Cum să obțineți monede în FIFA 23

Adaugat: octombrie 21, 2022
Actualizat: octombrie 21, 2022
Tipster: ESPORTS
Categorii: Articole
0 comentarii

În FIFA 23 Ultimate Team, jucătorii își construiesc o echipă personalizată și se duelează cu alți gameri online. Construirea unei echipe necesită multă răbdare și îndemnânare în joc pentru a le obține pe cele mai bune. Pachetele oferă jucători aleatorii cu un anumit rating general. Aici devine utilă Piața de transferuri, deoarece puteți găsi jucătorii de care echipa are nevoie și îi puteți achiziționa folosind monede FUT.

Monedele FUT reprezintă singura metoda folosită pentru a cumpăra jucători noi de pe piața de transferuri. În timp ce achiziționarea de diverse pachete în Ultimate Team se pot realiza prin monede și puncte, achizițiile de pe piața de transferuri sunt realizate exclusiv în baza monedelor. Punctele FIFA Points trebuie achiziționate cu bani reali, în timp ce monedele le puteți dobândi gratuit, completând diverse activități în FUT.

 

Cum să obțineți monede în FIFA 23

Squad Battles

Squad Battles este unul dintre modurile de joc din Ultimate Team în care jucătorii pot câștiga o tonă de monede FUT Coins. În Squad Battles, jucătorii sunt recompensați cu FUT Coins pentru câștigarea, cât și pierderea unui meci. Puteți participa la Squad Battles atunci când se lansează Team of the Week. Acest lucru le permite jucătorilor să concureze împotriva echipelor TOTW pentru a câștiga monede.

FIFA Objectives

Finalizarea diferitelor obiective și etape le permite jucătorilor să obțină rapid monede FUT. Nu toate Obiectivele vor avea recompense în monede, dar veți găsi multe dintre ele. De asemenea, secțiunea Transfer Market Mastery din Milestones îi recompensează pe jucători cu o mulțime de monede pentru finalizarea anumitor provocări.

Tipserii recomanda:  Team of The Week în FIFA 23 vine cu super-carduri pentru gamerii pasionați de modul Ultimate Team

SBC-uri

Finalizarea SBC-urilor poate necesita adesea cheltuirea unor monede pentru cumpărarea unor anumiți jucători. Mai multe SBC-uri vor avea anumite condiții, condiții de rating. De exemplu, dacă ai nevoie de cel puțin un jucător cu rating 84 în soluția ta SBC, cumpără-l pe Luis Suarez de pe piața de transferuri pentru aproximativ 1.800 de monede FUT. Suarez este unul dintre cei mai ieftini jucători cu rating 84 disponibili, ceea ce îl face să fie o soluție economică pentru SBC-uri.

Vânzarea de carduri

Vânzarea de jucători pe piața de transferuri este o altă tehnică eficientă pentru a câștiga monede FUT în FIFA 23 Ultimate Team. Deși puteți vinde rapid jucători, vă recomandăm să o faceți manual, listând fiecare jucător în parte. Revizuirea prețurilor de pe piața de transferuri pentru un jucător vă oferă o idee bună despre prețul pe care să îl stabiliți pentru acel jucător. Nu uitați, scopul este să faceți monede rapid, așa că va trebui să renunțați la jucătorii care nu sunt esențiali pentru echipa dvs.

Parerile, comentariile si discutiile despre acest meci.

Lasa mai jos si tu un pont (pronostic) despre acest meci sau orice alt lucru care crezi ca meritaaflat despre meciul vs

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER

Inscrie-te mai jos pentru a primi zilnic cele mai tari ponturi si bilete la pariuri sportive.

 

Licenta

Site licentiat ONJN prin decizia nr.859/28.04.2016. Pariurile NU constituie o sursa sigura de castig, ci o forma de entertainment. Siteul pontul-zilei.com se adreseaza EXCLUSIV persoanelor peste 18 ani. Daca nu ai inca 18 ani, te rugam sa parasaesti acest site. Daca simti ca pierzi controlul in ceea ce priveste pariurile sau jocurile de noroc, adreseaza-te site-urilor specializate pentru asistenta.

 

+ Licenta

Site licentiat ONJN prin decizia nr.859/28.04.2016. Pariurile NU constituie o sursa sigura de castig, ci o forma de entertainment. Siteul pontul-zilei.com se adreseaza EXCLUSIV persoanelor peste 18 ani. Daca nu ai inca 18 ani, te rugam sa parasaesti acest site. Daca simti ca pierzi controlul in ceea ce priveste pariurile sau jocurile de noroc, adreseaza-te site-urilor specializate pentru asistentax.

 

 

Alatura-te gropului nostru de Facebook

 

Inscrie-te Acum

 

 

Incearca-ti norocul si castiga cu Campionatul Mondial!

Completeaza campurile de mai jos, trimite formularul si vei primi pe mail premiul.

Incearca-ti norocul si castiga cu Campionatul Mondial!

Completeaza campurile de mai jos, trimite formularul si vei primi pe mail premiul.

Ponturile Zilei

Ponturi Portugalia vs Uruguay fotbal 28 noiembrie 2022 Cupa Mondiala
28.11.2022 21:00

Ponturi Csikszereda Miercurea Ciuc vs CSC 1599 Selimbar fotbal 28 octombrie 2022 Liga 2
28.11.2022 20:00

Ponturi Brazilia vs Elvetia fotbal 28 noiembrie 2022 Cupa Mondiala
28.11.2022 18:00

Biletele Zilei

Biletul zilei fotbal ERC – Duminica 27 Noiembrie 2022 – Cota 2.20 – Castig potential 660 RON

Biletul zilei fotbal Campionatul Mondial – Duminica 27 Noiembrie 2022 – Cota 2.07 – Castig potential 413 RON

Biletul fotbal W.C.2022 MRS – Duminica 27 Noiembrie - Cota 3.06 – Castig potential 459 RON

Ghicește Scorul pentru Meciurile Zilei CM 2022!