Inchide

Ce va oferi jocul Victoria 3

Adaugat: iulie 18, 2021
Actualizat: iulie 18, 2021
Tipster: ESPORTS
Categorii: Articole
0 comentarii

 

Suntem la o lună distanță de la anunțul marelui joc de strategie foarte așteptat Victoria 3, care a fost meme de atâta timp. În sfârșit este pe drum, deși nu știm încă data lansării.De atunci, echipa de dezvoltare de la Paradox Development Studio a lansat săptămânal jurnale de dezvoltare, prezentând viziunea și planurile pentru diferite aspecte ale jocului. Deși le puteți citi pe fiecare în întregime, dacă nu ați făcut-o încă, echipa a lansat recent un videoclip care rezumă punctele cheie ale tot ceea ce a fost distribuit până acum. Principalul designer de jocuri Mikael Andersson, precum și membrii din echipele de programare și design de conținut, oferă o imagine de ansamblu asupra unor sisteme economice.

Aici se întâmplă câteva lucruri interesante – pop-urile, de exemplu, sunt mult mai complicate decât în ​​Victoria II.. Acest lucru permite mult mai multă personalizare și flexibilitate în economia dvs. Chiar și capacitățile, care este o formă de monedă care nu se acumulează, sună ca o soluție bună la criticile „mana” aduse Imperatorului pre-2.0 și EU4. Victoria 3 caută să ofere o simulare economică foarte profundă, cu o rețea complicată de dependențe și relații care să ofere jucătorilor multor pentru a interacționa, deși având în vedere natura proprietății private, veți avea un control direct foarte mic. Aceste sisteme vor fi îmbunătățite în continuare de relația dintre economiile interne și comerțul internațional.

 

Parerile, comentariile si discutiile despre acest meci.

Lasa mai jos si tu un pont (pronostic) despre acest meci sau orice alt lucru care crezi ca meritaaflat despre meciul vs

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER

Inscrie-te mai jos pentru a primi zilnic cele mai tari ponturi si bilete la pariuri sportive.

 

Licenta

Site licentiat ONJN prin decizia nr.859/28.04.2016. Pariurile NU constituie o sursa sigura de castig, ci o forma de entertainment. Siteul pontul-zilei.com se adreseaza EXCLUSIV persoanelor peste 18 ani. Daca nu ai inca 18 ani, te rugam sa parasaesti acest site. Daca simti ca pierzi controlul in ceea ce priveste pariurile sau jocurile de noroc, adreseaza-te site-urilor specializate pentru asistenta.

 

+ Licenta

Site licentiat ONJN prin decizia nr.859/28.04.2016. Pariurile NU constituie o sursa sigura de castig, ci o forma de entertainment. Siteul pontul-zilei.com se adreseaza EXCLUSIV persoanelor peste 18 ani. Daca nu ai inca 18 ani, te rugam sa parasaesti acest site. Daca simti ca pierzi controlul in ceea ce priveste pariurile sau jocurile de noroc, adreseaza-te site-urilor specializate pentru asistentax.

 

 

Alatura-te gropului nostru de Facebook

 

Inscrie-te Acum

 

 

invarte ruleta si castiga

Completeaza campurile de mai jos, invarte ruleta si vei primi pe mail premiul.

invarte ruleta si castiga

Completeaza campurile de mai jos, invarte ruleta si vei primi pe mail premiul.

Ponturile Zilei

Ponturi Nice-Monaco 19-septembrie-2021 Ligue 1
19.09.2021 14:00

Ponturi Betis vs Espanyol fotbal 19 septembrie 2021 La Liga
19.09.2021 19:30

Ponturi Hellas Verona vs AS Roma fotbal 19 septembrie 2021 Serie A
19.09.2021 19:00

Biletele Zilei

Biletul zilei fotbal ERC – Sambata 18 Septembrie 2021 – Cota 2.43 – Castig potential 729 RON

Biletul zilei tenis ERC – Sambata 18 Septembrie 2021 – Cota 2.54 – Castig potential 763 RON

Biletul zilei fotbal Alyn – Sambata 18 Septembrie 2021 – Cota 2.17 – Castig potential 434 RON

50 rotiri FĂRĂ DEPUNERE și FĂRĂ RULAJ!