10 RON BONUS daca echipa pe care pariezi castiga cu 2+ goluri!

10 RON BONUS daca echipa pe care pariezi castiga cu 2+ goluri!

Cu Premier League si La Liga inca la debut, casa de pariuri online Betfair, cea mai mare din lume, ne ofera o promotie de neratat. Primesti 10 RON BONUS daca echipa pe care pariezi castiga cu 2+ goluri! Trebuie doar sa pariezi pe Castigatorul final al Campionatului! Mai multe detalii in randurile de mai jos!

10 RON BONUS daca echipa pe care pariezi castiga cu 2+ goluri!

Cum participi:

 1. Intra in contul tau de parior Betfair. Nu ai unul? Atunci va trebui sa-ti deschizi DOAR DE PE ACEST LINK;
 2. Plasează un pariu Sportsbook de minim 125 RON (25€/£) pe piaţa Câştigătorul final al campionatului La Liga sau Premier League înainte de duminică 1 octombrie 2017 23:59.
 3. GATA! vei primi un bonus Sportsbook de 10 RON (2€/£), pentru fiecare meci câştigat cu cel puţin 2 goluri din sezonul 2017/ 18 al Premier League/La Liga, al echipei aleasă de tine.

Termeni si conditii:

 • Pariul care se califică va fi primul pariu Sportsbook pe care îl plasezi pe piaţa Câștigătorul final al campionatului La Liga sau Premier League, în valoare de minim 125 RON (25€/£). Dacă primul tău pariu este plasat odată cu o serie de alte pariuri, pariul care se califică va fi cel cu numărul de referinţă cel mai mic.
 • Pariurile pentru care s-a folosit cashout (fie parţial sau complet) nu se califică pentru această oferă
 • Pentru această promoţie este luat în considerare orice pariu, dar numai porţiunea câştigătoare a mizei este luată în calcul.
 • Dacă plasezi un pariu Sportsbook calificant (şi respecţi toate condiţiile acestei promoţii), vei primi un bonus Sportsbook de 10 RON (2€/£) pentru fiecare meci din sezonul corespunzător în care echipa pe care ai pariat câştigă cu minim 2 goluri.
 • Bonusul Sportsbook primit va expira după 48 de ore de la creditare.

Vrei sa pariezi la cea mai mare casa de pariuri din lume, alaturi de bet365?

 • Vrei bonus de pana la 450 RON?
 • Sau bonus 100% pana la 100 Ron?
 • Vrei cele mai bune cote pre-match?
 • Si cea mai tare aplicatie de mobil?

Atunci casa de pariuri online Betfair este recomandarea noastra pentru tine! Deschide un cont nou la Betfair de pe acest link pentru a juca alaturi de cei mai buni pariori din lume, la cea mai buna casa de pariuri din lume!

About The Author

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *