Smart Bet

1. NU paria la SMART BET pana nu citesti aceste 3 lucruri!

1. Smart Bet este o casa de pariuri mai putin cunoscuta ce-si desfasoara activitatea doar prin intermediul agentiilor offline, fara a avea o platforma de pariere online.

2. Smart Bet este una dintre putinele case de pariuri stradale la care putem paria live si are si o sectiune speciala pe site unde putem verifica cotele evenimentelor ce sunt deja in desfasurare. Multe dintre casele stradale nu au o astfel de optiune iar utilizatorii trebuie sa se informeze despre aceste aspecte la ghiseele agentiilor.

3. Smart Bet nu este tocmai una dintre cele mai populare case de pariuri datorita faptului ca acestia au doar in jur de 20 de agentii in toata Romania. O lista completa a acestora nu este disponibila nicaieri.

VEZI AICI topul celor mai bune case
de pariuri ONLINE!

2. Informatii despre agentia Smart Bet

Casa de pariuri Smart Bet

Firma ce detine casa de pariuri Smart Bet se numeste S.C. SMART BET S.R.L. Aceasta firma are sediul in sectorul 3 al Municipiului Bucuresti si este inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/13153/2013.

Smart Bet actioneaza in baza licentei de organizare de jocuri de noroc cu numarul RO3124L000921.

3. Cum verific biletul la Smart Bet?

Cum verifici biletul la Smart Bet

Campul special de verificare al biletelor plasate la Smart Bet este unul dintre primele lucruri ce-ti sar in ochi atunci cand accesezi site-ul acestei case de pariuri. Acest camp este pozitionat central, in partea de sus a paginii pentru a putea fi vazut cat mai usor, dupa cum se poate vedea si in imaginea de mai sus.

In acest camp vom introduce codul unic de pe biletele plasate in agentiile Smart Bet pentru a vedea daca acestea sunt sau nu castigatoare. Codul se afla in partea de sus a biletului dupa cum se poate observa in imaginea de mai jos.

 

Verificare bilet Smart Bet

Odata introdus acest cod in campul special destinat verificarii, un bilet birtual cu evenimentele noastre ne va aparea. Acolo vom putea vedea care evenimente au fost castigatoare si care nu.

 

Verificarea biletelor se poate face si prin procestul de verificare individuala a fiecarui eveniment aflat pe bilet. Acest lucru il putem face din sectiunea de rezultate disponibila pe site-ul celor de la Smart Bet, unde vom putea gasi deznodamantul oricarui eveniment din oferta sportiva de la Smart Bet.

Rezultate pariuri Smart Bet

4. Bonusuri si promotii la Smart Bet

Bonusuri Smart Bet

Grila Smart Bonus.

Aceasta promotie intra in vigoare atunci cand pe biletele noastre plasam 5 sau mai multe evenimente. In acest caz, castigul nostru va creste procentual in functie de numarul de evenimente plasate pe bilet, pana la un maxim de 65% in cazul in care vom paria intre 26 si 30 de evenimente pe bilet. Pentru a se putea califica pentru aceasta promotie, orice eveniment de pe bilet va trebui sa aiba o cota de 1.20 sau mai mare. O alta conditie este ca maxim jumatate dintre evenimentele de pe bilet sa fie pariuri de tipul solist (1, x, 2), pauza sau final sau sansa dubla. In imaginea de mai sus se poate oberva grila de crestere a profitului in functie de numarul de evenimente.

Bonus Smart 200

Atunci cand plasam un bilet ce are cota totala de 200 sau mai mare si pierde un singur eveniment de pe bilet, acestuia i se va inapoi de 10 ori miza plasata.

Pe bilet nu pot exista cote mai mari de 10.

Bonus Pariu Sansa

Daca pe un bilet se gasesc minim 11 evenimente, toate la o cota mai mare sau egala cu 1.30, iar pariorul pierde un singur eveniment de pe bilet, acesta va castiga oricum 15% din castigul total recalculat, fara cota aferenta evenimentului pierdut

Bonus Smart Cota

Zilnic se selecteaza anumite evenimente ce au o cota marita si se pot plasa pe biletele noastre. Se pot plasa mai multe evenimente din cadrul acestei promotii pe acelasi bilet.

