Inchide

Call of Duty: Vanguard Alpha & datele beta

Adaugat: august 23, 2021
Actualizat: august 23, 2021
Tipster: ESPORTS
Categorii: Articole
0 comentarii

 

Call of Duty: Vanguard primește un alfa în weekendul viitor. Alfa pentru Call of Duty: Vanguard a fost confirmat în timpul Campionatului CDL cu un nou trailer care prezintă unele dintre primele imagini de joc adecvate. Aspectul scurt le oferă fanilor o idee despre modul în care Sledgehammer Games inovează în franciza de lungă durată și confirmă un nou mod numit Champions Hill. Cea mai nouă intrare în franciză, Call of Duty: Vanguard, a fost dezvăluită săptămâna trecută cu un eveniment Warzone și un trailer cinematografic. Jocul îi va readuce pe jucători în al doilea război mondial, dar nu se va concentra pe o anumită parte a războiului. Jucătorii vor comuta între patru protagoniști pe patru fronturi diferite, inclusiv Pacificul și Africa de Nord. Sledgehammer a dezvăluit câteva informații despre multiplayer, dar pare să se împiedice în mare parte să se scufunde prea adânc în el până la o dezvăluire completă la o dată ulterioară.

Acestea fiind spuse, jucătorii vor avea un scurt gust al multiplayerului la sfârșitul lunii august. În timpul campionatului CDL, Activision a dezvăluit prima privire asupra alfa jocului. Acest lucru nu ar trebui să fie la fel de surprinzător, întrucât un Call of Duty: Vanguard alfa s-a scurs acum câteva zile. Se pare că toate detaliile din scurgeri sunt adevărate. Alfa va fi exclusiv pentru utilizatorii PlayStation și va avea un mod similar modului Arena Apex Legends numit Champions Hill. Modul va amesteca elementele battle royale cu Gunfight, forțând jucătorii să înceapă cu aceleași sarcini și apoi să adune arme, bani și resurse pentru a deveni mai puternici, reducând în același timp viața limitată a celorlalți jucători pe mai multe runde.

 

Parerile, comentariile si discutiile despre acest meci.

Lasa mai jos si tu un pont (pronostic) despre acest meci sau orice alt lucru care crezi ca meritaaflat despre meciul vs

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER

Inscrie-te mai jos pentru a primi zilnic cele mai tari ponturi si bilete la pariuri sportive.

 

Licenta

Site licentiat ONJN prin decizia nr.859/28.04.2016. Pariurile NU constituie o sursa sigura de castig, ci o forma de entertainment. Siteul pontul-zilei.com se adreseaza EXCLUSIV persoanelor peste 18 ani. Daca nu ai inca 18 ani, te rugam sa parasaesti acest site. Daca simti ca pierzi controlul in ceea ce priveste pariurile sau jocurile de noroc, adreseaza-te site-urilor specializate pentru asistenta.

 

+ Licenta

Site licentiat ONJN prin decizia nr.859/28.04.2016. Pariurile NU constituie o sursa sigura de castig, ci o forma de entertainment. Siteul pontul-zilei.com se adreseaza EXCLUSIV persoanelor peste 18 ani. Daca nu ai inca 18 ani, te rugam sa parasaesti acest site. Daca simti ca pierzi controlul in ceea ce priveste pariurile sau jocurile de noroc, adreseaza-te site-urilor specializate pentru asistentax.

 

 

Alatura-te gropului nostru de Facebook

 

Inscrie-te Acum

 

 

invarte ruleta si castiga

Completeaza campurile de mai jos, invarte ruleta si vei primi pe mail premiul.

invarte ruleta si castiga

Completeaza campurile de mai jos, invarte ruleta si vei primi pe mail premiul.

Ponturile Zilei

Ponturi Nice-Monaco 19-septembrie-2021 Ligue 1
19.09.2021 14:00

Ponturi Betis vs Espanyol fotbal 19 septembrie 2021 La Liga
19.09.2021 19:30

Ponturi Hellas Verona vs AS Roma fotbal 19 septembrie 2021 Serie A
19.09.2021 19:00

Biletele Zilei

Biletul zilei fotbal ERC – Sambata 18 Septembrie 2021 – Cota 2.43 – Castig potential 729 RON

Biletul zilei tenis ERC – Sambata 18 Septembrie 2021 – Cota 2.54 – Castig potential 763 RON

Biletul zilei fotbal Alyn – Sambata 18 Septembrie 2021 – Cota 2.17 – Castig potential 434 RON

50 rotiri FĂRĂ DEPUNERE și FĂRĂ RULAJ!