la Unibet:

Curse de caini live la Unibet

Pentru a putea vedea oferta de curse de caini live de la Unibet va trebui sa urmam cativa pasi simpli:

– Accesam site-ul unibet.ro

– Intram in categoria Pariuri din bara de sus a site-ului

– Navigam in josul paginii pana vom vedea, in stanga, in lista de sporturi categoria Greyhounds

Primul lucru care ni se va afisa dupa ce indeplinim acesti pasi va fi o lista cu foarte putine curse, acestea fiind cele ce urmeaza sa inceapa in scurt timp. Pentru a vedea intreaga oferta de pariere pentru ziua respectiva, va trebui sa apasam pe butonul “INTALNIRI”.

Descoperă bonusul UNIBET și jocurile speciale!

BONUS: 100% pana la 300 RON

Curse de caini live la Betfair:

Curse de ogari la Betfair

La Betfair lucrurile sunt la fel de simple. Pentru a putea vedea oferta sportiva a acestora pentru cursele de caini va trebui sa accesam site-ul Betfair.ro. Daca dorim sa vedem pariurile simple, ramanem pe sectiunea de Sportsbook si facem click pe “Toate sporturile”. Din lista ce ne va aparea vom apasa pe “Curse de Ogari”. Aici vom putea vedea toate pistele la care se desfasoara curse de caini in decursul zilei respective. Pe site-ul Betfair vedem si un mesaj special prin care acestia ne asigura ca ei ofera “GARANTAT CELE MAI BUNE COTE”.

Ce aduce in plus Betfair fata de alte case de pariuri este faptul ca acestia ofera o lista de posturi de radio unde se pot asculta transmisiunile curselor live. Asadar, aceasta casa este ideala pentru cei ce vor sa traiasca macar putin din suspansul si adrenalina pe care le implica cursele de caini live.

Un alt plus al acestei case de pariuri este faptul ca ei ofera atat curse de caini din Marea Britanie si Irlanda, cati si din Australia.

Tipserii recomanda:  Lucky Six - Ce este, Numere Castigatoare, Unde poti juca

Curse de caini la betfair exchange

La Betfair ai un super bonus de bun venit!

BONUS: 100 pana la 500 RON

Pentru pariorii mai avansati, tinem sa va anuntam ca la Betfair gasim oferta de curse de caini live si pe platforma de Exchange. Aici puteti intra sa va puneti in practica strategiile aplicabile pentru aceste tipuri de pariuri.

Strategii pariuri pentru curse de caini live

Chiar si cei mai experimentati pariori au nevoie de inspiratie cateodata. Daca doriti sa incercati sa pariati la cursele de caini live ar trebui sa tineti cont de sfaturile pe care urmeaza sa vi le dam pentru a va spori sansele de castig si implicit, profiturile. Iata cateva dintre aspectele pe care trebuie sa le urmariti pentru rate mai amri de succes:

Numarul cainelui

Desi ati putea crede ca n-are importanta, numarul cainelui poate fi un avantaj sau un dezavantaj. Numarul de concurs pe care il va avea cainele indica implicit boxa de la care va plea acesta. Traiectoria pe care cainele o va lua in timpul cursei poate fi influentata de pozitia din care acesta pleaca. Practic, cainii care pornesc de la boxele mai apropiate de interiorul circuitului vor avea un mic avantaj fata de ceilalti insa nu putem stii daca vor avea totusi destula viteza pentru a mentine acest avantaj si a castiga cursa.

Antrenorul cainelui

Unul dintre cele mai importante criterii care determina succesul la cursele de ogari este antrenorul cainelui. Acesta are cea mai mare influenta asupra ratei de succes a cainelui. Acesta se ocupa de antrenamentul cainilor, de dieta pe care acestia o au, de a mentine cainii in forma. Tot el este cel ce decide pe ce circuite va activa cainele, ceea ce este iar un aspect foarte important.

Tinand cont de aceste lucruri, putem afirma ca ar putea constitui un avantaj sa urmarim statisticile despre antrenorul cainelui pe care urmeaza sa pariem. Detaliile pe care trebuie sa le urmarim sunt rata de succes a cainilor acestuia si circuitele pe care cainii antrenati de el dau cel mai mare randament

Nivelul la care a activat cainele in trecut

Ne putem uita la un caine si putem vedea ca acesta a castigat 5 din ultimele 10 curse la care a participat. Primul instinct ar fi acela care ne spune ca ar trebui sa pariem pe acel caine deoarece are o sansa destul de mare de castig. O astfel de statistica ne poate induce adesea in eroare deoarece nu cunoastem nivelul cainilor cu care acesta a concurat. In cursele precedente, nivelul competitiei ar fi putut fi unul scazut iar la cursa pe care noi pariem, cainii sa fie mai bine antrenati, sa dea un randament mai mare si astfel, cainele nostru sa nu iasa fruntas. Tocmai din acest motiv trebuiesc studiati cu meticulozitate si cainii contra caruia acesta a concurat in trecut.

Gena rasei din care face parte

Genetica joaca si ea un rol destul de important in cursele de caini. Daca putem obtine informatii despre cainii din gena din care concurentul pe care vrem sa pariem provine, ne putem face o idee despre performantele acestuia in functie de performantele cainilor lui inruditi. Anumite gene de caini pot fi mai rapide, altele mai inteligente sau altele cu o masa musculara mai mare.

Distanta circuitului

Niciodata sa nu pariati pe o cursa inainte de a va interesa de distanta circuitului pe care aceasta are loc. Exista caini care au performante mai bune pe circuite scurte si caini care dau un randament mai bun pe circuitele lungi. Tocmai din acest motiv ar trebui sa cautam in statistici, recordurile de viteza pe care cainele pe care dorim sa pariem le are pe genul de circuit pe care urmeaza sa concureze.

Vremea si conditia circuitului

Vremea poate fi si ea un factor important in desfasurarea unei curse. Majoritatea curselor de caini din ziua de astazi se desfasoara pe circuite acoperite cu nisip. In trecut acestea obisnuiau sa fie acoperite cu iarba.

Cnad spunem ca vremea poate afecta deznodamantul unei curse ne referim la faptul ca in zilele ploioase, pozitiile de plecare ale cainilor pot constitui un avantaj sau dezavantaj datorita alterarii circuitului. Pentru a putea intelege mai bine cum influenteaza acest aspect concurentii cursei, va trebui sa cautam statisticile ce ne arata performanta acestora in trecut pe acelasi tip de circuit si in aceleasi conditii de vreme.

Ponturi pentru cursele de caini de la pariori

Succesul nu vine niciodata fara munca! Daca doriti sa pariati pe cursele de caini fara a avea nicio pregatire in domeniu, in esenta, jucati un joc de noroc. Daca pariati pe cursele de caini preinregistrate sau virtuale va aflati exact in aceeasi situatie, deoarece nu aveti de unde sa stiti circumstantele cursei, detalii despre aceasta sau orice alt aspect ce v-ar ajuta sa determinati un castigator. Aici puteti iesi castigator pe termen scurt, insa daca veti continua sa jucati, sansele sunt foarte mari ca pe termen lung sa iesiti in pierdere.

Daca doriti sa faceti un profit si sa fiti seriosi in activitatea dumneavoastra de pariere ar trebui sa va rezumati la cursele de caini live. Acest lucru nu va fi usor. Este nevoie de foarte multa munca de documentare atunci cand pariem la un astfel de sport. Insa va putem spune ca momentul in care vedeti ca munca depusa da roade, satisfactia pe care o veti simti va fi destul de mare. Am putea spune ca pentru a paria pe curse de caini live este nevoie de o analiza mai meticuloasa decat la meciurile de fotbal, insa acest lucru este relativ.

Este foarte important sa fiti in cotnrola tunci cand pariati. Managementul banilor este si el un lucru foarte important. Parierea responsabila ne invata ca nu trebuie sa alocam niciodata sume de bani de care nu ne putem lipsi, activitatii de pariere. Asa ca va recomandam sa va setati un buget lunar de care sa dispuneti atunci cand pariati. Acest buget nu ar trebui sa reprezinte o suma de bani ce v-ar afecta viata personala intr-un anumit fel. Un alt sfat pe care pariorii de top il dau este ca niciodata nu ar trebui sa plasam mai mult de 10% din acest buget pe un singur pariu. In cazurile in care astfel de conditii nu se respecta, riscam sa ne pierdem tot bugetul pe un singur pariu iar mai apoi sa incercam sa ne recuperam pierderile, proces ce adesea duce la si mai multe pierderi.

In esenta, pariurile pe curse de caini reprezinta sunt un sport frumos, un sport ce ofera adrenalina si suspans. Consideram ca este unul din sporturile cele mai placute pe care puteti paria si din care puteti scoate chiar si profituri considerabile atunci cand este practicat ca la carte.

Parerile, comentariile si discutiile despre acest meci.

Lasa mai jos si tu un pont (pronostic) despre acest meci sau orice alt lucru care crezi ca meritaaflat despre meciul vs

 

Licenta

Site licentiat ONJN prin decizia nr.859/28.04.2016. Pariurile NU constituie o sursa sigura de castig, ci o forma de entertainment. Siteul pontul-zilei.com se adreseaza EXCLUSIV persoanelor peste 18 ani. Daca nu ai inca 18 ani, te rugam sa parasaesti acest site. Daca simti ca pierzi controlul in ceea ce priveste pariurile sau jocurile de noroc, adreseaza-te site-urilor specializate pentru asistenta.

 

+ Licenta

Site licentiat ONJN prin decizia nr.859/28.04.2016. Pariurile NU constituie o sursa sigura de castig, ci o forma de entertainment. Siteul pontul-zilei.com se adreseaza EXCLUSIV persoanelor peste 18 ani. Daca nu ai inca 18 ani, te rugam sa parasaesti acest site. Daca simti ca pierzi controlul in ceea ce priveste pariurile sau jocurile de noroc, adreseaza-te site-urilor specializate pentru asistentax.

 

 

Alatura-te gropului nostru de Facebook

 

Inscrie-te Acum

 

 

invarte ruleta si castiga

Completeaza campurile de mai jos, invarte ruleta si vei primi pe mail premiul.

invarte ruleta si castiga

Completeaza campurile de mai jos, invarte ruleta si vei primi pe mail premiul.

Ponturile Zilei

Pontul Zilei 25 Februarie 2020 Champions League
25.02.2020 22:00

Ponturi Garbine Muguruza-Ajla Tomljanovic tenis 25-februarie-2020 WTA Doha
25.02.2020 17:30

Ponturi Dayana Yastremska-Sofia Kenin tenis 25-februarie-2020 WTA Doha
25.02.2020 16:00

Biletele Zilei

Biletul zilei fotbal Tudor – Marti 21 Februarie 2020 – Cota 2.09 – Castig potential 313 RON

Biletul zilei tenis ERC – Marti 25 Februarie 2020 – Cota 2.23 – Castig potential 672 RON

Biletul zilei fotbal ERC – Marti 25 Februarie 2020 – Cota 2.47 – Castig potential 741 RON