Unibet

1. Cine este Agentia Unibet? Scurt istoric si informatii generale

Agentia de pariuri Unibet a fost infiintata in anul 1997 de catre Andres Strom. La doar 2 ani de la lansare, adica din 1999, a oferit si posibilitatea de a se plasa pariuri online. Expansiunea companiei a fost destul de rapida, ea fiind de altfel si listata la Bursa de Valori din Stockholm incepand cu anul 2014.
Din decembrie 2016 numele companiei care detine site-ul Unibet a fost schimbat din Unibet Group in Kindred Group. Aceasta modificare a avut loc din dorinta de a mari strategia de multi-branding a companiei.
Unibet a fost una dintre primele case de pariuri online din Romania, iar succesul ei pe piata din tara noastra a dus la obtinerea licentei de operare. Astfel Unibet va putea opera legal in Romania pana in anul 2026.

CLICK AICI si incaseaza BONUSUL de 100% pana la 250 RON PARIU FARA RISC la UNIBET!

2. Cum iti deschizi un cont la Agentia de pariuri online Unibet?

Desemnat cel mai bun operator de pariuri sportive la premiile EGR din 2016 si la premiile IGA din 2014 si 2015, Unibet este fara indoiala un nume de top pe piata pariurilor online de pe intregul continent, nu numai din Romania. In cazul in care n-ai cont la agentia la care fostii internationali romani Ilie Dumitrescu si Ionel Danciulescu va recomanda sa pariati dand click pe acest link.  Invata din acest articol cum sa deschizi un cont la Unibet.

Click pe acest link si deschide acum un cont de parior la agentia Unibet

Invata din acest articol cum sa deschizi un cont la Unibet

Acum se va deschide o pagina de forma celei de mai jos si in acea pagina va trebui sa dai click pe butonul Inregistrare“. Formularul de inregistrare de la Unibet este compartimentat in 4 pasi, dupa cum urmeaza:

1. Detaliile personale

Invata din acest articol cum sa deschizi un cont la Unibet

 • Nume complet: in stanga scrie prenumele iar in casuta din dreapta numele de familie.
 • E-mail: scrie o adresa de e-mail valida.
 • Data nasterii: selecteaza anul, luna si ziua in care te-ai nascut.
 • CNP: scrie codul numeric personal din 13 cifre.
 • Gen: selecteaza, dupa caz, Masculin sau Feminin
 • Da click pe Continuare pentru a trece la pasul urmator.

2. Detaliile de contact

Invata din acest articol cum sa deschizi un cont la Unibet

 • Adresa: scrie numele si numarul strazii de domiciliu
 • Cod postal: scrie codul postal
 • Oras: scrie orasul de resedinta.
 • Tara: este setata automat Romania
 • Numarul de telefon mobil: scrie numarul tau de telefon mobil incepand cu a doua cifra.
 • Da click pe Continuare pentru a trece la pasul urmator.

3. Detaliile pentru autentificare

Invata din acest articol cum sa deschizi un cont la Unibet

 • Nume de utilizator: scrie un nume de utilizator care sa fie format din 6-30 caractere
 • Parola: scrie o parola compusa din 8 caractere, dintre care trebuie sa ai macar 2 tipuri diferite (majuscule, cifre, semne de punctuatie).
 • Intrebare de securitate: selecteaza una din cele 4 intrebari de securitate
 • Raspunsul dvs.: raspunde la intrebarea de securitate
 • Da click pe Continuare pentru a trece la pasul urmator.

Datele trecute la acest pas ar trebui sa le notezi undeva, deoarece vei avea nevoie de primele de fiecare data cand te vei loga in cont si de intrebarea si raspunsul de securitate in cazul in care nu mai stii datele de logare.

4. Detalii privind bonusurile si finalizarea inregistrarii

Invata din acest articol cum sa deschizi un cont la Unibet

 • In cazul in care ai un cod promotional va trebui sa-l introduci in casuta libera si sa dai click pe Foloseste.
 • Bifeaza “Da” in cazul in care doresti sa beneficiezi de bonusul oferit de Unibet clientilor noi: primul pariu fara risc pana la 250 RON.
 • Am peste 18 ani si accept Termenii si conditiile – va trebui sa bifezi aceasta casuta pentru a putea deschide contul.
 • Optati pentru a primi bonusuri si alte informatii relevante – lasa bifata aceasta casuta daca vrei sa primesti pe e-mail informatii despre produsele si serviciile Unibet.
 • Da click pe butonul galben Inregistreaza-te pentru a finaliza inregistarea si pentru a deschide contul de pariuri online la Unibet.

Deschide de pe acest link un cont de parior la Unibet si ai primul pariu fara risc pana la 250 RON

3. Cum se face verificarea contului la Agentia Unibet?

Dupa ce ai deschis un cont de parior la Unibet, firesc, va trebui sa faci si verificarea acestuia. Cum faci verificarea contului de parior la Unibet o sa afli doar daca citesti acest articol scris special sa te ajute sa faci mai usor verificarea contului la Unibet.

Click Aici si plaseaza primul tau pariu la Unibet fara niciun fel de risc

Procesul de verificare a contului la agentia de pariuri Unibet se face extrem de simplu. Va trebui sa:

1. Intri aici pe site-ul agentiei Unibet si sa te loghezi in cont.

2. Sa dai click pe balanta contului pentru a se deschide butonul Contul meu pe care va trebui sa-l accesezi.

3. In partea stanga a paginii se va deschide sectiunea “Contul meu”, acolo unde va trebui sa dai click pe “Verificarea contului”.

4. In acea pagina va trebui sa incarci o copie dupa cartea de identitate / pasaport / permis de conducere si o copie dupa factura de utilitati / extras de cont bancar detaliat.

 • fotografiile scanate trebuie sa fie color si sa nu fie mai mari de 10 MB
 • cele 4 colturi ale documentului trebuie sa fie vizibile.
 • dovada adresei (factura utilitati / extras de cont bancar detaliat) nu trebuie sa fie mai veche de 3 luni
 • toate informatiile de pe documente trebuie sa fie vizibile si clare

Daca totul a decurs normal atunci in maxim 5 zile lucratoare vei primi un mail din partea agentiei de pariuri Unibet in care iti va fi confirmata verificarea sau ti se spune ce ar mai trebui sa faci pentru a verifica contul.

Click pe acest link si deschide acum un cont de parior la agentia Unibet

4. Care sunt metodele de plata disponibile la Unibet?

Unibet are foarte putine minusuri. Unul dintre acestea il contituie faptul ca metodele de plata sunt mai putine decat la alte case de pariuri online si in plus se percep si comisioane la depunerea banilor in cont. Lucru nu tocmai ok din punctul de vedere al pariorilor cu care am discutat in comentariile pariorilor referitoare la agentia de pariuri Unibet

La Unibet exista 3 metode prin care se pot depune bani in cont (Card de credit / Paysafecard / Transfer bancar) si doar 2 modalitati prin care se pot retrage sume din contul virtual ( Card Visa / Transfer bancar).

5. Cum se face prima depunere la Unibet?

La Unibet exista doar 3 metode de alimentare a contului, dintre care una nu ti-o recomand. Poti vedea in imaginea de mai jos aceste modalitati de plata, dar si pe site-ul Unibet daca dai click pe in partea dreapta sus a paginii web pe butonul “Depozit“.

Depunerea cu cardul la Unibet

In cazul in care vrei sa depui la Unibet cu cardul va trebui sa dai click pe aceasta metoda de plata in lista care iti va fi afisata.

Acum va trebui sa introduci numarul cardului format din 16 cifre.

Dupa ce ai introdus numarul cardului va trebui sa introduci luna si anul expirarii lui dar si codul de securitate (CVV) de pe spatele cardului.

Mai trebuie doar sa mai scrii suma pe care vrei sa o depui. Iti va fi calculata automata suma de plata care include si comisionul despre care voi scrie mai multe putin mai jos. Va trebui sa dai click pe butonul galben pe care scrie (in imaginea mea) “Depune 51.25 RON”.

Tine cont de un aspect daca ai de gand sa depui cu cardul la Unibet. Trebuie sa ai pe card o suma care sa acopere si plata acelei taxe de 2.5%. In cazul in care sa spunem ca ai 100 RON pe care tu va trebui sa scrii la suma 97 RON pentru a putea efectua depunerea; in cazul in care vei scrie 100 RON vei primi mesaj ca nu sunt fonduri suficiente in cont.

Depunerea prin Paysafecard

Daca selectezi ca metoda de depunere Paysafecard pagina va arata precum in imaginea de mai jos. Va trebui mai intai sa scrii suma pe care vrei s-o depui si a dai click pe butonul galben pe care scrie (in imaginea mea) Depune 50 RON.

Spre deosebire de depunerea cu cardul aici taxa este luata din suma scrisa de tine. Daca la depunerea cu cardul scrii suma 100 RON va trebui sa platesti 102.5 RON; daca la depunerea cu Paysafecard scrii 100 RON vei avea in contul de pariuri 97 RON.

Deschide cont aici la Unibet si efectueaza prima depunere!

Depunerea prin transfer bancar

In ciuda faptului ca nu exista comision la depunerea prin transfer bancar nu recomand aceasta metoda de plata deoarece va dura pana la 3 zile lucratoare creditarea banilor in cont.

Pot depune cu Skrill la Unibet?

Nu, din pacate Unibet nu accepta Skrill ca si metoda de plata.

Care este depunerea minima la Unibet?

Daca alegi sa depui cu cardul depozitul minim este de 50 RON, in timp ce la depunerea prin Paysafecard poti depune chiar si 25 RON. Dupa cum spuneam si putin mai sus, prin transfer bancar nu exista depunere minima.

Taxe depunere la Unibet

La efectuarea unui depozit cu cardul de credit sau de debit la Unibet se percepe o taxa de 2.5% din suma, in timp ce la depunerea cu Paysafecard taxa este de 3%.

6. Cum se efectueaza retragerile la Unibet?

Nu vei putea face o retragere pana ce nu va fi facuta verificarea contului la Unibet.

Pentru a retrage bani va trebui sa dai click in partea dreapta sus pe balanta contului tau, apoi pe butonul “Contul nou“.

Se va deschide apoi o pagina unde vei vedea in partea dreapta ca ai optiunea “Retragere fonduri“, pe care va trebui sa dai click pentru a trece la efectuarea retragerii.

Retragere pe card Visa – daca ai depus fonduri in contul Unibet folosind un card Visa atunci vei putea efectua o retragere pe card.

Retragere prin transfer bancar – in cazul in care ai depus cu card Mastercard sau cu ajutorul Paysafecard va trebui sa efectuezi retragerea prin transfer bancar.

Care este retragerea minima la Unibet?

Retragerea minima pe card Visa la Unibet este de 65 RON. La retragerea prin transfer bancar nu exista o limita minima.

Cat dureaza o retragere de la Unibet?

Atunci cand retragi de la Unibet ar trebui sa ai banii in cont in maxim 2 zile lucratoare. Nu uita insa si de verificarea contului de pariuri. Daca ea este facuta din timp, pana sa ajungi la momentul primei retrageri, o sa scurtezi timpul de asteptare al primirii banilor. In caz contrar va trebui sa astepti, probabil cu 1-2 zile, mai mult la prima retragere.

Taxe retragere la Unibet

Nu se percepe vreo taxa atunci cand scoti bani din contul de pariuri online al acestei agentii.

Click aici pentru a crea un cont de pariuri la Unibet!

7. Tipuri de PARIURI si BILETE la Unibet - cum plasezi primul Pariu la Unibet

Unibet (Licența nr. L1160657W000330) este unul dintre operatorii de jocuri de noroc online preferati de pariorii romani.

In cazul in care vrei sa joci bilete pariuri la Unibet inregistreaza-te aici si vei primi BONUS un prim pariu fara risc de pana la 250 RON!

Cum pariez bilet simplu la Unibet

Pentru a juca un bilet cu un singur eveniment trebuie sa te loghezi in contul Unibet si sa intri pe pagina “PARIURI“. Acolo in partea stanga vei vedea literele A-Z si 3 liniute, precum in imaginea de mai jos; va trebui sa dai click pe acel buton.

Acum se va deschide un meniu tot acolo in partea stanga, meniu in care sunt prezente mai intai cateva linkuri care au legatura de contul de pariere, dupa care ai competitiile populare, iar ceva mai jos vei vedea si lista cu sporturi. Pentru a cuprinde tot ar trebui sa fac o imagine mult prea lunga asa ca te las pe tine sa descoperi cum arata acel meniu din stanga paginii de pariuri a site-ului Unibet.

Acolo intri insa doar daca vrei sa vezi oferta la general. In cazul in care vrei sa vezi doar evenimentele dintr-o competitie sau doar pariurile pentru un anumit meci va trebui sa scrie in bara de sus (vezi imaginea de mai sus, unde scrie “Cautare Sporturi, Ligi sau Echipe“) numele sportului, ligii sau echipei / jucatorului pe care vrei sa pariezi.

Ai scris numele echipei pe care vrei sa pariezi si-ti vor aparea pe ecran meciurile echipei respective pe care se poate paria.

Acum ai mai multe alternative:

 1. In cazul in care vrei sa plasezi un pariu pe rezultatul final sau pe total golurilor al unui meci afisat da click efectiv pe cota acestuia.
 2. Daca doresti sa vezi intreaga oferta de pariere pentru un anumit meci fie dai click pe numele echipelor fie dai click pe numarul din dreptul meciului respectiv (exemplu +250 la meciul Malaga – Real Madrid).
 3. Daca doresti sa vezi oferta de pariere pentru toate meciurile afisate dar pentru alt tip de pariu, nu pentru rezultatul final sau total goluri peste / sub ai in partea de sus “Meci si Total goluri“. Daca dai click pe acel buton o sa poti schimba in tipul de pariu dorit de tine.

