Call Of Duty va rămâne pe PlayStation pentru încă cel puțin 3 ani

Adaugat: ianuarie 26, 2022
Actualizat: ianuarie 26, 2022
Tipster: ESPORTS
Categorii: Articole
0 comentarii

Potrivit unui nou raport, Call of Duty va continua să fie lansat pe PlayStation cel puțin în următorii trei ani. Fanii au speculat puternic cu privire la viitorul Call of Duty în urma achiziționării de către Microsoft a Activision, deoarece este una dintre cele mai mari francize din toată industria divertismentului și este greu de imaginat că este transferată către o singură platformă. Cu toate acestea, este și greu de crezut că Microsoft ar cheltui aproape 70 de miliarde de dolari și nu va avea în minte un plan specific pentru franciză.

Au circulat deja zvonuri despre Call of Duty că și-a abandonat lansările anuale, ceva care probabil a rănit seria mai mult decât a beneficiat-o în ultimii ani. Deși Call of Duty a reușit să rămână un vânzător consistent în fiecare an, popularitatea francizei a scăzut în comunitatea shooter-ului. Un nou raport de la Bloomberg spune că Call of Duty va continua să fie lansat pe PlayStation în următorii trei ani. Aceasta înseamnă că, continuarea Modern Warfare care va avea loc în acest an, Treyarch’s Call of Duty 2023, și o continuare a Warzone va fi lansată anul viitor. Microsoft a declarat deja că intenționează să păstreze Call of Duty pe PlayStation, dar Sony are niște contracte în vigoare, asta nu a fost o surpriză. Deocamdată, nimeni nu știe ce se va întâmpla după următoarele trei lansări.

Parerile, comentariile si discutiile despre acest meci.

Lasa mai jos si tu un pont (pronostic) despre acest meci sau orice alt lucru care crezi ca meritaaflat despre meciul vs

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER

Inscrie-te mai jos pentru a primi zilnic cele mai tari ponturi si bilete la pariuri sportive.

 

Licenta

Site licentiat ONJN prin decizia nr.859/28.04.2016. Pariurile NU constituie o sursa sigura de castig, ci o forma de entertainment. Siteul pontul-zilei.com se adreseaza EXCLUSIV persoanelor peste 18 ani. Daca nu ai inca 18 ani, te rugam sa parasaesti acest site. Daca simti ca pierzi controlul in ceea ce priveste pariurile sau jocurile de noroc, adreseaza-te site-urilor specializate pentru asistenta.

 

+ Licenta

Site licentiat ONJN prin decizia nr.859/28.04.2016. Pariurile NU constituie o sursa sigura de castig, ci o forma de entertainment. Siteul pontul-zilei.com se adreseaza EXCLUSIV persoanelor peste 18 ani. Daca nu ai inca 18 ani, te rugam sa parasaesti acest site. Daca simti ca pierzi controlul in ceea ce priveste pariurile sau jocurile de noroc, adreseaza-te site-urilor specializate pentru asistentax.

 

 

Alatura-te gropului nostru de Facebook

 

Inscrie-te Acum

 

 

invarte ruleta si castiga

Completeaza campurile de mai jos, invarte ruleta si vei primi pe mail premiul.

invarte ruleta si castiga

Completeaza campurile de mai jos, invarte ruleta si vei primi pe mail premiul.

Ponturile Zilei

Ponturi Irina Begu-Jasmine Paolini tenis 23-mai-2022 WTA Roland Garros
23.05.2022

Ponturi Simona Halep-Nastasja Mariana Schunk tenis 23-mai-2022 WTA Roland Garros
23.05.2022

Pontul Zilei 22 Mai ANGLIA Premier League
22.05.2022 18:00

Biletele Zilei

Biletul zilei fotbal ERC – Duminica 22 Mai 2022 – Cota 2.23 – Castig potential 668 RON

Biletul zilei fotbal MRS – Duminica 22 Mai - Cota 2.40 – Castig potential 360 RON

Biletul zilei fotbal COTA MARE – Duminica 22 Mai – Cota 112 – Castig potential 2805 RON

100 rotiri FĂRĂ DEPUNERE la Shining Crown