Inchide

Publicwin

1. NU paria la Publicwin pana nu citesti aceste 3 lucruri!

1. Publicwin a migrat din offline în online și nu-i mai găsiți decât pe internet de la finalul anului trecut. Toate agențiile din retail au fost închise sau suspendate și nu există informații cu privire la o posibilă redeschidere a lor.

2. Unul dintre cele mai importante aspecte sau atuuri ale Publicwin sunt legate de pariurile din afara sportului. Mai exact, ceva ce nu are orice casă din România este Pokerul, joc de cărțu care la această casă se poate juca pe o interfață foarte bună.

3. Bonusurile celor de la Publicwin sunt printre cele mai numeroase și mai bune de pe piață. Acestea nu se rezumă doar la produsele standard, ci și la campaniile ocazionale, care apar foarte des.

Click AICI pentru topul celor mai bune case
de pariuri ONLINE!

2. Ce trebuie să știi despre Publicwin?

Publicwin este un operator de pariuri sportive și jocuri de noroc exclusiv online administrat de SEA-BET LTD, persoană juridică cu sediul în Malta, la Valleta. Compania are drept de funcționare datorită licenței cu numărul L1172986W000768, emisă de Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc la data de 1 august 2017.

Publicwin a intrat pe piața din România de curând și a fost mai întâi organizată la nivel de retail, adică prin agenții stradale. Din cauza unor reguli pe care le-ar fi încălcat, decizie pe care operatorul maltez a contestat-o în instanță, ONJN a suspendat pentru 30 de zile în toamna lui 2018 licența Publicwin. La expirarea pedepsei Publicwin s-a hotărât să nu se mai axeze pe agențiile stradale și compania s-a repoziționat și și-a canalizat resursele și eforturile doar spre zona de online.

 

Vezi AICI ce agenție îți oferă un Prim pariu FĂRĂ RISC
în limita a 500 RON!

3. Cum verifici biletul la Publicwin?

Activând doar online, procesul de verificare a biletului la Publicwin e destul de simplu. Intri în secțiunea Pariurile Mele și selectezi biletul care te interesează. Apoi observi imediat bifa cu verde, dacă ți-a ieșit, sau x-ul cu roșu, dacă ai pierdut evenimentul respectiv. Dacă nu găsești biletul pe prima pagină înseamnă că e mai vechi și îl poți căuta selectând un interval de date când știi că l-ai plasat.

Joacă-te la o casă mai bună! Apasă pe buton pentru
Bonus 100% până la 500 RON!

4. Bonusuri și promoții la Publicwin online

 

1. Bonus de bun venit de 100% pana la 1000 RON

bonus publicwin 100% pana la 1000 RON

Cei de la Publicwin vin cu o oferta de bun venit destul de interesanta, din perspectiva conditiilor de rulaj al bonusului la prima depunere. Ei ne vor echivala prima depunere, in limita a 1000 de ron, in bani bonus. Depunerea minima pentru acordarea acestui bonus este de doar 10 lei. La orice depunere care depaseste suma de 1000 de Ron, vom primi in continuare valoarea maxima a bonusului, si anume, 1000 RON, indiferent de cat am depune, 1000 RON, 1500 RON, 2000 RON sau orice alta suma ce depaseste 1000 RON.

O restrictie cam apriga este aceea conform careia, ca un client sa poata sa-si retraga orice bani, va fi nevoit sa parieze cel putin o singura data valoarea sumei depuse si a bonusului obtinut.

Spuneam ca acest bonus are conditii de rulaj interesante. Acestea nu seamana cu cele de la majoritatea caselor ce ne cer sa rulam bonusul de X ori, ceea ce adesea se dovedeste a fi extrem de greu. La Publicwin, suntem nevoiti sa pariem banii bonus pe bilete alcatuite din minim 6 evenimente, toate la cote de minim 1.30. Astfel orice castig realizat din bilete pariate cu bani bonus si care respecta aceste conditii, va fi transferat in soldul de bani reali al contului. Miza nu va fi returnata, ci doar castigul. Deasemenea, nu suntem nevoiti sa pariem intreg bonusul pe un bilet. Putem sa pariem spre exemplu, 20 de lei dintr-un bonus de 100, acestia fiind scosi din balanta bonus iar castigul eventual adaugat in bani reali.

In termenii si conditiile bonusului nu se specifica nimic legat de o limita de timp in care sa putem rula bonusul asa ca vom presupune ca nu exista o astfel de restrictie.

