Select your Top Menu from wp menus

Netbet

1. Cum deschizi un cont online la casa de pariuri NetBet?

Daca nu esti deja membru al Agentiei, pentru a putea beneficia de toate avantajele, ofertele, promotiile si bonusurile, creaza-ti un cont, simplu si rapid, dand click pe butonul „Inregistrare”, aflat pe pagina principala a site-ului NetBet, in coltul din dreapta sus.

Crearea contului are 4 parti principale:

1. „Contul tau” – datele contului:

 • Parola complexa si reconfirmarea sa;
 • Adresa de mail;
 • Moneda tranzactiilor;
 • Tara.

2. „Datele tale”- informatiile personale, precum:

 • Sex;
 • Nume si Prenume;
 • Utilizator – username-ul pe care il alegi;
 • Data nasterii.

3. „Date personale” – sectiunea are doua etape:

 • Prima parte – Cod numeric personal (CNP);

 • A doua parte:
  • Cod postal;
  • Oras;
  • Adresa (din buletin, deoarece usureaza procesul de verificare al contului);
  • Numar de telefon.
 • Este foarte important ca datele sa fie reale si corecte, pentru a nu intampina dificultati la retragerile din cont.
 • Totodata, oferind aceste date, agentia are siguranta ca detii un singur cont virtual in bazele sale.

4. „Bonus” – ultimul pas al crearii contului:

 • Persoana care recomanda – campul ramane necompletat;
 • La „Cod bonus” nu scrii nimic.
 • La „Doresc sa primesc” bifeaza casuta, daca vrei sa fii informat pe mail despre noutatile de la NetBet;
 • Bifeaza casuta din dreptul „Am citit si acceptat..” pentru a putea finaliza procesul de inregistrare si apasa pe „Incepe sa joci”, ca aceasta etapa sa fie terminata.

In urma completarii formularelor necesare crearii contului tau virtual, vei primi pe adresa de mail pe care ai lasat-o la pasul numarul 1, ce trebuie sa faci in continuare. Deschide link-ul mentionat in mail, pentru a activa contul, acesta fiind astfel gata pentru a fi folosit.

De fiecare data cand doresti sa intrii in cont, in coltul din dreapta sus a paginii principale de pe site-ul oficial NetBet, apasa pe „Conectare”, introdu username-ul si parola.

Poti opta pentru a bifa casuta „Retine detalii”, astfel incat sa nu fii nevoit ca de fiecare data cand doresti sa iti accesezi profilul, sa repeti introducerea datelor, insa pentru o protectie crescuta a confidentialitatii informatiilor pe care le contine contul tau, nu este recomandata aceasta optiune.

In aceeasi fereastra, exista si optiunea „Parola uitata?”, care iti permite sa recuperezi contul, in cazul uitarii datelor necesare logarii.

2. Cum se face verificarea contului?

Verificarea identitatii tale si a contului tau, este o etapa foarte importanta pentru orice parior nou, al unei case de pariuri. Acest proces trebuie realizat in maxim 30 de zile calendaristice de la crearea si deschiderea contului. In caz contrar, conform legii in vigoare, contul este inchis fara a putea fi recuperat, fondurile aferente fiind in totalitate confiscate de catre statul roman.

Documentele necesare parcurgerii verificarii de la Agentia NetBet sunt deosebite, deoarece este obligatoriu sa incarci in contul tau, doar o scanare sau o poza facuta cu telefonul, a unui act de identitate:

 • Buletin / Carte de identitate;
 • Pasaport;
 • Permis de conducere.

Ulterior, daca este cazul, in urma verificarii contului tau, iti vor mai fi solicitate diverse dovezi ale veridicitatii datelor pe care le ai trecute in contul tau virtual, precum:

 • Dovada a adresei mentionate (spre exemplu, daca ea nu coincide cu cea trecuta in actul de identitate) printr-o factura de utilitati;
 • Dovada a metodei de plata alese, in mod special daca alegi sa utilizezi cardul de credit sau debit.

Pentru a trimite documentele, intra in contul tau NetBet si acceseaza categoria „Asistenta”, din partea de jos a paginii principale. Se va deschide o fereastra, care in partea stanga are un meniu, de unde trebuie sa selectezi „Documente”. Apasand pe acest buton, va aparea un formular ca cel de mai jos, unde poti incarca actele solicitate.

Verificarea contului NetBet se realizeaza in maxim 48 de ore.

Exista cazuri exceptionale, in care documentele incarcate de tine nu sunt acceptate, iar verificarea contului trebuie reluata. Situatiile de acest fel, in majoritate, nu sunt specifice Agentiei NetBet, ci oricarei case de pariuri. In cazul unei situatii precum urmatoarele, este suficient doar sa incarci documentul din nou pe contul tau:

 • Daca este solicitata o imagine a cardului bancar, echipa NetBet iti va trimit o lista de specificatii pe care poza trebuie sa le indeplineasca, in caz contrar, nerespectand una sau mai multe specificatii, documentul va fi refuzat.:
 • Ultimele cifre de pe spatele cardului trebuie acoperite si unele de pe fata acestuia;
 • Cardul trebuie semnat.
 • Desi este permisa fotografierea documentelor cu telefonul mobil, in loc de scanarea profesionala a acestora, daca ele au o calitate slaba, iar scrisul nu este lizibil, ori lipsesc informatii care au fost solicitate, fisierele sunt respinse. Imaginile pe care le incarci trebuie sa cuprinda intreaga suprafata a documentului si sa fie clare, de o calitate cel putin medie.
 • O factura de utilitati care iti apartine, este inutila pentru Agentia la care ti-ai facut un cont de parior, daca pe acelasi document, nu se regasesc numele tau si adresa locuintei tale.

3. Ce trebuie sa stii despre PARIURILE si BILETELE de la NetBet?

Deoarece interfata site-ului acestei case de pariuri este usor de folosit, cu doar cateva click-uri, vei gasi ceea ce cauti, simplu si rapid, fie ca este vorba de un meci, fie de o optiune speciala de pariere. Odata ajuns pe homepage-ul (pagina principala) site-ului, dupa ce ai intrat in contul tau de membru, in partea stanga vei observa ca ai un meniu, care cuprinde toate sporturile la care poti paria. In partea de sus a listei, se afla cele mai populare competitii ale momentului. Dand click pe sportul dorit, ti se va deschide un nou meniu, de unde va trebui sa selectezi tara si competitia care te intereseaza, pentru a ti se afisa toate meciurile curente, afisate in centrul paginii web. Pentru a-ti usura cautarile, daca stii foarte bine ce vrei deja, foloseste bara de „Search”/”Cautare” pentru a economisi timp.

Dupa ce ai gasit meciul care te interesa, acceseaza-l cu un click pe numele sau, astfel, ti se va deschide pagina cu pariurile viabile acestuia. Adauga-le pe cele dorite intr-un bilet virtual, selectand cota sa. Alegand mai multe, ele se vor cumula, pe acelasi bilet virtual.

