Select your Top Menu from wp menus

Cand se face split la Poker? Ce fac daca ajung in aceasta situatie?

Atunci când iei decizia să joci poker este destul de important să cunoşti ceea ce poate face fiecare regulă în parte. Câteodată poţi întâlni câteva acţiuni care nu sunt la fel de cunoscute precum altele. În articolul de astăzi îţi voi da câteva exemple legate de când se face split la poker.

Când se face split la Poker

Cum şi când se face split la poker?

Dacă te întrebi când se face split la poker, atunci trebuie să ştii că se întâmplă când se împarte potul.

Split pot apare atunci când 2 sau mai multe persoane aflate la masă ajung la egalitate. Ce e de făcut atunci? Trebuie să se împartă potul în mod egal, adică să se facă split. Deci, dacă vei trece vreodată prin această situaţie, trebuie să ştii că split va apărea numai când tu şi alţi jucători aveţi în mâna cărţi de acelaşi rang!

Split la poker Texas Hold’em

Dacă doi jucători au mâini la poker identice precum: J-J-J-Q-Q, atunci potul se va împărţi în mod egal. Bineînţeles, pentru a nu se face split în acest exemplu, unul dintre playeri ar trebui să aibă un Q în loc de J pentru a fi desemnat câştigător. Adică, din combinaţia J-J-J-Q-Q se va ajunge la J-J-Q-Q-Q.

Joacă poker la Unibet cu un CLICK AICI!

Split la poker Omaha

La poker Omaha putem să întâmpinăm un caz mai special. Dacă pe masă sunt cărţi comune ca 10,9,8,6 şi 4, un jucător poate să îşi completeze mâna de 4 cărţi cu una dintre variantele găsite pe masa de joc. Adică, dacă tu ai 10-10-7-7 şi celălalt are în mână o combinaţie 9,8,7,6 şi completezi restul mâinii cu 10, atunci potul se împarte.

Split la poker Omaha

Ce trebuie să reţin de aici?

Split la poker se face în funcţie de jocul cu care vrei să pariezi în continuare. În ambele cazuri, ideea de bază este să te joci o perioadă în mod gratis astfel încât să treci prin toate situaţiile posibile şi imposibile, jucându-te poker.

Vezi oferta 888Cazino și joacă-te poker online!

About The Author

Related posts

Premiem cei mai activi 10 comentatori pe saptamana!

Comenteaza si castiga 30 Zile in Grupul Superpont Premium - CEL MAI BUN GRUP de PARIURI LIVE din Romania

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Aboneaza-te la newsletter-ul
nostru si castiga
100 ROTIRI GRATIS

Aboneaza-te la newsletter si
    castiga 100 ROTIRI GRATIS