Select your Top Menu from wp menus

Totalbet

1. Bilet Cota Mare casa de pariuri Totalbet

Bietul în cotă mare propus în această săptămână la agenția de pariuri Total Bet conține sugestii de pariere ce formează o cotă totală de 100+!

Totalbet - Bilet Cotă Mare pariuri

Plasează biletul la NetBet și ai un prim pariu FĂRĂ RISC în limita a 500 RON!

 

2. NU paria la Total BET pana nu citesti aceste 4 lucruri!

1. Desi probabil ca multi dintre voi ati putea fi uimiti de acest lucru, Total BET este agentia de pariuri sportiva cu cele mai multe locatii din Romania.

2. Site-ul Total BET este foarte accesibil si unul dintre cele mai usor de folosit site-uri de pariuri sportive dintre cele acreditate la noi in tara

3. Desi nu au o optiune de pariere online, nu inseamna ca nu putem paria live la Total BET. Oferta de pariuri live exista si putem plasa bilete pe evenimente live in agentiile fizice ce se intalnec la tot pasul, de obicei in baruri de cartier.

4. Daca sunteti pasionati de sporturi mai putin populare, ar trebui sa stiti ca agentia Total BET nu acopera tocmai foarte multe tipuri de sporturi. Oferta acestora se limiteaza doar la 16 sporturi.

Vom dezbate toate aceste aspecte si multe altele, intr-un mod amanuntit, in cele ce urmeaza.

VEZI AICI topul celor mai bune case de pariuri ONLINE!

3. Ce trebuie sa stii despre Total Bet?

Organizatorul din spatele acestei agenti poarta numele de SC PARI BET TOTAL SRL. Ei isi ruleaza activitatea in baza Licentei de organizare de jocuri de noroc conforma deciziei nr. 2885 din 21.12.2018

Aceasta casa de pariuri se distinge de ceilalti giganti din domeniu printr-un anumit factor, si anume acela al publicului tinta. Desi este cea mai raspandita casa de pariuri de pe teritoriul acestei tari, multi probabil ca n-au pasit macar odata intr-una din locatiile Total Bet. De ce? Pentru ca o foarte mare parte din aceste locatii se regasesc in incinta barurilor de colt de strada, care pe langa serviciile de deservire a bauturilor au ales sa-si extinda domeniul de activitate, incepand o colaborare cu aceasta casa de pariuri

Acesta nu este neaparat un lucru rau, datorita faptului ca foarte multe astfel de baruri sunt localizate in zone rurale. Usurinta cu care acestia pot porni o colaborare cu SC PARI BET TOTAL SRL, a facut ca raspandirea casei de pariuri sa fie atat de masiva. Asadar, acestia au acces la zone unde probabil ca alte case de pariuri nici macar nu exista, iar faptul ca nu exista concurenta, rezulta intr-un profit mai mare pentru ei.

Click AICI și ai 100% BONUS la prima depunere până la 200 RON!

4. Cum verifici biletul la Total Bet?

Dupa cum am precizat si anterior, Total Bet este cea mai raspandita agentie de pariuri de pe teritoriul Romaniei. Asadar, nu ne-ar mira daca o multime de pariori si-ar plasa biletele la aceasta agentie care isi desfasoara activitatea doar offline. Chiar daca este necesar sa ne deplasam pana in agentie sa plasam biletul, tinand cont de cat de multe agentii exista, nu ar trebui sa fie un efort prea mare.

Acum, daca biletele sun plasate in agentii, cum le verificam? Ei bine, procesule este unul relativ, simplu. Biletele plasate la Total Bet arata cam asa:

Bilet pariuri Total Bet

In poza biletului, veti putea vedea, incadrat cu rosu, un cod format din mai multe cifre. Acest cod este unic pentru fiecare bilet tiparit in parte la agentia de pariuri Total Bet. Noi ne vom folosid e acest cod ca sa verificam sttusul evenimentelor de pe bilet in cel mai simplu mod posibil.

