Inchide

Winmasters

1. Bilet Cota Mare casa de pariuri Winmasters

Bietul în cotă mare propus în această săptămână la agenția de pariuri Winmasters conține sugestii de pariere ce formează o cotă totală de 100+!

Winmasters - Bilet Cotă Mare pariuri

Click AICI și pariază la NetBet! Ai 500 RON fără
risc la primul pariu jucat!

2. Promotii BONUS si Oferte Winmasters

Bonus la prima depunere de 100% pana la 700 RON!

bonus winmasters 100% pana la 700 RON

Cei de la Winmasters vin cu o oferta destul de atragatoare pentru noii lor clienti. In cursa bonusurilor si ofertelor ce se desfasoara actualemnte pe piata pariurilor, Winmasters ne prezinta oferta lor de bun venit, ce consta in echivalarea primului depozit in proportie de 100% pana la o limita superioara de 700 de ron.

In principiu, tot ceea ce trebuie sa facem pentru a obtine bonusul, este sa ne inregistram pe platforma Winmasters, sa ne validam contul, incarcand o copie a buletinului, a pasaportului sau a permisului de conducere. Dupa acest intreb proces, care nu este obligatoriu pentru obtinerea bonusului dar este recomandat sa-l parcurgeti, vom efectua o depunere. Depunerea minima pe care o putem face ca sa ne calificam pentru bonusul de 100% pana la 700 RON, este de 50 RON. In cazul in care doriti sa depuneti o suma mai mare de 700 de RON, nu este cazul sa va faceti griji. Chiar si in cazul in care veti depune mai mult decat valoarea maxima a bonusului, va veti califica pentru acesta si veti primi cei 700 de RON. Este foarte important sa cunoasteti faptul ca depunerile efectuate prin portofelele virtuale Skrill si Neteller nu sunt eligibile pentru acest depozit.

Cel mai important aspect dupa care pariorii se uita, atunci cand vine vorba de bonusuri, este reprezentat de conditiile de rulaj ale acestuia. La acest bonus, conditiile de rulaj sunt de 6 ori valoare bonusului plus depunerea. In esenta, sa spunem ca veti depune 500 de lei si veti obtine un bonus de aceeasi valoare, adica tot 500. Pentru a transofrma banii bonus in bani reali, pe care sa-i puteti retrage, va trebui sa pariati 6.000 RON – (Suma depusa + bonus) x 6 / (500 RON + 500 RON) x 6. De retinut este faptul ca nu orice pariu va contribui la cerintele de rulaj, ci doar acelea care sunt plasate pe cote de minim 1.65. Deasemenea, nu se iau in calcul pariurile de tip handicap, de orice fel, si F0recast/Tricast.

Veti avea la dispozitie 60 de zile pentru a indeplini toate conditiile. In cazul in care nu veti reusi sa faceti acest lucru, bonusul se va pierde. In cazul in care efectuati un pariu in care miza depaseste valoarea primei depuneri efectuate, inainte ca bonusul sa fii fost rulat, exista riscul de vi se anula pariurile, de a vi se inchide contul si/sau de a vi se returna ultima depunere dupa perceperea taxelor aferente.

 

AICI ai un bonus de până la 777
RON la prima depunere!

40 RON Gratuit la verificarea contului pe Winmasters

Cei de la Winmasters sunt foarte darnici cu noii lor clienti. Pentru a-i motiva pe acestia sa-si verifice identitatea pe platforma lor de pariere online, ei ofera un bonus Pariu Gratuit de 40 RON la completarea procesului.

Pentru a intra in posesia acestui free bet tot ceea ce trebuie sa faceti este ca dupa inregistrare sa completati procesul de verificare al identitatii asa cum va vom descrie ceva mai jos in acest articol. Este foarte simplu. Va trebui doar sa incarcati o poza a actului dumneavoastra de identitate.

Bonusul se acorda clientilor care au completat procesul de verificare si care au depus cel putin o singura data pe platforma Winmasters. Acest bonus este un Free bet in valoare de 40 RON. Suma maxima pe care o putem castiga cu acest free bet este de 150 RON. Orice castiguri care depasesc aceasta suma vor fi anulate in termen de 30 de zile. Acest bonus se poate folosi doar la pariurile pre-match, nu si la cele LIVE. Pariul trebuie plasat la o cota minima de 2.00. Pariurile multiple nu se vor lua in considerare pentru aceasta promotie.

Atunci cand veti folosi free bet-ul va trebui sa il plasati pe bilet in mod integral. Daca veti folosi doar o parte din acesta, restul ramas din bonus va fi anulat. La aceste pariuri nu veti putea folosi optiunea Cash Out. Pariurile de tip “Handicap asiatic” sau “Egal – Pariul se ramburseaza” nu sunt eligibile pentru aceasta promotie.

Castigurile generate din aceasta promotie sunt considerate castiguri nete. Acest lucru inseamna ca din castigul total de pe bilet se va scadea valoarea bonusului. Spre exemplu, daca pe bilet castigul este de 190 RON, in realitate, voi veti castiga doar 150 RON.

Pentru a intra in posesia acestui

CashBack la  0-0

cash back winmasters banii inapoi

Autentifica-te in contul Winmasters, plaseaza un pariu simplu pre-meci si daca meciul se termina 0:0 agentia de pariuri iti va returna miza.