2. Bonus de 50% pe zi! 

Publicwin vine cu o altfel de oferta interesanta. Ei ne vor oferi zilnic, un bonus de 50% in cazul in care efectuam o depunere. Practic, in cazul in care nu depunem de mai multe ori intr-o singura zi, vom avea un bonus la fiecare depunere pe care o vom efectua la publicwin prin oricare modalitate de plata.

Valoarea maxima a acestui bonus este de 300 RON. Suma minima ce trebuie depusa in cont pentru a se califica la acest bonus este de doar 10 lei. Asadar, pentru a obtine valoarea maxima a bonusului vom fi nevoiti sa depunem 600 RON sau orice alta suma ce depaseste aceasta valoare.

Conditiile de rulaj ale acestui bonus sunt identice cu cele ale bonusului de bun venit. Suntem nevoiti sa pariem banii bonus pe bilete cu minim 6 evenimente, toate la cote mai mari sau egale cu 1.30. Este foarte important sa nu uitati ca atunci cand plasati biletele, sa bifati casuta “Pariaza cu bonusul”.

3. Bonusuri de fidelitate. 

Publicwin va poate surprinde foarte placut din cand in cand. Acestia acorda periodic bonusuri clientilor lor fideli. Acest lucru se poate intampla la zile de nastere, zile onomastice, la castigarea titlului de cel mai activ jucator al lunii, sarbatori legale sau alte ocazii. Valoarea acestui bonus este determinata de activitatea voastra de pe Publicwin. Cu cat activitatea a fost mai mare, cu atat mai mare va fi si bonusul acordat de acestia. Valoarea maxima a bonusului de fidelitate este de 500 RON.

Conditiile de rulaj sunt exact aceleasi ca si la celelalte 2 bonusuri. Banii trebuiesc plasati pe bilete cu 6 sau mai mutle evenimente la cote de peste 1.30. In cazul in care vom genera profituri din acest bonus dar in contul nostru nu a fost efectuata niciodata o depunere, va trebui sa efectuam una ca mai apoi sa putem retrage banii castigati.

 

Cea mai mare casă de pariuri îți oferă
BONUS pana la 500 RON!

5. Oferta sportivă online a Publicwin

Publicwin, prin www.publicwin.ro, oferă spre pariere partide din nouă sporturi: fotbal, tenis, baschet, hochei pe gheață, handbal, volei, rugby, baseball și polo. Acestea sunt cele constante, fixe, pe care le găsiți în rubrica Toate Sporturile, de pe coloana din stânga, dar ocazional lista se suplimentează și cu alte sporturi, mai ales în preajma competițiilor de mare anvergură.

oferta sportiva publicwin

Vezi AICI oferta de pariuri MAXBET – Ai
BONUS până la 777 RON!

6. Loto și jocuri virtuale la Publicwin

Pe site-ul celor de la Publicwin găsiți o ofertă excelentă și în ceea ce privește loteriile și virtualele. Din prima categorie nu lipsesc celebrele Grecia Kino, cu extrageri din 5 în 5 minute, Italia Kino, Slovacia eKlubKeno, Ungaria Keno sauWFL CLASIC.

Superbet este locul unde poți juca LOTO și pariuri
VIRTUALE online – CLICK AICI!

La virtuale, Publicwin este de asemenea foarte activă. Oferă spre pariere 3 sporturi, Fotbal Virtual, Baschet Virtual și Tenis Virtual, plus Cupa Mondială, un alt fel de virtual pe fotbal, dar cu echipe naționale. Pe www.publicwin.ro mai găsiți însă și curse virtuale de cai și de câini,  plus nelipsitul Lucky Six.

7. Oferta de pariuri pre-meci și live la Publicwin

La Publicwin aveți mai multe variante de pariere, atât la pre-meci, cât și live. Există biletul simplu, în care cotele evenimentelor se înmulțesc între ele și apoi cu miza pariată pentru a da câștigul final eventual. La acest tip de bilet toate evenimente trebuie să fie câștigătoare pentru a obține banii.

Apoi, există Biletul Combo, cu mai multe evenimente pe un singur bilet, dar tratate individual, fiecare cu miza lui de minim 2 lei. Sumele câștigătoare se adună între ele, dacă este cazul, pentru a-ți oferi premiul final total. Se câștigă și pe fiecare meci în parte.

Click pe BUTON și ai un Bonus 100%
până la 500 RON!

