Inchide

Ce detalii au apărut despre Marvel’s Spider-Man 2

Adaugat: octombrie 14, 2021
Actualizat: octombrie 14, 2021
Tipster: ESPORTS
Categorii: Articole
0 comentarii

Leak-uri neconfirmate au dezvăluit noi detalii despre viitorul joc Marvel’s Spider-Man 2 de la Insomniac. Jocul, o continuare a titlului din 2018 al studioului Spider-Man Marvel și al spin-off-ului Marvel Spider-Man: Miles Morales din 2020, se desfășoară într-o continuitate diferită de orice versiune de film sau benzi desenate a personajului care a fost lansat. Jocurile nu au, de asemenea, legătură cu viitorul DLC Spider-Man pentru Avengers Marvel. Lansarea Spider-Man din 2018 a fost bine primită și a prezentat un Peter Parker diferit de cel obișnuit pentru franciză.

Jocurile Insomniac Spider-Man îi determină pe jucători să preia controlul asupra unui Spider-Man mai experimentat, care a purtat deja masca de câțiva ani. În momentul în care începe primul joc, el a întâlnit deja mulți dintre inamici, precum Kingpin și Vulture, deși alții precum Venom și Green Goblin au fost doar aluziți până acum. Miles Morales l-a prezentat pe eroul mai tânăr ca protagonist complet, deși unul cu mult mai puțină experiență decât Spider-Man-ul original. Modul de joc al seriei este similar cu cel din seria Batman: Arkham a lui Rocksteady și permite jucătorilor să folosească atacuri de bază și contoare augmentate de gadgeturi și puteri din diferite costume Spider-Man.

Zvonurile recente, raportate de ComicBook, oferă detalii atât despre povestea, cât și despre modul de joc al viitorului titlu. Unul dintre ticăloșii jocului a fost dezvăluit a fi Kraven Vânătorul, un mercenar ai cărui oameni vor urmări Spider-Man în toată New York-ul. Alți potențiali dușmani includ Șopârla și Mysterio. Leak-urile menționează, de asemenea, faptul că Peter va achiziționa devreme un costum Venom realizat de Oscorp, care probabil va contribui la tonul mai sumbru al Spider-Man 2 al lui Marvel.

Parerile, comentariile si discutiile despre acest meci.

Lasa mai jos si tu un pont (pronostic) despre acest meci sau orice alt lucru care crezi ca meritaaflat despre meciul vs

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER

Inscrie-te mai jos pentru a primi zilnic cele mai tari ponturi si bilete la pariuri sportive.

 

Licenta

Site licentiat ONJN prin decizia nr.859/28.04.2016. Pariurile NU constituie o sursa sigura de castig, ci o forma de entertainment. Siteul pontul-zilei.com se adreseaza EXCLUSIV persoanelor peste 18 ani. Daca nu ai inca 18 ani, te rugam sa parasaesti acest site. Daca simti ca pierzi controlul in ceea ce priveste pariurile sau jocurile de noroc, adreseaza-te site-urilor specializate pentru asistenta.

 

+ Licenta

Site licentiat ONJN prin decizia nr.859/28.04.2016. Pariurile NU constituie o sursa sigura de castig, ci o forma de entertainment. Siteul pontul-zilei.com se adreseaza EXCLUSIV persoanelor peste 18 ani. Daca nu ai inca 18 ani, te rugam sa parasaesti acest site. Daca simti ca pierzi controlul in ceea ce priveste pariurile sau jocurile de noroc, adreseaza-te site-urilor specializate pentru asistentax.

 

 

Alatura-te gropului nostru de Facebook

 

Inscrie-te Acum

 

 

invarte ruleta si castiga

Completeaza campurile de mai jos, invarte ruleta si vei primi pe mail premiul.

invarte ruleta si castiga

Completeaza campurile de mai jos, invarte ruleta si vei primi pe mail premiul.

Ponturile Zilei

Pontul Zilei 05 Decembrie – ITALIA Serie A
05.12.2021 21:45

Ponturi RC Celta de Vigo-Valencia CF fotbal 05-decembrie-2021 La Liga
05.12.2021 22:00

Ponturi Aston Villa vs Leicester fotbal 5 decembrie 2021 Premier League
05.12.2021 18:30

Biletele Zilei

Biletul zilei fotbal ERC – Duminica 05 Decembrie 2021 – Cota 2.84 – Castig potential 851 RON

Biletul zilei fotbal MRS – Duminica 05 Decembrie - Cota 2.39 – Castig potential 350 RON

Biletul zilei fotbal Alyn – Duminica 05 Decembrie 2021 – Cota 2.07 – Castig potential 413 RON

50 RON fără depunere la Casa Pariurilor