SportBet

1. NU paria la SPORTBET pana nu citesti aceste 3 lucruri!

1. La SportBetChallenge nu putem paria pe echipele de Handbal HCM Constanta sau HC Dobrogea Sud deoarece sunt echipe ce au legatura cu patronul firmei ce detine casa de pariuri, handbalistul Rudi Stanescu.

2. Desi SportBetChallenge este o agentie ce activeaza de foarte mult timp pe piata pariurilor sportive, aceasta nu s-a bucurat de un succes foarte mare si nu a evoluat precum competitorii sai.

3. SportBet este o agentie de pariuri strict offline dar care ofera si pariuri live. Fata de alte agentii ce au astfel de practici, pe site-ul SportBetChallenge putem gasi si o sectiune de Pariuri Live unde sa verificam cotele in timp real.

VEZI AICI topul celor mai bune case
de pariuri ONLINE!

2. Ce trebuie sa stii despre Sportbet?

Casa de pariuri Sport Bet Challenge

Casa de pariuri SportBetChallenge si-a inceput aventura in acest domeniu prin anul 2010. Casa activeaza in baza licentei de organizare a jocurilor de noroc cu numarul L1172138F000687.

Firma ce detine aceasta casa de pariuri este S.C. GIOLAND SPORT S.R.L.. Sediul social al firmei se afla in Navodari, judetul Constanta, judet in care cel mai probabil se afla majoritatea agentiilor SportBet.

Dupa cum spuneam, casa este detinuta de un fost handbalist care nu a pariat nici macar odata in viata lui. Este de inteles, deoarece odata cu deschiderea casei de pariuri si fiind sportiv de performanta, acest lucru ii este total interzis, lui si familiei sale. Tocmai din acest motiv, in oferta sportiva a acestei case de pariuri nu vom putea gasi evenimentele la care iau parte echipele HCM Constanta si HC Dobrogea sud, fiind echipe la care portarul a activat.

3. Cum verifici biletul la Sportbet?

Pentru a ne putea verifica statusul biletelor la SportBetChallenge vom putea sa ne folosim de site-ul oficial al casei de pariuri : www.sportbetchallenge.ro.

Aici, pe pagina principala, vom putea observa in partea dreapta o sectiune special destinata acestui scop.

Cum verifici biletul la Sport Bet Challenge

In acest camp vom introduce seria de pe biletele de pariere plasate in agentii si vom vedea in ce stadiu se afla evenimentele pe care am pariat.

Seria biletului este un cod unic, printat pe fiecare bilet eliberat in agentiile SportBetChallenge.

Verificare bilet la Sport Bet Challenge

Seria biletului se gaseste sub codul de bare de pe bilet, dupa cum se poate observa in imaginea de mai sus.

4. Bonusuri si promotii la Sportbet

Bonusurile la agentia SportBet nu sunt printre cele mai bogate dar nu sunt nici de neglijat. Acestea sunt menite fie sa ne creasca procentual profitul, fie sa inlature cosmarul oricarui parior, si anume acela ca un singur eveniment ii descalifica biletul. Doua dintre cele 3 promotii au ca destinatie aceste situatii si ii premiaza chiar si asa pe cei ce sunt descalificatid e un singur eveniment.

1. Bonus Cumulativ

Deja obisnuiti cu bonusul pentru evenimente multiple, il vom regasi si la aceasta casa de pariuri. Cu cat vom paria pe mai multe evenimente cu atat ne va creste si profitul. Fata de alte case de pariuri offline, aici nu ni se impune o cota minima a evnimentelor de pe bilet.

Bonusul creste procentual in functie de numarul de evenimente dupa cum urmeaza:

– La 3 – 14 evenimente pariate – 5% in plus la castig

– La 15 – 19 evenimente pariate – 15% in plus la castig

– La 20 – 24 evenimente pariate – 25% in plus la castig

– La 25 – 29 evenimente pariate – 50% in plus la castig

– La 30 evenimente pariate – 100% in plus la castig

2. Bonus Challenge 200

Acest bonus are in vizor biletele simple ce au o cota finala mai mare sau egala cu 200. In cazul in care biletul indeplineste aceasta conditie si un singur eveniment de pe bilet se dovedeste a fi necastigator, parioruul va castiga de 10 ori miza pariata pe bilet. O alta conditie a acestei promotii este aceea ca niciun eveniment de pe bilet nu poate ave o cota mai mare de 9.90. In cazul in care un bilet se califica si pentru promotia Bonus Challenge 200 si pentru Pariul Challenge, se va acorda bonusul Pariul Challenge.

3. Pariul Challenge

Atunci cand plasam pe un bilet 11 sau mai multe evenimente si un singur eveniment iese necastigator, SuperBetChallenge ne va acorda oricum o parte din castig. Daca fiecare eveniment are o cota mai mare de 1.25 si un singur meci ne-a scos, vom primi 15% din castigul recalculat fara cota evenimentului pierdut.

5. Oferta sportiva la Sportbet

Oferta sportiva de la SportBetChallenge este una destul de generoasa, acoperind sporturi precum:

– Fotbal

– Baschet

– Tenis

– Handbal

– Hochei

– Volei

– Rugby

– UFC

– Fotbal Australian

– Darts

– Box

– si multe alte sporturi…

Oferta pariuri Sport Bet Challenge

Cand vine vorba de tipurile de pariuri pe care le putem selecta la evenimente, oferta este destul de decenta. Avem pariuri populare precum cele pe goluri, cele de tip handicap asiatic, pauza/final, scor corect, etc.

6. Pariuri live in oferta Sportbet

Pariuri LIVE la Sport Bet Challenge

Multe dintre casele de pariuri offline au inceput sa ofere si optiuni de pariere live. Chiar daca nu putem paria direct online, o putem face in agentiile acestora. Pe langa faptul ca si la  SportBetChallenge putem face asta, ei sunt printre putinii care ne si pun la dispozitie o pagina unde sa putem vedea cotele evenimentelor in desfasurare si tipurile de pariuri pe care am dori sa pariem. Tot ceea ce trebuie sa facem este sa ne alegem evenimentele si sa comunicam codurile biletelor facute virtual, operatorului de pariuri si eventual, sa acceptam schimbarile de cote in cazul in care sunt.

7. Alte pariuri la Sportbet - loterii internationale Croatia Loto, Germania Loto, Spania Bono, New York Pick, Italia Keno, curse de caini

Loto:

Cele mai populare loterii internationale se pot gasi la SportBetChallenge. Poate ca nu toate dar o mare parte dintre cele mai indragite de jucatorii romani se gasesc si aici. Printre ele se numara loterii precum:

– Croatia Loto7 – 7/39

– Germania Loto – 6/49

– Spania Bono – 6/49

– New York Pick10 – 20/80

– New York Take5 – 5/39

– Italia Win For Life – 10/20

– Polonia Multi Multi – 20/80

– Letonia Keno – 20/62

– Franta Keno – 20/70

Pe toate acestea si pe o multime de alte loterii puteti paria la SportBet.

Pariuri LOTO Sport Bet Challenge

Veti putea gasi oferta completa in sectiunea de „PARIURI PE NUMERE” de pe site-ul SportBetChallenge.

Curse de caini:

Curse de caini Sport Bet Challenge

Unul dintre cele mai vechi si mai cunoscute jocuri virtuale din agentiile de pariuri de strada sunt Cursele de Caini. Locul unde ne incercam norocul si intuitia.

Cursele in care participa 6 caini sunt preinregistrate si ruleaza in agentiile SportBetChallenge simultan, pe toata durata programului de functionare al agentiei.

Ruleta:

Probabil ca acest joc nu este disponobil in toate agentiile SportBetChallenge si spun asta pentru ca, eu, cel putin, nu l-am observat pana acuma in vreo agentie. Dar fara a mai fi sceptici, haideti sa vorbim putin si despre Ruleta Virtuala.

Aparent aceasta versiune de joc se numeste Spin & Win si este efectiv o ruleta digitala. Asadar, la intervale regulate de timp, vom putea paria in agentii la ruleta prin intermediul operatorului. Acest joc are si un bonus cumulativ ce se poate castiga oricand. Acest jackpot se invarte de obicei pe la valoarea a cateva sute de lei.

8. Care este miza minima la Sportbet?

Miza minima acceptata in agentiile SportBet la pariuri sportive pre-meci sau live este de 0.95 RON (1 LEU cu taxele si impozitele aferente).

Cat putem castiga cu 1 leu? Agentia ne permite sa facem bilete ce ne pot aduce venituri de pana la 100.000 RON, castigul maxim pe care-l poate acorda agentia pe un singur bilet.

9. Program casa de pariuri Sportbet

  • Luni – 10:00 – 22:00
  • Marti – 10:00 – 22:00
  • Miercuri – 10:00 – 22:00
  • Joi – 10:00 – 22:00
  • Vineri – 10:00 – 22:00
  • Sambata – 10:00 – 22:00
  • Duminica – 10:00 – 22:00

Program casa de pariuri Sportbet de Crăciun și Revelion

Programul casei de pariuri Sportbet în perioada sărbătorilor de iarnă va fi cel mai probabil următorul: 25 decembrie și 1 ianuarie, sucursalele vor fi închise. Ai șanse însă să găsești sucursale deschise în datele de 24 decembrie, 26 decembrie, 31 decembrie sau 2 ianuarie.

Program casa de pariuri Sportbet de Paște

În zilele de sâmbătă și luni din perioada Paștelui, Sportbet Challenge va avea anumite sucursale deschise care vor funcționa sub un program scurt. Evident, în ziua de duminică, acestea vor fi complet ÎNCHISE.

10. Informatii despre site-ul Sportbet

site-ul Sport Bet Challenge

Platforma sportbetchallenge.ro este locul unde ne facem biletele si verificam cotele inainte de a paria in agentiile furnizorului de pariuri.

Aceasta este destul de fluida si nu pare sa aiba probleme tehnice. Ne putem crea cu usurinta biletele folosindu-ne de creatorul de bilete virtuale din dreapta paginii si ne putem verifica statusul acestor bilete, dupa plasare, in acelasi loc

Putem naviga prin oferta sportiva si cea de LOTO foarte usor folosindu-ne de bara de meniu din partea de sus a site-ului. Tot acolo vom gasi si informatii despre jocurile ce se desfasoara in agentiile SportBet.

11. Poti plasa pariuri online la Sportbet?

Din pacate SportBetChallenge nu a facut trecerea in mediul online precum o buna parte din competitorii casei de pariuri. Tinand cont de simplitatea platformei actuale nici nu s-ar spune ca ar intentiona prea curand sa faca un astfel de pas.

Asadar, daca doriti sa plasati bilete la aceasta agentie va trebui sa cautati cel mai apropiat sediu SportBetChallenge.

12. Pareri si concluzii Sportbet

Ca si concluzie finala, SportBetChallenge este o agentie de pariuri modesta ce s-a mentinut de-a lungul timpului si inca pare sa mai duca.

Oferta pre-meci sic ea live sunt destul de decente, mai ales daca vorbim despre pariorii amatori ce nu au foarte mari pretentii atunci cand isi aleg evenimentele de pe bilete, aceasta ar trebui sa fie mai mult decat multumitoare.

Casa de pariuri, pornind din Navodari, judetul Constanta, are o buna parte din agentii in aceasta zona. Iar daca doriti o parere personala, eu, constantean fiind, am pariat de foarte multe ori in trecut cu placere in agentiile SportBetChallenge cu ani in urma cand casele de pariuri nu luasera inca cu asalt toate colturile de cartier.

13. Cazinoul Sport Bet Challenge

Sport Bet Challenge este o casă de pariuri offline, care nu oferă jucătorilor un cazino dedicat. Așadar, te invităm să descoperi topul propus de noi.

Descoperă cele mai tari bonusuri la
CAZINO!

Evalueaza casa

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER

Inscrie-te mai jos pentru a primi zilnic cele mai tari ponturi si bilete la pariuri sportive.

 

Licenta

Site licentiat ONJN prin decizia nr.859/28.04.2016. Pariurile NU constituie o sursa sigura de castig, ci o forma de entertainment. Siteul pontul-zilei.com se adreseaza EXCLUSIV persoanelor peste 18 ani. Daca nu ai inca 18 ani, te rugam sa parasaesti acest site. Daca simti ca pierzi controlul in ceea ce priveste pariurile sau jocurile de noroc, adreseaza-te site-urilor specializate pentru asistenta.

 

+ Licenta

Site licentiat ONJN prin decizia nr.859/28.04.2016. Pariurile NU constituie o sursa sigura de castig, ci o forma de entertainment. Siteul pontul-zilei.com se adreseaza EXCLUSIV persoanelor peste 18 ani. Daca nu ai inca 18 ani, te rugam sa parasaesti acest site. Daca simti ca pierzi controlul in ceea ce priveste pariurile sau jocurile de noroc, adreseaza-te site-urilor specializate pentru asistentax.

 

 

Alatura-te gropului nostru de Facebook

 

Inscrie-te Acum

 

 

invarte ruleta si castiga

Completeaza campurile de mai jos, invarte ruleta si vei primi pe mail premiul.

invarte ruleta si castiga

Completeaza campurile de mai jos, invarte ruleta si vei primi pe mail premiul.

Ponturile Zilei

Pontul Zilei 22 Iunie FOTBAL EURO 2024
22.06.2024 19:00

Ponturile zilei din tenis - Sambata 22 iunie 2024

Pontul Zilei 21 Iunie FOTBAL EURO 2024
21.06.2024 16:00

Biletele Zilei

Biletul zilei tenis – Sambata 22 Iunie 2024 – Cota 2.62 – Castig potential 787 RON

Biletul zilei – Vineri 21 Iunie 2024 – Cota 3.25 – Castig potential 977 RON

Biletul zilei tenis – Vineri 21 Iunie 2024 – Cota 2.48 – Castig potential 746 RON