Vom accesa site-ul tbet.ro, locul in care gasim oferta Total Bet si locul unde ne creem biletele la pariuri la aceasta agentie. Vom observa ca in partea dreapta a paginii exista un camp special denumit “Verificare bilet”.

Verificare bilet Total Bet

Acum totul pare logic, nu? Vom lua codul de pe biletul nostru de pariere si il vom introduce in acest camp special. Dupa ce facem acest lucru si apasam tasta Enter, ne va aparea un bilet virtual in care sunt prezente toate evenimentele de pe biletul nostru fizic. Evenimentele vor fi scrise fie cu verde, fie cu rosu. Cele scrise cu verde au fost pronosticate corect iar cele cu rosu sunt evenimentele ale caror rezultate nu au iesit cum am prezis. In cazul acestui bilet, toate evenimentele au fost castigatoare!

Bilet verificat Total Bet

Joacă-te online cu un Freebet de 150 RON la primul pariu jucat!

5. Cum accesezi bonusul de la Total Bet?

Singururul Bonus oferit de cei de la Tota Bet este cel de procent din castig la parierea evenimentelor multiple. Acest bonus se numeste TOTAL BONUS si se poate profita de el atunci cand plasam pe un bilet 5 sau mai multe evenimente cu cote de peste 1.25.

Bonusul va creste direct proportional cu numarul evenimentelor dupa urmatoarea schema:

– La 5 evenimente pariate – 5% in plus din castigul eventual!

– La 6 evenimente pariate – 10% in plus din castigul eventual

– La 7 evenimente pariate – 15% in plus din castigul eventual

– La 8 evenimente pariate – 20% in plus din castigul eventual

– La 9 evenimente pariate – 25% in plus din castigul eventual

– La 10 evenimente pariate – 30% in plus din castigul eventual

– La 11 evenimente pariate – 35% in plus din castigul eventual

– La 12 evenimente pariate – 40% in plus din castigul eventual

– La 13 evenimente pariate – 45% in plus din castigul eventual

– La 14 evenimente pariate – 50% in plus din castigul eventual

– La 15 evenimente pariate – 55% in plus din castigul eventual

– La 16 evenimente pariate – 60% in plus din castigul eventual

– La 17 evenimente pariate – 65% in plus din castigul eventual

– La 18 evenimente pariate – 70% in plus din castigul eventual

– La 19 evenimente pariate – 75% in plus din castigul eventual

– La 20 evenimente pariate – 80% in plus din castigul eventual

Aici ai un BONUS mai bun – 1000 RON de Bun Venit!

Un alt bonus ce mai exista la Total Bet este unul ce se poate castiga jucand la Bila Magica si puteti citi despre el mai jos, in sectiunea dedicata acestui joc.

6. Oferta sportiva Total Bet

Dupa cum am mai precizat anterior, oferta de pariuri sportive la aceasta casa de pariuri nu este una tocmai bogata. Aici putem regasi evenimente din doar din 16 sporturi printre care si:

 • Fotbal
 • Tenis
 • Baschet
 • Handbal
 • Hochei
 • Volei
 • Rugby
 • Polo
 • Baseball

Bucură-te de o ofertă mai bogată – APASĂ AICI și ai 250 RON FĂRĂ RISC!

 Atunci cand accesati site-ul Total Bet, pe pagina principala veti regasi aceste sporturi intr-un meniu, in partea stanga a paginii.

Desi oferta acopera doar aceste sporturi, ea este destul de bogata. Putem regasi aici evenimente din ligi inferioare sau chiar din tari mai putin populare cand vine vorba de evenimente sportive.

7. Alte pariuri la Total Bet - Bila magica

Bila Magica Total Bet

Un joc asemanator cu Lucky Six, care se bucura de o popularitate mai mare, este Bila Magica. Acest joc este o loterie ce se desfasoara din 4 in 4 minute in agentiile offline Total Bet ce poate fiurmarit pe un televizor asezat, de obicei, undeva pe un perete.

