Select your Top Menu from wp menus

Senator Bet

1. Bilet Cota Mare casa de pariuri Senator Bet

Bietul în cotă mare propus în această săptămână la agenția de pariuri Senator Bet conține sugestii de pariere ce formează o cotă totală de 100+!

Senator Bet - Bilet Cotă Mare pariuri

100% BONUS la prima depunere până la 200 RON – Apasă pe BUTON!

2. NU paria la SenatorBet până nu citești aceste 4 lucruri!

1. SenatorBet este un start-up românesc cu originile în Pitești, Argeș și este operat de Top Club Games.

2. Este o casă mică, dar care oferă multe avantaje, cum ar fi taxa 0 la plasarea biletelor pe pariuri sportive, loto sau pariuri virtuale.

3. Printre avantaje se numără bonusul de până la 100%, dar și Pariul Șansă.

4. SenatorBet poate fi francizat, adică oricine vrea o casă de pariuri poate avea un SenatorBet, cu licența gata de funcționare și majoritatea avizelor. Condiția este, logic, cotă din profit, care se stabilește în urma negocierii.

Adevărații pariori joacă online! Vezi AICI lista caselor licențiate!

3. Ce trebuie să știi despre SenatorBet?

SenatorBet a fost înființată în anul 2013 și a primit licența de cel mai înalt rang, cu numărul RO3030L001340, care îi dă dreptul să opereze atât în retail, cât și online. În ceea ce privește casele de cartier nu are foarte multe, doar patru în toată țara, deocamdată: una în Pitești, una în București, una în Ilfov și una în Buzău. Cea mai însemnată parte din operațiuni se desfășoară însă în online, acolo unde funcționează prin site-ul www.sbet.ro.

site senator bet

Joacă-te la NetBet cu până la 500 RON FĂRĂ RISC la primul pariu plasat!

4. Cum verifici un bilet la SenatorBet?

Desi SenatorBet nu este cea mai cunoscuta casa de pariuri, exista sansa ca unii dintre voi sa pariati la ei. Tocmai de aceea ne-am gandit sa facem si pentru acesti pariori un ghid despre cum isi pot verifica biletele plasate la SenatorBet.

In primul rand va trebui sa stim cum arata un bilet tiparit la aceasta casa de pariuri si unde sa gasim codul special creat pentru verificarea online, asa ca vom atasa o poza cu unul.

verificare bilet la senator bet

Dupa cum se paote observa, sub codul de bare al biletului, incadrat cu rosu, se afla un cod de verificare online. Acest cod ne va ajuta sa verificam starea biletului nostru, folosind site-ul de pariuri sbet.ro (site-ul celor de la SenatorBet).

verificarea biletului la senator bet

Pe prima pagina a site-ului vom observa o casuta in care scrie Numar Bilet. In aceasta casuta vom introduce si noi codul unic de identificare al biletului nostru pentru a-l verifica. Dupa introducere, ar trebui sa ne apara o copie a biletului care sa arate cam asa:

verificarea biletului la senatorbet

In functie de modul in care s-au finalizat evenimentele si modul in care noi am pariat ca se vor termina, in dreptul acestora va aparea fie un X, fie un V, in coloana de Status. In cazul in care toate sunt marcate cu V, ca si in cazul biletului de mai sus, inseamna ca biletul este castigator!

Un alt mod prin care va puteti verifica biletul este cel al verificarii rezultatelor. Acest proces necesita ceva mai mult timp insa este accesibil atunci cand nu aveti biletul la indemana dar stiti pe ce evenimente ati pariat. Puteti sa faceti acest lucru pe orice site de rezultate sportive sau chiar de pe site-ul celor de la SenatorBet, din sectiunea lor de Rezultate, ce poate fi gasita aici : http://www.sbet.ro/results

Românii preferă BETANO! Click AICI și ai Bonus 100% până la 500 RON!

5. Bonusuri și promoții de la SenatorBet

SenatorBet are două bonusuri foarte interesante cu care își îmbie clienții. Primul este clasicul Pariu Șansă în urma căruia primești 10% din câștigul eventual dacă pierzi un meci  pe un bilet cu 11 evenimente și cote de peste 1,25. Evident, câștigul e calculat fără cota pierdută. Apoi, cealaltă promoție se referă la suma bonus care se adaugă pe bilet cu fiecare meci adăugat după primele șase, după schema din fotografia alăturată. Acesta poate ajunge până la 100% din câștig pentru minimum 20 de partide jucate pe bilet. Maximul evenimentelor plasate pe un bilet la SenatorBet este de 30.

bonus la senator bet

Pariază la cea mai mare casă din lume cu până la 500 RON BONUS!

6. Ce găsești în oferta sportivă de la SenatorBet?

Oferta SenatorBet este destul de variată și chiar dacă nu concurează cu cea a marilor case de pariuri poate să satisfacă totuși orice parior. Pariurile sportive sunt acoperite de la Fotbal și tenis până la snoker și polo, toate găsite în grila de live. Apoi, loteriile ocupă un loc important, dar la acest capitol prezintă un mare dezavantaj: nu există Polonia Kino, una dintre cele mai populare loterii din lume. Vă puteți consola însă cu loteriile din Grecia, Slovacia, Italia sau SUA.

oferta sportiva la senator bet

Surprinzător, SenatorBet stă foarte bine la capitolul Jocuri Virtuale, poate și pentru că la baza acestei case stă un cazinou. Astfel, atât pe sbet.ro, cât și în retail puteți juca Top 6, un fel de Lucky Six rebotezat, Roulete, Keno, dar puteți paria și pe cursele de câini.

AICI ai o ofertă mai bogată și bonus până la 777 RON!

7. Pot plasa pariuri live la SenatorBet?

Fiind o casă mai mult de online, chiar dacă are licență de operare și în retail și chiar câteva case land-based, SenatorBet nu ar avea cum să nu ofere posibilitatea plasării de pariuri live. Această secțiune stă chiar în capul paginii sbet.ro, imediat după pariurile sportive, dar înaintea loteriilor. Din păcate, nu vă putem da un feed-back despre experiența de pariuri live la SenatorBet, asta pentru că atunci când am scris acest articol secțiunea nu funcționa. Nu știm dacă a fost o eroare de moment, sau dacă secțiunea chiar e creată cu scop să meargă în viitor. E cert însă, dacă live-ul e viața voastră, mai bine evitați sbet.ro. Pentru asta există adevărați corifei pe piață.

Click AICI și ai Bonus 100% până la 500 RON!

8. Jocuri virtuale și e-sports la SenatorBet

Jocuri e-sports nu există la SenatorBet sau sbet.ro, dar, așa cum am menționat deja, la virtuale nu stau rău băieții din Pitești. Top 6 este foarte antrenant și cu extrageri suficient de dese încât să nu te plictisești, ruleta se învârtește ca nebuna la fiecare 3-4 minute, iar câinii aleargă în continuu un iepure imaginar. Toate vă pot aduce bani dacă aveți noroc sau inspirație. Sau ambele.

curse de caini la senator bet

Cele mai tari pariuri virtuale sunt la Superbet și le poți plasa de acasă!

9. Sediile SenatorBet în România

SenatorBet a fost înființată mai mult pentru online, în retail neexistând în prezent decât patru agenții. Pe lângă cea de sediu, din Pitești, celelalte trei amintite mai sus, București, Ilfov și Buzău, sunt luate în franciză. Unul dintre obiectivele pentru acestui operator este acela de a da numele în franciză, ca business de sine stătător, dar până acum nu pare că s-a extins foarte mult. Ideea de a lua o casă de pariuri în franciză pare totuși în vogă și tot mai la modă, astfel că nu ar fi exclus să vedem tot mai multe SenatorBet prin România, mai ales înc omunitățile mici sau în zona rurală.

Pariază de unde vrei cu aplicația Unibet – CLICK AICI!

10. Program casa de pariuri SenatorBet

Agenția din Piteși are program până spre miezul nopții pentru că funcționează într-o sală de jocuri mecanice deschisă timp mai îndelungat. În restul sediilor SenatorBet programul este stabilit este 10:00 –  22:00, excepție făcând agențiile luate în franciză unde respectivul are dreptul să stabilească propriul program. De sărbători se aplică același sistem, cu amendamentul că s-ar putea să fie mai accesibile decât cele mari, în sensul că multe sunt deschise și în zilele respective, mai ales în zona rurală.

Program casa de pariuri SenatorBet de Crăciun și Revelion

Programul de sărbători al agenției SenatorBet este cel mai probabil similar cu al celorlalte case de pariuri stradale, după cum urmează:

  • 24 decembrie: program scurt
  • 25 decembrie: ÎNCHIS
  • 26 decembrie: program scurt
  • 31 decembrie: program scurt
  • 1 ianuarie: ÎNCHIS

Program casa de pariuri SenatorBet de Paște

  • Sâmbătă: program scurt
  • Duminică: ÎNCHIS
  • Luni: program scurt

Uită de cozi și de program! Joacă-te la Sportingbet cu 200 RON BONUS!

11. Informații despre site-ul SenatorBet. Cum îți faci cont!

Site-ul Senatorbet este unul simplu și rudimentar. Se mișcă binișor și găsești rapid cam orice te interesează, asta și din cauza faptului că nu abundă de informație. Grafica este decentă, dar la cât oferă nici nu ar putea fi altfel. Cont îți faci rapid, urmând câțiva pași la care nu te poți încurca.

keno la senator bet

La Admiral primești un Freebet de 150 RON după primul pariu jucat!

12. Avantaje si dezavantaje SenatorBet

La avantaje SenatorBet poate trece cu mândrie taxa 0 la anumite tipuri de bilete, Pariul Șansă și Bonusul de până al 100% din câștig, plus posibilitatea de a lua brandul în franciză și de a-ți dezvolta propria afacere. La dezavantaje trebuie să menționăm problema cu live-urile, de pe site, absența unor loterii foarte jucate, cum este Polonia Kino, și imposibilitatea de a vedea meciuri în sistemul livestream.

Bonus 100% până la 1000 RON la 888 cu un CLICK AICI!

13. Păreri și concluzii despre agenția SenatorBet

SenatorBet este o casă mică, dar decentă, cu care îți poți face treaba dacă nu ai altceva prin preajmă. Nu e însă de top și nu poți să fii client fidel pentru că, mai ales în retail nu te ajută numărul agențiilor: 4 în toată țara. Și pe internet e greu de crezut de ce ai paria e sbet.ro, când ai la dispoziție giganți ai domeniului. Rămâne un brand cu posbilitatea de franciză, care se va axa cel mai probabil în această direcție. E decent însă la virtuale, iar promoțiile de care vorbeam într-unul din capitolele anterioare reprezintă, într-adevăr, un avantaj.

VEZI AICI topul celor mai bune case de pariuri ONLINE!

Premiem cei mai activi 10 comentatori pe saptamana!

Comenteaza si castiga 30 Zile in Grupul Superpont Premium - CEL MAI BUN GRUP de PARIURI LIVE din Romania

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Aboneaza-te la newsletter-ul
nostru si castiga
50 RON GRATIS

Aboneaza-te la newsletter si
    castiga 50 RON GRATIS