Bonusul Smart Extra (+5)

Acesteea sunt alte evenimente cu cota marita pe care se poate paria doar de tipul : 1, x, 2, 1x, x2 sau 12. Conditia pe care trebuie sa o indeplinim pentru a putea juca un astfel de eveniment pe biletele noastre este sa-l combinam cu alte 5 meciuri insa nu tot din aceasta categorie bonus.

5. Care este oferta sportiva Smart Bet?

Oferta sportiva Smart Bet

Oferta sportiva de la Smart Bet este una destul de bogata. Tinand cont de faptul ca aceasta casa de pariuri nu se afla in randul celor mai populare sau dezvoltate, aici putem gasi o varietate destul de generoasa pentru o astfel de casa de pariuri. La Smart Bet vom putea paria pe :

– Fotbal

– Tenis

– Hochei

– Baschet

– Handbal

– Baseball

– Formula 1

– Motociclism

– Volei

– Rugby

– Futsal

– Fotbal Australian

– Tenis de masa

– Cricket

6. Ce alte pariuri gasesti in ofera Smart Bet? - loto, curse de caini, Smart 6

Loto la Smart Bet

Loto la Smart Bet

La aceasta agentie de pariuri sportive putem sa ne plasam banii si la loteriile internationale de renume. Printre aceste se regasesc si unele dintre cele mai populare loterii precum, Grecia Kino, Polonia Keno, Italia Keno si multe, multe altele.

Curse de caini

Curse de caini la Smart Bet

Ca mai la toate agentiile de pariuri din romania, si la Smart Bet putem paria pe curse de caini. Aici vom alege unul sau mai multi dintre cei 6 aini care vor participa la cursa si vom putea paria pe rezultatul cursei pe tipuri de genul : castigator, ordine sau combinatii.

Smart 6

Smart 6 la agentia Smart Bet

Smart 6 este unul si acelasi joc cu Lucky 6, Gets 6, Super 6 sau oricare alta variatie a acestui joc cunoasteti. Este acea loterie virtuala ce se desfasoara din 5 in 5 minute pe ecranele din agentiile de pariuri unde putem alege 6 sau mai multe numere si castiga sume impresionante de bani incepand cu doar 2 lei, care este pariul minim.

7. Pariuri live la Smart Bet

Smart Bet este o agentie ce-si desfasoara activitatea stric offline. Putem plasa pariuri aici doar daca ne deplasam pana la agentiile acestora. Asta nu inseamna ca atunci cand vom paria vom fi limitati la pariurile pre-meci. La smart bet se poate paria live de la ghiseurile agentiilor.

Pariuri live la Smart Bet

Dupa cum spuneam mai sus, nu la toate agentiile offline putem gasi o oferta de pariuri live pe site-ul acestora. La Smart Bet putem accesa aceasta sectiune din meniul principal si astfel sa ne bucuram de oferta lor live. De aici ne selectam meciurile live pe care dorim sa pariem si plasam pariurile la agentii. Com fi totusi limitati de faptul ca nu putem paria instant si adesea ne vom trezi ca va trebui sa asteptam la o coada ca sa ne putem plasa selectiile.

8. Sedii Smart Bet in Romania

Pe site-ul celor de la Smart Bet exista o sectiune denumita „Agentii”. In mod normal, clientii ar trebui sa aiba acces la o lista a agentiilor in momentul in care accesau aceasta sectiune. Insa din oarecare motive, aceasta sectiune nu functioneaza si o lista exacta a agentiilor nu se paote gasi. Din surse externe va putem spune totusi ca acestea nu sunt in numar foarte mare. Ca sa fim mai precisi, exista in jur de 20 de agentii Smart Bet in toata tara.

9. Program casa de pariuri Smart Bet

Nici informatii despre programul sediilor Smart Bet nu am putut gasi insa banuim ca acestea au un program de functionare tipic si altor case de pariuri, mai exact, zilnic intr orele 10:00 si 22:00.

Program casa de pariuri Smart Bet de Crăciun și Revelion

Pe 24 decembrie, 26 decembrie, 31 decembrie și 2 ianuarie, cel mai probabil sucursalele Smart Bet vor funcționa sub un program scurt.

În zilele de 25 decembrie și 1 ianuarie, acestea vor fi închise.

Program casa de pariuri Smart Bet de Paște

  • Sâmbătă: program scurt
  • Duminică: ÎNCHIS
  • Luni: program scurt

10. Informatii despre site-ul Smart Bet

site-ul Smart Bet

Site-ul Smart Bet este unul uzual. Acesta este usor de folosit si destul de prietenos cu utilizatorii lui. Pe pagina principala putem gasi in partea superioara meniul de unde sa alegem categoriile unde sa ne plasam banii: pariuri sportive, pariuri live, loto, etc.

Tot in partea de sus a site-ului vim putea gasi si sectiuena de verificare a biletelor.

Cand vine vorba despre creatorul de pariuri, locul unde ne apar selectiile atunci cand ne alcatuim biletele, lucrurile stau putin diferit. Multi dintre noi suntem obisnuiti sa gasim aceasta optiune in partea dreapta a paginii deoarece acolo se regaseste la majoritatea caselor.

bilet pariuri Smart Bet

La Smart Bet biletul va aparea in partea de jos a paginii. Aici ne vom crea biletele si vom genera codurile aferente lor inainte de a merge sa le plasam in agentii.

Un alt lucru ce ar mai trebui mentionat despre site este ca nu se poate crea un cont pe el desi aceasta optiune exista. In momentul in care apasam butonul de creare cont, nimic nu se intampla. Insa acest lucru nu este tocmai deranjant deoarece nu avem niciun beneficiu din detinerea unui cont la o astfel de agentie offline.

11. Pareri si concluzii despre Smart Bet

Ca si concluzie, Smart Bet nu este una dintre cele mai cunoscute case de pariuri din tara. Ea nu iese in evidenta cu nimic important, ceva ce ar atrage oamenii sa vina sa parieze la aceasta agentie in detrimentul alteia. Insa nu exista nici ceva rau de spus despre aceasta casa de pariuri. Exista sansa ca uneori cotele sa fie mai favorabile aici, atunci cand se afla in sectiuni precum SMART COTA sau SMART EXTRA. Doar acesta ar putea constitui un avantaj pentru care oamenii sa aleaga Smart Bet.

12. Cazinoul Smart Bet

Din păcate, Smart Bet nu deține în ofertă o secțiune de tipul cazino. Totuși, te invităm să descoperi topul celor mai tari cazinouri ONLINE! Trebuie doar să dai un click pe butonul de mai jos.

AICI ai topul celor mai bune cazinouri licențiate
din România!

Evalueaza casa

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER

Inscrie-te mai jos pentru a primi zilnic cele mai tari ponturi si bilete la pariuri sportive.

 

Licenta

Site licentiat ONJN prin decizia nr.859/28.04.2016. Pariurile NU constituie o sursa sigura de castig, ci o forma de entertainment. Siteul pontul-zilei.com se adreseaza EXCLUSIV persoanelor peste 18 ani. Daca nu ai inca 18 ani, te rugam sa parasaesti acest site. Daca simti ca pierzi controlul in ceea ce priveste pariurile sau jocurile de noroc, adreseaza-te site-urilor specializate pentru asistenta.

 

+ Licenta

Site licentiat ONJN prin decizia nr.859/28.04.2016. Pariurile NU constituie o sursa sigura de castig, ci o forma de entertainment. Siteul pontul-zilei.com se adreseaza EXCLUSIV persoanelor peste 18 ani. Daca nu ai inca 18 ani, te rugam sa parasaesti acest site. Daca simti ca pierzi controlul in ceea ce priveste pariurile sau jocurile de noroc, adreseaza-te site-urilor specializate pentru asistentax.

 

 

Alatura-te gropului nostru de Facebook

 

Inscrie-te Acum

 

 

invarte ruleta si castiga

Completeaza campurile de mai jos, invarte ruleta si vei primi pe mail premiul.

invarte ruleta si castiga

Completeaza campurile de mai jos, invarte ruleta si vei primi pe mail premiul.

Ponturile Zilei

Ponturile zilei la pariuri - Joi 25.07.2024

Ponturile zilei din fotbal Vladimir - Joi 25.07.2024

Pontul Zilei 24 Iulie Liga Campionilor
24.07.2024 21:15

Biletele Zilei

Biletul zilei – Miercuri 24 Iulie 2024 – Cota 2.01 – Castig potential 604 RON

Biletul zilei tenis – Miercuri 24 Iulie 2024 – Cota 2.07 – Castig potential 621 RON

Biletul zilei tenis – Marti 23 Iulie 2024 – Cota 2.13 – Castig potential 639 RON