Inchide

Winner

1. Promotii si Oferte:

Clientii agentiei stradale Winner beneficiaza de mai multe promotii interesante, atractive in mod special pentru cei care joaca bilete pariuri cu mai multe ponturi pariuri.

“Extra Winner” (100% extra castig)

Extra Winner

Winner ofera bonus pentru biletele multiple. Pentru a se incadra la bonus un bilet trebuie sa contina doar pronosticuri cu cote de cel putin 1.20, iar maxim 50% din evenimente sa fie de tipul final, sansa dubla, pauza sau final.

Castigul extra este stabilit in functie de numarul de evenimente de pe bilet, dupa cum urmeaza:

 • 6 evenimente – castig extra 10%
 • 7 evenimente – castig extra 15%
 • 8 evenimente – castig extra 20%
 • 9 evenimente – castig extra 25%
 • 10 evenimente – castig extra 30%
 • 11-14 evenimente – castig extra 35%
 • 15-20 evenimente – castig extra 50%
 • 21 evenimente – castig extra 100%

“Sansa Winner” (15% din castig)

Winner sansa

Joaca cel putin 11 evenimente pe bilet, fiecare eveniment cu cota minima 1.25. Daca pierzi un singur pronostic vei primi 15% din profit imparti la cota evenimentului pierdut. Sansa ramane valabila si daca unul sau mai multe pronosticuri de pe bilet primesc cota 1.00.

Oferta nu se cumuleaza cu alte promotii Winner.

“”Winner Plus” (cote marite)

cote marite Winner plus

Pentru anumite meciuri Winner ofera cote marite. Acestea le vei gasi doar la pariuri pe rezultat final 1×2 si sansa dubla. Pe bilet se poate alege doar un singur eveniment cu cota marita. Pentru a-l putea adauga va trebui sa ai pe bilet minim 5 evenimente.

Apasă BUTONUL și profită de bonusul de bun venit oferit de casa de pariuri online Admiral!

BONUS: Profit dublu la primul pariu + 150 RON Freebet (tot dupa primul pariu)

“Winner 200” (de 10x miza)

de 10 ori miza Winner 200

Daca pierzi un bilet pe un singur eveniment si cota finala a biletului este de cel putin 200 vei primi de 10 ori valoarea mizei. Pentru a fi eligibil la aceasta oferta biletul nu trebuie sa contina cote mai mari decat 7.00.

In cazul in care unul sau mai multe evenimente primesc cota 1 oferta ramane valabila daca valoarea finala a cotei biletului nu scade sub 200.

“Avantaj Winner” (cotele zilei)

Cotele Zilei - avantaj Winner

In fiecare zi Winner iti pune la dispozitie un numar de eveniment care primesc cote marite pentru tipurile de pariuri rezultat final 1×2 si sansa dubla. Pe bilet pot fi adaugate mai multe evenimente de acest tip.

La 888Sport ai parte periodic de super oferte și promoții!

BONUS: Bonus pana la 1000 lei + 25 lei la Casino

2. Cine este Agentia Winner - scurt istoric si informatii generale

Winner este o agentie de pariuri stradala care, conform listei de pe site-ul oficial, are un numar de peste 220 de locatii. Fie ca esti din Pitesti, Oradea, Braila, Buzau, Calarasi, Constanta, Cluj Craiova, Galati, Ploiesti, Timisoara, Bucuresti sau alte orase mai mici vei putea plasa pariuri in agentiile Winner.

Firma care detine Winner este Fly Point RO S.R.L., ea primind din partea ONJN licenta de organizare jocuri de noroc cu numarul RO3107L000895, valabila pana la 31.12.2018.

VEZI AICI topul celor mai bune case
de pariuri ONLINE!

3. Program casa de pariuri Winner

Programul casei de pariuri Winner în zilele obișnuite este următorul:

 • Luni: 10:00 – 22:00
 • Marți: 10:00 – 22:00
 • Miercuri: 10:00 – 22:00
 • Joi: 10:00 – 22:00
 • Vineri: 10:00 – 22:00
 • Sâmbătă: 10:00 – 22:00
 • Duminică: 10:00 – 22:00

Program casa de pariuri Winner de Crăciun și Revelion

24 decembrie: 10:00 – 16:00
25 decembrie: INCHIS
26 decembrie: PROGRAM NORMAL
31 decembrie: 10:00 – 18:00
1 ianuarie: INCHIS
2 ianuarie: PROGRAM NORMAL

Program casa de pariuri Winner de Paște

Sâmbătă: PROGRAM SCURT

Duminică: ÎNCHIS

Luni: PROGRAM SCURT

Marți: PROGRAM NORMAL

Uită de program! Pariază online la NETBET și prinde bonusul de bun venit!

BONUS: 100% pana la 500 RON

4. Oferta de PARIURI si BILETE pre-live (inainte de meci)

Oferta de pariuri pe sporturi este una modesta, care nu se poate compara cu ce gasim la casele de pariuri online. Daca online avem in general 25-30 de sporturi disponibile pentru pariere, la Winner gasim doar 12 sporturi. Pe langa cele populare mai avem rugby, snooker, darts, futsal si box/mma.

La oferta de pariere pe fiecare eveniment remarcam faptul ca la fotbal ofera pariuri pe foarte multe intervale, dupa cum poti vedea si in imaginea de mai jos, dar are de asemenea multe variante de scor corect, combinatii de evenimente denumite Combinatii Winner etc.

Total Goluri Winner

Oricum nici la fotbal, dar nici la celelalte sporturi disponibile nu are o oferta de pariere per eveniment care sa se poata compara cu vreuna din casele de pariuri online.

La Betano vei găsi o ofertă de pariuri mai bogată – CLICK PE BUTON și pariază chiar azi!

BONUS: Bonus până la 500 RON!

5. Tipuri de bilete si pariuri disponibile online la casa de pariuri Winner

La Winner poti sa-ti faci biletul online si sa mergi cu codul acestuia intr-o agentie stradala pentru a-l plasa.

Cum sa pariezi un bilet simplu la agentia Winner!

Pentru a juca un bilet cu un singur eveniment trebuie sa sa intri pe pagina “PARIURI SPORTIVE” de pe site-ul casei de pariuri. Acolo, in partea stanga, vei vedea lista sporturilor pe care se poate paria. Da click pe sportul pe care vrei sa pariezi, apoi pe pe competitie.

In momentul in care ai selectat ceea ce cautai in centrul paginiii web o sa fie afisat evenimentul sau evenimentele disponibile pentru pariere care corespund cerintelor tale. Eu am dat click pe Romania – Liga 1 si mi-au fost afisate meciurile disponibile pentru pariere din aceasta competitie.

oferta de pariuri Winner

Acum ai mai multe alternative:

 • In cazul in care vrei sa joci ponturi pariuri pe rezultatul final (inclusiv sansa dubla) al unui meci din lista da click efectiv pe cota acestuia.
 • Daca doresti sa vezi intreaga oferta de pariere pentru un anumit meci da efectiv click pe meciul respectiv
 • Daca doresti sa vezi oferta de pariere pentru toate meciurile afisate si pentru alte tipuri de pariu, nu pentru rezultatul final, schimba din “Final“ (vezi in imaginea de mai sus sub “Toate”) in tipul de pariu de care esti interesat.

Joacă biletele la BETFAIR – Cea mai mare casă de pariuri online!

BONUS: Până la 550 lei bonus de bun venit

In momentul in care ai selectat un pronostic el va aparea pe un fond portocaliu (precum in imaginea de mai jos) si totodata in partea dreapta a paginii web se va deschide biletul. Mai departe scrie miza dorita, da click pe PRINTEAZA si mergi cu codul afisat la agentie.

Bilet simplu Winnr

Cum sa pariezi un bilet multiplu la Winner!

Modul de alegerea al pronosticurilor de pe bilet l-am explicat mai sus. La fel trebuie procedat la fiecare meci in parte. In momentul in care ai selectat toate pronosticurile care vrei sa le joci pe bilet nu-ti ramane decat sa scrii miza si sa dai click pe “PRINTATI” pentru a-ti fi afisat codul biletului.

bilet multiplu Winner

Cum sa plasezi pariuri in sistem la agentia Winner!

In momentul in care ai minim 3 pronosticuri pe talonul de pariuri vei putea da click pe “COMBINAT” pentru a schimba biletul in varianta de sistem. In continuare trebuie sa bifezi casuta sau casutele din dreptul sistemelor pe care vrei sa le joci (eu am bifat casuta la 2/4 si 3/4), sa scrii miza totala a biletului si sa dai click pe “PRINTATI” pentru a-ti fi afisat codul biletului.

Atentie: la Winner miza scrisa se imparte la numarul total de variante pentru a se stabili miza pe varianta. Eu am scris in imaginea de mai jos 10 si cum am selectat 10 variante in sistem voi avea o miza de 0.95 RON pe varianta.

Bilet sistem Winner

Cum sa joci pariuri in sistem cu baze la agentia Winner!

E simplu, pe biletul existent (sa zicem cel de mai sus) trebuie sa bifezi F din dreptul meciului care vrei sa fie baza (vezi al patrulea pronostic de pe biletul meu de mai jos). Apoi bifeaza casuta de sub sistemul dorit (exact ca la pariul tip sistem explicat mai sus) si da click pe “PRINTATI” pentru a obtine codul biletului.

bilet sistem cu baza Winner

Pentru ca un bilet la pariuri cu baze sa aiba sanse de castig este obligatoriu ca baza sau bazele selectate sa fie castigatoare. Dupa aceea mai este nevoie sa iasa minimum din numarul pe care l-ai cerut in sistem. De exemplu in imaginea de mai jos am un bilet de tipul “1 baza + 2/3”. Daca prind baza (X la Sepsi OSK) si cel putin 2 din celelalte 3 pronosticuri am castigat; dar daca prind primele 3 pronosticuri si nu prind x-ul la Sepsi am pierdut.

Plasează bilete la pariuri la MAXBET și beneficiază de super bonusul la prima depunere!

BONUS: 700 RON în pariuri GRATUITE

6. Verificarea biletului la Winner

Winner este o agentie stradala modesta, cu doar 229 de sedii in toata tara. Chiar si asa, sta mai bine decat alte case de pariuri si multi pariori inca aleg sa meaga in sediile acestora pentru a-si plasa biletele la priuri. Daca sunteti noi in lumea pariurilor sau ati inceput sa pariati de curand la aceasta agentie, poate ca ati dori sa stiti cum sa verificati statusul biletelor pe care le-ati plasat aici. Asadar, vom face un scurt turorial despre cum puteti duce la capat acest proces de verificare si cum sa aflati daca biletul este castigator sau nu.

In primul rand, vom avea nevoie de biletul tiparit intr-o agentie Winner. Pe acest bilet vom identifica un cod unic, special dedicat verificarii biletelor online.

verificare bilet Winner

Acesta se afla in partea de jos a biletului, dupa cum vedem in imaginea de mai sus. Vom lua acest cod si vom merge cu el pe site-ul casei de pariuri Winner, http://winner.ro/.

Cum verifici biletul la Winner

Pe pagina principala, avem in partea dreapta un camp in care trebuie sa introducem acest cod. Este incadrat cu rosu in imaginea de mai sus. Acest camp are ca scop verificarea biletelor iar in momentul inc are vom scrie aici codul de pe biletul nsotru, vom putea afla daca el ne va aduce bani sau nu. Vom putea vizualiza un desfasurator cu toate evenimentele plasate pe bilet, alaturi de statusu fiecarui eveniment in parte.

Click pe butonul alăturat și NU rata bonusul oferit de FORTUNA!

BONUS: pana la 500 RON

7. Winner pentru dispozitivele mobile - exista aplicatii sau este site-ul optimizat?

In cazul in care doresti sa-ti faci biletul de pariuri la Winner de pe mobil acest lucru este posibil. Site-ul insa nu este optimizat pentru mobil, asa ca vei avea la dispozitie o interfata identica cu cea pentru desktop.

Winner nu a creat vreo aplicatie pentru mobil.

La UNIBET găsești o super aplicație de mobil – Pariază de oriunde te-ai afla, la orice oră!

BONUS: 100% pana la 300 RON

8. Ce este Winner Six?

ce este Winner six

Winner Six este un joc tip bingo, cunoscut la alte agentii de pariuri drept Lucky Six.

La acesta se extrag 35 de numere dintr-un total de 48 evenimente. Pe bilet se pariaza 6 numere. Se va castiga daca toate cele 6 numere de pe talon vor fi extrase. Castigul se stabileste in functie de momentul in care a fost extrasa ultima bila de pe bilet.

In cazul in care pe bilet se regaseste un numar aflat pe pozitie marcata cu trifoi castigul se va dubla. Daca pe biletul castigator se vor regasi 2 numere marcate cu trifoi, atunci castigul va fi triplat.

Din cand in cand exista si jocuri bonus, moment in care ecranul va fi rosu, iar la jocul respectiv orice castig va fi dublat.

Vrei să joci LOTO online? Alege SUPERBET și pariază pe cele mai cunoscute loterii din lume!

BONUS: Bonus pana la 500 lei la primele depuneri

9. Agentia Winner in mediul offline - sucursale si beneficii

Pe pagina http://winner.ro/agentii vei putea vedea unde se gasesc agentiile Winner. Astfel, daca vrei sa cauti cea mai apropiata locatie Winner de locul in care te afli va fi destul de simplu.

Atunci cand a fost scris acest review existau 224 de agentii Winner in intreaga tara, niciuna dintre ele insa in zona Moldovei.

Joacă-te la Casa Pariurilor de acasă! Poți depune/retrage din agenție, direct din contul tău online!

BONUS: Bonus până la 600 lei la primele depuneri!

10. Serviciul “Relatii Clienti”

Daca vrei sa contactezi agentia Winner, desi n-ai prea avea de ce sa o faci, alternativele sunt:

 • pentru relatii clienti: printr-un e-mail la [email protected] sau la telefon 0743 900 600, intre orele 10-22
 • pentru dezvoltare: printr-un e-mail la [email protected] sau la telefon 0749 271 896, intre orele 10-17

Mii de pariori au ales agenția NETBET – Tu ce mai aștepți?

BONUS: 100% pana la 500 RON

11. Top Q&A - Cele mai frecvente intrebari despre Agentia Winner

Cele mai frecvente intrebari pe care le au pariorii despre Winner sunt urmatoarele:

I: Se pot juca pariuri online la Winner?
R: Nu, Winner este doar o agentie stradala, daca vrei sa pariezi online trebuie sa te orientezi catre una din casele de pariuri recomandate.

I: Cum pot plasa pariuri live la Winner?
R: Singura alternativa este sa mergi intr-o agentie stradala, acolo unde ai o oferta de pariuri live nu foarte vasta, comparativ cu ceea ce gasesti direct din fata calculatorului sau de pe telefon la una dintre agentiile de pariuri online.

I: Exista o aplicatie Winner pentru mobil?
R:Nu. Poti sa-ti faci biletele la Winner de pe mobil, accesand website-ul agentiei din browserul telefonului.

In cazul in care ai o alta intrebare despre agentia de pariuri Winner contacteaza departamentul de relatii cu clientii prin metodele prezentate anterior.

Nu mai sta pe gânduri! Pariază la BETANO cu un super bonus la depunere!

BONUS: Bonus până la 500 RON!

12. Intrebari Frecvente

Îmi pot modifica datele personale după înregistrare?

Nu. După ce procesul de înregistrare a fost încheiat, nu vei mai putea modifica datele. Dacă au fost totuși introduse greșit, poți apela la Serviciul de Suport.

Ce fac dacă mi-am uitat parola?

Selectează opțiunea “Ai uitat parola?” în timpul conectării și vei primi o nouă parolă pe adresa de email folosită la înregistrare.

Am contul suspendat, ce fac?

Dacă contul ți-a fost suspendat, va trebui să contactezi serviciul de suport al celor de la Winner pentru a primi informații.

Pot să-mi creez mai multe conturi?

Nu! Conform legislației în vigoare, nu poți avea mai multe conturi.

Evalueaza casa

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER

Inscrie-te mai jos pentru a primi zilnic cele mai tari ponturi si bilete la pariuri sportive.

 

Licenta

Site licentiat ONJN prin decizia nr.859/28.04.2016. Pariurile NU constituie o sursa sigura de castig, ci o forma de entertainment. Siteul pontul-zilei.com se adreseaza EXCLUSIV persoanelor peste 18 ani. Daca nu ai inca 18 ani, te rugam sa parasaesti acest site. Daca simti ca pierzi controlul in ceea ce priveste pariurile sau jocurile de noroc, adreseaza-te site-urilor specializate pentru asistenta.

 

+ Licenta

Site licentiat ONJN prin decizia nr.859/28.04.2016. Pariurile NU constituie o sursa sigura de castig, ci o forma de entertainment. Siteul pontul-zilei.com se adreseaza EXCLUSIV persoanelor peste 18 ani. Daca nu ai inca 18 ani, te rugam sa parasaesti acest site. Daca simti ca pierzi controlul in ceea ce priveste pariurile sau jocurile de noroc, adreseaza-te site-urilor specializate pentru asistentax.

 

 

Alatura-te gropului nostru de Facebook

 

Inscrie-te Acum

 

 

invarte ruleta si castiga

Completeaza campurile de mai jos, invarte ruleta si vei primi pe mail premiul.

invarte ruleta si castiga

Completeaza campurile de mai jos, invarte ruleta si vei primi pe mail premiul.

Ponturile Zilei

Ponturi Levante-Atletico Madrid 28-octombrie-2021 La Liga
28.10.2021 22:30

Ponturi baschet Olympiacos-Fenerbahce 28-octombrie-2021 Euroliga
28.10.2021 21:00

Ponturi baschet Milano-Steaua Rosie Belgrad 28-octombrie-2021 Euroliga
28.10.2021 21:30

Biletele Zilei

Biletul zilei tenis ERC – Miercuri 27 Octombrie 2021 – Cota 3.15 – Castig potential 945 RON

Biletul zilei fotbal ERC – Miercuri 27 Octombrie 2021 – Cota 2.39 – Castig potential 715 RON

Biletul zilei fotbal Alyn – Miercuri 27 Octombrie 2021 – Cota 2.19 – Castig potential 438 RON