TIPURI DE PARIURI

Agentia NetBet, permite plasarea unei multitudini de tipuri de pariuri, precum cele single si multiple (acumulator / combo), dar si in sistem.

SINGLE – plasarea unui astfel de bilet, este foarte simpla la NetBet. Tot ce trebuie sa faci, este ca dupa ce ai selectat pariul dorit, sa completezi suma pe care doresti sa o depui, in biletul virtual creat. Apasand butonul „Pariaza”, procesul este incheiat.

MULTIPLE – Dupa ce selectezi pariurile pe care vrei sa mizezi, da click pe butonul „Combini” si completeaza suma pe care doresti sa o depui, in casuta aflata in partea de jos a biletului. Biletul tau va prelua denumirea, in functie de numarul pariurilor pe care le contine, astfel unul care contine  5 meciuri, se va numi „5 selectii”. In urmatoarea imagine, aceste este un „Triple”, deoarece contine 3 selectii.

alegerile iti sunt castigatoare. La NetBet, sistemele de pariere pot fi utilizate atat in tab-ul „Combi”, cat si in cel denumit „Sistem”, deoarece sunt oferite aceleasi optiuni, intr-o interfata putin diferita.

Sistemele de pariere sunt disponibile direct proportional cu numarul de selectii de pe bilet, acoperindu-se toate posibilitatile. De exemplu, daca biletul contine 4 meciuri, ca in exemplul din urmatoarea imagine, poti alege dintre sistemele: 2/4, 3/4 sau 4/4.

Un aspect foarte important este faptul ca in dreptul fiecarui sistem creat, este afisat numarul de pariuri pe care il contine. Atunci cand completezi suma pe care esti dispus sa o pariezi, numarul afisat este miza pe combinatie. In imaginea urmatoare, biletul contine 11 bilete, iar depunand 5 RON pe combinatie, totalul este de 55 RON.

NetBet ofera membrilor sai, posibilitatea de a verifica biletele depuse, simplu si rapid. Intra in contul tau si du cursorul mouse-ului pe numele tau de utilizator, dand click pe optiunea „Pariuri Deschise”. Ti se va deschide o fereastra unde poti vizualiza o lista cu biletele aflate in curs de desfasurare. NetBet iti pune la dispozitie si o evidenta a biletelor din trecut, prin sectiunea „Istoric Pariuri”, unde ai o lista completa cu pariurile jucate, putand filtra evidenta prin perioada care te intereseaza, ca in imaginea:

 

4. Cum se realizeaza prima depunere?

NetBet pune la dispozitia membrilor sai nu doar modalitatile de plata intalnite la alte case de pariuri online, ci si unele suplimentare. Desi aceasta Agentie nu are sedii fizice, in mediul offline, NetBet ofera posibilitatea celor care doresc, sa efectueze tranzactii financiare din locatii stradale, cu ajutorul partenerilor Smith & Smith si Favbet. Pe langa acest avantaj pe care il are fata de competitie, Agentia ofera posibilitatea ca in functie de sistemul bancar personal pe care il ai, sa alegi dintre urmatoarele metode de plata disponibile:

 

Metoda de plata Valoare minima Valoare maxima Timp de procesare
Card de credit / debit 20 10.000 instant
Skrill 20 20.000 instant
Neteller (inclusiv bitcoin) 40 20.000 instant
Paysafecard 20 4.000 instant
Trustly 200 40.000 2 minute – 24 ore
Transfer bancar online nelimitat nelimitat instant
Transfer bancar offline 40 40.000 1 – 14 zile
Smith & Smith 50 40.000 instant
Cash Card Netbet (via Favbet) 10 10.000 instant

*TOATE VALORILE SUNT MENTIONATE IN MONEDA RON

**Transferul bancar online se realizeaza prin „internet banking”, fara Trustly

La NetBet, depunerile de bani se realizeaza simplu si rapid, respectand urmatorii pasi:

 • Trebuie sa te loghezi in contul tau de membru NetBet. Click aici si deschide unul deoarece ai primul pariu fara risc pana la 500 RON.
 • In sectiunea „Pariuri sportive” dai click pe „Casierie” (Casa de Pariuri si Casino-ul au o balanta diferita una fata de cealalta, asa ca ai grija din ce categorie accesezi tabul pentru depuneri);
 • Selecteaza tab-ul „Casierie”, ca in imaginea de mai jos;
 • Selecteaza metoda de plata dorita si respecta cerintele fiecareia, precum:
  • Skrill / Neteller / Paysafe card – te autentifici pe contul platformelor respective si accepti tranzactia;
  • Trustly / Transfer bancar online – trebuie sa te loghezi in contul tau de internet banking.
  • Pentru depunerile offline – Favbet, Smith & Smith sau transfer bancar obisnuit – trebuie sa te deplasezi pana la locatie si sa prezinti cartea de identitate pe care ai inregistrat-o in contul online la NetBet.

Metoda folosita pentru depunere trebuie sa fie aceeasi cu cea pentru retragere, asa ca alege cea mai buna modalitate pentru tine, tinand cont de timpul pe care esti dispus sa il investesti in obtinerea castigurilor, dar si de posibilitatile de deplasare pana la sucursalele fizice mentionate mai sus.

5. Cum se realizeaza prima retragere?

Retragerile castigurilor stocate in contul virtual pe care il ai la NetBet, se pot realiza doar dupa ce s-a finalizat procesul de verificare al contului.  Totodata, metoda folosita pentru retragere trebuie sa fie aceeasi cu cea pentru depunere, exceptand situatia in care ai facut depunerea prin Paysafecard, caz in care poti scoate banii prin transfer bancar.

Metoda de plata Valoare minima Valoare maxima Timp de procesare
Card de credit / debit 80 nelimitat 2 – 3 zile
Skrill 20 nelimitat Maxim 24 ore
Neteller (inclusiv bitcoin) 80 nelimitat Aproximativ 24 ore
Paysafecard Transfer bancar la alegere
Trustly 80 nelimitat 4 – 12 zile
Transfer bancar online 80 nelimitat 4 – 12 zile
Transfer bancar offline 80 nelimitat 4 – 12 zile
Smith & Smith 50 15.000 instant
Cash Card Netbet 20 10.000 instant

*TOATE VALORILE SUNT MENTIONATE IN MONEDA RON

**Transferul bancar online se realizeaza prin „internet banking”, fara Trustly

La NetBet este foarte usor sa faci retrageri, datorita promptitudinii, seriozitatii si profesionalismului echipei, insa in mod special, datorita platformelor sigure si perfect functionale. Solicitarea retragerilor de bani, se face respectand urmatorii pasi:

 • Din sectiunea „Pariuri Sportive”, acceseaza optiunea „Casierie”, dand click pe tab-ul „Retragere”;
 • Selecteaza metoda de plata viabila contului tau;
 • Indeplineste indicatiile modalitatii de retragere.

Este de mentionat faptul ca, pentru retragerile din sucursalele offline Favbet si Smith & Smith, programeaza de pe site retragerea din locatie (trebuie sa completezi suma si sucursala de unde doresti sa ridici castigul). Dupa primirea aprobarii, poti merge sa ridici suma dorita, tot procesul fiind posibil chiar si intr-o singura zi. Daca insa, doresti sa directionezi banii spre un card bancar, va trebui sa astepti 1 – 3 zile lucratoare, in functie de institutia bancara, pana cand procesul va fi finalizat.

6. Depuneri & Retrageri in locatii offline

Este neobisnuit pentru o Agentie de Jocuri de Noroc online, sa ofere posibilitatea membrilor sai de a depune si retrage din locatii offline, insa NetBet a facut tot posibilul pentru a avea cea mai diversificata gama de modalitati de plata din acest domeniu. Cu ajutorul Smith & Smith si Favbet, poti acum sa mergi in multiple locatii stradale pentru a investi sau obtine castigurile tale.

Smith & Smith

Aceasta agentie are in prezent, peste 70 de sucursale, in toata tara, avand un succes rasunator si o extindere incredibila. Perseverand pe piata prin seriozitate si calitatea serviciilor oferite, dar si prin discretia si sistemele de siguranta asupra protejarii informatiilor pe care le detin, Smith & Smith sunt intr-o dezvoltare continua. Pentru a o gasi pe cea mai apropiata de tine, oriunde ai locui in Romania,  consulta lista de pe pagina https://online.smith.com.ro/retea/smith si apeleaza cu incredere la o agentie de plata de top.

Pentru a realiza o depunere sau retragere de la Smith&Smith, ai nevoie:

 • De buletin sau alte de identitate alternative (pasaport, carnet de conducere);
 • Sa specifici la casierie, numele de utilizator;
 • De bani daca depui;
 • Sa trimiti inainte, o solicitare online pe site-ul lor, care sa fie aprobata. Aceasta va contine si un cod de confirmare, pe care, deasemenea, iti va fi solicitat de catre casier.

Tranzactiile de la Smith & Smith au un timp de realizare instant, sunt confidentiale si scutite de taxe ori comisioane de orice fel. Aceasta metoda de plata este aleasa de foarte multi alti membrii ai Agentiei NetBet, datorita simplitatii prin care acestia pot depune sau retrage, intr-un timp foarte scurt.

Favbet

NetBet a creat cu ajutorul Favbet, un card special, prin care ofera posibilitatea membrilor sai, sa realizeze tranzactii bancare din sucursale stradale, catre si din contul lor virtual. Cash Card NetBet se poate utiliza la orice sucursala din tara a Favbet, acesta fiind obtinut tot dintr-o astfel de reprezentanta, la locatiile si in programul:

Asemenea tranzactiilor NetBet din sucursalele Smith & Smith, cele facute prin utilizarea Cash Card-ului sunt scutite de taxe, efectuandu-se instant, avand nevoie de aprobarea solicitarii ridicarii sumei pe care vrei sa o retragi.

 

7. Care este oferta de pariuri?

NetBet pune foarte mult accent de diversitate, reusind sa obtina in timp, foarte multe avantaje prin parteneriatele pe care le-a facut, precum cel cu FCSB, obtinand astfel o gama diversificata de categorii sportive, dar si de pariuri.

Un aspect foarte apreciat de playeri este oferta foarte buna de evenimente pe care o are NetBet pe piata, dar si valoarea mizei minime la evenimentele sportive – 0.54 RON / combinatie. Aceasta este valabila atat pentru biletele single, cat si pentru cele simple cu doar o varianta de castig. Miza minima la evenimentele non-sportive, difera:

 • La loto: 1RON / bilet;
 • Lucky 6:
  • 2RON / bilet;
  • 40 RON / combinatie.

Deoarece aceasta Agentie a demonstrat constant ambitia pe care o are in a se dezvolta constant, este asteptat ca in curand, numarul disciplinelor si cel al optiunilor sa creasca, in prezent NetBet avand o oferta de peste 30 de discipline sportive, printre care cele mai speciale, unele unice, pe piata nationala, sunt:

 • Hochei galic;
 • Sah;
 • Haltere;
 • Tir;
 • Tir cu arcul;
 • Caiac canoe;
 • Natatie;
 • Darts;
 • Bandy;
 • Atletism;
 • Golf;
 • MMA;

NetBet nu s-a axat doar pe cantitate, ci si pe inovatie si calitate. Agentia a dispune de un numar impresionant atat de competitii si meciuri, cat si de pietele pe care le acopera. Tipuri de pariuri multumesc orice parior, indiferent de stilul sau dorintele pe care le are, remarcandu-se faptul ca pariurile antepost sunt disponibile inclusiv pentru centrele de interes restranse, nu doar pe cele generale, regasite si la competitia Agentiei.

OFERTA DE FOTBAL de la NETBET

Agentia NetBet cuprinde in vasta sa oferta, o multitudine de categorii sportive, evenimente si meciuri pe care poti paria, dandu-ti sansa sa castigi cu ajutorul mai multor tipuri de pariuri.

Aceasta casa de pariuri iti ofera posibilitatea de a-ti imbina cunostintele cu norocul in diverse competitii, fie de top, fie mai putin importante. Vei observa la evenimentele sportive din ligile mondiale, peste 150 – 200 de optiuni de pariere, avand posibilitatea depunerii unui bilet simplu, multiplu sau chiar a unui sistem. Totodata, NetBet iti ofera posibilitatea de a nu iti neglija intuitia, punandu-ti la dispozitie pariuri inclusiv pe:

 • Numarul total de faulturi;
 • Totalul offside-urilor;
 • Totalul suturilor la poarta (handicapuri asiatice);
 • Prima / Ultima schimbare;
 • Numarul total de schimbari intr-un meci.

Pe langa ofertele din sfera fotbalului, NetBet s-a axat foarte mult si pe:

 • TENIS – Agentia are in vasta sa oferta de pariuri si sporturi, are:
  • turneele mici precum ITF – 3-4 optiuni pentru pre-meci, numarul crescand in live-uri;
  • turneele recunoscute mondial, precum ATP sau Grand Slam – aproximativ 20 – 30 de piete, printre care se regasesc pariuri pe:
   • game-uri – total meci, total set 1, handicap;
   • seturi – handicap, total game-uri, castigator;
   • scor exact;
   • tie break-uri in meci.
  • BASCHET, HOCHEI SI HANDBAL – Desi NetBet pune mult accent pe meciurile din capionatele mari, acesta contine in oferta sa de pariuri, si evenimente sportive de o avengura mai mica (baschet – Cupa Bulgariei si Campionatul din Chile | hochei pe gheata – Campionate medii, precum Marea Britanie sau Kazahstan | handbal – Belarus, Finlanda). Pentru meciurile din NBA sau NHL, sunt pregatite pentru tine, cel putin 110 piete de pariuri, cuprinzand o vasta gama de posibilitati, precum pariuri pe:
   • Marcatori;
   • Marja victoriei;
   • Handicap asiatic si european.
  • CURSE DE CAI – Agentia NetBet ofera iubitorilor de echitatie, posibilitatea de a paria pentru favoritii lor din 5 circucite britanice, prin plasarea de bilete castigatoare pe top 2 / top 3 (forecast / tricast).

PARIURILE PE HANDICAPURI – ASIATICE si EUROPENE

Pasionatii pariurilor pe handicapuri, stiu ca intre cele asiatice si cele europene este o diferenta foarte importanta, anume – numarul de optiuni la depunerea pariului, respectiv la crearea biletului:

 • Pentru cele asiatice – victorie gazda, victorie oaspeti, egal;
 • Pentru cele europene – victorie gazda, victorie oaspeti.

Cu toate acestea, NetBet se axeaza pe ambele tipuri de handicapuri, completandu-si astfel oferta, cu ceea ce alte case de pariuri nu ofera:

 • Handicap european – pe „Castigator meci”, se gasesc mai multe linii, la fotbal. Se pot plasa pariuri de cote foarte mici chiar si decat 1.01, dar si cu unele foarte mari, de peste 20.00. Acestea se regasesc inclusiv la alte sporturi.
 • Handicap asiatic – pe acest tip, se gaseste o singura linie pe piata „Castigator meci”, cotele echilibrandu-se. Un avantaj fata de concurenta, este ca NetBet ofera acest tip de pariuri si pe cornere, cartonase si suturi pe poarta, in mod special la meciurile de top, din fotbal si alte cateva sporturi.

Cu ce este speciala oferta de pariuri non-sportive de la Net Bet?

Exista cateva case de pariuri online care pun la dispozitia membrilor, diverse categorii din care playerii sa isi diversifice sporturile, tipurile de pariuri sau evenimentele in care se implica. Cu toate acestea, nu multe investesc timp si rabdare pentru a le dezvolta, ori a le creste numarul. NetBet este una dintre putinele agentii care face acest lucru, facandu-se remarcata prin adaugarea de:

 • Pariuri loto – NetBet ofera membrilor sai multiple posibilitati de a investi si castiga. Agentia aduce o multitudine de loterii, inexistente in ofertele concurentei, atat din mediul online, cat si cel offline. Miza minima este de 1 RON / bilet, oricare este numarul de combinatii pe care acesta il contine, putand aplica orice sistem consideri ca este cel mai potrivit, cel maxim admis fiind 8 / 15 (8 numere in combinatie, 15 numere pe bilet). In gama diversificata de pariuri loto, NetBet ofera atat loterii din Statele Unite, cat si din Ungaria, Austria, Letonia, Slovacia, Spania si Germania, punand la dispozitia membrilor sai, adaugand la aceasta lista, unele dintre cele mai populare loterii mondiale, printre care:
  • Grecia Kino 20 / 80;
  • Italia Kino 20 / 80;
  • Win for Life 10 / 20;
  • Polonia Multi 20 / 80.

 • Pariuri virtuale devin din ce in ce mai populare in mediul online, datorita faptului ca sunt evenimente indepentente, insemnand ca nu sunt cuprinse in campionate sau turnee. NetBet ofera doritorilor, pariuri virtuale pe meciurile de fotbal (cu aproximativ 11 optiuni de pariuri), curse de cai si curse de caini. Acest tip de pariuri are atat avantaje, cat si dezavantaje:
  • Avantaje
   • Oferta este valabila si atractiva la orice ora din zi sau din noapte, accesul la ele fiind realizat simplu si rapid, de oriunde te-ai afla;
   • Sunt o atractie noua pe piata pariurilor, fiind considerate inca, o inovatie in domeniu.
  • Dezavantaje
   • Rezultatele acestui tip de pariuri se bazeaza doar pe noroc, lipsind mijloacele care te pot ajuta sa iti cresti sansele de castig, precum informarea si pronosticurile, totul fiind ales aleatoriu, generat de programe si computere;
   • Deoarece pot crea dependenta foarte usor, este esential sa iti aloci un buget pe care vrei sa il investesti si sa nu iti incalci limitele stabilite.

Totodata, pariurile virtuale, sunt valabile pentru cursele de:

 • Cai – au loc din doua in doua minute, putandu-se paria in avans, pe cursele ce vor avea loc in urmatoarele 2 ore;
 • Caini – se pot plasa pariuri in avans pentru cursele care se vor desfasura in urmatoarele 2 ore, ele avand loc din doua in doua minute, avand posibilitatea de a depune pe viitorul castigator, tipul lor fiind forecast sau tricast, dupa cum consideri;
 • Fotbal – pariurile se pot depune din trei in trei minute, avand de ales din zeci de optiuni, printre care pariuri pe cartonase si penalty-uri, ori pariand in avans pe orice meci care va incepe in urmatoarele 2 ore si 30 minute.
 • Pariuri Lucky 6 – printre iubitorii jocurilor de noroc, Lucky 6 este o loterie virtuala foarte populara, ea fiind una de tip 6 / 48, castigand daca din cele 35 de numere extrase, ai pe biletul depus, cel putin 6 numere. Aceasta loterie este speciala, deoarece conteaza cand sunt scoase numerele alese de tine – daca acestea sunt primele extrase din urna, cota castigata este de 10.000, insa daca cel putin un numar de pe biletul tau este extras printre ultimele sau este chiar cel de-al 35-lea, cota de care beneficiezi este de 1.00. Pentru Lucky 6, NetBte, are o miza minima de 2RON / bilet si de 40 RON / combinatie.

 • Pariuri pe divertisment si politica – daca doresti sa iti extinzi zona de interes atunci cand pariezi NetBet iti pune la dispozitie multiple pariuri si variante care te pot ajuta sa castigi, folosindu-ti instinctul pentru rezultatele sau evenimentele din lumea entertainment-ului si vietii politice.
 • e-Sports – NetBet pune la dispozitia doritorilor de modernitate, posibilitatea de a juca si castiga la Sporturi Electronice (e-Sports), pariand pe meciuri din campionate mondiale si nationale, printre jocuri numarandu-se si:
  • Counter-Strike „Global Offensive”:
   • Castigator;
   • Handicapuri;
   • Total / puncte.
  • Dota;
  • Dota 2:
   • Castigator;
  • FIFA;
  • Worlds of Warcraft;
  • Starcraft;
  • League of Legends:
   • Handicapuri;
   • Castigator.

8. Ce trebuie sa stii despre bonusurile si ofertele de la NetBet

Datorita evolutiei tehnologiei si dezvoltarii tuturor industriilor in mediul online, cererea pentru transmisiunile live a meciurilor din diverse competitii sportive a crescut foarte mult in ultimii ani. Agentia NetBet si-a propus sa indeplineasca aceasta cerinta din partea membrilor sai, creand o sectiune de livestreaming perfect functionala, cu inregistrari video calitative si o gama vasta de sporturi, competitii si pariuri live.

Net Bet Tv – LIVE STREAMING

 

NetBet Tv este disponibil gratuit pe site-ul oficial al Agentiei, singura conditie pentru membrii doritori sa experimenteze aceasta categorie fiind aceea de a avea o balanta a contului mai mare de 1 RON / 1 Euro. Pentru persoanele care se afla in situatia de a avea valoarea sumei din cont mai mica, exista o posibilitatea – ei pot urmari meciurile live dorite, timp de 48 de ore, dupa ce au plasat un pariu cu o valoare minima de 5 RON.

Agentia NetBet, pune la dispozitia membrilor sai, o gama vasta de posibilitati, de peste 25.000 de evenimente sportive anual, astfel incat fiecare player sa fie multumit si sa isi gaseasca meciurile dorite. Sectiunea de Tv LIVE a acestui provider, contine o multitudine de competitii populare international, dar si evenimente sportive mai putin cunoscute sau importante, a caror transmisiuni in direct, nu se regasesc gratuit pe niciun alt site de profil.

Pentru o lista completa a competitiilor si evenimentelor sportive pe care NetBet Tv le transmite live, acceseaza tab-urile Sport -> Netbet Tv -> Oferta Tv (sau poti intra dand click AICI)

 

Un rezumat al celor mai importante competitii din cele mai cautate categorii sportive, este:

 

INFORMATII SUPLIMENTARE

 • Meciurile disponibile au semnul de play in fata lor (), urmand ca transmisiunea acestora sa inceapa cu 2 minute inainte de startul oficial al evenimentului respectiv.
 • Transmisiile NetBet Live Tv se pot urmari de pe orice platforma, atat de pe cea de desktop, cat si de pe cea mobila, prin aplicatia destinata sistemelor Android si iOS.
 • Meciurile se pot urmari din aceeasi fereastra in care poti depune pariurile dorite, rezolutia pastranduse, insa eliminandu-se posibilitatea vizionarii evenimentului in modul full screen.
 • Transmisiunile prin live streaming au o diferenta fata de desfasurarea evenimentului de aproximativ 10 secunde, foarte rar existand probleme la transmisia meciurilor.

PARIURILE LIVE

Agentia NetBet foloseste cele mai noi si moderne soft-uri pentru a avea platforme stabile si o calitate crescuta a serviciilor oferite, astfel incat membrii sai sa nu intampine dificultati tehnice. Acest aspect este resimtit in mod special, la pariurile depuse la meciurile live.

 

Informatiile sunt actualizate rapid, astfel incat pariorii sa existe incidente nefericite datorita unei intarzieri tehnice. Deoarece pe timpul campionatelor nationale sau mondiale din ligile importante, site-urile sunt suprasolicitate de vizitatori, in cantitati neasteptate uneori, cotele sufera rareori intarzieri de cateva secunde, care insa sunt intampinat intr-un numar mai mic fata de concurenta, remedierile facandu-se in cel mai scurt timp posibi. Totodata, perioadele de mentenanta nu afecteaza membrii Agentiei NetBet, platforma fiind constant stabila si functionala, in mod special de-a lungul evenimentelor sportive recunoscute national si mondial.

Timpul de efectuare al comenzilor este scurt, de doar cateva secunde. Dupa ce ai apasat butonul „Pariati”, miza este depusa aproape instant, castigurile necesitand cateva minute pentru a fii procesate si depuse in contul tau virtual.

Unul dintre principalele motive pentru care este recunoscuta Agentia NetBet, este gama sa bogata de oferte la fotbal, membrii sai avand posibilitatea de a gasi pariuri diverse, pentru fiecare stil si preferinta a oricarui player. NetBet nu ofera o multitudine de optiuni pentru meciurile live doar la fotbal, ci si la:

 • Baschet;
 • Baseball;
 • Rugby;
 • Tenis de masa si de teren;
 • Volei;
 • Sporturi electronice (ocupa un loc in top 3 provideri din toata tara).

Pentru a demonstra ca reclama este adevarata, se poate face un test foarte simplu – intr-o zi de Luni, in jurul orei 15’00 (cand oferta nu este foarte bogata la orice agentie licentiata, deoarece nu este considerat ca fiind o perioada cu un trafic scazut de playeri), se pot observa urmatoarele rezultate de oferte, ale celor mai bine cotate 8 Agentii online:

Statistica poate fi verificata si in alte zile, la alte ore, NetBet pastrandu-si primul loc la varietatea si cantitatea de pariuri live pe care le ofera membrilor sai. Desi mai exista si momente exceptie, intr-o proportie majoritara, isi pastreaza locul in top.

NetBet imbina livestreaming-ul cu live betting-ul, facand astfel unul dintre cele mai bune servicii de LIVE din ofertele Agentiilor licentiate din Romania. Deoarece este foarte usor sa pierzi suma totala a investitiilor facute la meciurile si pariurile in timp real, trebuie sa iti gestionezi cheltuielile foarte bine inainte de inceperea meciului, punandu-ti limite bine definite si respectandu-ti planul financiar realizat pana la inceperea meciului, conform regulii „Pariaza live doar pe ce poti urmari live video!”.

Agentia iti pune la dispozitie cele mai bune platforme pentru transmisiunile si pariurile live, acestea fiind stabile constant si usor de folosit, oferindu-ti astfel sansa de a castiga la meciuri din cele mai importante competitii sportive, dar si la cele mai putin mediatizate.

NetBet ofera membrilor sai cateva servicii ajutatoare:

 • Netbet Live Centre – sectiunea se regaseste in partea dreapta, pe pagina de pariuri live si este destinata urmaririi partidei in desfasurare. Spre exemplu, la un meci de fotbal, in aceasta vei observa intr-o fereastra tip flash, informatii precum cine are posesia balonului, cand este un atac, un out sau un corner. Pop-up-ul contine un buton, pe care apasandu-l ti se vor deschide 3 optiuni:
  • Prima iti ofera informatii despre meci
   • In ce competitie se incadreaza meciul
   • Care este minutul si cat este scorul
   • Cati spectatori sunt la meci
   • Cine este arbitrul
  • A doua iti ofera un zoom asupra partii din teren unde s-a intamplat ceva notabil;
  • A treia iti ofera statistici legate de cornere sau diverse actiuni periculoase.

Sub Centrul Live NetBet, se afla o lista de statistici, destinata intrajutorarii pariorilor, precum in exemplul din imagine:

 • Netbet Live Score și rezultate – submeniul acestei pagini contine mai multe optiuni, dintre care doua, redirectionandu-te astfel:
  • Scoruri Live Netbet” – aceasta iti va deschide o pagina de unde vei putea studia rezultatele in timp real, alaturi de statisticile meciurilor aflate inca in desfasurare. Aceasta cuprinde mai multe sporturi, printre care fotbal, tenis, handbal, baschet, tenis de masa si volei.
  • Rezultate” – aceasta optiune, permite vizualizarea unei liste care contine toate meciurile incheiate, alaturi de scorurile inscrise de fiecare echipa in parte. Evenimentele sportive se pot sorta dupa data de disputare, competitie si sport, pentru a nu pierde timp inutil cautand ceea ce te intereseaza.

Deoarece NetBet isi doreste ca fiecare membru al sau sa aiba o experienta cat mai placuta si benefica asupra investitiilor facute, restrans cele mai importante intrebari in privinta categoriei de LIVE si a raspuns acestora public, pe site-ul Agentiei, astfel incat fiecare player sa se bucure de experienta avuta pe platformele NetBet. Daca iti doresti sa vezi care au fost curiozitatile altor pasionati, viziteaza aceasta pagina si citeste care sunt cele mai frecvente intrebari.

9. Cum se incaseaza Bonusul de Bun Venit?

 

Pariu fara risc pana la 500 RON la NetBet!

Agentia NetBet ofera membrilor sai o oferta speciala – un prim pariu fara risc pana la 500RON. 

Pentru a aplica pentru acest bonus, este nevoie sa te loghezi in contul tau de pe site-ul oficial NetBet, sa apesi pe butonul „Depunere”, aflat in coltul din dreapta sus a ferestrei’

TERMENII si CONDITIILE necesare obtinerii PARIULUI FARA RISC:

 • Click aici si deschide un cont de parior la NetBet
 • Plaseaza primul tau pariu pe orice sport la o cota minima de 1.50
 • Daca primul tau pariu plasat va fi pierzator, NetBet va da miza inapoi sub forma de Freebet. 
 • Rambursarea va fi procesată în termen de cel mult două ore după ce primul pariu plasat a fost stabilit ca pierzător. Vei fi notificat prin e-mail imediat ce sumă ți-a fost creditată.
 • Jucătorii trebuie să parieze FREEBETUL o singură dată pe orice sport cu o cotă minimă de 2.00 sau în sistem combi pe mai multe evenimente (fiecare selecție în parte trebuie să respecte criteriul cotelor minime de 2.00) înainte de a înregistra o cerere de retragere.
 • Cerinţele de pariere trebuie îndeplinite în 3 zile de la creditarea freebetului. După acest interval, freebetul aflat în balanță va fi anulat.

10. Ce este „Bonus 100”

Agentia NetBet pune la dispozitia membrilor sai o gama vasta si foarte diversificata de bonusuri, oferte si pormotii, printre care se numara si „Bonus 100”.  Acest bonus face parte din pachetul de bun-venit si este destinat jucatorilor care vor sa profite la maxim de experienta oferita de NetBet, cu depozite mai mici comparativ cu cel necesar obtinerii Bonusului Initial.

Prin aceasta oferta, depui 100 RON si joci 200 RON + 30 RON FREEBET. Ea se acorda instant, fara a fi necesar sa rulezi suma depusa.

Pentru a beneficia de acest bonus, deschide-ti un cont pe acest link special – https://go.netbet.ro/sport/?lp=bonus100&bonus=BONUS100&idaffiliation=338656&bid2land=13487&_ga=2.226365656.313461383.1533125119-1655808101.1532589530&clientId=1655808101.1532589530 . Nu uita sa utilizezi codul promotional „BONUS100”. Ulterior, depune 100 RON si in maxim 48 de ore, vei primi deja bonusul in valoare de 100 RON, alaturi de FREEBET-ul de 30 RON.

Pentru a-l debloca, trebuie sa rulezi continutul contului tau virtual de 4 ori pe cote minime de 1.60, in maxim 7 zile, de cand s-a efectuat depozitul. Pariurile depuse, trebuie sa aiba o valoare totala, cumulata, de 400 RON, urmand ca suma extra sa iti fie transferata in balanta „Cash”.

FREEBET-ul NetBet este de asemenea valabil 7 zile de cand a fost creditat, fiind necesar sa il utilizezi pe o cota minima de 2.00. Daca ai facut o alegere castigatoare, vei pastra doar profitul, nu si miza.  Aceasta poate sa fie retrasa oricand, neavand o conditie speciala de rulaj.

Oferta „Bonus 100” se supune in intregime Termenilor si Conditiilor „Bonusului Initial de pana la 1500 RON”, cele doua excluzandu-se reciproc, astfel incat jucatorii care vor sa isi deschida un cont virtual de membru la NetBet, trebuie sa aleaga una dintre cele doua oferte, neputand aplica pentru amandoua.

11. Ce sunt “Cotele marite” si la ce se refera?

„Cotele marite” este o oferta ce face parte din vasta gama de promotii oferite de Agentia NetBet, aceasta fiind deseori saptamanala. Aceasta optiune este o alternativa a „Bonusului Initial de pana la 1500 RON” si a „Bonus 100”, fiind axata tot pe depunerea primului pariu, ca membru NetBet. Fiecare nou jucator, in cadrul ofertei, poate depune un pariu la o cota speciala, de exemplu de 10.00 in loc de 1.20.  In cazul in care, nu ai facut o alegere castigatoare, vei primi inapoi dublul sumei mizate.

 

PASI NECESARI

 

Deschide un cont pe site-ul oficial NetBet, utilizand codul promotiei si plaseaza pariul cu o cota speciala – desi acesta isi va pastra cota „normala”, ea va fi calculata conform promotiei (miza maxima de 40 RON);

Orice castig suplimentar va fi aduagat in contul tau de membru, in cel mult 48 de ore, intr-una dintre variantele:

 • PARIU CASTIGAT – vei primi bani reali, suma calculata conform cotelor normale de pe site-ul NetBet, diferenta suplimentara fiind acreditata sub forma unui bonus ce necesita un rulaj x4, pe cote de minim 1.60, inainte de retragere;
 • PARIU PIERDUT – vei avea ca bonus, DUBLUL MIZEI depuse, suma trebuind sa o rulezi de 6 ori, pe cote de minim 1.60, inainte de a putea fi efectuata o retragere.

 

TERMENI si CONDITII

 

 • Oferta „Cote marite” este doar pentru viitorii membrii NetBet, pentru jucatorii care nu au inca un cont virtual deschis;
 • Persoanele care beneficiaza de acest bonus, nu vor putea sa participe si beneficieze de „Bonus Initial de pana la 1500 RON” sau „Bonus 100”;
 • Ca metode de plata pentru depuneri viabile ofertei, nu sunt acceptate Skrill si Neteller;
 • Nu se vor lua in considerare selectiile unui eveniment anulat ori un pariu CashOut, de asemenea nici pariurile simple tip:
  • Handicap;
  • Sub/Peste;
  • Forecast / Tricast pe cursele de cai.

12. Cum se realizeaza CashOut-ul?

CashOut-ul este o optiune care iti ofera sansa de a inchide un pariu la alegere, inainte ca el sa fie finalizat, NetBet oferindu-ti sansa de a-tu recupera un procent din miza initiala ori din castigul total, valoarea sumei variand in functie de statutul de parior pe care il ai in momentul raspectiv.

