Unibet

1. Cum iti deschizi un cont la Agentia de pariuri online Unibet?

Desemnat cel mai bun operator de pariuri sportive la premiile EGR din 2016 si la premiile IGA din 2014 si 2015, Unibet este fara indoiala un nume de top pe piata pariurilor online de pe intregul continent, nu numai din Romania. In cazul in care n-ai cont la agentia la care fostii internationali romani Ilie Dumitrescu si Ionel Danciulescu va recomanda sa pariati dand click pe acest link.  Invata din acest articol cum sa deschizi un cont la Unibet.

Click pe acest link si deschide acum un cont de parior la agentia Unibet

Invata din acest articol cum sa deschizi un cont la Unibet

Acum se va deschide o pagina de forma celei de mai jos si in acea pagina va trebui sa dai click pe butonul Inregistrare“. Formularul de inregistrare de la Unibet este compartimentat in 4 pasi, dupa cum urmeaza:

1. Detaliile personale

Invata din acest articol cum sa deschizi un cont la Unibet

 • Nume complet: in stanga scrie prenumele iar in casuta din dreapta numele de familie.
 • E-mail: scrie o adresa de e-mail valida.
 • Data nasterii: selecteaza anul, luna si ziua in care te-ai nascut.
 • CNP: scrie codul numeric personal din 13 cifre.
 • Gen: selecteaza, dupa caz, Masculin sau Feminin
 • Da click pe Continuare pentru a trece la pasul urmator.

2. Detaliile de contact

Invata din acest articol cum sa deschizi un cont la Unibet

 • Adresa: scrie numele si numarul strazii de domiciliu
 • Cod postal: scrie codul postal
 • Oras: scrie orasul de resedinta.
 • Tara: este setata automat Romania
 • Numarul de telefon mobil: scrie numarul tau de telefon mobil incepand cu a doua cifra.
 • Da click pe Continuare pentru a trece la pasul urmator.

3. Detaliile pentru autentificare

Invata din acest articol cum sa deschizi un cont la Unibet

 • Nume de utilizator: scrie un nume de utilizator care sa fie format din 6-30 caractere
 • Parola: scrie o parola compusa din 8 caractere, dintre care trebuie sa ai macar 2 tipuri diferite (majuscule, cifre, semne de punctuatie).
 • Intrebare de securitate: selecteaza una din cele 4 intrebari de securitate
 • Raspunsul dvs.: raspunde la intrebarea de securitate
 • Da click pe Continuare pentru a trece la pasul urmator.

Datele trecute la acest pas ar trebui sa le notezi undeva, deoarece vei avea nevoie de primele de fiecare data cand te vei loga in cont si de intrebarea si raspunsul de securitate in cazul in care nu mai stii datele de logare.

4. Detalii privind bonusurile si finalizarea inregistrarii

Invata din acest articol cum sa deschizi un cont la Unibet

 • In cazul in care ai un cod promotional va trebui sa-l introduci in casuta libera si sa dai click pe Foloseste.
 • Bifeaza “Da” in cazul in care doresti sa beneficiezi de bonusul oferit de Unibet clientilor noi: primul pariu fara risc pana la 250 RON.
 • Am peste 18 ani si accept Termenii si conditiile – va trebui sa bifezi aceasta casuta pentru a putea deschide contul.
 • Optati pentru a primi bonusuri si alte informatii relevante – lasa bifata aceasta casuta daca vrei sa primesti pe e-mail informatii despre produsele si serviciile Unibet.
 • Da click pe butonul galben Inregistreaza-te pentru a finaliza inregistarea si pentru a deschide contul de pariuri online la Unibet.

Deschide de pe acest link un cont de parior la Unibet si ai primul pariu fara risc pana la 250 RON

2. Cum se face verificarea contului la Agentia Unibet?

Dupa ce ai deschis un cont de parior la Unibet, firesc, va trebui sa faci si verificarea acestuia. Cum faci verificarea contului de parior la Unibet o sa afli doar daca citesti acest articol scris special sa te ajute sa faci mai usor verificarea contului la Unibet.

