Ce oferă noul sezon din Rainbow Six Siege

Adaugat: mai 24, 2022
Actualizat: mai 24, 2022
Tipster: ESPORTS
Categorii: Articole
0 comentarii

Dezvăluirea recentă de către Ubisoft a conținutului din Sezonul 2 al Anului 7 al lui Rainbow Six Siege oferă apariția unui nou Operator, Sens, și a unui crossover Yakuza cu oameni ca Kazuma Kiryu. Sosirea sezonului 2 vine la câteva luni după lansarea sezonului 1 al Anului 7 Rainbow Six Siege, care a prezentat jucătorilor un playlist Team Deathmatch, Operator Azami și o nouă hartă cunoscută sub numele de Emerald Plains. Ultima adăugare s-a dovedit în special esențială pentru utilizatorii de mult timp Siege, având în vedere că titlul nu a primit o nouă locație de aproximativ trei ani.

Desigur, marca Rainbow Six s-a bucurat deja de un an destul de încărcat, chiar și în afara actualizărilor sezoniere ale conținutului. După mai mult de o întârziere a datei de lansare, Rainbow Six Extraction a ajuns în sfârșit pe rafturile magazinelor în ianuarie trecut, oferind pentru gameri meciuri cooperative PvE împotriva amenințărilor extraterestre inspirate de expansiunea Operation Chimera a Siege.

În weekend, Ubisoft a confirmat planurile de a lansa conținutul sezonului 2 al Anului 7 al Rainbow Six Siege, Operation Vector Glare, pe 7 iunie. Noua actualizare se așteaptă să deblocheze accesul la Belgian Operator Sens, un atacator cu pregătire în psihologie. al cărui R.O.U. Gadgetul Sistemul de proiectare implementează o roată care lasă proiectoarele mici în urmă și se autodistruge după o anumită perioadă de timp. În plus, Ubisoft va lansa prima hartă dedicată Deathmatch sub forma Close Quarter; aparent, această locație stabilită în Grecia accentuează mișcarea asupra configurațiilor defensive. Operațiunea Vector Glare va include și o colaborare Yakuza, completată cu un pachet de skin inspirat de Kazuma Kiryu pentru Echo și un skin Kaoru Sayama pentru Hibana.

Parerile, comentariile si discutiile despre acest meci.

Lasa mai jos si tu un pont (pronostic) despre acest meci sau orice alt lucru care crezi ca meritaaflat despre meciul vs

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER

Inscrie-te mai jos pentru a primi zilnic cele mai tari ponturi si bilete la pariuri sportive.

 

Licenta

Site licentiat ONJN prin decizia nr.859/28.04.2016. Pariurile NU constituie o sursa sigura de castig, ci o forma de entertainment. Siteul pontul-zilei.com se adreseaza EXCLUSIV persoanelor peste 18 ani. Daca nu ai inca 18 ani, te rugam sa parasaesti acest site. Daca simti ca pierzi controlul in ceea ce priveste pariurile sau jocurile de noroc, adreseaza-te site-urilor specializate pentru asistenta.

 

+ Licenta

Site licentiat ONJN prin decizia nr.859/28.04.2016. Pariurile NU constituie o sursa sigura de castig, ci o forma de entertainment. Siteul pontul-zilei.com se adreseaza EXCLUSIV persoanelor peste 18 ani. Daca nu ai inca 18 ani, te rugam sa parasaesti acest site. Daca simti ca pierzi controlul in ceea ce priveste pariurile sau jocurile de noroc, adreseaza-te site-urilor specializate pentru asistentax.

 

 

Alatura-te gropului nostru de Facebook

 

Inscrie-te Acum

 

 

invarte ruleta si castiga

Completeaza campurile de mai jos, invarte ruleta si vei primi pe mail premiul.

invarte ruleta si castiga

Completeaza campurile de mai jos, invarte ruleta si vei primi pe mail premiul.

Ponturile Zilei

Ponturi Maria Sakkari vs Tatjana Maria tenis 1 iulie 2022 WTA Wimbledon
01.07.2022 13:00

Ponturi Magdalena Frech-Simona Halep tenis 01-iulie-2022 WTA Wimbledon
01.07.2022

Ponturi Nick Kyrgios-Stefanos Tsitsipas tenis 01-iulie-2022 ATP Wimbledon
01.07.2022

Biletele Zilei

Biletul zilei tenis WTA ERC – Joi 30 Iunie 2022 – Cota 2.33 – Castig potential 1166 RON

Biletul zilei tenis ATP ERC – Joi 30 Iunie 2022 – Cota 2.29 – Castig potential 687 RON

Biletul zilei fotbal ERC – Joi 30 Iunie 2022 – Cota 2.04 – Castig potential 612 RON

100 rotiri FĂRĂ DEPUNERE la Shining Crown