Inchide

Ce noutăți vin în Apex Legends

Adaugat: octombrie 23, 2021
Actualizat: octombrie 23, 2021
Tipster: ESPORTS
Categorii: Articole
0 comentarii

Noul trailer pentru Apex Legends Sezonul 11 (numit „Escape”) oferă o privire asupra abilităților lui Legend Ash și o hartă tropicală. Dezvoltatorul Respawn Entertainment a dezvăluit inițial că personajul din Titanfall 2, Ash, va fi noul personaj jucabil al Apex Legends în cel mai recent episod din seria sa de videoclipuri Stories from the Outlands. Numit Ashes to Ash, videoclipul le-a oferit gamerilor o privire la unele dintre tradițiile trecute și actuale ale lui Ash, observând o nouă conexiune cu povestea dintre pilotul Simulacrum și fostul coleg Horizon. Povestea lui Ash s-a intersectat cu jocurile Apex din univers cu mult înainte de viitorul ei debut ca personaj jucabil. În timpul sezonului 5, Loba a primit sarcina de a colecta și reasambla bucățile capului lui Ash. În cele din urmă, ea a fost înrolată de fostul șef al Apex Predators, Kuben Blisk, pentru a rula modul Arena Apex Legends, care este locul în care a fost în joc până acum.

Un trailer  Apex Legends Sezonul 11 arată abilitățile lui Ash, iar o dezvăluire completă a gameplay-ului va avea loc pe 25 octombrie. Una dintre abilitățile lui Ash pare să fie un shuriken care poate fi aruncat în pământ pentru a șoca și potențial a incapacita inamicii din apropiere. O altă abilitate presupune ca Ash să arunce un Titan Pilot Data Knife într-un cadavru (se poate traduce într-o cutie de moarte în joc) pentru a determina locațiile jucătorilor. În cele din urmă, abilitatea supremă a lui Ash pare să fie o versiune mai ofensivă a portalurilor populare ale personajului Apex Legends Wraith, deoarece își folosește sabia pentru a tăia realitatea pentru a reapărea în spatele unui adversar în trailer. Nu este clar cum vor funcționa de fapt fiecare dintre aceste abilități în joc, dar animația oferă o privire la ceea ce se poate aștepta atunci când Ash devine disponibil.

 

 

Parerile, comentariile si discutiile despre acest meci.

Lasa mai jos si tu un pont (pronostic) despre acest meci sau orice alt lucru care crezi ca meritaaflat despre meciul vs

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER

Inscrie-te mai jos pentru a primi zilnic cele mai tari ponturi si bilete la pariuri sportive.

 

Licenta

Site licentiat ONJN prin decizia nr.859/28.04.2016. Pariurile NU constituie o sursa sigura de castig, ci o forma de entertainment. Siteul pontul-zilei.com se adreseaza EXCLUSIV persoanelor peste 18 ani. Daca nu ai inca 18 ani, te rugam sa parasaesti acest site. Daca simti ca pierzi controlul in ceea ce priveste pariurile sau jocurile de noroc, adreseaza-te site-urilor specializate pentru asistenta.

 

+ Licenta

Site licentiat ONJN prin decizia nr.859/28.04.2016. Pariurile NU constituie o sursa sigura de castig, ci o forma de entertainment. Siteul pontul-zilei.com se adreseaza EXCLUSIV persoanelor peste 18 ani. Daca nu ai inca 18 ani, te rugam sa parasaesti acest site. Daca simti ca pierzi controlul in ceea ce priveste pariurile sau jocurile de noroc, adreseaza-te site-urilor specializate pentru asistentax.

 

 

Alatura-te gropului nostru de Facebook

 

Inscrie-te Acum

 

 

invarte ruleta si castiga

Completeaza campurile de mai jos, invarte ruleta si vei primi pe mail premiul.

invarte ruleta si castiga

Completeaza campurile de mai jos, invarte ruleta si vei primi pe mail premiul.

Ponturile Zilei

Ponturi Empoli FC-Udinese Calcio fotbal 06-decembrie-2021 Serie A
06.12.2021 19:30

Pontul Zilei 05 Decembrie – ITALIA Serie A
05.12.2021 21:45

Ponturi RC Celta de Vigo-Valencia CF fotbal 05-decembrie-2021 La Liga
05.12.2021 22:00

Biletele Zilei

Biletul zilei fotbal ERC – Duminica 05 Decembrie 2021 – Cota 2.84 – Castig potential 851 RON

Biletul zilei fotbal MRS – Duminica 05 Decembrie - Cota 2.39 – Castig potential 350 RON

Biletul zilei fotbal Alyn – Duminica 05 Decembrie 2021 – Cota 2.07 – Castig potential 413 RON

50 RON fără depunere la Casa Pariurilor