Click Aici si plaseaza primul tau pariu la Unibet fara niciun fel de risc

Procesul de verificare a contului la agentia de pariuri Unibet se face extrem de simplu. Va trebui sa:

1. Intri aici pe site-ul agentiei Unibet si sa te loghezi in cont.

2. Sa dai click pe balanta contului pentru a se deschide butonul Contul meu pe care va trebui sa-l accesezi.

3. In partea stanga a paginii se va deschide sectiunea “Contul meu”, acolo unde va trebui sa dai click pe “Verificarea contului”.

4. In acea pagina va trebui sa incarci o copie dupa cartea de identitate / pasaport / permis de conducere si o copie dupa factura de utilitati / extras de cont bancar detaliat.

 • fotografiile scanate trebuie sa fie color si sa nu fie mai mari de 10 MB
 • cele 4 colturi ale documentului trebuie sa fie vizibile.
 • dovada adresei (factura utilitati / extras de cont bancar detaliat) nu trebuie sa fie mai veche de 3 luni
 • toate informatiile de pe documente trebuie sa fie vizibile si clare

Daca totul a decurs normal atunci in maxim 5 zile lucratoare vei primi un mail din partea agentiei de pariuri Unibet in care iti va fi confirmata verificarea sau ti se spune ce ar mai trebui sa faci pentru a verifica contul.

Click pe acest link si deschide acum un cont de parior la agentia Unibet

3. Care sunt metodele de plata disponibile la Unibet?

Agentia de pariuri online Unibet are foarte putine minusuri. Unul dintre acestea este acela ca metodele de plata acceptate sunt mult mai putine decat la alte case de pariuri online si in plus percep si comisioane la depunerea banilor in contul de parior. Lucru nu tocmai ok din punctul de vedere al pariorilor cu care am discutat in comentariile pariorilor referitoare la agentia de pariuri Unibet

La Unibet exista doar 3 metode prin care se pot depune bani in cont (Card de credit / Paysafecard / Transfer bancar) si doar 2 modalitati prin care se pot retrage sume din contul virtual ( Card Visa / Transfer bancar).

4. Cum se face prima depunere la Unibet?

Casa de pariuri Unibet ofera numai 3 metode de depunere in contul de parior. Ai imaginea de mai jos detaliate toate aceste modalitati de plata, le gasesti si pe www.unibet.ro cand dai click in partea dreapta sus pe “Depozit“.

metode de plata Unibet

Depunerea cu cardul bancar la casa de pariuri online Unibet

Daca doresti sa depui la Unibet, alege cu un simplu CLICK metoda de plata din tabel. Introdu numarul de card, format din 16 cifre.

Depunere card la UnibetDupa ce ai introdus numarul cardului va trebui sa introduci luna si anul expirarii lui dar si codul de securitate (CVV) de pe spatele cardului.

Introdu apoi suma de bani pe care intentionezi sa o depui. Iti va fi afisata apoi suma de plata care include si comisionul pe care cei de la Unibet il percep la depunere. Click pe butonul galben pe care scrie, in cazul nostru, “Depune 51.25 RON“.

Unibet percepe, deci, un comision de 2.5% la depunere, este un caz unic intre casele de pariuri online licentiate in Romania. Fii atent, deci, ca atunci cand depui, suma pe care o ai pe card sa acopere si acest comision de 2.5% la depunere la Unibet.

Comision depunere Unibet

Depunerea prin Paysafecard la Unibet

Daca doresti sa depui prin intermediul paysafecard, atunci alege din tabel respectiva optiune. Scrie acolo suma pe care vrei sa o depui. Noi am ales, spre exemplificare, suma de 50 RON, asa cum bine vezi in imafginea de mai jos.

Depunere Paysafe la Unibet

Si la depunerea cu paysafeCard, cei de la Unibet percep comisionul de 2.5%, singura diferenta fiind aceea ca respectivul comision iti va fi oprit din suma depusa, nu adaugat in plus, ca in cazul cardului bancar. Cu alte cuvinte, daca ai un paysafe de 100 RON, suma pe care o vei primi in contul de parior va fi de 97 RON!

Deschide cont cu un CLICK AICI la Unibet si efectueaza prima depunere!

Depunerea prin transfer bancar la Unibet

Este singura metoda de plata fara comision perceput de Unibet, dar este foarte greoaie, putand dura pana a 3 zile lucratoare, enorm daca vreti parerea mea si a majoritatii pariorilor romani.

Pot depune cu Skrill la Unibet?

Nu, din pacate Unibet nu accepta Skrill ca si metoda de plata.

Depunere minima Unibet

La Paysafecard, depunerea minima este de 25 RON, in timp ce la card bancar este 50 RON. La transfer bancar nu este suma minima, dar, rept, este foarte greoi.

Taxe depunere la Unibet

La efectuarea unui depozit cu cardul de credit sau de debit la Unibet se percepe o taxa de 2.5% din suma, in timp ce la depunerea cu Paysafecard taxa este de 3%.

5. Cum se efectueaza retragerile la Unibet?

Nu vei putea face o retragere pana ce nu va fi facuta verificarea contului la Unibet.

Pentru a retrage bani va trebui sa dai click in partea dreapta sus pe balanta contului tau, apoi pe butonul “Contul nou“.

Se va deschide apoi o pagina unde vei vedea in partea dreapta ca ai optiunea “Retragere fonduri“, pe care va trebui sa dai click pentru a trece la efectuarea retragerii.

Retragere pe card Visa – daca ai depus fonduri in contul Unibet folosind un card Visa atunci vei putea efectua o retragere pe card.

Retragere prin transfer bancar – in cazul in care ai depus cu card Mastercard sau cu ajutorul Paysafecard va trebui sa efectuezi retragerea prin transfer bancar.

Care este retragerea minima la Unibet?

Retragerea minima pe card Visa la Unibet este de 65 RON. La retragerea prin transfer bancar nu exista o limita minima.

Cat dureaza o retragere de la Unibet?

Atunci cand retragi de la Unibet ar trebui sa ai banii in cont in maxim 2 zile lucratoare. Nu uita insa si de verificarea contului de pariuri. Daca ea este facuta din timp, pana sa ajungi la momentul primei retrageri, o sa scurtezi timpul de asteptare al primirii banilor. In caz contrar va trebui sa astepti, probabil cu 1-2 zile, mai mult la prima retragere.

Taxe retragere la Unibet

Nu se percepe vreo taxa atunci cand scoti bani din contul de pariuri online al acestei agentii.

Click aici pentru a crea un cont de pariuri la Unibet!

6. Tipuri de PARIURI si BILETE la Unibet - cum plasezi primul Pariu la Unibet

Unibet (Licența nr. L1160657W000330) este una dintre cele mai apreciate case de pariuri online din România. Dacă vrei să pariezi la Unibet, inregistreaza-te cu un CLICK AICI si bucura-te de Bonusul oferit (primul pariu este fara rsc in limita a 250 RON).

Cum plasezi un bilet simplu la Unibet

Dacă îți dorești să joci la Unibet un bilet simplu, cu un singur eveniment, trebuie doar să intri în contul tău. Apoi, accesează pagina “PARIURI”. Dupa cum se poate observa in imaginea de mai jos, acolo vei vedea un grafic reprezentat de literele A-Z si 3 linii. Da click pe acel buton!

Odata apasat butonul amintit mai sus un meniu se va deschide, unde iti vor fi prezentate cateva link-uri legate de contul tau de pariere, cele mai populare competitii, dar si lista cu sporturile pe care poti miza. Descopera singur oferta de pariere accesand site-ul Unibet.

Pasii de mai sus sunt pentru ca tu sa vezi oferta generala. Daca iti doresti sa vezi doar anumite evenimente dintr-o competitie sau pariurile pentru un anume meci ai posibilitatea de a scrie in bara de cautare (vezi imaginea de mai jos) numele echipei, sportului, ligii sau jucatorului pe care vrei sa mizezi.

Mai multe posibilitati:

 1. Pentru a juca un pariu doar pe rezultatul final sau total goluri da click pe cota lui.
 2. Pentru a vedea intreaga oferta de parirere pentru un anumit eveniment da click pe numele echipelor implicate sau pe simbolul + urmat de numarul de oferte de pariere.
 3. Ai de asemenea posibilitatea de a vedea oferta de pariere si pentru alte pariuri, nu doar rezultatul final si numarul de goluri despre care am vorbit mai sus. Acceseaza butonul „Meci si Total Goluri” iar de acolo vei putea schimba tipul de pariu. Dupa ce ai selectat pariul dorit, in partea dreapta a ecranului se va deschide biletul de pariuri (vezi foto de mai jos). Va mai trebui doar sa completezi miza pe care doresti sa o joci si sa dai click pe „Plasati pariul”!

