Select your Top Menu from wp menus

Realbet

1. Bilet Cota Mare casa de pariuri Real Bet

Bietul în cotă mare propus în această săptămână la agenția de pariuri Real Bet conține sugestii de pariere ce formează o cotă totală de 100+!

Realbet - Bilet Cotă Mare pariuri

Joacă biletul online cu un Bonus de bun venit de până la 500 RON!

2. REALBET - NU paria pana nu citesti aceste 3 lucruri!

1. Realbet este o agentie strict offline, la care putem paria doar prin intermediul agentiilor fizice. In ciuda acestui lucru, aici putem paria atat pre-meci, cat si live.

2. Oferta LOTO de la Realbet este una destul de bogata. Daca sunteti jucatori de loterii internationale, poate ati dori sa studiati oferta acestora.

3. Toate jocurile virtuale oferite de Realbet au bonusuri globale pe care le puteti castiga oricand!

VEZI AICI topul celor mai bune case de pariuri ONLINE!

3. Ce trebuie sa stii despre Realbet?

sigla agentia de pariuri realbet

Realbet este 0 casa de pariuri, nu tocmai la fel de cunoscuta in lumea pariurilor sportive precum giganti offline ca si Superbet sau Casa Pariurilor. In ciuda acestui fapt, este o casa de pariuri despre care merita sa cunoastem cateva detalii.

Firma ce detine aceasta casa de pariuri este S.C. 77 TORERA S.R.L. cu sediul central in Craiova. Site-ul celor de la Realbet se afla in tutela aceleiasi firme si functioneaza in baza licentei RO3201L001212.

Vrei să pariezi online la o casă mai bună? Apasă aici pentru BONUS 500 RON FĂRĂ RISC!

4. Cum verifici biletul la Realbet?

Pentru verificarea biletelor de la aceasta agentie de pariuri ne vom folosi de site-ul aferent casei de pariuri: www.realbet.ro

verificare bilet realbet

Pe pagina principala a site-ului, vom regasi in partea dreapta, precum se poate vedea in imaginea de mai sus, un camp de verificare a biletelor.

Fiecare bilet are un cod unic printat in partea de sus, inainte de listarea evenimentelor pariate. Odata introdus acest cod in campul destinat verificarii, vom vedea o previzualizare a biletului asemanatoare cu cea de mai jos:

bilet pariuri realbet

In coloana de status vom putea vedea daca evenimentele au fost castigatoare! FAV, insemnand ca evenimentul este finalizat precum ati pronosticat pe biletele voastre.

Rezultatele pot fi urmarite si in sectiunea de rezultate ce se gaseste in bara de meniu superioara aflata pe site.

rezultate realbet

Aici vom putea gasi toate rezultatele evenimentelor din oferta de pariere din agentiile Realbet.

Pariorii adevărați joacă în ONLINE! Un CLICK AICI și poți primi bonus 100% până la 500 RON!

5. Bonusuri si promotii la Realbet

Realbet ofera o serie de promotii tipice agentiilor de pariuri offline. Vom trece prin toate acestea in cele ce urmeaza:

1. Bonus pentru evenimente multiple.

Aceasta promotie nu este la fel de generoasa ca la alte case de pariuri unde acest tip de bonus ne poate aduce pana la 100% in plus la castiguri. La Realbet bonusul este limitat la 65% si respecta urmatoarea grila:

– La 5 evenimente pariate +5% adaugat la castig

– La 6-7 evenimente pariate +10% adaugat la castig

– La 8 evenimente pariate +15% adaugat la castig

– La 9 evenimente pariate +20% adaugat la castig

– La 10-11 evenimente pariate +25% adaugat la castig

– La 12-13 evenimente pariate +30% adaugat la castig

– La 14 evenimente pariate +35% adaugat la castig

– La 15 evenimente pariate +40% adaugat la castig

– La 16 evenimente pariate +50% adaugat la castig

– La 17-20 evenimente pariate +55% adaugat la castig

– La 21-25 evenimente pariate +60% adaugat la castig

– La 26-30 evenimente pariate +65% adaugat la castig

Pentru a putea profita de aceste adaosuti la castigurile totale ale biletului, va trebui ca toate evenimentele sa aiba cote de minimum 1.25. O conditie mai atipica a acestei promotii este faptul ca suntem conditionati ca pronosticurile de tipul final sau sansa dubla sa fie maximum jumatate din evenimentele de pe bilet.

Vrei un Bonus de bun venit de până la 500 RON? Click pe BUTON

2. Bonus REAL 200

In cazul in care pariem evenimente pe un bilet ce va avea o cota mai mare de 200 si vom avea un singur eveniment necastigator, vom castiga oricum. Realbet ne va restitui de 10 ori miza jucata pe bilet.

3. Bonus Pariu Sansa

In cazul in care pe un bilet de pariere vom avea 11 sau mai multe evenimente, toate la o cota de peste 1.30 si un singur eveniment va fi pierzator vom castiga oricum. In acest caz, profitul va fi de 15% din castigul recalculat fara cota aferenta meciului pierdut.