Termeni si conditii:

 • oferta este valabila pentru urmatoarele tipuri de pariuri: scor corect, pauza/final, pauza/final & peste/sub 2.5 goluri.
 • oferta este valabila pentru urmatoarele competitii: Anglia Premier League, Italia Seria A, Germania Bundesliga, Spania Primera Division, Grecia Super League, Franta Ligue 1, Romania Liga 1, UEFA Champions League si UEFA Europa League.
 • pariurile simple, pre-meci, plasate cu bani reali si cu o miza maxima de 250 RON sunt eligibile pentru promotie
 • creditarea se va face in cel mult 24 de ore de la incheierea evenimentului.

Apasă AICI și vezi top BONUSURI la case
de pariuri ONLINE

60% pentru pariurile in acumulator

bonus acumulator winmasters

Intra in contul online Winmasters, plaseaza un pariu multiplu format din minim 4 pronosticuri si daca vei castiga iti va fi acordat un supliment la castig in functie de numarul evenimentelor de pe bilet, dupa cum urmeaza:

 • 4 selectii – 5% bonus
 • 5 selectii – 10% bonus
 • 6 selectii – 15% bonus
 • 7 selectii – 20% bonus
 • 8 selectii – 25% bonus
 • 9 selectii – 30% bonus
 • 10 selectii – 35% bonus
 • 11 selectii – 40% bonus
 • 12 selectii – 45% bonus
 • 13 selectii – 50% bonus
 • 14+ selectii – 60% bonus

Termeni si conditii:

 • oferta este valabila pentru mai multe competitii din fotbal, baschet si tenis (le gasesti pe toate pe pagina promotiei)
 • fiecare pronostic de pe bilet trebuie sa aiba cota minima 1.35
 • pariurile pe handicap asiatic, inclusiv liniile asiatice pentru total goluri sub/peste, nu se califica pentru promotie
 • daca unul dintre pronosticuri este anulat biletul nu va fi eligibil pentru promotie
 • castigurile se acorda sub forma de bani reali, dupa validarea biletului.
 • bonusul maxim pe care il poate obtine o persoana zilnic este de 3.500 RON
 • pariurile in sistem nu se califica pentru promotie

Promotia Winmasters “Pariuri de la utilizatori”

Trimite un e-mail la adresa [email protected] cu cel putin 48 de ore inaintea inceperii evenimentului pentru care soliciti crearea de cote. In email mentioneaza si numele de utilizator avut la Winmasters.

In rubrica “Pariuri de la utilizatori” din sectiunea “Sporturi” vor fi afisate cotele, moment in care vei primi si un email pentru confirmare.

Acele cote sunt valabile doar pentru pariuri pre-meci.

Click AICI – primești Bonus 100% până
la 500 RON!

O selectie pierduta = bilet castigator

promotii la casa de pariuri Winmasters

Joaca la Winmasters bilete cu minim 5 selectii si daca ai ghinion sa pierzi pe un singur eveniment nu vei pierde biletul. Agentia iti va rambursa in integralitate miza, in limita a 100 RON.

Termeni si conditii:

 • oferta este valabila pentru pariurile multiple cu minim 5 selectii, nu si pentru biletele in sistem
 • miza minima per bilet trebuie sa fie de 20 RON iar fiecare selectie trebuie sa aiba cota minima 1.25
 • pe bilet nu trebuie sa se regaseasca pariuri pe piata de handicapuri (inclusiv miza returnata la egal)
 • pentru a beneficia de oferta trebuie sa trimiti un e-mail la adresa [email protected] cu subiectul Asigurare pariu combo; in textul mailului adauga id-ul pariului pierdut
 • mailul trebuie trimis in maxim 48 de ore de la finalizarea pariului
 • rambursarea maxima este de 50 RON si se face sub forma unui pariu gratuit in decurs de 24 de ore de la trimiterea emailului.
 • pariul gratuit va putea fi plasat doar pe bilete combo, pre-meci, cu minim 5 selectii si cu o cota minima de 1.25 per selectie
 • daca vei castiga pariul plasat cu pariul gratuit in cont va ramane castigul net (castig total – miza)
  castigul maxim care poate fi obtinut din pariul gratuit este limitat la 500 RON

PariuriPlus la Winmasters

winmasters pariu plus

Cu PariuriPlus poti adauga pronosticuri pe biletul deja plasat la Winmasters. Ce trebuie sa faci pentru a adauga un pariu in plus vezi si in imaginea de mai jos, dar iti voi spune si mai jos pas cu pas:

 1. Pe biletul tau da click pe Alegeti un pariu pentru a-l edita
 2. Adauga un alt pariu printr-un click pe Adauga la acest pariu
 3. Va fi adaugat pariul nou si va trebui sa dai click pe Plasare Pariuri pentru a juca noul bilet

Functia PariuriPlus este disponibila doar daca biletul initial poate fi inchis cu functia Cash Out. De mentionat faptul ca miza noua a pariului este egala cu suma provenita din cash out la momentul adaugarii. Aceasta miza nu poate fi modificata.

PariuriPlus este disponibil pentru pariurile simple si pentru pariurile combinate (cu exceptia celor de tip sistem) care au activa functia Cash Out. De asemenea este disponibila numai in cazul in care valoarea pariului deschis este egala sau mai mare cu suma minima pentru plasare unui pariu nou a noului pariu combinat care ar fi creat prin adaugarea noii selectii prin intermediul PariuriPlus.

PulseBet la Winmasters

winmasters pulse bet

Vezi si in imaginea de mai sus ce reprezinta Pulse Bet la Winmasters. Este destul de clar si simplu. Plaseaza un pariu pe inscrierea unui gol in urmatoarele 30 de secunde / 1 minut / 5 minute / 10 minute . Pariul PULSE se va imparti in 3 etape si vei castiga mai mult cu fiecare inceput de etapa (perioada). In cazul in care un gol este inscris in a treia etapa vei primi un jackpot.

Etapele la pariurile Pulse Bet le poti vedeea in imaginea de mai jos:

bonusuri la casa de pariuri winmasters

Functia Pulse Bet este disponibila pentru pariuri live pe fotbal. Daca un pariu tip Pulse Bet este castigator,castigul va fi creditat in cont in decurs de 5-10 minute.

NU RATA Bonus 100% până la 300
RON – Apasă pe BUTON!

3. Cine este Agentia Winmasters - scurt istoric si informatii generale

Winmasters este o casa de pariuri online care a fost infiintata relativ recent, in 2014. Face parte din WM Interactive LImited, o companie cu sediul in Malta.

In Romania, Winmasters  a primit din partea ONJN Licenta cu numarul L1160650W000194. Valabilitatea acestei licente pentru pariuri in cota fixa si cazino este valabila pana in 30 iunie 2026.

Vrei BONUS 250 RON PARIU FARA RISC? Atunci CLICK AICI si incaseaza corect din prima la pariuri!

4. Cum iti deschizi un cont online la casa de pariuri Winmasters?

Daca alegi sa deschizi cont acum la Winmasters vei beneficia de bonusuri la fiecare din primele 3 depuneri.

Ai BONUS 100% din prima depunere pana la 700 RON.

Daca vrei sa pariezi la Winmasters, intra pe site-ul lor, moment in care se va deschide o pagina unde poti vedea bonusul despre care am scris mai sus. Da click oriunde doresti in acea pagina, dupa care da click pe Inregistrare.

 

Dupa ce ai dat click pe Inregistrare se va incarca pasul 1 al formularului, pas la care va trebui sa competezi datele solicitate dupa cum iti voi explica in continuare.

cum deschizi cont la casa de pariuri Winmasters

Completeaza datele solicitate dupa cum urmeaza:

 • bifeaza dupa caz, Dl. sau Dna.
 • Prenume: scrie prenumele tau, asa cum apare in cartea de identitate
 • Nume de familie: scrie numele de familie
 • Data nasterii: selecteaza ziua, luna si respectiv anul in care te-ai nascut
 • E-mail: scrie o adresa de e-mail valida.
 • Da click pe Urmatorul pentru a trece la pasul 2

VEZI AICI topul celor mai bune case
de pariuri ONLINE!

Dupa ce ai completat primul pas si ai dat click pe acel buton rosu se va deschide al doilea pas al formularului de inregistrare, pas care arata astfel:

deschidere cont la Winmasters - Informatii de contact

 • Tara: este selectata deja Romania.
 • Numar de telefon: scrie numarul de telefon, incepand cu prima cifra
 • Nationalitate: este selectata deja Romania
 • CNP: scrie Codul Numeric Personal din 13 cifre din cartea de identitate.
 • Cod postal: scrie codul postal
 • Adresa: scrie adresa din cartea de identitate, chiar daca acum locuiesti in alta parte.
 • Oras: scrie orasul de resedinta
 • Da click pe Urmatorul pentru a trece la pasul urmator.

Dupa ce ai completat al doilea pas si ai dat click pe acel buton rosu se va incarca al treilea si ultimul pas al formularului de inregistrare, pas care arata astfel:

cum deschizi cont la Winmasters - Informatii cont

 • Nume de utilizator: va trebui sa scrii un username cu care te vei loga ulterior in cont
 • Parola: scrie o parola formata din 8-20 caractere (trebuie sa contina cel putin o cifra, un numar si un caracter special)
 • Confirmati parola: rescrie parola
 • Moneda: este deja setat RON
 • Captcha: scrie codul din partea stanga in casuta din partea dreapta.
 • Sunt de acord sa primesc materiale..: bifeaza casuta daca vrei sa primesti pe e-mail promotii si bonusuri speciale.
 • Am cel putin 18 ani si am citit si acceptat Termeni si Conditiile….: trebuie sa bifezi aceasta casuta pentru a te putea inregistra
 • Creaaza cont!: inainte de a apasa acest buton mai citeste o data datele scrise pentru ca daca vei completa gresit datele solicitate nu vei putea retrage bani din cont.

Vei primi un e-mail in care gasesti un link pe care trebui sa-l accesezi pentru a activa contul.

Acum ca ai vazut cum se deschide un cont nu-ti ramane decat sa te inregistrezi pentru a profita de bonusurile si promotiile de la Winmasters!

Vrei să pariezi la o casă mai bună? AICI
ai 500 RON FĂRĂ RISC!

5. Cum se face verificarea contului la Winmasters?

Pentru a putea solicita retrageri si a elimina orice limitari impuse contului este necesar sa trimiti documentele pentru verificarea identitatii. Aceasta verificare trebuie facuta in maximum 30 de zile de la inregistrare, pentru ca in caz contrar contul va fi blocat si banii din el (daca ai) vor fi trimisi catre bugetul statului.

Documentele care trebuie trimise sunt urmatoarele:

 • actul de identitate pentru verificarea varstei
 • o factura de utilitati pe care sa fie vizibila adresa declarata de domiciliu
 • ulterior este posibil, daca depui cu cardul, sa trimiti o copie scanata a cardului (pe care trebuie sa acoperi anumite cifre, precum si numarul de securitate de pe verso).

Cum trimiti documentele solicitate pentru verificarea contului Winmasters?

verificare cont la casa de pariuri WinmastersEste simplu! Intra in contul avut pe winmasters.ro iar in partea dreapta sus vei gasi un buton cu username-ul tau. Da click pe acela si-ti vor aparea mai multe optiuni, precum in imaginea alatura.

Dintre acelea da click pe Incarca Documentele de verificare

In pagina respectiva selecteaza tipul documentului, apoi da click pe Incarcati fisierele si incarca din calculator documentul. Continua tot la fel si cu celelalte documente necesare.

Ideal ar fi ca documentele sa fie fotografiate si trebuie sa se vada clar cele 4 colturi, iar informatiile sa fie vizible. Marimea maxima a unui document trebuie sa fie de 4 MB.

In mod normal vei primi raspuns la cererea de verificare a contului in 2-3 zile lucratoare.

 

 

 

 

 

 

Click AICI și pariază la Betano cu cele mai
bune cote de pe piață!

6. Care sunt modalitatile de plata disponibile la Winmasters?

Metodele de plata prin care se pot depune bani in contul Winmasters sunt:

 • card de credit
 • Paysafecard
 • Skrill
 • Neteller

Metodele de plata prin care se pot retrage bani din contul Winmasters sunt:

 • card de credit
 • transfer bancar (daca depunerea a fost facut cu card Mastercard)
 • Paysafecard
 • Skrill
 • Neteller

Joacă la cea mai mare casă de pariuri cu un bonus de
bun venit de până la 500 RON!

7. Cum se face prima depunere?

Acum ca ai cont la Winmasters trebuie sa-l si alimentezi daca vrei sa joci.

Cum depui bani la agentia de pariuri online Winmasters?

Dupa ce te-ai logat in cont da click in bara de sus pe butonul “Depunere“.

cum depui bani la Winmasters

Se va deschide o pagina precum cea din imaginea de mai jos, in care va trebui sa se selectezi una din cele 9 metode prin care poti alimenta contul de pariuri online la Winmasters.

cum faci prima depunere la Winmasters

Click pe BUTON și ai 777 RON BONUS
la o cunoscută agenție!

Depunerea cu cardul la agentia Winmasters

Fie ca alegi depunerea cu Card Visa sau cea cu MasterCard formularul care trebuie completat arata la fel. Diferenta dintre cele 2 carduri este aceea legata de retrageri, la depunerile cu MasterCard retragerile fiind facute obligatoriu prin transfer bancar.

Completeaza datele solicitate dupa cum iti voi arata in continuare.

 • Suma – scrie suma cu care vrei sa alimentezi contul Winmasters
 • Depune la – selecteaza Pariuri Sportive daca vrei sa depui la pariuri si sa primesti bonusuri la primele 3 depuneri sau alege Cazinou daca vrei sa primesti bonusul oferit de Winmasters Casino
 • Da click pe “Depunere x lei” pentru a continua efectuarea depozitului.

depunere cu cardul la agentia Winmasters

Acum se va incarca o pagina precum cea de mai sus, unde trebuie sa completezi urmatoarele date:

 • Numele – nu-l poti modifica
 • Numar de card – scrie numarul cardului format din 16 cifre
 • Luna / An – selecteaza luna si anul in care expira cardul
 • CVV2 – scrie codul de securitate din 3 cifre de pe spatele cardului
 • SUMA – este deja scrisa suma pe care ai trecut-o prima data, dar daca doresti o poti modifica
 • Da click pe “DEPUNERE” pentru a finaliza depozitul.

Depunerea cu Paysafecard la agentia Winmasters

La fel ca la depunerea cu cardul este necesar sa scrii suma pe care vrei s-o depui si unde vrei sa depui banii (pariuri sportive sau cazinou). Dupa ce dai click pe butonul verde pe care scrie Depunere lei xxx (suma scrisa de tine) vei fi redirectionat catre site-ul Paysafecard, unde trebuie sa te loghezi in cont si sa confirmi tranzactia.

Depunerea cu Skrill la agentia Winmasters

Pe langa datele solicitate mai sus la depunerea cu Paysafecard mai este necesar sa scrii adresa de e-mail a contului Skrill. Dupa aceea vei fi redirectionat catre site-ul Skrill pentru a confirma tranzactia.

Care este suma minima ce se poate depune la agentia Winmasters

Indiferent de metoda aleasa vei putea sa-ti alimentezi contul Winmasters cu cel putin 40 RON.

Taxe care se percep la depuneri la agentia Winmasters

Indiferent de metoda de plata aleasa nu se percep taxe la depunerile efectuate la Winmasters.

La FORTUNA poți depune direct din agenție – Ai Bonus
100% până la 500 RON!

8. Cum se face prima retragere?

Retragerea banilor din contul Winmasters este simpla si dureaza doar cateva zeci de secunda. Trebuie sa ai in vedere ca, pentru a retrage bani, trebuie sa faci verificarea contului, asa cum ti-am explicat anterior.

Pentru a scoate bani din contul Winmasters va trebui sa dai click pe numele tau din partea dreapta sus si ulterior sa dai click pe “Retragere” (vezi prima imagine din acest articol pentru a afla exact unde-l gasesti) .

In continuare trebuie sa selectezi metoda prin care retragi banii (poti retrage prin oricare metoda cu care ai depus in ultimele 6 luni), sa completezi suma pe care vrei s-o retragi si sa confirmi tranzactia. Trebuie sa ai in vedere ca retragerile se fac doar din “Cash Pariuri Sportive“. Pentru a retrage balanta avuta la casino va trebui sa transferi banii din “Cash Cazinou” in “Cash Pariuri Sportive”.

La retragerea pe card tine cont ca daca ai mai multe carduri inregistrate atunci retragerea va fi facuta pe cardul cu care ai depus cel mai mult in ultimele 3 luni.

Care este retragerea minima de la agentia Winmasters?

Retragerea minima difera in functie de metoda aleasa, astfel:

 • pe card bancar – 70 RON
 • prin Neteller / Skrill / Paysafecard – 80 RON
 • prin transfer bancar – 350 RON

Taxe de retrageri care se percep la agentia Winmasters!

Winmasters opreste o taxa cuprinsa intre 20 RON si 2% din suma solicitata (maxim 120 RON) incepand cu a patra retragere din decursul unei perioade de 30 zile.

In cazul in care alegi sa retragi banii inainte de a rula suma depusa cel putin o data iti va fi oprita o taxa de procesare de 7.75% din suma. Daca de exemplu depui 1.000 RON, joci la pariuri 300 RON, ai nevoie de bani si vrei sa retragi cei 700 RON din cont vei plati o taxa de putin peste 50 RON.

Click AICI și profită de un Bonus 100%
până la 300 RON!

9. Oferta de PARIURI si BILETE pre-live (inainte de meci) la Winmasters

Oferta de pariuri de la Winmasters este destul de vasta, atat din punct de vedere al sporturilor, cat si al optiunilor de pariere pe eveniment.

Pe site-ul oficial Winmasters regasesti o gama vasta de categorii atat sportive, cat si non-sportive sau pe sporturi electronice. Poti sa alegi din peste 25 de sporturi in ofertele de tip pre-live. Avem printre altele snooker si biliard, fotbal in sala, bandy etc.

Atunci cand intram in amanunt pe oferta de pariuri putem observa ca la fotbal avem peste 180 de optiuni de pariere. Nici la baschet sau hochei pe gheata nu sta rau deloc, cu peste 60 de optiuni de pariere pentru meciurile din NBA sau peste 100 de optiuni de pariere la meciurile din hocheiul pe gheata suedez.

Winmasters vine si cu ceva nou: pariurile de la utilizatori. Adica tu poti propune un pariu, trimitandu-l pe e-mail catre agentiei si bookmakerii sai iti ofera o cota sa pariezi pe el. Au fost de-a lungul multe astfel de pariuri de la utilizatori pe care romanii au facut bani buni.

Pe partea de pariuri speciale Winmasters sta destul de bine. Se poate paria pe:

 • Game of Thrones
 • evenimente politice din Marea Britanie
 • Idrettsgallaen
 • Premiile Anuale ale Academiei
 • Annual Golden Globe

Bineinteles oferta de pariuri speciale sufera modificari de-a lungul timpului.

Pariurile eSports sunt si ele intr-un numar destul de mare. Urmaresti competitii de Counter-Strike GO, Dota 2 etc? Atunci poti face bani pariind pe cele mai tari competitii la Winmasters.

Descoperă oferta de pariuri Sportingbet – Ai 100% BONUS la prima
depunere până la 200 RON!

10. Tipuri de bilete si pariuri disponibile online la casa de pariuri Winmasters

Ai facut prima depunere la Winmasters, ai luat Bonusul de pana la 700 RON si acum vrei sa joci primul pariu. Nu stii cum sa o faci? Nu este nici o problema deoarece iti voi arata pas cu pas in continuare.

Cum sa pariezi un bilet simplu la agentia Winmasters

Pentru a juca un bilet cu un singur eveniment trebuie sa sa intri pe pagina “Sporturi” de pe site-ul casei de pariuri. Acolo, in partea stanga, vei vedea mai intai competitiile sportive cele mai importante pe care se poate paria, in categoria Evenimente de Top, dupa care este afisata lista sporturilor. Da click pe sportul pe care vrei sa pariezi, apoi pe tara si in final pe competitie.

In momentul in care ai selectat ceea ce cautai in centrul paginiii web o sa fie afisat evenimentul sau evenimentele disponibile pentru pariere care corespund cerintelor tale. Eu am dat click pe Spania La Liga si mi-au fost afisate meciurile disponibile pentru pariere din prima liga spaniola de fotbal.

tipuri de pariuri la Winmasters

In continuare ai mai multe variante:

 • Daca vrei sa pariezi pe rezultat final al unei partide din lista trebuie sa dai pur si simplu click pe cota acestuia.
 • In cazul in care doresti sa fie afisata intreaga oferta de pariere pentru un anumit eveniment da click pe numele echipelor sau pe numarul de dupa cote (de exemplu 139 > la Leganes – Sevilla)
 • Acolo unde scrie 1×2 Final (pe banda inchisa la culoare unde este scrisa si ziua si data) se poate schimba din 1×2 Final intr-un alt tip de pariu popular.

Click AICI și descoperă oferta Admiral – Ai FREEBET
de 150 RON după primul pariu!

Dupa ce un pronostic a fost selectat acesta va aparea pe fond rosu (precum in imaginea de mai jos) si totodata in partea dreapta a paginii web se va deschide Bilet de pariere. In continuare mai trebuie doar sa se scrie miza (eu am trecut 50 in imagine) si sa se apese pe butonul Plasare Pariuri pentru ca biletul sa fie jucat.

cum plasezi un pariu simplu la Winmasters

Cum sa pariezi un bilet multiplu la Winmasters

Continua cu alegerea pronosticurilor, asa cum ti-am explicat anterior. Atunci cand ai dat click pe al doilea pronostic biletul de pariere va fi comutat automat in “Combo” (in cazul in care vrei sa joci tot pariuri single da click pe “Simplu” si vei putea face acest lucru).

In momentul in care ai selectat toate pronosticurile care vrei sa le joci pe bilet nu-ti ramane decat sa scrii miza si sa dai click pe “Plasare Pariuri” pentru a juca biletul.

Cum sa plasezi pariuri in sistem la agentia Winmasters!

In momentul in care ai minim 3 pronosticuri pe talonul de pariuri vei putea da click pe “Sistem” pentru a schimba biletul in varianta de sistem.

In tabul Sistem apare o noutate si anume sistemele complexe, pe langa sistemele clasice, pe care probabil le-ai jucat si la agentiile stradale. La 4 pronosticuri pe bilet vei avea “Sistem Yankee (11 pariuri)” si “Sistem Lucky 15 (15 pariuri)“. In cazul in care ai mai multe evenimente pe bilet denumirile acestor sisteme complexe vor fi altele.

Revin la plasarea pariului tip sistem la Winmasters. Dupa ce ai bifat sistemul pe care vrei sa-l joci va trebui sa scrii miza (aceasta se va inmulti cu numarul de pariuri scris in dreptul casutei bifate) si sa dai click pe “Plasare pariuri“. In imaginea de mai jos eu am selectat sistem 3 din 4 cu miza de 20 RON pe varianta si astfel voi avea o miza totala de 80 RON.

cum plasezi pariuri sistem la Winmasters

Poti sa joci pariuri in sistem cu baze la agentia Winmasters?

La Winmasters nu pot fi jucate bilete in sistem cu baze.

La 888Sport te așteaptă un Bonus 100% până la 1000
RON!

11. Transmisiunile prin livestreaming si oferta de pariuri live

Pe pagina Pariuri Live poti plasa pariuri in timp real la Winmasters. Oferta de pariere din punct de vedere al numarului de evenimente este foarte buna, printre cele mai bune de pe piata.

BONUS 500 RON pentru primele 3
depuneri – Detalii AICI!

pariuri live winmasters

De asemenea si oferta de pariuri pentru fiecare eveniment in parte nu arata rau deloc, cu peste 50 de optiuni disponibile la pauza unui meci din Liga 1. Si la baschet oferta de pariuri este foarte buna, la un meci de mana a doua, cum este cel din Liga Nationala feminina din Romania fiind disponibile 10 optiuni de pariere cand ne aflam in sfertul 3.

Transmisii live video la Winmasters

Da click pe pagina de pariuri live pe Program LIVE TV si vei vedea o lista cronologica cu evenimentele pe care le poti vedea live video gratuit la Winmasters. Pentru a viziona un meci din lista trebuie sa ai bani in cont.

La acest capitol nu putem spune ca Winmasters exceleaza.

Programul este putin inselator. La ziua curenta n-avem posibilitatea sa selectam doar evenimentele transmise live video. Comutand insa la ziua urmatoare vedem ca sunt 2 evenimente transmise live (un meci din prima liga germana de fotbal si altul din Irlanda de Nord). Sambata pe langa fotbal german avem transmise meciuri din liga a treia din Italia.

Vrei 500 RON fără risc? APASĂ
AICI!

12. Cum se face inchiderea unui pariu (Cash Out-ul) la Winmasters?

La Winmasters optiunea Cash Out este disponibila atat pentru piete pre-live, cat si pentru pariuri live. O vei gasi la pariurile simple si multiple, nu si la cele in sistem.

Pentru a inchide un pariu cu Cash Out in partea dreapta a paginii web, unde este afisat biletul de pariuri schimba din Bilet de pariuri in Pariurile Mele. Acolo vei observa daca este disponibila functia sub fiecare bilet pe care-l ai in desfasurare si vei mai vedea si ce miza iti este rambursata in cazul in care alegi sa inchizi pariul.

De asemenea poti vedea daca un pariu merge sa fie inchis intrand in sectiunea Pariuri Sportive deschise din contul tau Winmasters.

Ce este Cash Out-ul partial la Winmasters?

Winmasters iti ofera posibilitatea de a face chiar si Cashout partial pe langa cel total. In acest fel vei inchide o parte din pariu, iar cealalta parte va ramane in continuare in desfasurare. Avantajul optiunii Cash Out Partial este ca te poti acoperi in cazul unei pierderi si, in acelasi timp, ramai cu biletul in joc, cu sanse de a-l castiga.

Trebuie sa stii ca daca ai plasat un pariu gratuit nu il vei putea inchide cu optiunea Cash Out.

La BETANO ai Cash Out și un Bonus
100% până la 500 RON!

13. Aplicatiile Winmasters pentru dispozitivele mobile - instalare si utilizare

Winmasters pune la dispozitia clientilor sai o aplicatie dedicata atat pentru Android, cat si pentru iPhone si iPad. Ambele aplicatii le vei putea descarca daca accesezi de pe device-ul tau linkul https://www.winmasters.ro/ro/winmasters-app/

Acolo trebuie sa dai click pe imaginea cu simbolul iPhone pentru a fi trimis catre App Store, de unde sa descarci aplicatia Winmasters.

winmasters aplicatie mobil

Cum descarci aplicatia Winmasters pentru Android?

Vei vedea pe pagina al carui link il gasesti mai sus un link pus pe textul “aici” din sectiunea aplicatia winmasters pentru Android. Da click pe acel buton si va porni descarcarea aplicatiei Winmasters. Aceasta are o dimensiune de 6.9 MB.

In cazul in care aplicatia Winmasters este prima pe care o descarci din afara Google Play atunci va trebui sa confirmi ca esti de acord sa descarci o aplicatie din surse necunoscute. Iti recomand sa confirmi fara griji, deoarece nu exista nici un risc daca descarci Winmasters app.

Click AICI și joacă-te la Betfair cu un BONUS
pana la 500 RON!

14. Serviciul “Relatii Clienti”

In partea inferioara a website-ului Winmasters vei gasi butonul Contactati-ne, pe care daca dai click iti va fi incarcata pagina de contact. Inainte de a contacta serviciul Support de la Winmasters tine cont ca pe site-ul operatorului exista si o pagina cu intrebarile frecvente (FAQs). Sfatul nostru este sa cauti intai acolo raspuns la intrebarea ta si doar daca nu gasesti sa apelezi la stafful agentiei.

Poti lua legatura cu Serviciul Asistenta Clienti de la Winmasters telefonic, prin e-mail sau live chat, astfel:

 • live chat in limba romana – zilnic intre orele 10-22
 • telefonic – la numarul 0318 600 444 (numar cu tarif normal) – zilnic intre orele 10-24
 • e-mail – la adresa [email protected] – zilnic intre orele 10-24

Pentru ca discutia cu operatorul Winmasters sa mearga rapid agentia iti recomanda sa ai pregatite, inainte de a-i contacta, urmatoarele informatii: numele de utilizator, adresa de e-mail utilizata la înregistrarea contului si datele de identificare ale titularului de cont

AICI vezi care sunt cele mai apreciate case
de pariuri online!

15. Stergerea contului la Winmasters

Cei de la winmasters.ro au ca prioritate crearea unui mediu de pariere cat mai placut si mai sigur pentru clientii sai. Ei isi indeamna jucatorii sa actioneze responsabil si sa ia decizii logice atunci cand vine vorba de plasarea banilor. In viziunea lor, jocurile de noroc nu sunt altceva decat o modalitate de divertisment, de relaxarea si recreere. Insa realitatea nu va fi mereu atat de roz. Din pacate, un numar considerabil de pariori ajung sa parieze mult peste limita responsabila si astfel, sa dezvolte o problema de pariere. Exista programe prin care se incearca combaterea unui astfel de comportament. In sectiunea de Joc Responsabil vom gasi urmatoarea afirmatie facuta de cei de la winmasters: “Împreună cu centre de cercetare, asociații și instituții cu rol terapeutic, combatem dependența de jocuri de noroc și ne-am luat angajamentul de a asigura un mediu responsabil, sigur și verosimil pentru jocurile noastre.”

Una dintre aceste cai de combatere este faptul ca se pune la dispozitia clientului o optiune prin care acesta isi poate limita sau incheia definitif activitatea de pariere de pe o anumita platforma. Acest proces este cunoscut in general sub numele de “Auto Excludere” si este, in esenta, o suspendare sau stergere a contului de la o casa de parirui sau cazinou. In cazul de fata, vorbim despre platforma winmasters.ro unde ambele sunt disponibile.

Ca sa ne stergem contul la Winmasters va trebui sa fim autentificati in contul nostru de pariere.

stergerea contului la casa de pariuri winmasters

Dupa ce ne logam in cont vom vedea afisat numele nostru in coltul din dreapta sus al paginii. Va trebui sa ducem mouse-ul peste el ca sa putem vizualiza meniul contului nostru de utilizator de la winmasters.ro.

joc responsabil la winmasters

Din acest meniu va trebui sa selectam optiunea Joc Responsabil. In aceasta sectiune vom gasi tehnicile si metodele acestei platforme de a proteja utilizatorii sai. Tot aici vom gasi si optiunile care ne intereseaza pe noi acum, acelea de dezactivare temporara a contului sau de stergere definitiva a sa.

stergere cont la winmasters

Din sectiunea incadrata cu rosu in meniul de mai sus vom putea sa ne dezactivam contul pe o perioada determinata de timp, intr-un interval de la data curenta pana la o anumita data selectata de utilizator. Prin bifarea casutei “Definitiv”, alegem ca auto excluderea sa fie permanenta si ireversibila. In toata aceasta perioada determinata de timp nu veti pute sa plasati bani la pariuri sportive, jocuri de casino sau oriunde altfundeva pe site-ul winmasters.ro. Veti putea accesa insa contul dumneavoastra de utilizator pentru a verifica daca mai aveti bani in contul dumneavoastra, pentru a verifica daca pariurile plasate inainte de luarea deciziei de auto-excludere au fost solutionate si pentru a va putea retrage fondurile din cont.

inchiderea contului la winmasters

Un lucru asemanator se poate face si prin selectarea urmatoarei optiuni din meniu, denumita “Inchiderea Contului”. In acest caz nu avem posibilitatea de a alege o perioada determinata de timp. Din acest loc ne vom inchide contul definitiv la Winmasters.

Trebuie sa tineti cont ca in cazul in care luati decizia de dezactivare definitiva a contului, nu mai puteti reveni asupra acestei decizii. Cei de la Winmasters se vor asigura ca nu va veti mai crea alt cont cu aceeasi identitate pentru a putea paria iar. Tocmai din astfel de considerente, luarea unei decizii radicale precum inchiderea contului este una la care trebuie sa contemplam putin.

16. Top Q&A - Cele mai frecvente intrebari despre Agentia Winmasters

Intra pe Winmasters si in partea de jos a paginii vei gasi butonul FAQ. Apasand pe el se va deschide pagina cu intrebari frecvente, intrebari compartimentate in: Intrebari Populare; Sporturi; Cont si Plati.

La intrebarile populare iti voi scrie in continuare raspunsurile oferite de catre staff-ul Winmasters.

I: Nu ma pot inregistra pentru ca datele mele au fost deja inregistrate. Ce pot sa fac?
R: Este clar, inseamna ca ai deja cont creat la Winmasters. Daca nu iti mai reamintesti datele de autentificare poti da click pe “Ai uitat?” in zona de conectare si ulterior va trebui sa completezi datele cerute pentru a primi pe e-mail datele de autentificare. De asemenea poti pur si simplu sa iei legatura cu Departamentul de Asistenta Clienti de la Winmasters, trimitand un mesaj care sa contina numele si prenumele, data nasterii si adresa de e-mail, date scrise la crearea contului.

I: De ce nu pot efectua o retragere?
R: Sunt 3 motive din cauza carora nu poti efectua o retragere:

 • Este posibil sa nu ai contul verificat, caz in care efectueaza verificarea contului, asa cum ti-am explicat mai sus.
 • Informatiile de plata nu sunt actualizate si astfel metoda de plata a expirat.
 • Primesti coduri de eroare specifice, caz in care trebuie sa iei legatura cu staff-ul Winmasters pentru a finaliza retragerea.

I: Functia Cash-out, ce reprezinta?
R: Cu ajutorul functiei Cash-out vei avea un control mai bun asupra pariurilor plasate; vei putea sa soliciti o rambursare de incheierea evenimentului. Daca aceasta functie este activa vei putea sa inchizi pariul in intregime sau doar partial, lasand restul pariului in desfasurare.

I: Durata de procesare a Depunerilor / Retragerilor
R: Depunerile sunt procesate instant daca depui prin metodele disponibile pe platforma Winmasters online. La retrageri timpul de procesare poate varia in functie de metoda aleasa; astfel retragerile prin Skrill sau Neteller vor fi procesate, in general, mai rapid decat cele pe card sau prin transfer bancar.

Vrei să te joci la Superbet ONLINE? Apasă AICI
și ai o surpriză!

17. Intrebari Frecvente

De ce nu pot efectua o retragere?

Sunt 3 motive din cauza carora nu poti efectua o retragere: • Este posibil sa nu ai contul verificat, caz in care efectueaza verificarea contului, asa cum ti-am explicat mai sus. • Informatiile de plata nu sunt actualizate si astfel metoda de plata a expirat. • Primesti coduri de eroare specifice, caz in care trebuie sa iei legatura cu staff-ul Winmasters pentru a finaliza retragerea.

Nu ma pot conecta pentru ca datele mele au fost deja inregistrate. Ce pot sa fac?

Dacă întâmpini această situație, inseamna ca ai deja cont creat la Winmasters. Daca nu iti mai reamintesti datele de autentificare poti da click pe “Ai uitat?” in zona de conectare si ulterior va trebui sa completezi datele cerute pentru a primi pe e-mail datele de autentificare. De asemenea poti pur si simplu sa iei legatura cu Departamentul de Asistenta Clienti de la Winmasters, trimitand un mesaj care sa contina numele si prenumele, data nasterii si adresa de e-mail, date scrise la crearea contului.

Cat dureaza procesarea Depunerilor si Retragerilor?

Depunerile sunt procesate instant daca depui prin metodele disponibile pe platforma Winmasters online. La retrageri timpul de procesare poate varia in functie de metoda aleasa; astfel retragerile prin Skrill sau Neteller vor fi procesate, in general, mai rapid decat cele pe card sau prin transfer bancar.

Evalueaza casa

 

Licenta

Site licentiat ONJN prin decizia nr.859/28.04.2016. Pariurile NU constituie o sursa sigura de castig, ci o forma de entertainment. Siteul pontul-zilei.com se adreseaza EXCLUSIV persoanelor peste 18 ani. Daca nu ai inca 18 ani, te rugam sa parasaesti acest site. Daca simti ca pierzi controlul in ceea ce priveste pariurile sau jocurile de noroc, adreseaza-te site-urilor specializate pentru asistenta.

 

+ Licenta

Site licentiat ONJN prin decizia nr.859/28.04.2016. Pariurile NU constituie o sursa sigura de castig, ci o forma de entertainment. Siteul pontul-zilei.com se adreseaza EXCLUSIV persoanelor peste 18 ani. Daca nu ai inca 18 ani, te rugam sa parasaesti acest site. Daca simti ca pierzi controlul in ceea ce priveste pariurile sau jocurile de noroc, adreseaza-te site-urilor specializate pentru asistentax.

 

 

Alatura-te gropului nostru de Facebook

 

Inscrie-te Acum

 

 

invarte ruleta si castiga

Completeaza campurile de mai jos, invarte ruleta si vei primi pe mail premiul.

invarte ruleta si castiga

Completeaza campurile de mai jos, invarte ruleta si vei primi pe mail premiul.

Ponturile Zilei

Ponturi baschet Anadolu Efes-Real Madrid 22-aprilie-2021 Euroliga
22.04.2021 20:00

Ponturi Aarhus-Randers 22-aprilie-2021 Superliga
22.04.2021 18:45

Ponturi Barcelona - Getafe fotbal 22-aprilie-2021 Spania Primera
22.04.2021 23:00

Biletele Zilei

Biletul zilei tenis ERC – Miercuri 21 Aprilie – Cota 2.44 – Castig potential 733 RON

Biletul zilei fotbal ERC – Miercuri 21 Aprilie – Cota 2.43 – Castig potential 1459 RON

Biletul zilei fotbal Alyn – Miercuri 21 Aprilie 2021 – Cota 2.20 – Castig potential 440 RON

CLICK AICI ȘI IA-ȚI 20 ROTIRI FĂRĂ DEPUNERE
ȘI FĂRĂ RULAJ LA BETANO >>

20 ROTIRI FĂRĂ DEPUNERE AICI!