Joaca la Unibet pariuri simple cu un click pe ACEST LINK!

Cum plasezi un bilet bilet multiplu la Unibet

Precum la pariurile simple, procesul de alegere al pronosticurilor de pe bilet este acelasi! Dupa ce ai selectat un al doilea pronostic vei avea parte de un bilet multiplu. Dupa cum vei vedea, cel putin 2 pronosticuri vor fi mutate in sectiunea „Combinatie” a biletului tau.

Vrei sa joci un pariu multiplu? Fa-o la Unibet cu un click AICI!

Cum joci pariuri de tip sistem la Unibet

Daca biletul tau va avea cel putin 3 pronosticuri, vei putea folosi optiunea „Sistem”. Dupa cum poti observa in imaginea de mai jos, acolo ai parte de mai multe sisteme: Simple, Duble, Tripla, Trixie sau Patent. Trebuie doar sa completezi miza pe care vrei sa o joci. Tine minte! Miza completata va fi doar pentru unul dintre pariurile din sistem!

Joaca pariuri sistem la Unibet cu un click AICI!

Cum joci pariuri de tip sistem cu baze la Unibet

Agentia de pariuri online Unibet nu permite pariuri de tip sistem cu baza, insa dupa cum ai citit mai sus, aceasta iti ofera o multime de alte oferte! Asadar, acum ca ai vazut cat de simplu este sa plasezi un pariu online la Unibet, nu-ti mai ramane decat sa-l plasezi pe primul cu 250 RON fara risc! Practic, daca primul tau pariu va fi pierzator, primesti banii inapoi in limita precizata. Deschide cont la Unibet cu un click AICI!

7. Oferta de PARIURI pre match la Unibet

Unibet reuseste sa atrage constant clienti datorita unei oferte de pariere foarte bogata. Sunt foarte multe sporturi disponibile pentru pariere, pe langa cele pariate de toata lumea existand si posibilitatea de a se miza pe meciuri de sah, sumo sau netball ori pe intreceri de surfing sau trotting.

Fotbalul este “sportul rege” si la Unibet. Oferta de pariuri pre-live pe fotbal cuprinde, bineinteles, toate evenimentele de top. Dar nu numai atat, avem disponibile si meciuri din Republica Dominicana, Hong Kong sau Oman. Daca nu gasesti un meci la Unibet e greu de crezut ca-l vei gasi in alta parte.

Pariaza pe FOTBAL sau TENIS la Unibet cu un CLICK PE ACEST LINK si ia si BONUS pana la 250 RON!

Din punct de vedere al ofertei pe meci din nou sta foarte bine, oferind zeci de optiuni de pariere, ba chiar la meciurile de fotbal din Liga Campionilor tipurile de pariuri disponibile fiind de peste 300.

8. Oferta de pariuri LIVE si serviciul de LIVESTREAMING (transmisiile live) la Sportingbet

Unibet (CLICK AICI si incaseaza BONUS pana la 250 RON) are o oferta bogata si atunci cand vine vorba de pariuri live. Nu stim un procent exact, dar foarte probabil 70-80% dintre evenimentele disponibile pre-live sunt apoi si in oferta de pariuri live.

Numarul de pariuri pe fiecare eveniment este si el destul de ridicat, iar ca sa va faceti o idee, la meciuri live de tenis din turnee ITF sunt posibile peste 30 de optiuni de pariere.

unibet tv transisiuni live
Unibet TV (VEZI AICI cum se prezinta acest serviciu) este in top 3 servicii de live streaming din Romania, atunci cand vorbim de casele de pariuri. Anual sunt transmise peste 30.000 de evenimente live video. Campionatele fotbalistice de top (excluzand Premier League), ligi de mana a doua sau chiar a treia din “sportul rege”, spectacolul din NBA,NHL si MLB sau turnee de tenis de la cele mai tari pana la ITF vei gasi pe platforma Unibet TV.
Meciurile transmise live video de Unibet TV vor avea scris in dreptul lor UTV.

