Inchide

Ce update va avea titlul Back 4 Blood

Adaugat: noiembrie 9, 2021
Actualizat: noiembrie 9, 2021
Tipster: ESPORTS
Categorii: Articole
0 comentarii

Back 4 Blood promite că un mod Solo Offline va fi lansat în decembrie 2021. Fiind oarecum un succesor al Left 4 Dead de la Valve, Back 4 Blood oferă o mulțime de distracție pentru cei jucători, cu o o acțiune cooperativă care ucide zombi.  Titlul a fost lansat digital și în retail cu puțin mai puțin de o lună în urmă, dovedindu-se ca o ofertă multiplayer robustă, cu multe promițători. Cu toate acestea, jucătorii au început rapid să observe pași greșiți care continuă să strice jocul. Mulți cred, de exemplu, că Back 4 Blood are nevoie de o campanie versus stil Left 4 Dead. În plus, modul Swarm din Back 4 Blood ar putea folosi câteva ajustări. Campania Solo, relativ limitată, lasă și mult de dorit, în special având în vedere lipsa ei de progres. Din fericire, Turtle Rock plănuiește să rezolve acest lucru și multe altele până la sfârșitul anului.

WB Games și Turtle Rock au postat o o listă de actualizare a conținutului pentru Back 4 Blood, care prezintă planuri pentru după lansare. Actualizările programate să fie disponibile luna aceasta includ îmbunătățiri ale calității vieții și remedieri de erori. În decembrie, Turtle Rock va implementa conținut nou, inclusiv carduri suplimentare, un nou tip de card și funcții noi, inclusiv un eveniment sezonier de vacanță, noi linii de aprovizionare și Ridden Practice Area. Cel mai interesant, însă, este promisiunea că decembrie va introduce și un mod Solo Offline cu progresia campaniei.

Parerile, comentariile si discutiile despre acest meci.

Lasa mai jos si tu un pont (pronostic) despre acest meci sau orice alt lucru care crezi ca meritaaflat despre meciul vs

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER

Inscrie-te mai jos pentru a primi zilnic cele mai tari ponturi si bilete la pariuri sportive.

 

Licenta

Site licentiat ONJN prin decizia nr.859/28.04.2016. Pariurile NU constituie o sursa sigura de castig, ci o forma de entertainment. Siteul pontul-zilei.com se adreseaza EXCLUSIV persoanelor peste 18 ani. Daca nu ai inca 18 ani, te rugam sa parasaesti acest site. Daca simti ca pierzi controlul in ceea ce priveste pariurile sau jocurile de noroc, adreseaza-te site-urilor specializate pentru asistenta.

 

+ Licenta

Site licentiat ONJN prin decizia nr.859/28.04.2016. Pariurile NU constituie o sursa sigura de castig, ci o forma de entertainment. Siteul pontul-zilei.com se adreseaza EXCLUSIV persoanelor peste 18 ani. Daca nu ai inca 18 ani, te rugam sa parasaesti acest site. Daca simti ca pierzi controlul in ceea ce priveste pariurile sau jocurile de noroc, adreseaza-te site-urilor specializate pentru asistentax.

 

 

Alatura-te gropului nostru de Facebook

 

Inscrie-te Acum

 

 

invarte ruleta si castiga

Completeaza campurile de mai jos, invarte ruleta si vei primi pe mail premiul.

invarte ruleta si castiga

Completeaza campurile de mai jos, invarte ruleta si vei primi pe mail premiul.

Ponturile Zilei

Ponturi Empoli FC-Udinese Calcio fotbal 06-decembrie-2021 Serie A
06.12.2021 19:30

Pontul Zilei 05 Decembrie – ITALIA Serie A
05.12.2021 21:45

Ponturi RC Celta de Vigo-Valencia CF fotbal 05-decembrie-2021 La Liga
05.12.2021 22:00

Biletele Zilei

Biletul zilei fotbal ERC – Duminica 05 Decembrie 2021 – Cota 2.84 – Castig potential 851 RON

Biletul zilei fotbal MRS – Duminica 05 Decembrie - Cota 2.39 – Castig potential 350 RON

Biletul zilei fotbal Alyn – Duminica 05 Decembrie 2021 – Cota 2.07 – Castig potential 413 RON

50 RON fără depunere la Casa Pariurilor