In momentul in care ai selectat un pronostic in partea dreapta a paginii web se va deschide biletul de pariuri.

Pe bilet trebuie sa completezi miza (in imaginea mea este 10) si sa dai click pe “Plasati pariul” pentru a juca biletul.

Da click aici pentru a juca pariuri simple la Unibet!

Cum pariez bilet multiplu la Unibet

Modul de alegerea al pronosticurilor de pe bilet l-am explicat mai sus. La fel trebuie procedat la fiecare meci in parte. In momentul in care ai selectat si al doilea pronostic pe biletul de pariere va fi comutat automat in “Combinatie“.

Pe bilet trebuie sa completezi miza (in imaginea mea este 5) si sa dai click pe “Plasati pariul” pentru a juca biletul.

CLICK AICI si joaca ACUM un bilet multiplu la Unibet!

Cum joc pariuri in sistem la Unibet

In momentul in care pe bilet ai minim 3 pronosticuri vei putea comuta biletul de pariere in “Sistem“. Sistemul la Unibet poate fi jucat scriind miza pe biletul de pariuri in dreptul sistemului dorit. Tine cont de faptul ca miza scrisa se va inmulti cu numarul de pariuri scris in dreptul casutei respective (eu in imagine am scris miza 5 si cum in dreptul acelei casute avem Duble (3x) inseamna ca miza totala va fi de 15 RON).

Da click aici pentru a juca pariuri in sistem la Unibet!

Cum joc pariuri in sistem cu baze la Unibet

Din pacate la Unibet nu pot fi jucate sisteme la pariuri cu baza.

Ai vazut cum poti plasa un pariu online la Unibet acum nu-ti ramane sa-l joci pe primul cu o miza de pana la 250 RON, fara riscul de a-l pierde, asta deoarece agentia de pariuri returneaza primul pariu plasat de catre un client nou care deschide cont de pe acest link.

 

8. Oferta de PARIURI pre match la Unibet

Unibet reuseste sa atrage constant clienti datorita unei oferte de pariere foarte bogata. Sunt foarte multe sporturi disponibile pentru pariere, pe langa cele pariate de toata lumea existand si posibilitatea de a se miza pe meciuri de sah, sumo sau netball ori pe intreceri de surfing sau trotting.

Fotbalul este “sportul rege” si la Unibet. Oferta de pariuri pre-live pe fotbal cuprinde, bineinteles, toate evenimentele de top. Dar nu numai atat, avem disponibile si meciuri din Republica Dominicana, Hong Kong sau Oman. Daca nu gasesti un meci la Unibet e greu de crezut ca-l vei gasi in alta parte.

Pariaza pe FOTBAL sau TENIS la Unibet cu un CLICK PE ACEST LINK si ia si BONUS pana la 250 RON!

Din punct de vedere al ofertei pe meci din nou sta foarte bine, oferind zeci de optiuni de pariere, ba chiar la meciurile de fotbal din Liga Campionilor tipurile de pariuri disponibile fiind de peste 300.

9. Oferta de pariuri LIVE si serviciul de LIVESTREAMING (transmisiile live) la Sportingbet

Unibet (CLICK AICI si incaseaza BONUS pana la 250 RON) are o oferta bogata si atunci cand vine vorba de pariuri live. Nu stim un procent exact, dar foarte probabil 70-80% dintre evenimentele disponibile pre-live sunt apoi si in oferta de pariuri live.

Numarul de pariuri pe fiecare eveniment este si el destul de ridicat, iar ca sa va faceti o idee, la meciuri live de tenis din turnee ITF sunt posibile peste 30 de optiuni de pariere.

unibet tv transisiuni live
Unibet TV (VEZI AICI cum se prezinta acest serviciu) este in top 3 servicii de live streaming din Romania, atunci cand vorbim de casele de pariuri. Anual sunt transmise peste 30.000 de evenimente live video. Campionatele fotbalistice de top (excluzand Premier League), ligi de mana a doua sau chiar a treia din “sportul rege”, spectacolul din NBA,NHL si MLB sau turnee de tenis de la cele mai tari pana la ITF vei gasi pe platforma Unibet TV.
Meciurile transmise live video de Unibet TV vor avea scris in dreptul lor UTV.