9. Cum se da cashout la casa de pariuri Unibet

La Unibet se poate face cash out la peste 20 de optiuni de pariere pre-meci pe fotbal. De asemenea, la toate meciurile live de fotbal optiunea va fi disponibila, atata timp cat pronosticul pariat mai are o cota disponibila.

Vei vedea daca poti face cash out la biletul creat inca dinainte de a fi pariat. Vei vedea pe bilet, desupra mizei totale scris pe fond verde CASH OUT . Tine cont ca daca nu-ti apare acea optiune nu vei putea sa dai cash out la biletul respectiv.

VEZI AICI cum functioneaza CASHOUT la UNIBET!

CashOut-ul se face foarte simplu. Se intra in istoricul de pariuri desfasurare si acolo va exista un buton cu textul Cashout pe el si suma acordata daca se face cashout la momentul respectiv. Trebuie dat click pe acel buton, dupa care va trebui confirmata actiunea. Asta-i tot!

10. Pariuri speciale, virtuale, e-sports la Unibet

Unibet este in topul caselor de pariuri legale si din punct de vedere al oferite de pariuri speciale. Atunci cand am scris aceasta recenzie puteam plasa pariuri speciale pe castigatorul X Factor din Marea Britanie, pe castigatorul personalitatii anului in opinia BBC, dar se putea paria inclusiv pe cotatia lira sterlina vs euro.

Acestea sunt doar cateva dintre optiunile de pariuri speciale disponibile. Le gasesti pe toate in sectiunea “Alte Evenimente” din platforma de pariuri Unibet.

La Unibet nu se poate paria pe sporturi virtuale.

Lucrurile se schimba total cand vine vorba de pariurile pe sporturi electronice. Daca urmaresti competitiile mondiale de Counter Strike, Dota 2 sau LOL atunci deschide cont la Unibet si fa un ban din hobby-ul tau, pariind pe cele mai tari competitii de genul acesta din lume.

11. Aplicatiile pentru dispozitivele mobile (sisteme Android si IOS) ale UNIBET

Unul dintre principalele motive pentru care pariorii romani aleg sa joace la Unibet este legat si de experienta pe care cunoscutul operator o ofera atunci cand vine vorba despre pariurile pe mobil.

Unibet Sport Betting se numeste aplicatia pe care probabil o cauti, aceasta fiind disponibila atat pentru dispozitivele iOS, cat si pentru cele care folosesc sistemul Android. Cu ajutorul aplicatiei, vei putea sa pariezi din orice loc si in orice moment, fiind necesara doar o conexiune la internet.

Nu ai cont la Unibet? Deschide cu un click AICI si pariaza de pe mobil sau tableta!

pariuri pe mobil la Unibet

Aplicatia Unibet – Dispozitivele Android

Din pacate, Google Play nu accepta aplicatii legate de jocurile de noroc pe bani reali. Asadar, daca ai un dispozitiv care foloseste sistemul Android, va trebui sa descarci aplicatia Unibet accesand urmatorul link: www.unibet.ro/apps/betting.

Atunci cand vei instala aplicatia, va trebui sa accesezi pagina de setari a telefonului tau si sa alegi Securitate sau Apps. Acolo bifeaza casuta „Surse necunoscute”, asta pentru a nu intampina probleme.

Aplicatia Unibet – Dispozitivele iPhone sau iPad

Cauta in AppStore „Unibet” si selecteaza aplicatia despre care vorbim. Spre deosebire de dispozitivele Android, la iPhone sau iPad o vei putea descarca fara probleme.

Daca te numeri printre cei care nu isi doresc sa descarce aceasta aplicatie, nu-i nimic. Site-ul agentiei Unibet este foarte bine optimizat si pentru dispozitivele mobile. Deci vei putea paria fara griji folosind browserul telefonului tau.

Meciuri live video GRATUIT la Unibet

Unibet ofera clientilor sai si serviciul Unibet TV. Practic, vei putea urmari meciuri de fotbal din super campionate (Spania, Germania, Italia, Franta si nu numai) intr-un mod gratuit, dar si dueluri din baschet, hochei, baseball sau alte competitii si sporturi importante. Agentia impune o singura regula pentru ca utilizatorii sa poata folosi serviciul. Contul trebuie sa detina orice suma de bani!

Click aici pentru a juca un pariu de pe mobil la Unibet!

