Inchide

Ce sistem va avea turneul VALORANT Champions 2021

Adaugat: august 3, 2021
Actualizat: august 3, 2021
Tipster: ESPORTS
Categorii: Articole
0 comentarii

 

Campionatul mondial va avea 16 echipe din întreaga lume care se vor lupta într-un turneu de două săptămâni pentru a decide primul campion mondial VALORANT în decembrie.
Pe tot parcursul anului, etapele formate din evenimente Challenger și Masters vor oferi echipelor șansa de a câștiga puncte de circuit și de a se califica pentru turneul de la sfârșitul anului. 11 echipe care reprezintă America de Nord, Europa, Brazilia, America Latină, Asia de Sud-Est, Coreea și Japonia se vor califica pentru Campioni prin puncte de circuit obținute pe parcursul anului. Câștigătorul VCT Masters Three Berlin, care se așteaptă să aibă loc în septembrie, se va califica automat la turneu.

După prima etapă a turneului, Stage 1, opt echipe se vor calfica în Masters 1 pentru fiecare regiune în parte. Mai apoi, în Stage 2 & 3, cele mai bune echipe vor avansa în Challengers Finals, respectiv în Masters event. Turneul este organizat de Riot Games și are sponsori renumiți precum Redbull, Secretlab, HyperX. Turul Campionilor VALORANT este construit pe evenimente Challenger, turnee regionale care se confruntă cu o serie de echipe din fiecare regiune. Cele mai bune echipe de clasare la fiecare eveniment Challenger vor ajunge la finalele Challenger din acea regiune. Echipele de top din acel eveniment se vor califica pentru următorul eveniment Masters, Masters Three Berlin.

Cele 10 echipe care vor concura la VCT Masters Two Reykjavik vor concura într-o paranteză cu dublă eliminare. Spre deosebire de Masters One, Masters Two a fost o rețea LAN internațională, la care au participat echipe din întreaga lume. Doar prin calificarea la Masters Two, echipele participante vor câștiga cel puțin 150 de puncte VCT, chiar dacă vor termina ultimul loc în Islanda. Primul loc a obținut 400 de puncte, locul al doilea a câștigat 350 de puncte, locul al treilea a obținut 300 de puncte, iar locul al patrulea a plecat cu 250 de puncte. Locurile cinci și șase au câștigat fiecare 200, al șaptelea și al optulea au primit fiecare 175, iar al nouălea și al zecelea au luat 150 de puncte.

Formatul pentru VCT Masters Three Berlin nu a fost încă anunțat. Tot ce știm este că va fi o altă rețea LAN internațională și va avea 16 echipe în loc de 10. Din punct de vedere regional, Masters Three va avea patru echipe EMEA, trei echipe NA, două echipe braziliene, două echipe japoneze, două echipe coreene, două sud-est Echipe asiatice și una din America Latină.

 

Parerile, comentariile si discutiile despre acest meci.

Lasa mai jos si tu un pont (pronostic) despre acest meci sau orice alt lucru care crezi ca meritaaflat despre meciul vs

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER

Inscrie-te mai jos pentru a primi zilnic cele mai tari ponturi si bilete la pariuri sportive.

 

Licenta

Site licentiat ONJN prin decizia nr.859/28.04.2016. Pariurile NU constituie o sursa sigura de castig, ci o forma de entertainment. Siteul pontul-zilei.com se adreseaza EXCLUSIV persoanelor peste 18 ani. Daca nu ai inca 18 ani, te rugam sa parasaesti acest site. Daca simti ca pierzi controlul in ceea ce priveste pariurile sau jocurile de noroc, adreseaza-te site-urilor specializate pentru asistenta.

 

+ Licenta

Site licentiat ONJN prin decizia nr.859/28.04.2016. Pariurile NU constituie o sursa sigura de castig, ci o forma de entertainment. Siteul pontul-zilei.com se adreseaza EXCLUSIV persoanelor peste 18 ani. Daca nu ai inca 18 ani, te rugam sa parasaesti acest site. Daca simti ca pierzi controlul in ceea ce priveste pariurile sau jocurile de noroc, adreseaza-te site-urilor specializate pentru asistentax.

 

 

Alatura-te gropului nostru de Facebook

 

Inscrie-te Acum

 

 

invarte ruleta si castiga

Completeaza campurile de mai jos, invarte ruleta si vei primi pe mail premiul.

invarte ruleta si castiga

Completeaza campurile de mai jos, invarte ruleta si vei primi pe mail premiul.

Ponturile Zilei

Ponturi Brighton-Leicester 19-septembrie-2021 Premier League
19.09.2021 16:00

Ponturi West Ham-Manchester United 19-septembrie-2021 Premier League
19.09.2021 16:00

Ponturi Mallorca-Villarreal 19-septembrie-2021 La Liga
19.09.2021 15:00

Biletele Zilei

Biletul zilei fotbal ERC – Sambata 18 Septembrie 2021 – Cota 2.43 – Castig potential 729 RON

Biletul zilei tenis ERC – Sambata 18 Septembrie 2021 – Cota 2.54 – Castig potential 763 RON

Biletul zilei fotbal Alyn – Sambata 18 Septembrie 2021 – Cota 2.17 – Castig potential 434 RON

50 rotiri FĂRĂ DEPUNERE și FĂRĂ RULAJ!