River Bet

1. NU paria la River Bet pana nu citesti aceste 2 lucruri!

River Bet este o casa de pariuri romaneasca ce are ca scop revolutionarea conceptului de agentie de pariuri. Acestia doresc sa creeze agentii de pariuri care sa fie mai degraba niste centre de divertisment decat simple locuri in care doar sa plasezi pariuri sportive.

Casa de pariuri River Bet pune la dispozitia antreprenorilor un pachet de parteneriat destul de generos. Ei ofera o gama larga de aparate, training personal gratuit si inclusiv intreaga infrastructura necesara pentru procesarea si acceptarea pariurilor.

VEZI AICI topul celor mai bune case
de pariuri ONLINE!

2. Ce trebuie sa stii despre River Bet?

Casa de pariuri Riverbet

Casa de pariuri River Bet este detinuta si operata de RIVER BET SRL, firma cu sediul in judetul Bistrita-Nasaud. Stim clar ca acestia nu vor disparea prea curand de pe piata, ei avand actuala liventa de pariere valabila pana la data de 31.03.2025. Aceasta licent de pariere oferita de Oficiul National pentru Jocuri de noroc, are numarul RO3208L001307.

River Bet nu se numara printre cele mai populare case de pariuri de la noi din tara datorita faptului ca nu au la fel de multe agentii de pariuri ca si competitorii lor. In ciuda acestui fapt, oferta de pariuri de la River Bet este una extrem de asemanatoare cu a celorlalte case.

3. Cum verifici biletul la River Bet?

De cate ori nu vi s-a intamplat sa pariati bilete cu foarte multe evenimente pe ele? Stiti voi, biletele alea cu 5/10 lei si castiguri de zeci de mii. E foarte evervant momentul in care avem zeci de evenimente pe un bilet si trebuie sa le cautam pe fiecare in parte pentru a vedea cum s-au terminat. De aceea, casele de pariuri au decis sa simplifice acest proces si sa ii ajute pe clientii lor sa-si verifice biletele pariate la ei. Acest lucru se intampla si la River Bet, dar pentru a intelege procesul de verificare al biletelor, va trebui mai intai sa vedem cum arata un bilet la aceasta casa de pariuri.

Cum verifici biletul la River Bet

Dupa cum puteti observa, acesta nu este foarte diferit de oricare alt bilet de pariere plasat la alte case de pariuri. In partea de sus avem listate evenimentele pariate si cotele aferente, iar mai jos date;e referitoare la mize, cota totala, castig si ce ne intereseaza pe noi acum, seria biletului si codul cu ajutorul carora ne vom verifica biletele online.

Pentru verificare, va trebui sa mergem pe site-ul casei de pariuri : River Bet.ro. Odata ajunsi pe site, accesam pagina de pariuri sportive.

Verificare bilet Riverbet

In aceasta pagina, vom observa in partea dreapta o sectiune in care scrie “VERIFICA BILETUL TAU”. Mai sus am vorbit despre bilet si despre cum pe acesta gasim o serie a biletului si un cod. Vom lua aceste date si le vom introduce in campurile aferente acestora. Dupa introducerea datelor, vom apasa pe “VERIFICA” si astfel vom completa procesul. Un bilet verificat la River Bet ar trebui sa arate asa:

Cum sa verifici biletul la Riverbet

Dupa cum putetui vedea, in partea dreapta-sus va scrie Castigator sau Necastigator in functie de deznodamantul evenimentelor pe care ati pariat. Mai jos veti avea listate evenimentele pariate, rezultatele la pauza si la final, data evenimentului, pariul plasat de voi si un “V” sau un “X” in dreptul fiecarui eveniment care sa indice daca pariul indicat a fost castigator sau nu.

Pentru a vedea mai multe rezultate ale evenimentelor, puteti folosi pagina de rezultate disponibila pe site-ul casei de pariuri River Bet.

Riverbet verificare bilet

Aici veti gasi rezultatele tuturor evenimentelor recente din oferta de pariere a casei de pariuri. Daca aveti alte bilete plasate si vreti sa cautati individual fiecare eveniment, o puteti face aici cu ajutorul acestei pagini. Puteti cauta evenimentele in dunctie de cod sau selectand filtrele din lista precum “Sportul”, “Data”, etc.

