Inchide

Ce este nou în titlul VALORANT

Adaugat: noiembrie 2, 2021
Actualizat: noiembrie 2, 2021
Tipster: ESPORTS
Categorii: Articole
0 comentarii

Shooterul tactic online Riot Games, Valorant, primește cel mai mare permis de eveniment de până acum: RiotX Arcane. IP-urile Riot Games se confruntă cu destul de multă atenție în acest moment, cu premiera lui Arcane și Valorant introducând cel mai nou agent al său – Chamber, o santinelă de teleportare. RiotX Arcane nu este prima dată când Valorant și League of Legends împărtășesc un eveniment. În iunie trecut, cele două jocuri au luat parte la evenimentul Sentinels of Light – care a avut loc în Runeterra, universul comun tuturor titlurilor Riot Games, cu excepția Valorant. În ciuda acestui ultim detaliu, jucătorilor Valorant și League of Legends li sa oferit șanse egale de a participa la Sentinels of Light. Ocazia le-a oferit jucătorilor din League of Legends o mână de recompense în joc, care au inclus un nou mod de joc și câteva skinuri noi din care să aleagă. Jucătorii Valorant ar putea participa la eveniment cu două pachete de arme cu tematică Ruination și Sentinel. De data aceasta, totuși, se pare că Valorant primește niște avantaje unice în joc.

Potrivit unui comunicat de presă oficial, evenimentul RiotX Arcane de la Valorant va include RiotX Arcane Event Pass, recompense în joc și o ediție limitată Arcane Collector’s Set. Accesul pentru evenimente RiotX Arcane este similar cu permisele anterioare de luptă și evenimente Valorant și este gratuit pentru toți – cu alte cuvinte, jucătorii pot câștiga niveluri prin experiență. Abonamentul pentru eveniment începe pe 5 noiembrie la 14:00 PT și durează până pe 22 noiembrie la aceeași oră; și include „10 niveluri de conținut”, inclusiv (dar fără a se limita la) Cărți de Jucător Arcane, Sprayuri Arcane, Puncte Radianite și multe altele. Toate elementele incluse în permisul de eveniment sunt inspirate de Arcane.

Parerile, comentariile si discutiile despre acest meci.

Lasa mai jos si tu un pont (pronostic) despre acest meci sau orice alt lucru care crezi ca meritaaflat despre meciul vs

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER

Inscrie-te mai jos pentru a primi zilnic cele mai tari ponturi si bilete la pariuri sportive.

 

Licenta

Site licentiat ONJN prin decizia nr.859/28.04.2016. Pariurile NU constituie o sursa sigura de castig, ci o forma de entertainment. Siteul pontul-zilei.com se adreseaza EXCLUSIV persoanelor peste 18 ani. Daca nu ai inca 18 ani, te rugam sa parasaesti acest site. Daca simti ca pierzi controlul in ceea ce priveste pariurile sau jocurile de noroc, adreseaza-te site-urilor specializate pentru asistenta.

 

+ Licenta

Site licentiat ONJN prin decizia nr.859/28.04.2016. Pariurile NU constituie o sursa sigura de castig, ci o forma de entertainment. Siteul pontul-zilei.com se adreseaza EXCLUSIV persoanelor peste 18 ani. Daca nu ai inca 18 ani, te rugam sa parasaesti acest site. Daca simti ca pierzi controlul in ceea ce priveste pariurile sau jocurile de noroc, adreseaza-te site-urilor specializate pentru asistentax.

 

 

Alatura-te gropului nostru de Facebook

 

Inscrie-te Acum

 

 

invarte ruleta si castiga

Completeaza campurile de mai jos, invarte ruleta si vei primi pe mail premiul.

invarte ruleta si castiga

Completeaza campurile de mai jos, invarte ruleta si vei primi pe mail premiul.

Ponturile Zilei

Ponturi Empoli FC-Udinese Calcio fotbal 06-decembrie-2021 Serie A
06.12.2021 19:30

Pontul Zilei 05 Decembrie – ITALIA Serie A
05.12.2021 21:45

Ponturi RC Celta de Vigo-Valencia CF fotbal 05-decembrie-2021 La Liga
05.12.2021 22:00

Biletele Zilei

Biletul zilei fotbal ERC – Duminica 05 Decembrie 2021 – Cota 2.84 – Castig potential 851 RON

Biletul zilei fotbal MRS – Duminica 05 Decembrie - Cota 2.39 – Castig potential 350 RON

Biletul zilei fotbal Alyn – Duminica 05 Decembrie 2021 – Cota 2.07 – Castig potential 413 RON

50 RON fără depunere la Casa Pariurilor