Select your Top Menu from wp menus

Atentie, pariori! Schimbari ale taxelor de depunere

Atentie, pariori! Schimbari ale taxelor de depunere

Atentie, pariori! Schimbari ale taxelor de depunere

Dupa ce la finele anului 2018 Guvernul Romaniei a adoptat o taxa prin care de la 01 Ianuarie 219 operatorii de pariuri licentiati in Romania vor avea de platit o taxa de 2% , “taxa pe viciu” cum a fost denumita, iata ca incepand din 14 Martie casele de pariuri licentiate in Romania, au pus la randul lor o taxa pariorilor.

Bine, la un moment dat nu se stia cine va suporta aceasta taxa! Totusi, ONJN a dat un ordin (ORDIN Nr. 38/2019) in care ne anunta ca, in urma miscarilor din piata, foarte probabil, li se va impune pariorilor o taxa la depunere.

Asadar, iata ca a devenit oficial! Incepand cu 14 Martie, pariorii vor avea de suportat o taxa de 2% la fiecare depunere pe care o vor face in contul de pariuri.

Unibet si Vlad Cazino, case care opereaza sub aceeasi tutela, au facut anuntul inca de acum cateva zile, iar astazi a venit randul celor de la Superbet, insa, cat de curand, este de asteptat ca toti operatorii de pariuri licentiati in Romania sa adopte aceeasi strategie si sa impuna aceasta taxa pariorilor.

Practic, la o depunere de 100 RON, ti se va opri o taxa de 2 RON. Totusi, poate nu toti operatorii vor impune aceasta taxa la depunere, atat timp cat vor sa aiba cat mai multi clienti, insa ramane de vazut cum se vor misca BetanoSportingbet, Betfair sau NetBet, case aflate de ani buni in topul preferintelor pariorilor romani.

 

About The Author

Related posts

Premiem cei mai activi 10 comentatori pe saptamana!

Comenteaza si castiga 30 Zile in Grupul Superpont Premium - CEL MAI BUN GRUP de PARIURI LIVE din Romania

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Aboneaza-te la newsletter-ul
nostru si castiga
100 ROTIRI GRATIS

Aboneaza-te la newsletter si
    castiga 100 ROTIRI GRATIS