4. Cum accesezi bonusul de la River Bet?

River Bet ne pune la dispozitie o serie de bonusuri de care putem profita pentru a ne mari castigurile. Aceste bonusuri sunt cele tipice caselor ofline: bonus pentru evenimente multiple, pariu sansa, etc.

Vom discuta mai jos despre fiecare dintre aceste bonusuri in parte.

 1. River Plus

Bonus Plus Riverbet

River Plus este un bonus ce ne poate mari castigurile cu pana la 150%. Ce trebuie sa facem pentru a-l obtine? Ei bine, cu cat pariem mai multe evenimente pe un bilet plasat la River Bet, cu atat vva creste si bonusul pe care-l putem obtine in cazul in care biletul este unul castigator. Acest bonus incepe de la 3% din eventualul castig si poate ajunge chiar si pana la 150% din acesta.

Bonusul se acorda in functie de numarul de evenimente de pe bilet. Dupa cum am spus, acesta variaza in felul urmator:

 • pariem 5 evenimente – > obtinem 3% in plus la castigul eventual
 • pariem 6 evenimente – > obtinem 7% in plus la castigul eventual
 • pariem 7 evenimente – > obtinem 10% in plus la castigul eventual
 • pariem 8 evenimente – > obtinem 15% in plus la castigul eventual
 • pariem 9 evenimente – > obtinem 20% in plus la castigul eventual
 • pariem 10 evenimente – > obtinem 25% in plus la castigul eventual
 • pariem 11 evenimente – > obtinem 30% in plus la castigul eventual
 • pariem 12 evenimente – > obtinem 45% in plus la castigul eventual
 • pariem 13 evenimente – > obtinem 50% in plus la castigul eventual
 • pariem 14 evenimente – > obtinem 55% in plus la castigul eventual
 • pariem 15 evenimente – > obtinem 60% in plus la castigul eventual
 • pariem 16 evenimente – > obtinem 65% in plus la castigul eventual
 • pariem 17 evenimente – > obtinem 70% in plus la castigul eventual
 • pariem 18 evenimente – > obtinem 75% in plus la castigul eventual
 • pariem 19 evenimente – > obtinem 80% in plus la castigul eventual
 • pariem 20 evenimente – > obtinem 85% in plus la castigul eventual
 • pariem 21+ evenimente – > obtinem 100% in plus la castigul eventual
 • pariem 25+ evenimente – > obtinem 150% in plus la castigul eventual

Conditia pe care biletul trebuie sa o implineasca pentru a se califica la aceasta promotie este ca toate evenimentele de pe acesta sa aiba cote de 1.25 sau mai mari. Pronosticul pe care-l pariati, solist, pausa sau final, handicap, golur, etc, nu conteaza.

 1. Pariul Sansa

Promotia Pariul Sansa este acel bonus de consolare pe care casele de pariuri ti-l ofera atunci cand te scoate un singur meci de pe bilet. Nu orice bilet se califica pentru acest tip de promotie ci doar cele care au pe ele minim 11 evenimente sportive. Fiecare dintre aceste evenimente trebuie sa aiba o cota de 1.25 sau mai mare. In cazul in care biletul se conformeaza acestor conditii si de pe bilet pierdem doar un singur eveniment, cei de la River Bet ne vor da 10% din castigul de pe bilet, impartit la cota evenimentului care nu a iesit!

 1. Pariul Sansa la Fotbal

La punctul 2 am vorbit despre ce presupune acest tip de promotie. Pentru a obtine Pariul Sansa de 10% de mai sus putem paria bilete din oricare sporturi din oferta de pariere de la River Bet. Totusi, daca sunteti fani ai fotbalului si pariati pe bilet doar evenimente din acest sport Pariul Sansa creste de la 10% la 15%. Conditiile biletului ramana celeasi: minim 11 evenimente pe bilet si toate la cote de 1.25 sau mai mari. La ambele promotii, in cazul il care un eveniment de pe bilet primeste cota 1, castigul se recalculeaza fara a se mai tine cont de acel eveniment, insa promotia ramane valabila in continuare.

 1. Sansa Cota 200

Cam pe acelasi principiu ca si promotiile anterioare s-a dezvoltat si promotia Super Cota 200. Acesta promotie se adreseaza iar persoanelor carora le place sa parieze bilete cu mai multe evenimente si la cote totale foarte mari. Practic, aceasta promotie ne ofera de 10 ori miza inapoi atunci cand pierdem un singur meci de pe bilet. Conditiile pe care biletul trebuie sa le indeplineasca pentru a se califica la promotia Super Cota 200, este ca si cota totala a acestuia sa fie de 200 sau mai mare. De specificat este faptul ca niciun eveniment de pe bilet nu poate avea o cota mai mare de 7.00. In cazul in care un bilet se califica si pentru Pariul Sansa dar si pentru Sansa Cota 200, atunci clientului i se va acorda promotia care ii ofera cei mai multi bani.