Apoi, mai există Pariul Combinat, în care alegi mai multe evenimente pe bilet, dar “ceri din ele” cum se spune în limbaj de parior, adică poți să alegi câte să ai voie să greșești, câștigul final eventual scăzând cu cât numărul ratărilor pe care le anticipezi e mai mare.

sloturi publicwin

8. Sediile Publicwin în România

Publicwin a avut câteva sute de sedii / agenții, în România, dar de la începutul lui 2019 nu se mai bazează pe ele. A devenit un operator de pariuri sportive și jocuri de noroc exclusiv online, fără probleme sau griji cu localizarea.

Sediul central este, așa cum am spus în începutul acestui articol, în Malta, iar în România nu are decât o subsidiară care intermediază relația cu clienții și cu autoritățile. Pe locul vechilor sedii Publicwin găsiți acum în București și în restul locațiilor cel mai probabil altă casă de pariuri.

Pariază de ACASĂ la Sportingbet cu 100% BONUS la
prima depunere până la 200 RON!

9. Program casa de pariuri Publicwin

Cum Publicwin este o casă exclusiv online, programul este, evident, non-stop. Cu o conexiune permanentă la internet, de pe laptop sau de pe mobil, pentru care s-a creat și o aplicație foarte bună, atât pentru Iphone, cât și Android, aveți tot timpul la dispoziție, la orice oră din zi și din noapte, sporturile, virtualele, sloturile și loteriile voastre preferate.

Pariază de oriunde cu Admiral – Ai un Freebet
de 150 RON după primul pariu jucat!

10. Informatii despre site-ul Publicwin

Site-ul Publicwin este unul dintre cele mai noi de pe piață, dar este foarte bine pus la punct. Au mai rămas mici reminiscențe din perioada când funcționa ca interfață și pentru agențiile și sediile stradale, dar pot fi trecute cu vederea. În rest, informația pe site e simplă și se găsește la locul ei, în josul paginii, alături de Termeni și Condiții, Joc Responsabil și Despre Noi, iar secțiunile sunt în capul listei, defalcate pe categorii clare.

curse caini publicwin

La 888 ai un super Bonus 100%
până la 1000 RON!

11. Cum să te înregistrezi pe www.publicwin.ro

Înregistrarea pe publicwin.ro este simplă și nu durează decât între 10 și 15 minute, în funcție de dexteritate și de cât de la îndemână aveți informațiile necesare creării contului. Odată logat vi se va cere un card de pe care puteți depune ce sumă vreți, dar minimum 10 lei, și apoi noroc și hai la joc!

Alătură-te miilor de pariori care au ales BETANO cu
un CLICK AICI!

12. Stergerea contului la Publicwin

Dependenta de jocuri de noroc reprezinta un adevarat risc in viata cuiva care practica pariurile sportive sau frecventeaza casinourile ca si hobby sau in scopuri de relaxare. Probabil ca majoritatea consideram ca acest lucru este improbabil si ca asa ceva nu ni se poate intampla noua. Si poate ca multi dintre voi aveti dreptate si puteti da dovada de o tarie de caracter si o limitarea a propriilor impulsuri mai mare decat altii. Insa din pacate sunt si aceia care nu reusesc sa faca acest lucru si se lasa prada tentatiei de a castiga din ce in ce mai multi bani, usor si fara efort, insa rezultatul fiind total opus, ei ajungand sa piarda din ce in ce mai multi bani.

Aceasta dependenta nu este o rusine si trebuie tratata cu seriozitate. Casele de pariuri si cazinourile ofera suport clientilor ce recunosc astfel de probleme si icnearca sa-i ajute sa le combata. Una dintre aceste metode de combatere a problemelor legate de control cand vine vorba de jocuri de noroc, este dezactivarea temporara sau permanenta a contului de pe platforma de pariere.

La Publicwin putem sa ne dezactivam contul respectand cativa pasi simpli:

stergerea contului la publicwin

Dupa ce ne logam in contul nostru de utilizator, va trebui sa navigam la setarile contului, facand click pe sageata din dreptul numelui nostru, din coltul dreapta – sus al paginii, de unde vom deschide un meniu in care vom selecta optiunea “Contul meu”. Acest proces ne va duce la pagina de setari a contului nostru, unde vom descoperi mai multe optiuni, inclusiv cea ce ne intereseaza pe noi acum:

stergerea contului la publicwin

In acest meniu vom regasi optiunea “Inchidere cont” incadrata cu portocaliu, in imaginea de mai sus, in meniul din stanga. Din aceasta sectiune ne vom putea dezactiva contul pe o perioada deteminata de timp sau chiar permanent. Perioadele temporare pot fi de 1 zi, 7 zile, 1 luna, 3 luni, 6 luni sau 12 luni. In cazul in care dorim ruperea oricarui contact cu publicwin, vom selecta optiunea “Permanent”. Va trebui sa bifam si casuta cu mesajul “Da, vreau sa imi inchid contul”, sa introducem parola si sa apasam butonul Salveaza pentru a finaliza acest proces.

Exista riscul ca dupa ce v-ati dezactivat macar odata, temporar, contul, cei de la publicwin sa nu va mai ofere bonusuri sau alte promotii, incercand sa nu incurajeze activitatea de pariere a celor ce au avut probleme in trecut, probleme ce pot reaparea. Odata luata, decizia de inchidere a contului ramane permanenta iar utilizatorul nu va mai putea sa-si deschida alt cont la publicwin.

13. Păreri și concluzii despre Publicwin

Publicwin este o platformă online foarte bună, care înglobează cu suces atât zona de pariuri sportive, cât și pe cea de loterii, jocuri virtuale sau casino. Nu oferă toată gama posibilă de sporturi, dar ca punct forte are partea de sloturi, iar Pokerul este cireașa de pe tort. Publicwin pare că știe de ce a făcut mutarea din stradă direct spre zona exclusiv de online și ne așteptăm să crească pe viitor și să câștige tot mai mulți clienți, mai ales în zona de casino.

Vrei să vezi care sunt cele mai apreciate case
de pariuri online? CLICK AICI!

14. Intrebari Frecvente

Ce Promoții oferă agenția Publicwin?

Pentru a vedea promoțiile active din oferta Publicwin, îți recomandăm să accesezi pagina de Promoții a site-ului.

Pot paria pe sporturi virtuale la Publicwin?

Da! Casa de pariuri Publicwin are în oferta sa și Jocuri Virtuale, atât în agențiile de cartier, cât și pe platforma online.

Cum este oferta de pariere Publicwin?

În raport cu principalele case de pariuri online, oferta de pariuri a celor de la Publicwin este una destul de bună, cel puțin atunci când vorbim despre evenimentele sportive importante.

Găsesc Cazino Live la Publicwin?

Da. Casa de pariuri online Publicwin are în oferta sa și o secțiune de Live Casino, acolo unde vei putea juca: Ruletă sau Blackjack.

Evalueaza casa

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER

Inscrie-te mai jos pentru a primi zilnic cele mai tari ponturi si bilete la pariuri sportive.

 

Licenta

Site licentiat ONJN prin decizia nr.859/28.04.2016. Pariurile NU constituie o sursa sigura de castig, ci o forma de entertainment. Siteul pontul-zilei.com se adreseaza EXCLUSIV persoanelor peste 18 ani. Daca nu ai inca 18 ani, te rugam sa parasaesti acest site. Daca simti ca pierzi controlul in ceea ce priveste pariurile sau jocurile de noroc, adreseaza-te site-urilor specializate pentru asistenta.

 

+ Licenta

Site licentiat ONJN prin decizia nr.859/28.04.2016. Pariurile NU constituie o sursa sigura de castig, ci o forma de entertainment. Siteul pontul-zilei.com se adreseaza EXCLUSIV persoanelor peste 18 ani. Daca nu ai inca 18 ani, te rugam sa parasaesti acest site. Daca simti ca pierzi controlul in ceea ce priveste pariurile sau jocurile de noroc, adreseaza-te site-urilor specializate pentru asistentax.

 

 

Alatura-te gropului nostru de Facebook

 

Inscrie-te Acum

 

 

invarte ruleta si castiga

Completeaza campurile de mai jos, invarte ruleta si vei primi pe mail premiul.

invarte ruleta si castiga

Completeaza campurile de mai jos, invarte ruleta si vei primi pe mail premiul.

Ponturile Zilei

Ponturi QPR vs Nottingham fotbal 29 octombrie 2021 Championship
29.10.2021 21:45

Ponturi CSA Steaua Bucuresti vs Concordia Chiajna fotbal 29 octombrie 2021 Liga 2
29.10.2021 17:30

Ponturi Poli Timisoara vs Rapid fotbal 28 octombrie 2021 Cupa Romaniei
28.10.2021 21:00

Biletele Zilei

Biletul zilei tenis ERC – Miercuri 27 Octombrie 2021 – Cota 3.15 – Castig potential 945 RON

Biletul zilei fotbal ERC – Miercuri 27 Octombrie 2021 – Cota 2.39 – Castig potential 715 RON

Biletul zilei fotbal Alyn – Miercuri 27 Octombrie 2021 – Cota 2.19 – Castig potential 438 RON