Inchide

Call of Duty: Vanguard’s Alpha este live pe PlayStation

Adaugat: august 28, 2021
Actualizat: august 28, 2021
Tipster: ESPORTS
Categorii: Articole
0 comentarii

 

Call of Duty: Vanguard alfa a început oficial, permițând jucătorilor să obțină o mică parte din acțiune. Call of Duty: Vanguard va fi disponibil în acest weekend pe PlayStation 4 și 5 și va include o cantitate foarte limitată de conținut, dar va oferi în continuare jucătorilor o senzație de joc și de arme. Alfa va ajuta, de asemenea, să evidențieze unele dintre noile caracteristici, cum ar fi elementele de hartă distructibile și capacitatea de a orbi focul de la acoperire. După cum a fost dezvăluit la începutul acestei luni, Call of Duty: Vanguard se întoarce din nou la WW2 și ar putea fi cea mai expansivă versiune din acea perioadă pe care a văzut-o seria. În trecut, franciza a abordat doar una sau două setări la un moment dat, nu a surprins niciodată pe deplin natura globală a războiului. Vanguard va acoperi patru dintre fronturi, variind de la Europa de Vest până la Africa de Nord, oferind o varietate de campanii și hărți multiplayer. Dacă această setare va rezona sau nu cu jucătorii rămâne de văzut, dar fanii vor putea dezvolta câteva impresii începând cu weekendul acesta.

După cum a fost anunțat pe blogul Call of Duty, Call of Duty: Vanguard alpha este acum live pentru oricine are PlayStation 4 sau 5, indiferent de precomandă. Alfa va include un nou mod numit Champions Hill, care amestecă elemente Gunfight și Warzone într-un mod unic. Echipele luptă pentru a-și reduce viața reciprocă într-o arenă mică, în timp ce colectează bani și ridică pentru a obține stăpânirea. În rundele intermediare, jucătorii vor avea șansa de a-și folosi banii pentru a cumpăra arme mai bune și pentru a ucide fâșii. Alfa va rula în perioada 27 – 29 august, oferind jucătorilor o fereastră de 48 de ore pentru a experimenta jocul la o capacitate mică.

Parerile, comentariile si discutiile despre acest meci.

Lasa mai jos si tu un pont (pronostic) despre acest meci sau orice alt lucru care crezi ca meritaaflat despre meciul vs

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER

Inscrie-te mai jos pentru a primi zilnic cele mai tari ponturi si bilete la pariuri sportive.

 

Licenta

Site licentiat ONJN prin decizia nr.859/28.04.2016. Pariurile NU constituie o sursa sigura de castig, ci o forma de entertainment. Siteul pontul-zilei.com se adreseaza EXCLUSIV persoanelor peste 18 ani. Daca nu ai inca 18 ani, te rugam sa parasaesti acest site. Daca simti ca pierzi controlul in ceea ce priveste pariurile sau jocurile de noroc, adreseaza-te site-urilor specializate pentru asistenta.

 

+ Licenta

Site licentiat ONJN prin decizia nr.859/28.04.2016. Pariurile NU constituie o sursa sigura de castig, ci o forma de entertainment. Siteul pontul-zilei.com se adreseaza EXCLUSIV persoanelor peste 18 ani. Daca nu ai inca 18 ani, te rugam sa parasaesti acest site. Daca simti ca pierzi controlul in ceea ce priveste pariurile sau jocurile de noroc, adreseaza-te site-urilor specializate pentru asistentax.

 

 

Alatura-te gropului nostru de Facebook

 

Inscrie-te Acum

 

 

invarte ruleta si castiga

Completeaza campurile de mai jos, invarte ruleta si vei primi pe mail premiul.

invarte ruleta si castiga

Completeaza campurile de mai jos, invarte ruleta si vei primi pe mail premiul.

Ponturile Zilei

Ponturi Mallorca-Villarreal 19-septembrie-2021 La Liga
19.09.2021 15:00

Ponturi Nice-Monaco 19-septembrie-2021 Ligue 1
19.09.2021 14:00

Ponturi Betis vs Espanyol fotbal 19 septembrie 2021 La Liga
19.09.2021 19:30

Biletele Zilei

Biletul zilei fotbal ERC – Sambata 18 Septembrie 2021 – Cota 2.43 – Castig potential 729 RON

Biletul zilei tenis ERC – Sambata 18 Septembrie 2021 – Cota 2.54 – Castig potential 763 RON

Biletul zilei fotbal Alyn – Sambata 18 Septembrie 2021 – Cota 2.17 – Castig potential 434 RON

50 rotiri FĂRĂ DEPUNERE și FĂRĂ RULAJ!