10. Cum se da cashout la casa de pariuri Unibet

La Unibet se poate face cash out la peste 20 de optiuni de pariere pre-meci pe fotbal. De asemenea, la toate meciurile live de fotbal optiunea va fi disponibila, atata timp cat pronosticul pariat mai are o cota disponibila.

Vei vedea daca poti face cash out la biletul creat inca dinainte de a fi pariat. Vei vedea pe bilet, desupra mizei totale scris pe fond verde CASH OUT . Tine cont ca daca nu-ti apare acea optiune nu vei putea sa dai cash out la biletul respectiv.

VEZI AICI cum functioneaza CASHOUT la UNIBET!

CashOut-ul se face foarte simplu. Se intra in istoricul de pariuri desfasurare si acolo va exista un buton cu textul Cashout pe el si suma acordata daca se face cashout la momentul respectiv. Trebuie dat click pe acel buton, dupa care va trebui confirmata actiunea. Asta-i tot!

11. Pariuri speciale, virtuale, e-sports la Unibet

Unibet este in topul caselor de pariuri legale si din punct de vedere al oferite de pariuri speciale. Atunci cand am scris aceasta recenzie puteam plasa pariuri speciale pe castigatorul X Factor din Marea Britanie, pe castigatorul personalitatii anului in opinia BBC, dar se putea paria inclusiv pe cotatia lira sterlina vs euro.

Acestea sunt doar cateva dintre optiunile de pariuri speciale disponibile. Le gasesti pe toate in sectiunea “Alte Evenimente” din platforma de pariuri Unibet.

La Unibet nu se poate paria pe sporturi virtuale.

Lucrurile se schimba total cand vine vorba de pariurile pe sporturi electronice. Daca urmaresti competitiile mondiale de Counter Strike, Dota 2 sau LOL atunci deschide cont la Unibet si fa un ban din hobby-ul tau, pariind pe cele mai tari competitii de genul acesta din lume.

12. Aplicatiile pentru dispozitivele mobile (sisteme Android si IOS) ale UNIBET

Unibet este una din cele mai bune 3 case de pariuri online licentiate in Romania. Pariurile de pe mobil reprezinta si ele un motiv principal pentru care pariorii aleg Unibet.

Indiferent daca ai un dispozitiv cu Android sau unul care functioneaza pe sistemul de operare iOS vei putea descarca Unibet Sports Betting. Cu ajutorul acestei aplicatii vei putea paria oriunde te-ai afla, in orice moment al zilei.

Deschide cont aici la Unibet pentru a paria de pe mobil sau tableta!

pariuri pe mobil la Unibet

Aplicatia Unibet pentru Android

Deoarece in Google Play nu sunt acceptate aplicatii de jocuri de noroc pe bani reali in cazul in care ai un dispozitiv cu Android va trebui sa descarci aplicatia Unibet intrand mai intai pe adresa www.unibet.ro/apps/betting.

Pentru a instala aplicatia este necesar sa oferi acces “Surselor necunoscute“, lucru pe care-l poti face intrand la setarile telefonului tau, apoi alegi Securitate sau Apps pe unele dispozitive si in final bifezi casuta “Surse necunoscute”.

Aplicatia Unibet pentru iPhone si iPad

Descarci aplicatia ca pe oricare alta cautand in AppStore “Unibet” si selectand dintre aplicatiile afisate pe cea pentru pariuri sportive.

In cazul in care nu vrei sau nu poti sa descarci aplicatia Unibet nu trebuie sa-ti faci griji. Site-ul Unibet pentru mobil este optimizat si astfel vei putea paria inclusiv din browserul propriului dispozitiv mobil.

La Unibet poti vedea de pe mobil meciuri live video gratuit

Datorita serviciului Unibet TV aceasta casa de pariuri online iti ofera posibilitatea sa vizionezi meciuri de fotbal din cele mai tari campionate (Spania, Italia, Germania, Franta si multe altele), meciuri de fotbal din turneele cele mai importante, dar si partide de baschet, hochei sau baseball din competitiile de top. Totul este gratuit, cu conditia sa ai balanta contului pe plus, chiar si cu un ban.

Bonus Unibet pentru primul pariu de pe mobil

La Unibet primul pariu jucat de pe mobil este fara risc. Joaca-l cu o miza de exact 50 RON si in cazul in care vei avea ghinion si-l vei pierde, Unibet iti va returna cei 50 RON inapoi sub forma de bonus. Rambursarea se va face in cel mult 48 de ore de la stabilirea pariului iar bonusul va trebui rulat de 3 ori pe cote de cel putin 1.40 in decurs de cel mult 30 de zile.

Click aici pentru a juca un pariu de pe mobil fara risc!

 

13. Promotii si Oferte la Unibet

Dintre casele de pariuri online licentiate in Romania si recomandate de pontul-zilei.com, Unibet, alaturi de Fortuna, este singura casa de pariuri online care un prim pariu fara risc. Despre acesta dar si despre toate celelalte bonusuri Unibet iti voi explica in articolul de mai jos. Bonusuri si promotii pe care le vei gasi la agentia Unibet.

Bonus de bun venit Unibet – Primul pariu fara risc pana la 250 RON

Daca dai click pe acest link si dupa aceea in pagina nou deschisa accesezi butonul “Inregistrare” vei vedea ca se va deschide o pagina cu formularul de inregistrare deasupra caruia iti este prezentata oferta de bun-venit a casei de pariuri. Pentru a beneficia de acest bonus va trebui ca la ultimul pas al procesului de inregistrare sa accepti oferta aceasta. In articolul Cum deschid cont la Unibet poti vedea mai exact despre ce este vorba.

Bonusuri si promotii pe care le vei gasi la agentia Unibet

Dupa ce ai deschis contul joaca primul pariu la agentia de pariuri Unibet cu o miza de cel mult 250 RON pe o cota de 1.40+ si in cazul in care acesta va fi pierdut vei primi in cont sub forma de bonus intreaga suma jucata de tine.  Bonusul va trebui rulat de 3 ori in sectiunea de pariuri de pe site-ul Unibet.ro, pe bilete cu cota minima de 1.40. Bonusul va trebui rulat in cel mult 30 de zile.

Click pe acest link si deschide acum un cont de parior la agentia Unibet

Cu o asemenea oferta la dispozitie ai putea sa joci primul pariu la Unibet cu 250 RON pe o cota de 4. Daca va iesi pariul vei lua 1.000 RON, bani pe care-i poti scoate imediat, iar daca nu iese pariul vei primi cei 250 RON inapoi si in urmatoarele 30 de zile va trebui sa joci pariuri in valoare de 750 RON pe cote de cel putin 1.40 pentru a elibera bonusul si pentru a putea efectua o retragere.

Bonus agentia de pariuri Unibet – Primul pariu de pe mobil fara risc

Bonusuri si promotii pe care le vei gasi la agentia Unibet

Dupa ce ai beneficiat de primul pariu jucat la Unibet fara risc vei putea sa profiti si de oferta pentru primul pariu de pe mobil.

Pariaza 50 RON de pe un dispozitiv mobil sau din aplicatia agentiei Unibet pentru pariuri sportive iar daca acesta va fi pierdut casa de pariuri iti va rambursa cei 50 RON sub forma de bonus. Eventualul bonus va trebui rulat de 3 ori pe cote de cel putin 1.40.

Continuand cu exemplul de mai sus de la primul pariu fara risc. Daca sa zicem ca prinzi acel prim pariu si faci 1.000 RON acum vei paria un prim pariu de pe mobil cu 50 RON pe o cota de 4. In cazul in care acesta va fi castigat la cei 950 RON din cont se vor mai adauga inca 200 RON si din doar 2 pariuri castigate, fiecare de cota 4, vei ajunge sa ai in cont 1.150 RON, asta in conditiile in care nu vei risca sa pierzi niciun ban din cei 250 RON depusi de tine.

Bonus Unibet – Asigurare pentru pariurile pierdute in minutul 90+

Bonusuri si promotii pe care le vei gasi la agentia Unibet

Joaca la Unibet pariuri de tipul pauza / final, scor corect, primul marcator si ultimul marcator cu mize cuprinse intre 25 si 200 RON si daca vei pierde datorita unui gol marcat dupa minutul 89:59 vei primi in cont, in cel mult 48 de ore, miza pariata de tine. Aceasta rambursare este valabila pentru tipurile de pariuri specificate mai sus, la meciuri din Anglia Premier League, Spania La Liga si UEFA Champions League. Partea interesanta este ca rambursarea va fi facuta sub forma de bani cash, bani care nu trebuie rulati.

Alte bonusuri si promotii de la agentia Unibet

Din cand in cand la Unibet clientii noi pot beneficia de o cota marita pentru un anumit tip de pariu. De asemenea, mai sunt si promotii oferite clientilor existenti pentru unele competitii sau meciuri de top. De exemplu la momentul scrierii acestui articol era in desfasurare o promotie la care saptamanal 10 norocosi clienti ai casei de pariuri primeau fiecare cate 5.000 RON in urma unei trageri la sorti la care participau cei care se inregistrau la promotie si pariau cel putin 50 RON pe meciuri din NBA si NHL.

Aceste promotii sunt insa temporare de aceea iti recomand sa intri pe pagina Promotii de pe site-ul Unibet si sa vezi care promotii sunt disponibile la momentul la care citesti acest articol.

