Select your Top Menu from wp menus

Bonus pariuri online sub forma unui pariu fara risc – ce trebuie sa stii despre el

bonus pariu fara risc

Tipurile de bonusuri pentru clientii noi ai caselor de pariuri online sunt de 3 feluri:

  • bonus ca procent din suma depusa,
  • cota marita si
  • bonus sub forma de pariu fara risc.

Despre cel din urma vom scrie in articolul curent.

bonus la pariuri fara risc

Bonus Pariu FARA RISC – ce inseamna?

In primul rand trebuie sa stii despre bonusul sub forma unui PARIU FARA RISC ca s-ar putea ca la unii operatori sa fie necesar sa introduci un anumit cod bonus atunci cand faci prima depunere sau cand deschizi cont. Daca nu scrii acel cont nu vei beneficia de pariul fara risc si astfel un pic de neatentie ar putea duce la pierderea unei sume de bani. De aceea sfatul meu este sa te uiti cu atentie la termenii si conditiile de acordare atunci cand alegi sa plasezi un prim pariu fara risc.

Ai BONUS pana la 250 RON PARIU FARA RISC la deschidere de cont cu un simplu Click pe acest LINK!

Al doilea lucru pe care trebuie sa-l stii este data de expirare a bonusului. Unele pariuri fara risc sunt disponibile timp de 7 zile, altele poate au valabilitate 30 de zile. Tine cont si de acest aspect, asta daca nu cumva vrei sa plasezi pariul imediat ce ai deschis contul.

Urmatorul lucru pe care trebuie sa-l ai in calcul este daca la pariul fara risc exista anumite cerinte: se poate solicita ca toate pronosticurile de pe bilet sa aiba o anumita cota minima sau castigul ar putea avea o limita maxima, caz in care n-ar trebui sa risti mai mult decat este cazul.

Nu in ultimul rand cand decizi sa optezi pentru un pariu fara risc ia in calcul si conditiile de rulaj ulterioare si perioada in care trebuie sa le indeplinesti. Daca ai de rulat un bonus de 500 RON si pariezi doar pe meciuri de tenis nu ti-ai dori prea tare sa fii obligat sa faci acest rulaj in luna decembrie, atunci cand oferta este slaba spre inexistenta.

Top case de pariuri online care ofera bonusuri sub forma unui pariu fara risc

  • Netbet – deschide cont aici, joaca primul pariu cu pana la 500 RON si daca-l pierzi primesti miza inapoi sub forma unui freebet
  • Unibet – deschide cont aici, joaca primul pariu cu pana la 250 RON si daca-l pierzi primesti miza inapoi sub forma de bonus
  • Fortuna deschide cont aici, joaca primul pariu cu pana la 300 RON si daca-l pierzi primesti miza inapoi sub forma de bani reali. La eFortuna NU AI RULAJ la Cash Back (“banii inapoi fara risc”). Asta inseamna ca daca primul tau pariu este necastigator, primesti banii inapoi in cont si ii poti regrage imediat. La Unibet si Netbet, bonusul are conditii de rulaj.

Profita la maxim de cele 3 Bonusuri pariuri prezentate si vei putea paria pana la 1.050 RON fara riscul de a pierde nici macar un ban.

Pentru asta, sfatul nostru e sa deschizi cont la toate cele 3 case de pariuri de mai sus, accesand linkurile din dreptul fiecaruia. In primul rand, nu risti nimic, in caz ca pariurile sunt necastigatoare, primesti banii inapoi. Mai mult, la eFortuna nici macar nu ai rulaj la BONUS, deci poti retrage imediat banii. 

Apoi, specialistii recomanda sa ai conturi deschise la mai multe case de pariuri in acelasi timp, deoarece nicio casa de pariuri nu acopera integral oferta de pariere, dar daca ai conturi multiple, atunci eviti din start acest risc.

Multa bafta!

About The Author

Related posts

Premiem cei mai activi 10 comentatori pe saptamana!

Comenteaza si castiga 30 Zile in Grupul Superpont Premium - CEL MAI BUN GRUP de PARIURI LIVE din Romania

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Aboneaza-te la newsletter-ul
nostru si castiga
100RON GRATUIT

Aboneaza-te la newsletter si
    castiga 100RON GRATUIT