 1. Super Cota

Cei de la River Bet stabilesc in fiecare zi cateva meciuri care primesc cote marite. Aceste meciuri vor avea doar optiunile de pariere 1, X si 2. Ele nu se pot combina cu evenimentele de baza insa putem plasa pe bilet cate meciuri dorim din aceasta categorie. Nu exista restrictii de numar de evenimente si nu se impune vreo miza speciala pentru aceste bilete. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa selectati evenimentele respective atunci cand va alcatuiti biletele pentru a profita de cotele marite.

 1. Jackpoturi

La River Bet putem gasi celebrul joc Lucky Six. Diferenta este ca la aceasta casa de pariuri el se numeste River Six Balls. Vom vorbi mai multe despre acesta ceva mai jos. Acest joc dar si altele din cadrul agentiilor River Bet ofera Jackporturi cash clinetilor casei de pariuri. Atunci cand pariati intr-o agentie River Bet pe oricare dintre jocurile cu jackpot, fie ca biletele dumneavoastra sunt castigatoare sau nu, aveti sansa de a castiga aceste jackpoturi. Ele sunt de 2 tipuri: locale si globale. Cele locale sunt jackpoturi mai micute, de cateva sute de lei care vizeaza o singura agentie sau un grup micut de agentii. Jackpoturile globale sunt aceleasi in oricare agentie River Bet si se pot castiga de oriunde. Acestea sunt de regula mult mai mari insa se castiga si mai rar.

5. Oferta sportiva River Bet

Oferta sportiva Riverbet

Oferta sportiva de la River Bet este una prin care putem nviga cu foarte mare usurinta. Ea cuprinde cele mai populare sporturi, precum fotbalul, tenisul, baschetul si multe altele Atunci cand accesam sectiunea de pariuri de la River Bet putem observa o serie de filtre. Cu ajutorul acestor filtre, putem sa ajungem la evenimentul dorit, selectand data, competitia, sportul, etc.

Tipuri de pariuri Riverbet

Aceasta casa de pariuri se lauda cu faptul ca ofera o varietate larga de pariuri pe evenimente. Ca sa putem vedea toate pariurile disponibila pe anumite evenimente, va trebui sa accesam oferta sportiva, sa mergem in dreptul competitiei din care face parte evenimentul si sa apasam pe butonul “FINAL” care este setat sa arate implicit cotele de final/soliste ale evenimentului. Cand vom face click pe acesta vom vedea o lista cu toate tipurile de pariuri disponibile pentru respectivele evenimente. Din aceasta lista, selectam pariurile dorite bifandu-le, iar cotele aferente acestora vor aparea imediat mai jos.

6. Alte pariuri la River Bet - River Six Blls, River Keno, Poker, Black Jack, Curse de caini

River Bet ofera o serie de pariuri pe evenimente virtuale in agentiile acestora. Acestea sunt pariuri in cota fixa pe diferite evenimente generate de un sistem informatic independent, certificat international si asupra caruia organizatorul de pariuri sau oricare alta terta persoana nu poate interveni.

 1. River Six Balls

Riverbet 6 balls

La River Six balls avem o extragere de tip loterie. Dintr-o urna cu 48 de numere se vor extrage 35 de numere. Un bilet simplu de pariere contine 6 numere. Daca un jucator indica in mod corect 6 din cele 35 de numere extrase atunci acesta iese castigator. Cota aplicata mizei de pe bilet va fi cea din dreptul ultimului numar in ordinea extragerii acestora. Extragerile au loc din 5 in 5 minute. Daca sunteti norocosi, puteti prinde Runda Bonus, o runda speciala in care toate castigurile sunt dublate. Totodata puteti fi norocosul castigator al unui Jackpot local sau global.