Click Aici sa vezi aici ce alte promotii mai gasesti disponibile la agentia Unibet

14. Cazino online Unibet

Cu o vechime de 20 de ani pe piata casinourilor online, Cazinoul Unibet (CLICK AICI pentru a juca BOOK OF RA la Unibet cu BONUS pana la 1000 RON) este, la momentul actual, unul dintre cele mai bune cazinouri online din Romania. In acest articol o sa va arat ce o sa gasiti daca vreti sa jucati in cel mai bun Casino online de la noi din tara. Dealeri live, jocurile si bonusurile pe care le gasiti in Casino Unibet.

Dealeri live, jocurile si bonusurile pe care le gasiti in Casino Unibet

Cu peste 140 de jocuri disponibile la Unibet Casino vei gasi aproape tot ce-ti poti dori din punct de vedere al jocurilor de casino. Poti juca sloturi clasice, de actiune, cu animale sau care au in prim-plan personaje de film sau din muzica. Nu lipsesc nici binecunoscutele pacanele cu septari, precum Starburst, Twin Spin sau Joker Pro.

Jocuri de masa la Cazino Unibet

La capitolul jocuri de masa sta foarte bine cu 10 jocuri disponibile. Ai posibilitatea sa joci ruleta europeana sau franceza cu mize incepand de la doar 5 RON, 4 tipuri de blackjack, de asemenea cu mize incepand de la 5 RON, dar si Casino Stud Poker.

Jocuri cu dealeri live – Click Aici si incaseaza Bonusul de pana la 1000 RON

In Cazino Live de pe site-ul Unibet vei gasi 2 jocuri cu dealeri live vorbitori de limba romana. La mesele de Live Roulette poti intra cu mize incepand de la doar 0.4 RON, in timp ce la mesele de Live Blackjack miza minima este de 25 RON.

Dealeri live, jocurile si bonusurile pe care le gasiti in Casino Unibet

Jocuri exclusive – Doar cazinoul Unibet

Dealeri live, jocurile si bonusurile pe care le gasiti in Casino Unibet

Anumite jocuri pot fi gasite doar in acest casino. La momentul scrierii articolului doar slotul Leprechaun goes to Hell era exclusiv la Unibet Casino.

Jocuri cu Jackpot in Casino Unibet

Cu o valoare de peste 18.500 RON jackpotul existent la jocul de pacanele online Leprechaun goes to Hell este singurul slot cu jackpot din casinoul Unibet.

Unibet Casino de pe mobil – Joaca la casino simplu de pe mobil doar cu un click AICI

Dealeri live, jocurile si bonusurile pe care le gasiti in Casino Unibet

135 din cele 140 de jocuri disponibile in varianta desktop se gasesc si pe varianta mobila a casinoului. Poti juca jocuri ca la aparate direct de pe telefon fie descarcand aplicatia Unibet Casino, fie deschizand site-ul Unibet direct din browserul dispozitivului mobil. Navigarea este facila, jocurile pot fi filtrate si in plus exista si optiunea de a cauta un anumit joc, astfel incat sa poti juca sloturi la Unibet Casino

 

 

 

 

 

Incaseaza Bonusul de 1000 RON chiar acum de pe acest link!

Un bonus este intotdeauna binevenit atunci cand vorbim de jocurile de noroc. Daca in salile de pacanele nu vom primi decat cel mult o cafea ca bonus, la Unibet Casino pentru prima depunere avem un bonus de pana la 1000 RON. Pentru a-l primi trebuie sa intri pe aceasta pagina si sa dai click pe butonul care are textul “Ia bonusul din Casino”. Veti primi bonus 100% pana la 500 RON din valoarea primei depuneri.

Interesant este faptul ca bonusul de la casino poate fi rulat si la pariuri sportive, doar ca rulajul trebuie facut de 99 de ori, adica pentru un bonus de 1000 RON va trebui sa joci la pariuri mize totale de 99.000 RON pe cote de cel putin 1.40.

La casino bonusul va trebui rulat de 50 de ori la sloturi si in jocurile cu dealeri live in maxim 30 de zile de la creditare. Trebuie sa ai in vedere ca jocurile de masa si jocurile video poker conteaza doar 10%, adica la ele ar trebui sa rulezi suma bonus de 500 de ori pentru a putea face o retragere.

In plus vei primi 20 de runde gratuite la jocul Super Flip, versiunea mobila, in urmatoarea zi dupa ce ai efectuat prima depunere in Unibet Casino. Pentru a retrage castigurile din rundele gratuite va trebui sa rulezi bonusul de 25 de ori in decurs de 30 de zile.