CLICK AICI pentru ROTIRI GRATIS fără depunere și BONUS de până la 1000 RON!

In cadrul extragerii exista 49 de bile, numerotate de la 1 la 49, dintre care se vor extrage in fiecare runda cate 35. Putem plasa bilete alegand 6 numere dintre cele 49, iar in eventualitatea in care toate acestea vor fi extrase, vom castiga. Castigurile difera in functie de cat de repede sunt extrase toate numerele de pe biletul plasat de noi. In cazul in care veti nimeri primele 6 numere extrase, veti castiga miza plasata inmultit cu 10.000, iar daca norocul face ca pe slotul aferent cotei de 10.000 sa se afle un trifoi, castigul va fi dublat.

Se pot plasa si bilete in sistem, cu mai multe numere, insa castigurile sunt reduse substantial.

La acest joc exista si un Bonus Cumulativ ce poate fi castigat oricand. Fiecare bilet va avea un cod de 4 litere imprimat pe el, iar in cazul in care acesta va coincide cu codul afisat pe ecran pe parcursul rundei pe care ati pariat, inseamna ca ati castigat bonusul.

Bonus Bila Magica Total Bet

Mai sus aveti o lista cu ultimele bonusuri acordare in momentul scrierii acestui articol, conform site-ului Total Bet.

Joacă-te la CAZINO din confortul casei tale – APASĂ AICI!

8. Care este miza minima la Total Bet?

Cand vine vorba de pariurile sportive, miza minima la aceasta casa este de 1 LEU. Insa cu aceasta suma putem face bilete care sa ajunga la castigul maxim potential de 50.000 LEI.

La Bila Magica, miza minima este dubla, adica 2 LEI iar castigul maxim este limitat, la fel, la doar 50.000 lei, indiferent ca matematic, miza inmultita cu cota castigatoare ar depasi acest castig.

Uită de mersul la caseierie! Click AICI pentru BONUS de până la 777 RON la pariuri!

9. Pot plasa pariuri live la Total Bet?

Da, se pot plasa pariuri live la Total Bet. Asa cum am precizat si anterior, acest proces poate avea loc doar in agentiile fizice. Din pacate, site-ul Total Bet nu are optiuni de pariere live, asa ca daca dorim sa plasam un pariu in timpul desfasurarii unui eveniment si vrem sa o facem la aceasta casa, va trebui sa fim prezenti intr-o agentie Total Bet.

Vrei să pariezi LIVE? Fă-o de oriunde, la orice oră, cu un CLICK AICI!

10. Sediile Total Bet in Romania

Puteti gasi o lista completa a tuturor sediilor acestei case pe site-ul acestora, in partea sanga jos sau accesand direct http://tbet.ro/agentii

Sedii Total Bet Romania

Aici puteti gasi o lista numerotata cu toate sediile si adresele lor aferente care culmineaza cu numarul :

Sucursale Total Bet

Da! Ati vazut bine! 1915  agentii in toata tara! Si dupa cum se poate vedea, exact cum am mai spus, foarte multe se regasesc in zone rurale.

Bonus 100% până la 500 RON cu un CLICK AICI!

11. Program casa de pariuri Total Bet

Cand vine vorba de programul de lucru al agențiilor Total Bet, exista atat avantaje cat si dezavantaje. Tinand cont ca majoritatea sediilor se afla in baruri, programul de lucru difera la fiecare agentie in parte, in concordanta cu programul de functionare al locatiei respective.  Asadar, daca la unele dintre acestea programul de functionare este unul scurt, nu putem plasa bilete decat in acel interval orar. Pe de alta parte, daca acestea isi desfasoara activitatea pana la ore tarzii, tot pana la acele ore putem plasa si biletele noastre, ore la care alte case de pariuri probabil ca sunt inchise.

