Cum se poate rezolva eroare ‘VAC unable to verify’ din Counter Strike: Global Offensive

Adaugat: septembrie 19, 2022
Actualizat: septembrie 19, 2022
Tipster: ESPORTS
Categorii: Articole
0 comentarii

Titlul Counter Strike: Global Offensive este unul dintre cele mai populare jocuri Tactical Shooter, dezvoltat de Valve pentru platforma de gaming steam. Totuși, gamerii întâmpină unele probleme atunci când vine vorba de funcționalitatea jocului în verificarea documentelor.

Gamerii care încearcă să revină imediat după instalarea unui patch pot da uneori peste o eroare care sună astfel: „VAC unable to verify.” Astfel, în acest articol vom discuta despre cum această eroare poate fi remediată.

Dacă vă apare acest mesaj nu înseamnă că, contul dvs. a fost interzis de Valve Anti-Cheat (VAC). Înseamnă doar că VAC nu a reușit să comunice în mod corespunzător cu contul dvs. și să verifice dacă anti-cheat-ul funcționează. Nu este clar de ce se întâmplă acest lucru, dar se poate întâmpla în timpul perioadelor de întrerupere a serverului, după sau în timpul actualizărilor Steam sau CS:GO.

Cum puteți remedia acestă problemă

Mai întâi, închideți complet din CS:GO și reporniți Steam. Când Steam repornește, verificați pentru a vă asigura că nu există o nouă actualizare. Dacă nu, accesați biblioteca Steam, faceți click dreapta pe Counter-Strike: Global Offensive și selectați proprietăți în partea de jos a meniului drop-down.

Apoi, alegeți Fișiere locale și selectați Verificați integritatea fișierelor de joc. După un minut sau două de încărcare, aceasta ar trebui să vă valideze fișierele și să vă pornească jocul. Dacă totul decurge conform planului, „VAC incapabil să verifice” ar trebui să dispară definitiv.

Înainte de a încărca din nou CS:GO, asigurați-vă că reporniți Steam din nou. Dacă eroarea „VAC nu se poate verifica” continuă să apară, reinstalarea CS:GO este următoarea cea mai bună opțiune. Dacă verificarea integrității fișierului de joc și o nouă reinstalare a CS:GO nu funcționează, este posibil să trebuiască să contactați Valve în legătură cu contul dvs.

Tipserii recomanda:  Topul tarilor cu reprezentante in fazele superioare ale intrecerilor europene
Parerile, comentariile si discutiile despre acest meci.

Lasa mai jos si tu un pont (pronostic) despre acest meci sau orice alt lucru care crezi ca meritaaflat despre meciul vs

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER

Inscrie-te mai jos pentru a primi zilnic cele mai tari ponturi si bilete la pariuri sportive.

 

Licenta

Site licentiat ONJN prin decizia nr.859/28.04.2016. Pariurile NU constituie o sursa sigura de castig, ci o forma de entertainment. Siteul pontul-zilei.com se adreseaza EXCLUSIV persoanelor peste 18 ani. Daca nu ai inca 18 ani, te rugam sa parasaesti acest site. Daca simti ca pierzi controlul in ceea ce priveste pariurile sau jocurile de noroc, adreseaza-te site-urilor specializate pentru asistenta.

 

+ Licenta

Site licentiat ONJN prin decizia nr.859/28.04.2016. Pariurile NU constituie o sursa sigura de castig, ci o forma de entertainment. Siteul pontul-zilei.com se adreseaza EXCLUSIV persoanelor peste 18 ani. Daca nu ai inca 18 ani, te rugam sa parasaesti acest site. Daca simti ca pierzi controlul in ceea ce priveste pariurile sau jocurile de noroc, adreseaza-te site-urilor specializate pentru asistentax.

 

 

Alatura-te gropului nostru de Facebook

 

Inscrie-te Acum

 

 

invarte ruleta si castiga

Completeaza campurile de mai jos, invarte ruleta si vei primi pe mail premiul.

invarte ruleta si castiga

Completeaza campurile de mai jos, invarte ruleta si vei primi pe mail premiul.

Ponturile Zilei

Pontul Zilei 25 Februarie ITALIA Serie A
25.02.2024 13:30

Ponturile zilei din fotbal - Iulian - 25 februarie 2024

Ponturile zilei din tenis - Luni 26 februarie 2024

Biletele Zilei

Biletul zilei TUDOR – Duminica 25 Februarie 2024 – Cota 2.38 – Castig potential 714 RON

Biletul zilei BET-BUILDER LAS VEGAS – Duminica 25 Februarie - Cota 2.90 – Castig potential 290 RON

Biletul zilei SUPER-COTA SUPERBET – Duminica 25 Februarie - Cota 2.35 Castig potential 470 RON

Până la 200 rotiri FĂRĂ DEPUNERE!