12. Promotii si Oferte la Unibet

Dintre casele de pariuri online licentiate in Romania si recomandate de pontul-zilei.com, Unibet, alaturi de Fortuna, este singura casa de pariuri online care un prim pariu fara risc. Despre acesta dar si despre toate celelalte bonusuri Unibet iti voi explica in articolul de mai jos. Bonusuri si promotii pe care le vei gasi la agentia Unibet.

Bonus de bun venit Unibet – Primul pariu fara risc pana la 250 RON

Daca dai click pe acest link si dupa aceea in pagina nou deschisa accesezi butonul “Inregistrare” vei vedea ca se va deschide o pagina cu formularul de inregistrare deasupra caruia iti este prezentata oferta de bun-venit a casei de pariuri. Pentru a beneficia de acest bonus va trebui ca la ultimul pas al procesului de inregistrare sa accepti oferta aceasta. In articolul Cum deschid cont la Unibet poti vedea mai exact despre ce este vorba.

Bonusuri si promotii pe care le vei gasi la agentia Unibet

Dupa ce ai deschis contul joaca primul pariu la agentia de pariuri Unibet cu o miza de cel mult 250 RON pe o cota de 1.40+ si in cazul in care acesta va fi pierdut vei primi in cont sub forma de bonus intreaga suma jucata de tine.  Bonusul va trebui rulat de 3 ori in sectiunea de pariuri de pe site-ul Unibet.ro, pe bilete cu cota minima de 1.40. Bonusul va trebui rulat in cel mult 30 de zile.

Click pe acest link si deschide acum un cont de parior la agentia Unibet

Cu o asemenea oferta la dispozitie ai putea sa joci primul pariu la Unibet cu 250 RON pe o cota de 4. Daca va iesi pariul vei lua 1.000 RON, bani pe care-i poti scoate imediat, iar daca nu iese pariul vei primi cei 250 RON inapoi si in urmatoarele 30 de zile va trebui sa joci pariuri in valoare de 750 RON pe cote de cel putin 1.40 pentru a elibera bonusul si pentru a putea efectua o retragere.

Bonus Unibet – Asigurare pentru pariurile pierdute in minutul 90+

Bonusuri si promotii pe care le vei gasi la agentia Unibet

Joaca la Unibet pariuri de tipul pauza / final, scor corect, primul marcator si ultimul marcator cu mize cuprinse intre 25 si 200 RON si daca vei pierde datorita unui gol marcat dupa minutul 89:59 vei primi in cont, in cel mult 48 de ore, miza pariata de tine. Aceasta rambursare este valabila pentru tipurile de pariuri specificate mai sus, la meciuri din Anglia Premier League, Spania La Liga si UEFA Champions League. Partea interesanta este ca rambursarea va fi facuta sub forma de bani cash, bani care nu trebuie rulati.

Alte bonusuri si promotii de la agentia Unibet

Din cand in cand la Unibet clientii noi pot beneficia de o cota marita pentru un anumit tip de pariu. De asemenea, mai sunt si promotii oferite clientilor existenti pentru unele competitii sau meciuri de top. De exemplu la momentul scrierii acestui articol era in desfasurare o promotie la care saptamanal 10 norocosi clienti ai casei de pariuri primeau fiecare cate 5.000 RON in urma unei trageri la sorti la care participau cei care se inregistrau la promotie si pariau cel putin 50 RON pe meciuri din NBA si NHL.

Aceste promotii sunt insa temporare de aceea iti recomand sa intri pe pagina Promotii de pe site-ul Unibet si sa vezi care promotii sunt disponibile la momentul la care citesti acest articol.

Click Aici sa vezi aici ce alte promotii mai gasesti disponibile la agentia Unibet

13. Cazino online Unibet

Cu o vechime de 20 de ani pe piata casinourilor online, Cazinoul Unibet (CLICK AICI pentru a juca BOOK OF RA la Unibet cu BONUS pana la 1000 RON) este, la momentul actual, unul dintre cele mai bune cazinouri online din Romania. In acest articol o sa va arat ce o sa gasiti daca vreti sa jucati in cel mai bun Casino online de la noi din tara. Dealeri live, jocurile si bonusurile pe care le gasiti in Casino Unibet.