Pariurile simple sunt de tipul:

 • Pariu direct
 • Suma primelor 5 bile Sub / Peste 122.5
 • Prima bila Sub / Peste 24.5
 • Ultima bula Sub / Peste 24.5
 • Prima bila Par / Impar
 • Ultima bila Par / Impar
 • Culoarea primei bile
 • Culoarea ultimei bile
 • Cea mai extrasa culoare

La River Six Balls se pot plasa si pariuri de tip sistem de:

 • 7 numere -> 6 variante castigatoare
 • 8 numere -> 28 variante castigatoare
 • 9 numere -> 84 variante castigatoare
 • 10 numere -> 210 variante castigatoare

 1. River Keno

River Keno este o varianta de loterie KENO virtuala. Aici jucatorii pot paria pe extrageri de KENO de tipul 20/80. Biletele pe care le plasam aici sunt automat de tip sistem.  Extragerile acestui joc au loc la intervale de 5 minute iar pariurile se plaseaza la ghiseul agentiei. Se pot plasa pe un bilet pana la maximum 8 numere. Daca pariati un singur numar, veti avea o cot de 3.00. In cazul in care pariati 8 numere, castigul maxim pe care-l puteti obtine este de 1500 x Miza. Cotele sunt foarte mici deoarece, asa cum am mai spus, pariurile sunt de tip sistem. Nu este neaparata nevoie sa numerim toate numerele ca sa putem castiga.

 • 1 numar pariat – > cote 3
 • 2 numere pariate – > 1 numar ghicit: cota 1 ; 2 numere ghicite: cota 6
 • 3 numere pariate – > 2 numere ghicite: cota 3 ; 3 numere ghicite: cota 25
 • 4 numere pariate – > 2 numere ghicite: cota 1 ; 3 numere ghicite: cota 8 ; 4 numere ghicite: cota 75
 • 5 numere pariate – > 2 numere ghicite: cota 1 ; 3 numere ghicite: cota 3 ; 4 numere ghicite: cota 15 ; 5 numere ghicite: cota 120
 • 6 numere pariate – > 3 numere ghicite: cota 2 ; 4 numere ghicite: cota 10 ; 5 numere ghicite: cota 60 ; 6 numere ghicite: cota 600
 • 7 numere pariate – > 3 numere ghicite: cota 2 ; 4 numere ghicite: cota 4 ; 5 numere ghicite: cota 15 ; 6 numere ghicite: cota 50 ; 7 numere ghicite: cota 200
 • 8 numere pariate – > 4 numere ghicite: cota 4 ; 5 numere ghicite: cota 15 ; 6 numere ghicite: cota 50 ; 7 numere ghicite: cota 200 ; 8 numere ghicite: cota 1500.

 

 1. Poker River Bet

Poker River Bet

Jocul Poker River Bet ofera posibilitatea clientilor de a paria pe o varianta mai simplificata a jocului de poker Texas Hold’em. La acest joc virtual, avem 10 jucatori de poker la o masa ce participa la o runda de poker. La o runda de joc nu pot participa decat maxim 10 clienti din agentia respectiva deoarece atunci cand pariati pe un anumit jucator, nimeni altcineva nu va mai putea paria pe el.

Pariurile pe care le puteti plasa la acest joc sunt simple si combinate. Un prariu simplu este acela in care pariati pe un singur jucator care sa castige la showdown. Pariul combinat presupune parierea pe un jucator care sa castige si indicarea simbolului ultimei carti ce va fi intoarsa (River). Doar daca nimeriti ambele pronosticuri castigati biletul plasat.

 1. Black Jack

Riverbet Blackjack

Black Jack la river bet presupune un joc virtual in care noi putem sa pariem pe rezultatul unor runde generate aleatoriu de un sistem informatic independent. La masa avem 6 jucatori care joaca impotriva unui dealer. Noi vom vedea prima carte a fiecarui jucator, inclusiv dealerul si astfel vom avea si o idee despre sansele de castig ale fiecarui jucator in parte. Odata cu afisarea cartilor se vor afisa si cotele pentru runda respectiva.

Optiunile simple de pariere sunt :

 • W – > pariem pe faptul ca un anumit jucator va castiga;
 • X – > pariem pe faptul ca un anumit jucator va avea acelasi numar de puncte ca si dealerul;
 • L – > pariem pe faptul ca un anumit jucator va pierde in fata dealerului.

Dupa cum puteti vedea in poza de mai sus, in partea dreapta mai exista un tabel cu cote. Acest lucru se datoreaza faptului ca mai exista un tip de pariu special pe care jucatorii il pot plasa. Acest pariu este pe numarul exact de puncte pe care-l va face un jucator. Astfel putem paria pe numarul exact de puncte de la 17 la 21  sau pe Bust (momentul in care un jucator sau dealerul depasesc 21).

Exista mai multe momente in desfasurarea acestui joc in care se poate paria. O singura runda de joc dureaza 2 minute si 40 de secunde si este impartita in 4 perioade. Pariorii pt plasa pariuri dupa fiecare dintre aceste perioade:

 • prima perioada – 60 secunde – se imparte prima carte fiecarui jucator si dealerului
 • a 2-a perioada – 40 de secunde – jucatorii primesc a 2-a carte
 • a 3-a perioada – 40 de secunde – jucatorii care au mai putin de 16 puncte mai trag o carte
 • a 4-a perioada – 20 de secunde – jucatorii care au mai putin de 16 puncte mai trag o carte

Dupa aceste perioade se afla deznodamantul jocului si incepe o noua runda.

 1. Curse de caini

Curse de caini Riverbet

River Bet este una dintre putinele case de pariuri la care putem paria pe curse de caini cu 8 participanti. Ei pastreaza si varianta clasica, cea cu 6 caini, insa au introdus si acest tip de cursa, cu 8, pentru o mai larga varietate de jocuri virtuale. Dupa cum puteti observa, la acest tip de joc, numarul de concurenti fiind mai mare, cresc exponential si cotele aferente cainilor. Pentru cei ce nu sutn familiarizati cua cest joc, el presupune parierea pe niste curse preinregistrate de caini ce se afla intr-un soft extern si care le reda aleatoriu pe ecranele dina gentiile de pariere. Nici organizatorul si nici o alta terta persoana nu poate influenta acest soft. Cursele se desfasoara la intervale de 5 minute.

Tipurile de pariuri pe care le putem plasa sunt cele clasice:

 • pariu castigator – se alege cainele care va castiga runda
 • pariu “Exacta” – se aleg primii 2 caini care vor termina cursa in ordinea exacta
 • pariu pe primii doi – se aleg primii 2 caini care vor termina cursa, indiferent de ordine
 • pariu “Trifecta” – se aleg primii 3 caini care vor termina cursa in ordinea exacta
 • pariu pe primii trei – se aleg primii 3 caini care vor termina cursa, indiferent de ordine
 • Clasat in primii “n” – se alege un caine care va termina in primele 2/3 locuri
 • Par / Impar primul clasat – se indica faptul ca numarul de concurs al cainelui castigator va fi par sau impar
 • Par / Impar primii “n” clasati – se indica faptul ca suma numerelor primilor “n” clasati caini va fi para sau impara
 • Sub / Peste primul clasat – se indica faptul ca numarul de concurs al primului caine clasar este sub sau peste 4.5 la cursele cu 8 caini si 3.5 la cursele cu 6 caini.
 • Sub / Peste primii “n” clasati – se indica faptul ca suma numerelor de concurs a primilor “n” clasati caini va fi sub sau peste valoarea data.

7. Loto la casa de pariuri River Bet

Loto la casa de pariuri River Bet

Oferta loto de la River Bet este una destul de decenta. Intalnim aici majoritatea jocurilor populare de KENO care stim ca sunt cele mai indragite de catre pariorii romani cand vine vorba de loterii internationale. Ce trebuie sa intelegeti voi este ca prin parierea la River Bet nu participati practic la respectiva loterie ci mai degraba plasati un pariu la River Bet pe rezultatele extragerilor de la acele loterii.

Suma maxima pe care o puteti castiga la River Bet cu un bilet la LOTO este de 60.000 de lei. In cazul in care miza inmultita cu cota ar da o valoare mai mare de 60.000, in momentul in care biletul este tiparit, pe acesta va aparea ca si castig maxim potential, suma limita de 60.000 RON. Acesta este un criteriu desutl de important pe care pariorii ar trebui sa-l urmareasca in momentul in care-si aleg o casa de pariuri la care sa joace loto. Asta se aplica in special pentru cei ce tintesc la castiguri foarte mari.

Cotele nu sunt dintre cele mai rele asa ca daca aveti o casa de pariuri River Bet in apropiere si doriti sa pariati pe loterii internationale, puteti avea surpriza sa gasiti cote mai favorabile aici. Haideti sa  si enumeram cateva loterii mai populare pe care acestia le au in oferta de pariere pentru cei care sunt tentati sa parieze aici:

 • Grecia KINO
 • Italia KENO
 • Polonia KENO
 • Slovacia KENO
 • Italia – Win for Life
 • New York Pick10
 • Florida Fantasy
 • Arizona Fantasy
 • New York Take5

8. Care este miza minima si castigul maxim la River Bet?

Mai sus, la categoria de loto am specificat limita maxima a castigului potential. Aceasta se aplica si la pariurile sportive si din pacate este limitata la suma de 60.000 Ron. Miza minima acceptata de casa de pariuri River Bet pentru pariuri sportive este de 2 RON.

9. Pot plasa pariuri live la River Bet?

Pariuri Live Riverbet

Raspunsul este DA! Se pot plasa pariuri live la aceasta casa de pariuri. Problema este faptul ca trebuie sa ne deplasam pana intr-o agentie River Bet pentru a putea face acest lucru.

In partea de sus a site-ului putem vedea categoria “Pariuri Live”. Daca accesama ceasta categorie, din pacate putem vedea doar care sunte venimentele viitoare care sunt disponibile pentru parierea live. Daca vrem sa aflam informatii despre evenimentele care sunt acum in desfasurare precum: daca putem paria pe ele, care sunt tipurile de pariuri pe care le putem plasa, care sunt cotele acestor tipuri de pariuri, va trebui sa stam de vorba cu operatorul de pariuri din agentia respectiva. Acest lucru consuma destul de mult timp, fapt care reprezinta un real dezavantaj in domeniul pariurilor live.

10. Sediile River Bet in Romania

Majoritatea caselor de pariuri offline au pe paginile lor online o lista a tuturor agentiilor de pariuri pe care le detin. Acesta lucru nu se aplica si in cazul River Bet. Pe site-ul acestora nu se gaseste o astfel de categorie insa daca nu jucam putin cu url-ul casei de pariuri si adaugam “/agentii” la domeniu casei, riverbet.ro, vom ajunge la o pagina care banuim ca inca este in lucru. Pe aceasta pagina sunt listate doar 2 agentii River Bet de pe teritoriul Bucurestiului.

Sediile River Bet in Romania

Am spus ca aceasta sectiune a site-ului este inca in lucru deoarece stim cu certitudine ca mai exista si alte agentii River Bet. Din pacate nu stim sa va spunem cu exactitate care este numarul total al acestora.

11. Program casa de pariuri River Bet

Programul agentiilor casei de pariuri River Bet este acelasi ca si la majoritatea celorlalte case de pariuri.

Agentiile sunt deschise dupa cum urmeaza:

 • Luni – de la 10:00 la 22:00
 • Marti – de la 10:00 la 22:00
 • Miercuri – de la 10:00 la 22:00
 • Joi – de la 10:00 la 22:00
 • Vineri – de la 10:00 la 22:00
 • Sambata – de la 10:00 la 22:00
 • Duminica – de la 10:00 la 22:00

12. Care este site-ul River Bet si ce caracteristici are?

Site Riverbet

Site-ul casei de pariuri River Bet se poate gasi la adresa riverbet.ro. In momentul in care accesam acest site suntem trimisi catre pagina principala a casei de pariuri. De aici putem naviga cu ajutorul meniului din partea de sus catre orice categorie dorita: pariuri sportive, pariuri live, loto, rezultate, statistici etc.

Mai jos putem observa ca avem poze ale catorva dintre jocurile virtuale oferite de River Bet. Facand click pe acestea putem obtine mai multe informatii despre ce presupun aceste jocuri si cum se poate paria pe ele.

Cu toate acestea, pagina care ne intereseaza pe noi este cea legata de pariuri sportive.

Riverbet Pariuri Sportive

Aici vom intra in momentul in care vrem sa ne alcatuim biletele la pariuri sau sa studiem oferta acestora. In partea stanga a paginii avem toate uneltele necesare pentru a naviga la evenimentele sportive. De aici ne putem alege ziua in care se desfasoara evenimentul cautat si sportul din care acesta face parte.

In partea dreapta a paginii gasim sectiunile de verificare a biletelor, sectiune despre care am discutat ceva mai sus. Imediat sub ea gasim locul in care ne alcatuim biletele virtuale prin simpla apasare a catorva clickuri. Mai jos acestia ne ofera o categorie speciala denumita “BILETE CASTIGATOARE”. Aici avem ocazia de a vedea cateva dintre biletele ce au adus castiguri mari pariorilor inspirati sau norocosi.

13. Franciza River Bet - cum sa devii partener

Franciza River Bet - cum sa devii partener

Dupa cum se poate observa, in meniul principal din partea de sus a paginii exista categoria “PARTENERIAT”. Aici, cei de la River Bet ne ofera cateva detalii despre ce au acestia de oferit si cum putem proceda sa devenim parteneri. Au o oferta de parteneriat destul de tentanta. Acestia promit sa ofere o varietate de aparate performante, sisteme de jackpoturi, cote bune de pariuri, costuri 0 la instalare, training personal gratuit. tipuri variate de pariuri si bonusuri si inclusiv infrastructura necesara functionarii casei de pariuri.

Pentru cei interesati sa afle mai multe, ii pot contacta in mod direct pe cei de la River Bet la adresa de e-mail [email protected].

14. Avantaje si dezavantaje River Bet

Avantaje:

 • Desi este o casa de pariuri offline, se pot plasa si pariuri live
 • Oferta sportiva destuld e diversificata
 • Pe site exista o sectiune de statistici
 • Program avantajos de parteneriat

Dezavantaje:

 • Nu au o sectiune in care sa listeze agentiile
 • In sectiunea de pariuri live ne sunt afisate doar evenimentele viitoare nu si cotele si tipurile de pariuri disponobile pentru acestea

15. Pareri si concluzii despre River Bet

Concluzia finala este faptul ca River Bet este o casa de pariuri ofline destul de simplista. Ea nu prea multe lucruri speciale de oferit fata de alte case de pariuri insa pentru pariorii care inca sunt adeptii agentiilor stradale si au o casa de pariuri River Bet in apropiere, aceasta poate reprezenta o optiune decenta.

Este avantajos sa comparati cotele de la aceasta casa de pariuri cu cele de la alte case atunci cand va alcatuiti biletele deoarece uneori puteti gasi aici cote mai favorabile si astfel sa va mariti potentialul castig.

Vrei să pariezi la o casă mai bună? Vezi AICI lista agențiilor
recomandate de specialiștii Pontul-Zilei.com!

16. Cazinoul Riverbet

Din păcate, casa de pariuri Riverbet nu deține o secțiune de tip Casino.

Descoperă cele mai tari bonusuri la CAZINO cu
un simplu CLICK AICI!

Evalueaza casa

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER

Inscrie-te mai jos pentru a primi zilnic cele mai tari ponturi si bilete la pariuri sportive.

 

Licenta

Site licentiat ONJN prin decizia nr.859/28.04.2016. Pariurile NU constituie o sursa sigura de castig, ci o forma de entertainment. Siteul pontul-zilei.com se adreseaza EXCLUSIV persoanelor peste 18 ani. Daca nu ai inca 18 ani, te rugam sa parasaesti acest site. Daca simti ca pierzi controlul in ceea ce priveste pariurile sau jocurile de noroc, adreseaza-te site-urilor specializate pentru asistenta.

 

+ Licenta

Site licentiat ONJN prin decizia nr.859/28.04.2016. Pariurile NU constituie o sursa sigura de castig, ci o forma de entertainment. Siteul pontul-zilei.com se adreseaza EXCLUSIV persoanelor peste 18 ani. Daca nu ai inca 18 ani, te rugam sa parasaesti acest site. Daca simti ca pierzi controlul in ceea ce priveste pariurile sau jocurile de noroc, adreseaza-te site-urilor specializate pentru asistentax.

 

 

Alatura-te gropului nostru de Facebook

 

Inscrie-te Acum

 

 

invarte ruleta si castiga

Completeaza campurile de mai jos, invarte ruleta si vei primi pe mail premiul.

invarte ruleta si castiga

Completeaza campurile de mai jos, invarte ruleta si vei primi pe mail premiul.

Ponturile Zilei

Ponturile zilei din tenis Alexander - Luni 22 iulie 2024

Ponturile zilei din tenis Vladimir - Luni 22.07.2024

Pontul Zilei 21 Iulie Superliga Danemarca
21.07.2024 17:00

Biletele Zilei

Biletul zilei – Duminica 21 Iulie 2024 – Cota 2.27 – Castig potential 682 RON

Biletul zilei tenis – Duminica 21 Iulie 2024 – Cota 2.34 – Castig potential 704 RON

Biletul zilei tenis – Sambata 20 Iulie 2024 – Cota 2.37 – Castig potential 712 RON