Inchide

70 de echipaje iau startul la etapa a doua din CNR Betano

Adaugat: iulie 17, 2020
Actualizat: iulie 17, 2020
Tipster: MRS
Categorii: Articole
0 comentarii

70 de echipaje iau startul la etapa a doua din CNR Betano

Campionatul Național de Raliuri Betano promite din nou spectacol pe șoselele din România! Cele 70 de echipaje înscrise pentru Raliul Harghitei și Brașovului turează motoarele alături de Betano în acest weekend!

Simone Tempestini este din nou marele favorit al etapei, după ce s-a impus și anul trecut atât în Harghita, cât și în Brașov. Cele cinci victorii consecutive în Brașov și cele două din Harghita duc echipajul format din Simone Tempestini și Sergiu Itu în pole position în cursa pentru trofeu. Cotele Betano îi confirmă statutul de lider, urmat de Dan Gîrtofan, Alexandru Pițigoi și Bogdan Marișca.

Dublul campion național absolut, Bogdan Marișca, va fi prezent la startul din Drumul Poienii după ce a absentat în etapa de deschidere a Campionatului Național de Raliuri din Argeș.

În etapa inaugurală de la CNR Betano 2020, Simone Tempestini și copilotul său, Sergiu Itu, au câștigat pentru al doilea an consecutiv Raliul Argeșului, reușind să se impună în 5 din cele 6 probe speciale ale rundei. Locul secund a fost ocupat de echipajul format din Dan Gîrtofan și Tudor Mârza, iar podiumul a fost completat de Alexandru Pițigoi, revenit după aproape două decenii pe traseul din Argeș, alături de Anton Avram.

CELE MAI TARI MOMENTE DE LA CAMPIONATUL NAȚIONAL DE RALIURI SUNT PE CANALUL DE YOUTUBE BETANO ROMÂNIA

Raliul Harghitei și Brașovului va avea un total de 11 probe speciale, 4 în Brașov și 7 în Harghita și se va desfășura pe asfalt pe o lungime totală de 397 km, dintre care 112 pe probe speciale.

Betano a pregătit o ofertă de top pentru Raliul Harghitei și Brașovului, cu pariuri pe câștigătorul etapei, pariuri speciale pe locurile din clasament, câștigătorii fiecărei clase, dueluri head-2-head și chiar pe clasa vehiculelor istorice; fiind, în total, peste 200 de pariuri disponibile! Susține-ți favoriții și accelerează alături de Betano cu cea mai rapidă aplicație de mobil, numită și la „Oscarurile” jocurilor de noroc „Cea mai bună platformă mobilă din lume” în anul 2019.

Parerile, comentariile si discutiile despre acest meci.

Lasa mai jos si tu un pont (pronostic) despre acest meci sau orice alt lucru care crezi ca meritaaflat despre meciul vs

 

Licenta

Site licentiat ONJN prin decizia nr.859/28.04.2016. Pariurile NU constituie o sursa sigura de castig, ci o forma de entertainment. Siteul pontul-zilei.com se adreseaza EXCLUSIV persoanelor peste 18 ani. Daca nu ai inca 18 ani, te rugam sa parasaesti acest site. Daca simti ca pierzi controlul in ceea ce priveste pariurile sau jocurile de noroc, adreseaza-te site-urilor specializate pentru asistenta.

 

+ Licenta

Site licentiat ONJN prin decizia nr.859/28.04.2016. Pariurile NU constituie o sursa sigura de castig, ci o forma de entertainment. Siteul pontul-zilei.com se adreseaza EXCLUSIV persoanelor peste 18 ani. Daca nu ai inca 18 ani, te rugam sa parasaesti acest site. Daca simti ca pierzi controlul in ceea ce priveste pariurile sau jocurile de noroc, adreseaza-te site-urilor specializate pentru asistentax.

 

 

Alatura-te gropului nostru de Facebook

 

Inscrie-te Acum

 

 

invarte ruleta si castiga

Completeaza campurile de mai jos, invarte ruleta si vei primi pe mail premiul.

invarte ruleta si castiga

Completeaza campurile de mai jos, invarte ruleta si vei primi pe mail premiul.

Ponturile Zilei

Pontul Zilei 03 August – Romania – Liga 1
03.07.2020 20:30

Ponturi Lillestrom-Sogndal fotbal 04-august-2020 Obos-ligaen
04.08.2020 20:00

Ponturi Ham-Kam-KFUM Oslo fotbal 03-august-2020 Obos-ligaen
03.08.2020 19:00

Biletele Zilei

Biletul Tipsterilor PZ – Luni 03 August – Cota 4.46 – Castig potential 446 RON

Biletul zilei Alyn – Luni 03 August 2020 – Cota 2.19 – Castig potential 437 RON

Biletul zilei fotbal ERC – Luni 03 August 2020 – Cota 1.97 – Castig potential 591 RON