Program casa de pariuri Total Bet de Crăciun și Revelion

Programul Total Bet în perioada sărbătorilor de iarnă va fi în principiu acela al locației în care agenția își desfășoară activitatea. Te poți aștepta așadar ca aceasta să fie însă închisă în ziua de Crăciun. De revelion, ai șanse bune ca multe dintre sucursale să fie deschise.

Program casa de pariuri Total Bet de Paște

De Paște regăsim exact aceeași situație. Probabil în ziua de duminică locațiile vor fi închise sau vor avea un program ceva mai scurt. În restul zilelor, dacă locația principală va fi deschisă, vei putea paria fără probleme la Total Bet.

La ACEASTĂ CASĂ pariezi fără limita unui program cu 500 RON FĂRĂ RISC!

12. Care este site-ul Total Bet si ce caracteristici are?

site casa de pariuri Total Bet

Asa arata pagina principala a site-ului. El poate fi accesat la adresa tbet.ro.

Dupa cum se poate observa, platforma este destul de simplista si usor de folosit. In stanga avem sporturile ce fac parte din oferta de pariere. In dreapta se afla optiunea de Verificare a biletului si mai jos gasim locul in care ne vom construi biletele de pariuri sportive.

Descoperă AICI o platformă mai bună de pariat!

Cand vine vorba de tipurile de pariuri pe care vrem sa pariem, acestea pot fi accesate foarte usor prin apasarea butonului  “Toate tipurile de pariuri” ce se gaseste in bara rosie de titlu a fiecarei ligi in parte.

Tipuri de pariuri Total Bet

Apasand acest buton, vom deschide un desfasurator unde putem bifa tipul de pariu pe care il cautam, iar optiunile si cotele aferente pariului vor aparea.

Cele mai tari bonusuri oferite de agenții – Descoperă AICI!

13. Pot plasa pariuri online la Total Bet?

Din pacate, aceasta optiune este indisponibila la casa de pariuri Total Bet.

Pariază ONLINE alături de mii de pariori cu un Bonus 100% până la 500 RON!

14. Avantaje si dezavantaje Total Bet

AVANTAJEDEZAVANTAJE
Foarte multe sediiNu se poate paria online
Acopera multe zone ruraleCastig maxim limitat la 50.000 RON
Site simplist, usor de folositO singura optiune de suport
Optiuni de pariere LIVENu sunt oferite bonusuri mari
Miza minima – 1 RONNumar limitat de sporturi

La cea mai MARE casă din lume pariezi online – Click pe BUTON!

15. Pareri si concluzii despre Total Bet

Ca si concluzie generala, Total Bet este o casa de pariuri cu inclinatie spre zonele cu accesibilitate redusa la alte case de pariuri si cu sedii numeroase. Cotele oferite de acestia sunt competitive insa bonusurile nu sunt dintre cele mai atractive.

Din experienta proprie de parior, va pot spune ca am plasat bilete la aceasta casa de pariuri, in detrimentul altora, doar pentru simplul fapt ca site-ul lor mi se pare foarte usor de folosit si uneori cotele chiar se dovedeau a fi mai atragatoare.

Vrei să profiți de pariatul de acasă? Descoperă AICI topul caselor ONLINE!

1 Comment

 1. Alin

  Nu jucati la aceasta casa de pariuri numita TOTALBET. Daca veti juca la o anumita agentie/bar si biletul este castigator iar acea agentie/bar se va inchide/dispare nu va veti mai putea primii castigul niciodata pentru ca nu puteti retrage castigul de la alta agentie/bar TotalBet

  Reply

Premiem cei mai activi 10 comentatori pe saptamana!

Comenteaza si castiga 30 Zile in Grupul Superpont Premium - CEL MAI BUN GRUP de PARIURI LIVE din Romania

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Aboneaza-te la newsletter-ul
nostru si castiga
50 RON GRATIS

Aboneaza-te la newsletter si
    castiga 50 RON GRATIS