Inchide

Ce actualizări apar în Pokemon Legends

Adaugat: august 19, 2021
Actualizat: august 19, 2021
Tipster: ESPORTS
Categorii: Articole
0 comentarii

 

S-a dezvăluit că Pokémon Brilliant Diamond și Shining Pearl și Pokémon Legzends: Arceus nu vor avea bătălii clasate și că caracteristica va rămâne în Pokémon Sword & Shield. Luptele clasate sunt o componentă majoră a scenei competitive Pokémon online și este logic că funcția ar rămâne în regiunea Galar, cel puțin pentru moment. Pokémon Sword & Shield au fost persecutați de  înainte de lansare, când a fost dezvăluit că nu vor prezenta fiecare Pokémon din istoria seriei. Regiunea Galar a primit niște Pokémon noi în expansiunea Insula Armurii și Tundra Coroanei, dar îi lipsea tot Pokédex-ul complet. În ciuda acestui fapt, se pare că regiunea Galar va avea mai mulți Pokémon decât jocurile viitoare. Toate filmările prezentate în Pokémon Brilliant Diamond și Shining Pearl au prezentat doar Pokémon din jocurile originale. Nu este clar cât de mulți Pokémon vor fi în Pokémon Legends: Arceus, dar probabil că nu vor fi la fel de mulți ca Pokémon Sword & Shield, având în vedere domeniul său extins.

Bătăliile clasate sunt o formă de joc competitiv online, unde antrenorii își cresc rangul câștigând puncte din bătăliile câștigătoare. Pe măsură ce jucătorul urcă în rang, câștigă premii și panglici, dar sunt, de asemenea, potrivite cu antrenori mai calificați cu fiecare nivel nou, cu excepția cazului în care utilizează un exploit recent descoperit care anulează punctele câștigate sau pierdute dintr-o bătălie, împiedicând clasamentul lor să se schimbe în oricum. Aceste bătălii au, de asemenea, propriile reguli, cu liste de Pokémon restricționate care nu pot fi folosite din diverse motive.

Parerile, comentariile si discutiile despre acest meci.

Lasa mai jos si tu un pont (pronostic) despre acest meci sau orice alt lucru care crezi ca meritaaflat despre meciul vs

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER

Inscrie-te mai jos pentru a primi zilnic cele mai tari ponturi si bilete la pariuri sportive.

 

Licenta

Site licentiat ONJN prin decizia nr.859/28.04.2016. Pariurile NU constituie o sursa sigura de castig, ci o forma de entertainment. Siteul pontul-zilei.com se adreseaza EXCLUSIV persoanelor peste 18 ani. Daca nu ai inca 18 ani, te rugam sa parasaesti acest site. Daca simti ca pierzi controlul in ceea ce priveste pariurile sau jocurile de noroc, adreseaza-te site-urilor specializate pentru asistenta.

 

+ Licenta

Site licentiat ONJN prin decizia nr.859/28.04.2016. Pariurile NU constituie o sursa sigura de castig, ci o forma de entertainment. Siteul pontul-zilei.com se adreseaza EXCLUSIV persoanelor peste 18 ani. Daca nu ai inca 18 ani, te rugam sa parasaesti acest site. Daca simti ca pierzi controlul in ceea ce priveste pariurile sau jocurile de noroc, adreseaza-te site-urilor specializate pentru asistentax.

 

 

Alatura-te gropului nostru de Facebook

 

Inscrie-te Acum

 

 

invarte ruleta si castiga

Completeaza campurile de mai jos, invarte ruleta si vei primi pe mail premiul.

invarte ruleta si castiga

Completeaza campurile de mai jos, invarte ruleta si vei primi pe mail premiul.

Ponturile Zilei

Ponturi Mallorca-Villarreal 19-septembrie-2021 La Liga
19.09.2021 15:00

Ponturi Nice-Monaco 19-septembrie-2021 Ligue 1
19.09.2021 14:00

Ponturi Betis vs Espanyol fotbal 19 septembrie 2021 La Liga
19.09.2021 19:30

Biletele Zilei

Biletul zilei fotbal ERC – Sambata 18 Septembrie 2021 – Cota 2.43 – Castig potential 729 RON

Biletul zilei tenis ERC – Sambata 18 Septembrie 2021 – Cota 2.54 – Castig potential 763 RON

Biletul zilei fotbal Alyn – Sambata 18 Septembrie 2021 – Cota 2.17 – Castig potential 434 RON

50 rotiri FĂRĂ DEPUNERE și FĂRĂ RULAJ!