Dealeri live, jocurile si bonusurile pe care le gasiti in Casino Unibet

Cu peste 140 de jocuri disponibile la Unibet Casino vei gasi aproape tot ce-ti poti dori din punct de vedere al jocurilor de casino. Poti juca sloturi clasice, de actiune, cu animale sau care au in prim-plan personaje de film sau din muzica. Nu lipsesc nici binecunoscutele pacanele cu septari, precum Starburst, Twin Spin sau Joker Pro.

Jocuri de masa la Cazino Unibet

La capitolul jocuri de masa sta foarte bine cu 10 jocuri disponibile. Ai posibilitatea sa joci ruleta europeana sau franceza cu mize incepand de la doar 5 RON, 4 tipuri de blackjack, de asemenea cu mize incepand de la 5 RON, dar si Casino Stud Poker.

Jocuri cu dealeri live – Click Aici si incaseaza Bonusul de pana la 1000 RON

In Cazino Live de pe site-ul Unibet vei gasi 2 jocuri cu dealeri live vorbitori de limba romana. La mesele de Live Roulette poti intra cu mize incepand de la doar 0.4 RON, in timp ce la mesele de Live Blackjack miza minima este de 25 RON.

Dealeri live, jocurile si bonusurile pe care le gasiti in Casino Unibet

Jocuri exclusive – Doar cazinoul Unibet

Dealeri live, jocurile si bonusurile pe care le gasiti in Casino Unibet

Anumite jocuri pot fi gasite doar in acest casino. La momentul scrierii articolului doar slotul Leprechaun goes to Hell era exclusiv la Unibet Casino.

Jocuri cu Jackpot in Casino Unibet

Cu o valoare de peste 18.500 RON jackpotul existent la jocul de pacanele online Leprechaun goes to Hell este singurul slot cu jackpot din casinoul Unibet.

Unibet Casino de pe mobil – Joaca la casino simplu de pe mobil doar cu un click AICI

Dealeri live, jocurile si bonusurile pe care le gasiti in Casino Unibet

135 din cele 140 de jocuri disponibile in varianta desktop se gasesc si pe varianta mobila a casinoului. Poti juca jocuri ca la aparate direct de pe telefon fie descarcand aplicatia Unibet Casino, fie deschizand site-ul Unibet direct din browserul dispozitivului mobil. Navigarea este facila, jocurile pot fi filtrate si in plus exista si optiunea de a cauta un anumit joc, astfel incat sa poti juca sloturi la Unibet Casino

 

 

 

 

 

Incaseaza Bonusul de 1000 RON chiar acum de pe acest link!

Un bonus este intotdeauna binevenit atunci cand vorbim de jocurile de noroc. Daca in salile de pacanele nu vom primi decat cel mult o cafea ca bonus, la Unibet Casino pentru prima depunere avem un bonus de pana la 1000 RON. Pentru a-l primi trebuie sa intri pe aceasta pagina si sa dai click pe butonul care are textul “Ia bonusul din Casino”. Veti primi bonus 100% pana la 500 RON din valoarea primei depuneri.

Interesant este faptul ca bonusul de la casino poate fi rulat si la pariuri sportive, doar ca rulajul trebuie facut de 99 de ori, adica pentru un bonus de 1000 RON va trebui sa joci la pariuri mize totale de 99.000 RON pe cote de cel putin 1.40.

La casino bonusul va trebui rulat de 50 de ori la sloturi si in jocurile cu dealeri live in maxim 30 de zile de la creditare. Trebuie sa ai in vedere ca jocurile de masa si jocurile video poker conteaza doar 10%, adica la ele ar trebui sa rulezi suma bonus de 500 de ori pentru a putea face o retragere.

In plus vei primi 20 de runde gratuite la jocul Super Flip, versiunea mobila, in urmatoarea zi dupa ce ai efectuat prima depunere in Unibet Casino. Pentru a retrage castigurile din rundele gratuite va trebui sa rulezi bonusul de 25 de ori in decurs de 30 de zile.

Alte bonusuri si promotii pe care le veti gasi in Casino Unibet

Ocazional mai sunt oferite si alte bonusuri si promotii. Pentru a fi la curent cu ele iti recomand sa vizitezi pagina de promotii de pe site-ul Unibet. De asemenea la Unibet mai avem si diverse turnee atat la sloturi cat si in casino-ul live. La capatul acestor turnee cei mai norocosi jucatori vor imparti super premii!

