Curse de Cai – Cum pariezi și Sfaturi de la specialiști

Adaugat: martie 30, 2020
Actualizat: aprilie 1, 2020
Categorii: Articole
0 comentarii

Cursele de cai sunt, cu siguranță, unele dintre cele mai vechi întreceri sportive din lume și, pentru o bună bucată de vreme, au fost un semn al burgheziei și o manieră de a petrece timpul care suscita de interes în cele mai înalte cercuri sociale. Deși astăzi poate că nu mai sunt la anvergura de altădată, cursele de cai rămân o preocupare pentru mulți pasionați de sport, dar mai ales pentru pariorii cu gusturi cât mai variate.

Pariază pe curse de cai la FORTUNA cu un simplu click pe butonul alăturat!

BONUS: pana la 500 RON

Ce sunt cursele de cai?

Cursele de cai sunt de mai multe tipuri și pot fi, după caz, cu obstacole, cu număr variat de participanți, pe distanțe diferite sau pe categorii de cai. Cele mai frecvent întâlnite rase și cel arab și pur sângele englez, iar numele trimite cu gândul la națiuni ce au revoluționat această disciplină. Oricum, caii nu sunt aleși întâmplător și sunt supuși unor examene riguroase, în care le sunt testate starea de sănătate, rezistența, autenticitatea originii, viteza, mobilitatea și chiar alura.

Ce sunt cursele de cai?

Totuși, pariurile au un rol special în această disciplină și par să fie unul dintre motivele pentru care cursele de cai mai generează entuziasm chiar și în zilele noastre. Odată finalizată întrecerea, rezultatul devine cunoscut și fondul de premiere este împărțit între pariorii câștigători.

Tipserii recomanda:  Se dezbraca daca Napoli cucereste titlul de campioana! Vezi cine este "bomba" care promite un super show dupa castigarea "lo Scudetto"!

Tipuri de pariuri pentru cursele de cai

Cursele de cai dispuse în oferta caselor de pariuri pot fi, după caz, reale sau virtuale. În orice caz, la majoritatea, principalele tipuri de pariuri se referă fie la alegerea calului care câștigă, fie la clasarea individuală. De asemenea, poate fi ales dacă un cal sau altul termină în primele două locuri sau pe podium. Oferta de pariuri din România este restrânsă, totuși, având în vedere că sportul nu mai are amploarea din debutul anilor 2000.

Tipuri de pariuri pentru cursele de cai

Rezultate și statistici curse de cai

Cum disciplina nu mai este neapărat în prim-planul scenei globale, statisticile și datele relevante se găsesc destul de greu și sunt anevoios de căutat. Cu toate acestea, există pagini utile de Internet, cu detalii de interes care cuprind o gamă largă de competiții, printre care și cele preluate de casele de pariuri din România. Betoclock este unul dintre acestea, dar Sky Sports, Race Net, Racing Post sunt alte câteva dintre site-urile cu informații relevante.

Joacă-te la NETBET din confortul casei tale și bucură-te de bonus!

BONUS: 20 RON fără depunere + Freebet de până la 400 RON!

Rezultate și statistici curse de cai

Unde poți paria pe cursele de cai

Dacă ne referim la cursele de cai reale, Netbet și Fortuna sunt câteva dintre casele de pariuri care preia multe competiții organizate în această disciplină. Deși Fortuna are și curse de trap, cursele simple de cai ale momentului sunt cele de la Will Rogers, Mornington, Fonner Park și Newcastle.

Unde poți paria pe cursele de cai

În schimb, dacă ne referim la cele virtuale, Betano și Superbet pun la dispoziția pariorilor o sumedenie de întreceri gata să îi mai scoată din monotonia perioadei de carantină. Spre exemplu, la Superbet, un număr de opt cai sunt implicați în cursă și poate fi ales câștigătorul, dar și clasarea individuală sau o eventuală clasare pe podium.

Tipserii recomanda:  Sfârșitul unei ere? Rafa Nadal, pentru prima oară în afara top 10 mondial după circa 18 ani

Pariază și TU pe cursele de cai virtuale cu BETANO!

BONUS: Bonus până la 500 RON!

Unde poți paria pe cursele de cai 2

Sfaturi pentru parierea pe curse de cai

Pariurile pe curse de cai sunt anevoioase, pe de o parte și pentru că informațiile despre aceste competiții au pondere ceva mai mică în media. Un sfat demn de urmat este să nu pariem niciodată pe cai care nu au mai fost angrenați în curse în ultima perioadă. Totodată, este bine să fim atenți pe cât posibil și la jocheu, pentru că și acesta are un rol important în ecuația întrecerii.

Sfaturi pentru parierea pe curse de cai

Dacă e să analizăm performanța unui cal, e important să luăm în calcul și condițiile de joc. Același cal poate avea prestații cu totul diferite pe piste care nu seamănă sau pe lungimi variate. Acum că am stabilit că pariurile trebuie făcute informat, ar fi de ajutor și să facem mai multe tipuri de pariuri pe aceeași partidă.

NU rata bonusul oferit de SUPERBET – Click și pariază pe curse de cai virtuale!

BONUS: Bonus pana la 500 lei la primele depuneri

Parerile, comentariile si discutiile despre acest meci.

Lasa mai jos si tu un pont (pronostic) despre acest meci sau orice alt lucru care crezi ca meritaaflat despre meciul vs

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER

Inscrie-te mai jos pentru a primi zilnic cele mai tari ponturi si bilete la pariuri sportive.

 

Licenta

Site licentiat ONJN prin decizia nr.859/28.04.2016. Pariurile NU constituie o sursa sigura de castig, ci o forma de entertainment. Siteul pontul-zilei.com se adreseaza EXCLUSIV persoanelor peste 18 ani. Daca nu ai inca 18 ani, te rugam sa parasaesti acest site. Daca simti ca pierzi controlul in ceea ce priveste pariurile sau jocurile de noroc, adreseaza-te site-urilor specializate pentru asistenta.

 

+ Licenta

Site licentiat ONJN prin decizia nr.859/28.04.2016. Pariurile NU constituie o sursa sigura de castig, ci o forma de entertainment. Siteul pontul-zilei.com se adreseaza EXCLUSIV persoanelor peste 18 ani. Daca nu ai inca 18 ani, te rugam sa parasaesti acest site. Daca simti ca pierzi controlul in ceea ce priveste pariurile sau jocurile de noroc, adreseaza-te site-urilor specializate pentru asistentax.

 

 

Alatura-te gropului nostru de Facebook

 

Inscrie-te Acum

 

 

invarte ruleta si castiga

Completeaza campurile de mai jos, invarte ruleta si vei primi pe mail premiul.

invarte ruleta si castiga

Completeaza campurile de mai jos, invarte ruleta si vei primi pe mail premiul.

Ponturile Zilei

Pontul Zilei 20 Martie Superliga
20.03.2023 21:00

Pontul Zilei 19 Martie Handbal Liga Campionilor
19.03.2023 15:00

Ponturi Mirandes vs Eibar fotbal 20 martie 2023 La Liga 2
20.03.2023 22:00

Biletele Zilei

Biletul zilei tenis ERC – Luni 20 Martie 2023 – Cota 2.06 – Castig potential 610 RON

Biletul zilei fotbal ERC – Luni 20 Martie 2023 – Cota 2.47 – Castig potential 743 RON

Biletul zilei fotbal Alyn – Luni 20 Martie 2023 – Cota 2.33 – Castig potential 466 RON