4. Bonus Real 6

Aceasta promotie presupune oferirea a 6 meciuri de fotbal prestabilite. Aceste meciuri vor avea aceleasi cote indiferent de rezultat, 1, X sau 2. Pentru a participa la aceasta promotie va trebui sa pariem pe toate cele 6 meciuri din aceasta oferta la miza standard de 1 leu.

5. Bonus REAL Cota

Zilnic se vor selecta anumite evenimente ale caror cote vor fi mai generoase insa pe acestea vom putea plasa pariuri doar de tipul 1, X, 2, 1X, X2 sau 12. Aceastea se pot juca pe bilete single sau multiple. Avem libertatea de a alege mai multe meciuri din aceasta oferta pe acelasi bilet.

6. Bonusul REAL Extra ( +5 )

Si in cadrul acestei categorii vom avea evenimente cu cote marite pe care putem plasa doar pariuri de tipul 1, X, 2, 1X, X2 sau 12. Conditia pentru a putea paria pe un eveniment din aceasta categoria este de a-l combina cu alte 5 evenimente din afara acestei categorii. Putem combina si cu pariuri de la REAL Cota

Vezi AICI oferta completă de bonusuri de la MAXBET!

6. Oferta sportiva Realbet

Cum aceasta casa de pariuri nu este una foarte mare, nici oferta lor de pariere nu este dintre cele mai generoase. Aici putem paria pe 25 de sporturi, dintre care, cele mai importante sunt:

– Fotbal

– Tenis

– Baschet

– Hochei

– Handbal

– Baseball

– Volei

– Snooker

oferta sportiva realbet

Sporturile din oferta de pariere se gasesc in meniul din partea stanga a paginii realbet.ro .

Apasă AICI și încasează un Bonus 100% până la 500 RON oferit de Fortuna!

7. Oferta de pariuri non-sportive Realbet - loto, Real 6, Ruleta, Real K

Cum aproape nicio casa de pariuri nu se rezuma doar la cele sportive, si la Realbet vom putea gasi diferite jocuri in agentii unde ne putem risca banii in speranta unui profit. Astfel de jocuri sunt:

LOTO:

Un joc de noroc foarte popular sunt cele de tip loterie. Foarte pupulare printre cei ce se considera norocosi sau urmaresc sa se imbogateasca peste noapte, jocurile de LOTO se gasesc intr-o varietate destul de mare si la Realbet.

Din oferta de pariere la LOTO fac parte loterii precum : Grecia Kino 20/80, Italia Keno 20/90. Slovacia Keno 20/80, Polonia Multi Multi 20/80, Washington Daily Keno  20/80 si multe, multe alte loterii.

Real 6:

real 6 la realbet

O alta variatie a loteriilor virtuale ce ruleaza in casele de pariuri offline, asemanatoare cu Lucky 6, Get’s Six sau oricare alta forma mai cunoscuta, este Real 6.

Aceste loterii se desfasoara in agentii, pe televizoare, la intervale de aproximativ 5 minute. Se extrag 35 de numere dintr-un total de 48 iar scopul jucatorului este sa ghiceasca 6 dintre aceastea. Cu cat numerele sunt extrase mai rapid, acestea vor pica pe cote mai mari, ceea ce inseamna castiguri mai mari.

Joacă LOTO ONLINE la Superbet cu un BONUS 500 RON pentru primele 3 depuneri!

Ruleta:

ruleta la realbet

Se pare ca aceasta agentie offline ofera un joc de cazino foarte popular in cadrul sediilor lor. Bineinteles ca nu este vorba despre o ruleta reala ci mai degraba preinregistrari ale rotirilor de ruleta. Chiar si asa, vom putea paria la unul dintre cele mai populare jocuri de noroc din lume. Ruleta.

Real K:

real k la realbet

Real K este un alt joc de tip loterie. Aici se extrag 20 de numere dintr-un total de 80. Jucatorul poate paria pana la 10 numere pe un bilet cu mize de minimum 2 RON si maximum 100 RON. Castigul maxim posibil la Real K este de 20.000 RON.

La Real K putem castiga chiar si atunci cand nu ne ise niciun numar. Daca pariem 7/8 sau 9 numere pe bilet si nu ne iese absolut niciunul, ni se va returna miza. Daca pariem insa 10, si niciunul din numerele de pe bilet nu se vor extrage, vom castiga dublul mizei de pe bilet.

Vezi AICI unul dintre cele mai bune cazinouri online!

8. Optiuni de pariere pre-meci si live de la Realbet

Principala sursa de profit a celor de la Realbet sunt pariurile de tip pre-meci. In oferta de pe site-ul acestora vom gasi oferta competa pre-meci, selectand sportul din meniul din partea stanga si selectand evenimentele pe care vrem sa pariem.

oferta pre-meci la realbet

In functie de popularitatea evenimentelor, va varia si oferta de pariere. Evenimentele mai urmarite si pariate vor avea mereu mai multe tipuri de pariuri pe care sa le putem plasa pe biletele noastre.

Atunci cand vine vorba de Pariuri Live, pe site-ul Realbet nu vom gasi o sectiune speciala in care sa putem urmari schimbarile de cote ale evenimentelor in timp ce acestea se desfasoara. Insa chiar si la aceasta agentie se poate paria live. Pentru a pute face acest lucru va trebui sa ne aflam intr-o agentie fizica Realbet si sa ne informam de aceste cote direct la operator. Pe un bilet se pot plasa fie doar pariuri premeci fie doar pariuri live.

Super ofertă de pariuri AICI! Click și ai 100% BONUS la prima depunere până la 200 RON!

9. Sediile Realbet in Romania

Cand vine vorba de raspandirea agentiilor Realbet pe teritoriul Romaniei, putem spune ca aceasta este una destul de modesta. Realbet detin 121 de agentii in toata tara. Cele mai mutle sedii se afla in Arges, mai exact, 27 de agentii.

Apasă AICI și pariază de acasă cu până la 1000 RON BONUS!

O lista completa a acestora se poate gasi in sectiunea “Agentii” de pe site-ul Realbet.

agentii realbet

10. Program casa de pariuri Realbet

Mai jos, poți vedea programul casei de pariuri Real Bet. După cum poți observa, acesta este unul clasic, pe care îl regăsim la majoritatea operatorilor de pariuri offline.

 • Luni – 10:00 – 22:00
 • Marti – 10:00 – 22:00
 • Miercuri – 10:00 – 22:00
 • Joi – 10:00 – 22:00
 • Vineri – 10:00 – 22:00
 • Sambata – 10:00 – 22:00
 • Duminica – 10:00 – 22:00

Program casa de pariuri Realbet de Crăciun și Revelion

Iată programul Realbet în perioada sărbătorilor de iarnă:

 • 24 decembrie: Program scurt
 • 25 decembrie: ÎNCHIS
 • 26 decembrie: Program scurt
 • 31 decembrie: Program scurt
 • 1 ianuarie: ÎNCHIS

Program casa de pariuri Realbet de Paște

 • Sâmbătă: program scurt
 • Duminică: ÎNCHIS
 • Luni: program scurt

Scapă de cozi și de program! Pariază de acasă la ADMIRAL cu un CLICK AICI!

11. Franciza Realbet - cum sa devii partener

Nu am reusit sa gasim informatii publice despre cum se realizeaza o colaborare cu Realbet sau despre cum se poate deschide o astfel de agentie in franciza.

Informatii cu privire la acest aspect se pot da doar la datele de contact oferite de RealBet in acest scop, in sectiunea de Dezvoltare si Colaborare. Acestea sunt:

– Email: [email protected]

– Telefon: 0788509040

Vezi care sunt cele mai bune case de pariuri din Romania!

12. Informatii despre site-ul Realbet

site-ul realbet

Layout-ul site-ului Realbet este unul, relativ, simplist. Bara de meniu superioara ne trimite catre ofertele de pariere sportive sau pe loto si ne afiseaza jocurile disponibile in agentiile fizice.

creare bilet realbet

In partea dreapta vom gasi optiunea de cautare rapida a evenimentelor, pentru a nu scotoci prin intreaga oferta dupa un anume meci. Alaturi de ea avem sectiunea de verificare a biletelor, despre care am vorbit mai sus, si creatorul de bilete cu ajutorul caruia ne putem crea biletele de acasa pentru a nu petrece prea mult timp in agentii scotocind prin hartii dupa meciurile preferate.

La Superbet pariezi online, dar poți retrage sau depune din AGENȚIE – Click pe BUTON!

13. Pot plasa pariuri online la Realbet?

Realbet este o casa de pariuri, exclusiv, offline. Optiunile de pariere se rezuma la prezenta dumneavoastra in agentiile lor fizice unde puteti paria pre-meci sau live.

NU mai aștepta, ia-ți AZI un Bonus 100% până la 500 RON!

14. Pareri si concluzii Realbet

Nu multi dintre noi aleg aceasta casa de pariuri atunci cand pariaza deoarece nu este atat de raspandita ca toti sa putem avea acces usor la o agentie.

Oferta de pariuri nu este dintre cele mai generoase, iar bonosurile oferite de acestia sunt tipice si altor case de pariuri mai accesibile.

Nu excludem insa ideea de a paria la Realbet deoarece cotele oferite de acestia se pot dovedi avantajoase.

Pariază la cea mai mare casă de pariuri cu BONUS pana la 500 RON!

Premiem cei mai activi 10 comentatori pe saptamana!

Comenteaza si castiga 30 Zile in Grupul Superpont Premium - CEL MAI BUN GRUP de PARIURI LIVE din Romania

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Aboneaza-te la newsletter-ul
nostru si castiga
50 RON GRATIS

Aboneaza-te la newsletter si
    castiga 50 RON GRATIS