In cazul in care vrei sa-ti incerci norocul la jocurile de casino oferite de Unibet iti recomand sa dai click pe linkul de mai jos.

Click aici si incaseaza bonusul de 1000 RON oferit de Casinoul Unibet

14. Top 3 Motive pentru care sa alegi Unibet

Oferta vasta de pariere

Atunci cand ma refer la oferta vasta o fac gandindu-ma atat ca si numar de sporturi si competitii acoperite, cat si la numar de tipuri de pariuri pentru fiecare eveniment in parte. Pe langa sporturile cunoscute si pariate de majoritatea, la agentia de pariuri Unibet vei putea juca pariuri pe cricket, darts, sporturi galice, netball ba chiar si pe e-sports, un fenomen care este in plina ascensiune in intreaga lume sau pariuri politice care nu sunt deloc putine (418 pariuri erau disponibile la momentul scrierii acestui articol).

Din punct de vedere al ofertei de pariere iti garantez ca nu vei gasi la vreuna din casele de pariuri recomandate specialisti o oferta de pariuri cu handicap asiatic si total goluri mai vasta. Si pe langa acest tip de pariu avem o oferta diversificata si la alte sporturi, cum ar fi hocheiul pe gheata sau baschetul.

Descopera cea mai variata oferta de PARIERE la Unibet cu un CLICK AICI si ai si BONUS pana la 250 RON!

Cote excelente pentru price sport

Nu numai oferta de pariere este buna la agentia Unibet ci si cotele oferite. Cu un payout mediu de 92.63% Unibet este prima casa de pariuri online, dintre cele licentiate in Romania, intr-un clasament facut de un site international de specialitate. Faptul ca la pariuri cu sanse 50-50 avem cote de 1.91-1.91 dovedeste ca operatorul scandinav sta foarte bine (nu putem spune totusi ca sta excelent) la acest capitol.

Distinctiile primite in ultimii ani recomanda Unibet

In 2016, casa de pariuri online Unibet, primea in cadrul galei International Gaming Awars premiul “Operatorul de responsabilitate a anului”, asta dupa ce in 2015 mai fusese premiata la aceiasi gala cu premiile pentru “Cea mai buna casa de pariuri online” si ”Cea mai buna platformă de pariuri live”. Iar daca acest distinctii nu sunt suficiente sa te faca sa alegi Unibet atunci mai adaug ca in 2016 la premiile EGR a fost desemnat “Cel mai bun operator de pariuri sportive”. Aceste distinctii primite in ultimii ani este unul din motivele pentru care cred ca ar trebui sa alegi Unibet. Imaginea principala a acestui articol cuprinde toate cele 9 distinctii primite de Unibet in 2015 si 2016.

15. Care sunt parerile clientilor Unibet?

Unibet are o oferta de pariuri foarte bogata, capitol la care cu greu are rival. Handicapurile asiatice care incep de la cele mai mici valori si ajung pana la valori foarte mari reprezinta un mare plus in opinia mea. De asemenea si oferta de pariuri live este foarte buna. Din punct de vedere al cotelor oferite agentia de pariuri Unibet sta in general foarte bine, comparativ cu celelalte case de pariuri online. Tot la capitolul plusuri as mentiona faptul ca de fiecare data cand am retras banii au ajuns foarte rapid in contul bancar.

Ce nu-mi place la Unibet sunt taxele percepute atat la efectuarea depunerilor, cat si la retrageri.

In cazul in care n-ai cont la agentia de pariuri Unibet si parerea mea si parerile celorlalti pariori te-au convins sa dai click aici si sa deschizi unul, atunci trebuie sa stii ca la casa de pariuri online recomandata de Pontul-Zilei.com alaturi de Ilie Dumitrescu si Ionel Danciulescu vei beneficia de un prim pariu fara risc, in limita a 250 RON.

Incaseaza BONUSUL pana la 250 RON la prima depunere doar pe acest LINK!

Premiem cei mai activi 10 comentatori pe saptamana!

Comenteaza si castiga 30 Zile in Grupul Superpont Premium - CEL MAI BUN GRUP de PARIURI LIVE din Romania

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *