Inchide

Când se va lansa Among Us pe console

Adaugat: iulie 5, 2021
Actualizat: iulie 10, 2021
Tipster: ESPORTS
Categorii: Articole
0 comentarii

 

O versiune PlayStation a lui Among Us a fost anunțată în aprilie, fanii obținând informații despre ce ar presupune jocul. Pe lângă conținutul lansat pentru Among Us până acum, versiunea PlayStation a jocului va include un skin special pentru colegii de echipaj. Permițându-le să îmbrace aspectul de Ratchet, acest plus distractiv este îmbunătățit și mai bine de animalul de companie Clank care îl însoțește. În timp ce dezvăluirea a furnizat doar o dată vagă de lansare în 2021, se pare că fanii ar trebui să țină cont de joc începând cu luna viitoare.
Potrivit @PlayStationSize, o sursă cunoscută pentru urmărirea fișierelor de actualizare PlayStation, jocul este vizibil în prezent în baza de date. Data lansării sale este listată și pentru 31 august, oferind fanilor o posibilă confirmare cu privire la momentul lansării jocului.

După cum a subliniat @PlayStationSize, aceasta ar putea fi pur și simplu o dată de substituent pentru joc. Au fost de multe ori în trecut în care fanii au devenit mult prea entuziasmați de datele de lansare doar pentru a afla că sunt substituenți și același lucru s-ar putea întâmpla aici. Ca atare, cel mai bine ar fi ca utilizatorii de PlayStation să aștepte ca Innersloth, dezvoltatorul Among Us să anunțe data lansării. Deși s-ar putea dovedi cu adevărat adevărat, zvonurile ar trebui luate întotdeauna cu un bob de sare.

În timp ce jucătorii au acum o idee despre când vor sosi versiunile PS4 și PS5 ale lui Among Us, această dată ar putea fi, de asemenea, aceeași cu cea pentru Xbox. Cu jocul prezentat recent la vitrina E3 a Xbox-ului, este clar că ar putea ajunge pe platformele Microsoft mai devreme decât mai târziu. La rândul său, deși aceasta este pur speculație, există șansa ca data de lansare din 31 august să se aplice și versiunilor Xbox One și Xbox Series X. Cu ambii utilizatori PlayStation și Xbox dornici să intre în publicitate, ar fi minunat să vedem ambele părți jucând ca impostori în aceeași zi.

Parerile, comentariile si discutiile despre acest meci.

Lasa mai jos si tu un pont (pronostic) despre acest meci sau orice alt lucru care crezi ca meritaaflat despre meciul vs

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER

Inscrie-te mai jos pentru a primi zilnic cele mai tari ponturi si bilete la pariuri sportive.

 

Licenta

Site licentiat ONJN prin decizia nr.859/28.04.2016. Pariurile NU constituie o sursa sigura de castig, ci o forma de entertainment. Siteul pontul-zilei.com se adreseaza EXCLUSIV persoanelor peste 18 ani. Daca nu ai inca 18 ani, te rugam sa parasaesti acest site. Daca simti ca pierzi controlul in ceea ce priveste pariurile sau jocurile de noroc, adreseaza-te site-urilor specializate pentru asistenta.

 

+ Licenta

Site licentiat ONJN prin decizia nr.859/28.04.2016. Pariurile NU constituie o sursa sigura de castig, ci o forma de entertainment. Siteul pontul-zilei.com se adreseaza EXCLUSIV persoanelor peste 18 ani. Daca nu ai inca 18 ani, te rugam sa parasaesti acest site. Daca simti ca pierzi controlul in ceea ce priveste pariurile sau jocurile de noroc, adreseaza-te site-urilor specializate pentru asistentax.

 

 

Alatura-te gropului nostru de Facebook

 

Inscrie-te Acum

 

 

invarte ruleta si castiga

Completeaza campurile de mai jos, invarte ruleta si vei primi pe mail premiul.

invarte ruleta si castiga

Completeaza campurile de mai jos, invarte ruleta si vei primi pe mail premiul.

Ponturile Zilei

Ponturi Nice-Monaco 19-septembrie-2021 Ligue 1
19.09.2021 14:00

Ponturi Betis vs Espanyol fotbal 19 septembrie 2021 La Liga
19.09.2021 19:30

Ponturi Hellas Verona vs AS Roma fotbal 19 septembrie 2021 Serie A
19.09.2021 19:00

Biletele Zilei

Biletul zilei fotbal ERC – Sambata 18 Septembrie 2021 – Cota 2.43 – Castig potential 729 RON

Biletul zilei tenis ERC – Sambata 18 Septembrie 2021 – Cota 2.54 – Castig potential 763 RON

Biletul zilei fotbal Alyn – Sambata 18 Septembrie 2021 – Cota 2.17 – Castig potential 434 RON

50 rotiri FĂRĂ DEPUNERE și FĂRĂ RULAJ!