Alte bonusuri si promotii pe care le veti gasi in Casino Unibet

Ocazional mai sunt oferite si alte bonusuri si promotii. Pentru a fi la curent cu ele iti recomand sa vizitezi pagina de promotii de pe site-ul Unibet. De asemenea la Unibet mai avem si diverse turnee atat la sloturi cat si in casino-ul live. La capatul acestor turnee cei mai norocosi jucatori vor imparti super premii!

In cazul in care vrei sa-ti incerci norocul la jocurile de casino oferite de Unibet iti recomand sa dai click pe linkul de mai jos.

Click aici si incaseaza bonusul de 1000 RON oferit de Casinoul Unibet

15. Top 3 Motive pentru care sa alegi Sportingbet

Oferta vasta de pariere

Atunci cand ma refer la oferta vasta o fac gandindu-ma atat ca si numar de sporturi si competitii acoperite, cat si la numar de tipuri de pariuri pentru fiecare eveniment in parte. Pe langa sporturile cunoscute si pariate de majoritatea, la agentia de pariuri Unibet vei putea juca pariuri pe cricket, darts, sporturi galice, netball ba chiar si pe e-sports, un fenomen care este in plina ascensiune in intreaga lume sau pariuri politice care nu sunt deloc putine (418 pariuri erau disponibile la momentul scrierii acestui articol).

Din punct de vedere al ofertei de pariere iti garantez ca nu vei gasi la vreuna din casele de pariuri recomandate specialisti o oferta de pariuri cu handicap asiatic si total goluri mai vasta. Si pe langa acest tip de pariu avem o oferta diversificata si la alte sporturi, cum ar fi hocheiul pe gheata sau baschetul.

Descopera cea mai variata oferta de PARIERE la Unibet cu un CLICK AICI si ai si BONUS pana la 250 RON!

Cote excelente pentru price sport

Nu numai oferta de pariere este buna la agentia Unibet ci si cotele oferite. Cu un payout mediu de 92.63% Unibet este prima casa de pariuri online, dintre cele licentiate in Romania, intr-un clasament facut de un site international de specialitate. Faptul ca la pariuri cu sanse 50-50 avem cote de 1.91-1.91 dovedeste ca operatorul scandinav sta foarte bine (nu putem spune totusi ca sta excelent) la acest capitol.

Distinctiile primite in ultimii ani recomanda Unibet

In 2016, casa de pariuri online Unibet, primea in cadrul galei International Gaming Awars premiul “Operatorul de responsabilitate a anului”, asta dupa ce in 2015 mai fusese premiata la aceiasi gala cu premiile pentru “Cea mai buna casa de pariuri online” si ”Cea mai buna platformă de pariuri live”. Iar daca acest distinctii nu sunt suficiente sa te faca sa alegi Unibet atunci mai adaug ca in 2016 la premiile EGR a fost desemnat “Cel mai bun operator de pariuri sportive”. Aceste distinctii primite in ultimii ani este unul din motivele pentru care cred ca ar trebui sa alegi Unibet. Imaginea principala a acestui articol cuprinde toate cele 9 distinctii primite de Unibet in 2015 si 2016.

16. Care sunt parerile clientilor Unibet?

Unibet are o oferta de pariuri foarte bogata, capitol la care cu greu are rival. Handicapurile asiatice care incep de la cele mai mici valori si ajung pana la valori foarte mari reprezinta un mare plus in opinia mea. De asemenea si oferta de pariuri live este foarte buna. Din punct de vedere al cotelor oferite agentia de pariuri Unibet sta in general foarte bine, comparativ cu celelalte case de pariuri online. Tot la capitolul plusuri as mentiona faptul ca de fiecare data cand am retras banii au ajuns foarte rapid in contul bancar.

Ce nu-mi place la Unibet sunt taxele percepute atat la efectuarea depunerilor, cat si la retrageri.

In cazul in care n-ai cont la agentia de pariuri Unibet si parerea mea si parerile celorlalti pariori te-au convins sa dai click aici si sa deschizi unul, atunci trebuie sa stii ca la casa de pariuri online recomandata de Pontul-Zilei.com alaturi de Ilie Dumitrescu si Ionel Danciulescu vei beneficia de un prim pariu fara risc, in limita a 250 RON.

Incaseaza BONUSUL pana la 250 RON la prima depunere doar pe acest LINK!

Premiem cei mai activi 10 comentatori pe saptamana!

Comenteaza si castiga 30 Zile in Grupul Superpont Premium - CEL MAI BUN GRUP de PARIURI LIVE din Romania

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *