Select your Top Menu from wp menus

Ce sa faci daca vrei sa nu fii limitat de casele de pariuri online

cum sa nu fii limitat de case de pariuri

In cazul in care ai frecventat site-urile caselor de pariuri din Romania sau paginile de Facebook ale caselor de pariuri probabil ca ai observat pariori care se plang de faptul ca sunt limitati la mize de catre operatori. La unii limitele sunt atat de drastice incat ajung sa poata paria doar 1-2 RON.

M-am gandit ca poate te intrebi cum sa eviti aceste limitari si de aceea am decis sa scriu acest articol. Scapa de frustrarea limitarii contului de parior urmand sugestiile specialistilor de la Pontul-Zilei!

Cum sa scapi de limitari la casele de pariuri online – sfaturi de la profesionisti

Primul lucru pe care trebuie sa-l faci ca sa nu fii limitat la casele de pariuri online este sa pariezi normal. Cum se poate paria “anormal”? Sunt unii care incearca sa triseze si sa profite de posibilele greseli facute de casa de pariuri. Greseli de cota sau intarzieri (atunci cand, de exemplu, scorul este deja 3:0 intr-un meci, dar pariul tip “Peste 2.5 goluri” raane deschis spre pariere) ridica semne de intrebari caselor de pariuri.

De exemplu poate observi ca la 4 case de pariuri cota pentru victorie Stuttgart a scazut de la 1.80-1.90 la 1.40 iar la o a cincea casa este tot de 1.90. Vei “sari” rapid sa pariezi, ca sa nu apuce sa scada si acolo cota. Daca vei avea obiceiul sa faci acest lucru constant atunci casa de pariuri te va lua la ochi si la un moment dat te va limita, lucru care este perfect legal deoarece este stipulat in regulamentul tuturor operatorilor.

Un alt exemplu ar fi la pariurile live, unde se intampla sa mai existe delay-uri. Ori daca profiti de cateva ori de astfel de delay-uri din nou vei fi luat la ochi si  sansele sa fii limitat vor fi foarte mari.

Mai poti sa fii limitat si daca agentia observa ca aplici anumite strategii de pariere. In cazul in care ai vrea sa aplici o strategie cum este Martingale sfatul meu este sa ai cont la 3-4 case de pariuri online si sa pariezi la fiecare. S-ar putea sa te trezesti limitat la un moment dat, intr-o faza in care n-ai vrea sa se intample asta. De exemplu ai aplicat Martingale si ai inceput cu 100 RON; ai pierdut 100+200+400+800 si acum urmeaza sa joci 1.600 dar esti limitat la 1-2 RON si tot ce ai investit anterior se va pierde.

De asemenea, exista cazuri cand pe net apar diverse “scurgeri de informatii” privind anumite meciuri posibil trucate. In acel moment casele de pariuri intra in alerta. Daca se pariaza masiv pe un meci suspect, pe langa ca agentia va bloca respectivul meci din oferta, ii va “lua la ochi” pe pariorii care au plasat mize mari pe respectivul meci.

arbitraje pariuri sure bets

Daca incerci celebrele “sure bets” (arbitraje, matched bets, etc), in care, cu ajutorul indeosebi al unor softuri de specialitate, poti plasa anumite pariuri la care, cel putin teoretic, nu poti pierde!

La BETFAIR EXCHANGE poti face linistit Sure Bets! Si NU ai nici limite de pariere! CLICK pe link pentru a incepe sa pariezi la Betfair Exchange cu BONUS 150 RON!

Acestea ar fi principalele motive pentru care casele de pariuri isi limiteaza clientii. Mai exista si “legenda” ca agentiile limiteaza pariorii care castiga. Nici o casa de pariuri nu te va limita daca joci normal, fara o strategie gen Martingale si fara sa incerci sa profiti de erori. Sunt sute, poate chiar mii de pariori care castiga constant la pariuri online in Romania si acestia nu sunt limitate. Ei sunt doar pariori buni, nu si trisori!

About The Author

Related posts

Premiem cei mai activi 10 comentatori pe saptamana!

Comenteaza si castiga 30 Zile in Grupul Superpont Premium - CEL MAI BUN GRUP de PARIURI LIVE din Romania

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Aboneaza-te la newsletter-ul
nostru si castiga
100RON GRATUIT

Aboneaza-te la newsletter si
    castiga 100RON GRATUIT