Inchide

A fost lansat trailer-ul noului titlu Biomutant

Adaugat: mai 5, 2021
Actualizat: mai 5, 2021
Tipster: ESPORTS
Categorii: Articole
0 comentarii

 

THQ Nordic a lansat un nou trailer pentru Biomutant în sărbătoarea Zilei Star Wars. Biomutant este un viitor joc de rol de acțiune, dezvoltat de Experiment 101, care a fost foarte anticipat de la anunțul său din 2017. 4 mai este cunoscută sub numele de Star Wars Day, în timpul căreia fanii sărbătoresc îndrăgita franciză SF, datorită fraza „Fie ca al patrulea să fie cu tine”. În ciuda faptului că a fost anunțat în 2017, completat cu o demonstrație redată la expoziția Gamescom din acel an, informațiile despre Biomutant au fost rare până de curând. Luna trecută, editorul THQ Nordic și dezvoltatorul Experiment 101 au început în cele din urmă să dezvăluie noi înfățișări ale jocului, inclusiv un World Trailer care arată setarea vibrantă a titlului. În timp ce Biomutant se află într-o lume post-apocaliptică, jocul folosește o paletă de culori strălucitoare care îl diferențiază de alte jocuri video post-apocaliptice. Personajele non-jucătoare ale jocului sunt prezentate în rutina zilnică, iar stilul de artă unic al jocului ajută la ascunderea limitelor grafice ale titlului de ultimă generație. Noi detalii despre povestea Biomutantului au fost dezvăluite și de Experimentul 101, narațiunea principală a jocului concentrându-se pe un „Arborele Vieții” care acum moare datorită mai multor creaturi de șefi mari care își roiesc rădăcinile. Protagonistul jocului, un animal mutant personalizat de jucătorul ale cărui alegeri conduc povestea, are sarcina de a-i învinge pe acești șefi.

Un nou trailer pentru Biomutant a fost lansat pe canalul YouTube al THQ Nordic în onoarea Zilei Războiului Stelelor. Trailerul, intitulat cu umor, May the Furrth, parodieză memorabilul prim trailer de prezentare pentru Star Wars: The Rise of Skywalker din 2019. Noul trailer înlocuiește eroicul Rey al lui Daisy Ridley cu un mutant animal cibernetic, iar arma iconică a sabiei laser a francizei este înlocuită de o perie de toaletă mortală. Partitura bombastică a lui John Williams este chiar reutilizată pentru a finaliza într-adevăr recreația.

Tipserii recomanda:  Final Fantasty 14 primește o nouă extensie

Războiul stelelor este un fenomen cultural masiv, iar 4 mai a dus la o serie de omagii din diverse surse. Alături de THQ Nordic, Bethesda a ales să comemoreze sărbătoarea informală postând o piesă de artă pe Twitter. Ilustrația îl aruncă pe Doom Slayer, protagonistul francizei de software-ul Doom, seminalist în prima persoană a lui id Software, în rolul eroic al Maestrului Jedi și al protagonistului Star Wars, Luke Skywalker. Biomutantul a fost anticipat de-a lungul anilor, așa că lansarea iminentă a jocului este interesantă pentru mulți jucători. Se pare că THQ Nordic este acum confortabil să facă publicitate viitorului RPG de acțiune, cu această remorcă parodică Star Wars atât fanii amuzanți, cât și susținerea anticipării lor. Cu mai puțin de o lună înainte de lansarea jocului, jucătorii ar trebui să fie în căutarea mai multor informații în viitorul apropiat.

 

 

Parerile, comentariile si discutiile despre acest meci.

Lasa mai jos si tu un pont (pronostic) despre acest meci sau orice alt lucru care crezi ca meritaaflat despre meciul vs

 

Licenta

Site licentiat ONJN prin decizia nr.859/28.04.2016. Pariurile NU constituie o sursa sigura de castig, ci o forma de entertainment. Siteul pontul-zilei.com se adreseaza EXCLUSIV persoanelor peste 18 ani. Daca nu ai inca 18 ani, te rugam sa parasaesti acest site. Daca simti ca pierzi controlul in ceea ce priveste pariurile sau jocurile de noroc, adreseaza-te site-urilor specializate pentru asistenta.

 

+ Licenta

Site licentiat ONJN prin decizia nr.859/28.04.2016. Pariurile NU constituie o sursa sigura de castig, ci o forma de entertainment. Siteul pontul-zilei.com se adreseaza EXCLUSIV persoanelor peste 18 ani. Daca nu ai inca 18 ani, te rugam sa parasaesti acest site. Daca simti ca pierzi controlul in ceea ce priveste pariurile sau jocurile de noroc, adreseaza-te site-urilor specializate pentru asistentax.

 

 

Alatura-te gropului nostru de Facebook

 

Inscrie-te Acum

 

 

invarte ruleta si castiga

Completeaza campurile de mai jos, invarte ruleta si vei primi pe mail premiul.

invarte ruleta si castiga

Completeaza campurile de mai jos, invarte ruleta si vei primi pe mail premiul.

Ponturile Zilei

Ponturi Stefano Travaglia-Marco Cecchinato tenis 18-mai-2021 ATP Geneva
18.05.2021

Ponturi Manchester United-Fulham 18-mai-2021 Premier League
18.05.2021 20:00

Ponturi FCSB vs Universitatea Craiova fotbal 19 mai 2021 Liga 1
19.05.2021 21:30

Biletele Zilei

Biletul zilei tenis ERC – Luni 17 Mai – Cota 2.57 – Castig potential 771 RON

Biletul zilei fotbal ERC – Luni 17 Mai 2021 – Cota 2.39 – Castig potential 715 RON

Biletul zilei fotbal Alyn – Luni 17 Mai 2021 – Cota 2.43 – Castig potential 486 RON

CLICK ȘI AI 100 ROTIRI FĂRĂ DEPUNERE
LA NETBET
>>

100 ROTIRI FĂRĂ DEPUNERE >>