Select your Top Menu from wp menus

Case de pariuri online la care poti juca daca nu ai cont bancar

Vrei sa pariezi pe internet dar n-ai un cont, respectiv card bancar? Ai putea merge sa deschizi unul, dar din diverse motive nu vrei s-o faci? Avem alternativa pentru tine. Sunt cateva case de pariuri la care n-ai nevoie de cont bancar pentru a plasa pariuri online, iar aici le voi prezenta doar pe cele mai bune.

Adresata mai mult pariorilor la inceput de drum, tineri sau cu anumite probleme legate de deschiderea unui cont bancar, este o metoda de a paria fara riscul, de exemplu, de a afla ai tai ca esti preocupat de aceste activitati. Totusi, mare atentie, metoda are si neajunsuri, cum vom prezenta mai jos si necesita mobilitate mai mare – deplasarea la sediile agentiilor de pariuri stradale.

Daca insa aceste lucruri nu inseamna o mare problema pentru tine, atunci urmareste atent informatiile prezentate in acest articol si mult succes!

Pariaza si daca nu ai card bancar – iata principalele case de Pariuri care ofera aceasta facilitate!

Fortunainregistreaza-te aici si ia un PARIU FARA RISC  de 300 RON – FARA RULAJ!

Fortuna opereaza atat online cat si offline in tara noastra, asa ca nu este deloc surprinzator faptul ca vei putea sa-ti alimentezi contul de pariuri pe internet direct din agentiile stradale ale operatorului. Ai nevoie doar de cartea de identitate si de username-ul contului de la Fortuna online. De asemenea la retrageri vei putea sa soliciti o retragere prin Fortuna Cashpoint si banii vor ajunge in mainile tale direct din cele ale unui operator Fortuna offline.

Alaturi de cei de la eFortuna, alte case de pariuri online care ofera aceasta facilitate sunt Casa Pariurilor si Superbet!

bonus netbet
CLICK PE IMAGINE si incaseaza bonus pana la 500 RON PARIU FARA RISC la Netbet

Netbetinregistreaza-te aici si ia un PARIU FARA RISC de 100% pana la 500 RON

In ciuda faptului ca n-are locatii stradale, Netbet iti ofera si ea posibilitatea sa pariezi fara un cont bancar. Ai 2 alternative: sa mergi la o agentie Smith & Smith si sa alimentezi contul de acolo sau poti merge intr-o agentie stradala Favbet unde aplicand pentru un card Netbet vei putea alimenta contul si vei putea retrage ulterior fara sa ai ca intermediar vreo banca.

Ti-am prezentat casele de pariuri la care poti sa si retragi fara card bancar, pentru ca altfel la depunere vei putea sa joci fara cont sau card bancar la toti operatorii licentiati.

Acest lucru se intampla deoarece exista printre metodele de plata Paysafecard, pe care-l obtii achitand contravaloarea lui (25, 50, 100, 300 RON) la un PayPoint. Aceasta este varianta cea mai buna daca vrei sa pariezi online si nu mai ai rabdare pana-ti vine cardul bancar. Nu poate fi insa o alternativa pe termen lung deoarece o data vei dori cu siguranta sa si scoti bani din cont, ori daca depui cu Paysafecard vei putea retrage doar prin transfer bancar, ori in acest caz vei avea clar nevoie si de un cont bancar.

De asemenea, este bine sa tii cont ca marea majoritate a caselor de pariuri online licentiate in Romania NU acorda Bonusul la prima depunere daca efectuezi aceasta depunere cu Paysafecard, din motiv de posibile abuzuri ale jucatorilor.

About The Author

Related posts

Premiem cei mai activi 10 comentatori pe saptamana!

Comenteaza si castiga 30 Zile in Grupul Superpont Premium - CEL MAI BUN GRUP de PARIURI LIVE din Romania

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *