Inchide

Când se va lansa Star Ocean The Divine Force

Adaugat: octombrie 28, 2021
Actualizat: octombrie 28, 2021
Tipster: ESPORTS
Categorii: Articole
0 comentarii

La un eveniment PlayStation State of Play din octombrie 2021, Square Enix a dezvăluit Star Ocean The Divine Force, cel mai recent joc din seria RPG de lungă durată a dezvoltatorului Tri-Ace. Square Enix este cunoscut pentru dezvoltarea și publicarea unui număr de jocuri RPG, în special seria Final Fantasy. Astăzi, Final Fantasy V Pixel Remaster a stabilit o dată de lansare pentru 10 noiembrie, oferind fanilor șansa de a juca RPG-ul clasic pe consolele moderne. Star Ocean nu este singurul RPG SF pe care trebuie să îl aștepte cu nerăbdare. În urma unui trailer la E3 2021, RPG-ul de explorare spațială al lui Bethesda, Starfield, s-a bucurat de un ciclu de dezvoltare public mult mai mult decât erau obișnuiți fanii să urmărească teaserul său enigmatic în 2018. Starfield reprezintă primul IP nou al Bethesda în 25 de ani, iar compania lucrează. pentru a încânta fanii pentru lansarea sa în noiembrie 2022.

Acum, jocul lui Bethesda ar putea avea ceva competiție. PlayStation a dezvăluit trailerul de debut pentru Star Ocean The Divine Force în timpul State of Play. Trailerul de două minute și jumătate prezintă o varietate de setări extraplanetare și monștri extratereștri impunatori, inclusiv o broască uriașă. Lupta arată fulgerător și exploziv și au fost afișate numeroase personaje jucabile. Textul afișat în timpul trailerului indică doi eroi principali, pe ai căror umeri se sprijină soarta universului. Așa cum este tipic pentru franciză, deciziile luate de jucător vor influența probabil rezultatul poveștii pe măsură ce se dezvoltă.

Parerile, comentariile si discutiile despre acest meci.

Lasa mai jos si tu un pont (pronostic) despre acest meci sau orice alt lucru care crezi ca meritaaflat despre meciul vs

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER

Inscrie-te mai jos pentru a primi zilnic cele mai tari ponturi si bilete la pariuri sportive.

 

Licenta

Site licentiat ONJN prin decizia nr.859/28.04.2016. Pariurile NU constituie o sursa sigura de castig, ci o forma de entertainment. Siteul pontul-zilei.com se adreseaza EXCLUSIV persoanelor peste 18 ani. Daca nu ai inca 18 ani, te rugam sa parasaesti acest site. Daca simti ca pierzi controlul in ceea ce priveste pariurile sau jocurile de noroc, adreseaza-te site-urilor specializate pentru asistenta.

 

+ Licenta

Site licentiat ONJN prin decizia nr.859/28.04.2016. Pariurile NU constituie o sursa sigura de castig, ci o forma de entertainment. Siteul pontul-zilei.com se adreseaza EXCLUSIV persoanelor peste 18 ani. Daca nu ai inca 18 ani, te rugam sa parasaesti acest site. Daca simti ca pierzi controlul in ceea ce priveste pariurile sau jocurile de noroc, adreseaza-te site-urilor specializate pentru asistentax.

 

 

Alatura-te gropului nostru de Facebook

 

Inscrie-te Acum

 

 

invarte ruleta si castiga

Completeaza campurile de mai jos, invarte ruleta si vei primi pe mail premiul.

invarte ruleta si castiga

Completeaza campurile de mai jos, invarte ruleta si vei primi pe mail premiul.

Ponturile Zilei

Pontul Zilei 05 Decembrie – ITALIA Serie A
05.12.2021 21:45

Ponturi RC Celta de Vigo-Valencia CF fotbal 05-decembrie-2021 La Liga
05.12.2021 22:00

Ponturi Aston Villa vs Leicester fotbal 5 decembrie 2021 Premier League
05.12.2021 18:30

Biletele Zilei

Biletul zilei fotbal ERC – Duminica 05 Decembrie 2021 – Cota 2.84 – Castig potential 851 RON

Biletul zilei fotbal MRS – Duminica 05 Decembrie - Cota 2.39 – Castig potential 350 RON

Biletul zilei fotbal Alyn – Duminica 05 Decembrie 2021 – Cota 2.07 – Castig potential 413 RON

50 RON fără depunere la Casa Pariurilor