Spre exemplu, depunand un pariu single in valoare de 100RON si dand CashOut inainte ca meciul sa inceapa, poti primi 95 RON, insa daca ai depus un bilet multiplu, cu 6 meciuri la o cota de 2, fiecare, pe o miza de 5 RON, dar ti-au iesit doar 5 din 6 pariuri, NetBet iti va oferi aproximativ 150 RON, astfel incat sa nu mai depinzi de cel de-al 6-lea rezultat.

Optiunea de CashOut se poate folosi la Agentia NetBet atat pentru bilete single, cat si multiple, fie pentru pariuri pre-meci, fie live. Astfel, singura categorie care nu este viabila acestei optiuni, sunt sistemele. Totodata, alte exceptii pentru care CashOut-ul nu poate fi utilizat, sunt:

 • Pariuri tip forecast/tricast la curse de cai/caini;
 • Pariuri tip Each Way;
 • Handicapuri europene / asiatice;
 • Peste / Sub puncte / goluri.

Cu toate acestea, cursele de cai au cateva exceptii, situatia fiind putin diferita. La aceasta categorie sportiva, CashOut-ul este valabil doar pentru pariurile single, cele combi nefiind eligibile. Deasemenea, „Race card” si „Each Way” sunt viabile promotiei, in timp ce pariurile tip Forecast, Tricast si AntePost raman invalide ofertei. Daca la cursele de cai se intampla sa nu poti utiliza CashOut-ul, inseamna ca respectiva cursa are conditii speciale si trebuie tratata ca fiind o exceptie de la reguli.

CASHOUT PARTIAL

Spre deosebire de multe alte Agentii licentiate, NetBet ofera membrilor sai CashOut Partial, optiune care consta in inchiderea unui pariu pe doar o parte din miza initiala, lasandu-l deschis, pentru diferenta, restul mizei. Aceasta facilitate este foarte utila si avantajoasa pentru playerii care nu sunt hotarati daca inchiderea unui pariu este sau nu cea mai buna decizie pentru momentul respectiv.

Spre exemplu, daca ai paria live pe Ankarademirspor, la o cota de 2.90, 100 RON, la o Agentie concurenta inchiderea ar fii posibila doar pentru o suma cuprinsa intre 70 si 80 RON. La NetBet insa, situatia este complet diferita, deoarece CashOut-ul este setat chiar de catre TINE. Precum se poate observa in imaginea de mai jos, selectand valoarea acestei optiuni la 32.01 RON, ramanand astfel cu restul mizei in desfasurare. Daca Ankarademirspor va castiga meciul, vei primi 116.1 RON, valoare careia i se adauga cei 32.1 RON care au fost valoarea CashOut-ului.

Desi prezinta aceste beneficii, aceasta optiune NU trebuie folosita in exces, ci doar atunci cand consideri ca poate fi cu adevarat utila, in caz contrar existand posibilitatea de a pierde bani inutil:

 • 100 RON – suma pariata initial;
 • 51 RON – valoarea sumei CashOut-ului;
 • 79 RON miza ramasa.

CashOut-ul de la NetBet este foarte util, in mod special, pentru biletele multiple, ramase cu un singur meci in pariul combi. Daca de exemplu, ai un bilet de 10 lei pe un bilet care are o cota de 50 si astepti rezultatele ultimului meci, ai avea, in mod normal ai putea da CashOut si, in functie de cota, sa ramai cu aproximativ 400 RON. Acum insa, de cand NetBet a „schimbat regulile jocului”, poti da CashOut 50 RON, ramanand cu pariul in desfasurare si urmand sa castigi o suma mai mare, in raport direct cu miza.

13. Ce este „Pronobet”?

Agentia NetBet pune la dispozitia membrilor sai, un jackpot saptamanal, de ordinul zecilor de mii de RON. Acesta se poate obtine in urma unor bilete pe diferite tipuri de grile, de la minim 5 meciuri si pana la maxim 15.

PRONOBET este un concurs special, unde este necesar sa dai pronosticuri de tip 1×2 la mai multe meciuri de fotbal, evenimente alese de echipa NetBet. In functie de numarul si tipul lor, exista mai multe grile, pe care poti paria simultan, gama variand in functie de oferta momentului.

Pentru fiecare grila in parte exista un jackpot special, acesta fiind format din totalul de premii al sumei totale mizate de pariori, existand multiple nivele de castig, in functie de grila. Daca toate alegerile pe care le faci pe bilet sunt castigatoare, vei castiga nu doar jackpot-ul pus in joc, cat si o parte din fond. Pentru celelalte nivele castigatoare,  vei fi rasplatit tot cu sume din fondul total. Acesta va fi impartit la numarul de castigatori, in procente egale.

Pretul unui astfel de bilet este de 4 RON, pe grila putand juca oricate bilete doresti. Totodata, la un eveniment sportiv poti alege mai multe pronosticuri, avand astfel mai multe sanse de castig. Daca spre exemplu, la o astfel de partida joci 1x, iar la un alt meci joci 3 variante (1×2), restul meciurilor continand un singur pronostic, biletul tau va avea in final 6 combinatii posibile, cu o miza totala de 24 RON.

TIPURI DE GRILE

GRILA EUROPA este una dintre cele mai populare, avand cel mai bun si avantajos raport intre castig si premii, putand castiga cu acesta pana la 80.000 RON. Cu toate acestea, la acest tip de grila, este nevoie sa nimeresti rezultatul a 11 meciuri de fotbal alese din campionatele cele mai importante ale Europei. Exista 4 nivele de premii acordate:

 • Nivel 1 – 11 rezultate corecte – 50% din total + valoare jackpot;
 • Nivel 2 – 10 rezultate corecte – 25% din total;
 • Nivel 3 – 9 rezultate corecte – 15% din total;
 • Nivel 4 – 8 rezultate corecte – 10% din total.

GRILA  PREMIER LEAGUE va trebui sa dai doar pronosticuri pentru evenimente din acest campionat. Exista 3 nivele de castig, avand alese in total 10 meciuri ale etapei in desfasurare. Jackpot-ul initial are o valoare de 32.000 RON.

 • Nivel 1 – 10 rezultate corecte – 50% din total + jackpot;
 • Nivel 2 – 9 rezultate corecte – 30% din total;
 • Nivel 3 – 8 rezultate corecte – 20% din total.

GRILA ROMANIA este o categorie noua, pornita din toamna anului 2017. Ea poate fi accesata din tab-ul „Grile de 10” – „PronoLiga Romaniei”. Poate cel mai mare avantaj al acesteia este valoarea biletului – 1 RON, permitand astfel chiar si celor care nu doresc sa investeasca de la inceput foarte mult, sa testeze  aceasta experienta. Aceasta grila are un jackpot initial cu o valoare de 8.000 RON, avand 3 nivele:

 • Nivel 1 – 10 rezultate corecte – 50% din total + jackpot;
 • Nivel 2 – 9 rezultate corecte – 30% din total;
 • Nivel 3 – 8 rezultate corecte – 20 % din total.

GRILA MINI 1 contine doar 5 meciuri si este oferita atat pentru zilele de week-end (campionate), cat si pentru zilele in care au loc diverse meciuri din cupe nationale sau europene. Valoarea Jackpot-ului este de 2.000 RON, cu 2 nivele de castig:

 • Nivel 1 – 5 rezultate corecte – 85% din total + valoare jackpot;

Nivel 2 – 4 rezultate corecte – 15% din total.

GRILA MINI 2 seamana destul demult cu Grila Mini 1, diferenta fiind ca aceasta contine 6 meciuri, iar jackpot-ul este dublu – 4.000 RON. Exista tot 2 nivele:

 • Nivel 1 – 5 rezultate corecte – 85% din total + jackpot;
 • Nivel 2 – 4 rezultate corecte – 15% din total.

GRILA VIP este cea mai grea dintre toate, deoarece trebuie sa pariezi pe 15 meciuri, avand posibilitatea de a fi recompensat cu premii fara egal in nicio alta oferta , jackpot-ul initial fiind de 120.000 RON si putand ajunge pana la 240.000 RON. Acest tip de grila are 4 stadii:

 • Nivel 1 – 15 rezultate corecte – 50% din total + jackpot;
 • Nivel 2 – 14 rezultate corecte – 25% din total;
 • Nivel 3 – 13 rezultate corecte – 15% din total;
 • Nivel 4 – 12 rezultate corecte – 10% din total.

 

 

TERMENII SI CONDITIILE PRONOBET

 

 • „Total” este suma totala de bani care este mizata de catre playeri, premiile fiecarui nivel in parte fiind calculate in raport cu valoarea sa;
 • Fiecare grila iti pune la dispozitie mai multe zile in care poti paria, avand pe fiecare pagina, trecuta ora si data inchiderii grilei;
 • Daca nu exista castigatori pentru un anumit nivel, inafara de cel principal, suma respectivei trepte va fi relocata urmatorului nivel;
 • Suma fiecarui nivel este repartizata in mod egal, tuturor castigatorilor nivelului respectiv;
 • Daca exista mai multi castigatori ai primului nivel, singurul nivel care are alocat Jackpot-ul, atunci valoarea sa se va imparti in mod egal acestora;
 • Toate jackpot-urile sunt progresive, astfel ca, daca nu exista castigatori ai primului nivel, 20% din toate mizele plasate pe grila respectiva, vor fi introduse la loc si alocate grilei care urmeaza;
 • Exista o conventie, de 1 euro = 4 RON, care limiteaza valoarea premiului intre un minim si un maxim (in euro):
  • Grila Europa – 20.000 – 40.000;
  • Grila Premier League – 8.000 – 30.000;
  • Grila Mini – 500 – 3.000;
  • Grila Mini 2 – 1.000 – 5.000;
  • Grila VIP – 30.000 – 60.000.

Incearca si tu Pronobet, intrand aici citind si intelegand regulamentul ofertei, dar si consultand Ponturile oferite de catre echipa NetBet. Completeaza grila dorita si apasa pe „Confirmare”, pentru a-ti testa cunostintele si instinctul, castigand cele mai mari premii.

14. Ce este Clubul VIP NetBet Sport?

Agentia NetBet pune la dispozitia membrilor sai o experienta unica, ce le ofera diverse oportunitati, prin CONTROLUL COMPLET ASUPRA PARIURILOR LOR. Fie ca iti doresti sa pariezi la o cota mai mare, ori sa faci o depunere sau retragere intr-un timp mai scurt, Clubul VIP NetBet Sport, este ceea ce ai nevoie pentru a-ti atinge scopul. Prin acest serviciu, un manager VIP iti va fi alaturi zilnic, indiferent de ora, pentru a avea parte de toata asistenta si siguranta de care ai nevoie, astfel incat experienta sa fie unica, personalizata dupa dorintele si necesitatile tale.

Managerul VIP care iti va fi alaturi, va avea grija sa primesti:

 • Cash Out-uri unice;
 • Sa te bucuri de cote speciale, create dupa nevoile si preferintele tale;
 • Sa ai conditii unice la retrageri.

Unul dintre cele mai apreciate aspecte ale statutului de membru VIP, este posibilitatea crearii unui pariu personalizat. Daca ai o idee, care stii ca iti va fii castigatoare, propune pariul managerului VIP din partea NetBet care iti este repartizat, pentru ca el sa ti-l transforme in realitate, la cote de neegalat.

Acest statut, de client VIP, nu se axeaza doar pe petrecerea timpului tau online, in moduri cat mai placute si interesante, ci si pe viata ta din offline. De aceea, periodic vei putea avea parte de invitatii la cele mai importante evenimente sportive ale anului, alaturi de acces la bonusuri si diverse cadouri exclusiviste.

Pentru a castiga acest statut special, contacteaza echipa Agentiei NetBet pe adresa de mail [email protected], iar in cel mai scurt timp, un manager de va contacta.

15. Ce presupune sectiunea LIVE?

Datorita evolutiei tehnologiei si dezvoltarii tuturor industriilor in mediul online, cererea pentru transmisiunile live a meciurilor din diverse competitii sportive a crescut foarte mult in ultimii ani. Agentia NetBet si-a propus sa indeplineasca aceasta cerinta din partea membrilor sai, creand o sectiune de livestreaming perfect functionala, cu inregistrari video calitative si o gama vasta de sporturi, competitii si pariuri live.

Net Bet Tv – LIVE STREAMING

NetBet Tv este disponibil gratuit pe site-ul oficial al Agentiei, singura conditie pentru membrii doritori sa experimenteze aceasta categorie fiind aceea de a avea o balanta a contului mai mare de 1 RON / 1 Euro. Pentru persoanele care se afla in situatia de a avea valoarea sumei din cont mai mica, exista o posibilitatea – ei pot urmari meciurile live dorite, timp de 48 de ore, dupa ce au plasat un pariu cu o valoare minima de 5 RON.

Agentia NetBet, pune la dispozitia membrilor sai, o gama vasta de posibilitati, de peste 25.000 de evenimente sportive anual, astfel incat fiecare player sa fie multumit si sa isi gaseasca meciurile dorite. Sectiunea de Tv LIVE a acestui provider, contine o multitudine de competitii populare international, dar si evenimente sportive mai putin cunoscute sau importante, a caror transmisiuni in direct, nu se regasesc gratuit pe niciun alt site de profil.

Pentru o lista completa a competitiilor si evenimentelor sportive pe care NetBet Tv le transmite live, acceseaza tab-urile Sport -> Netbet Tv -> Oferta Tv (sau poti intra dand click aici)

Un rezumat al celor mai importante competitii din cele mai cautate categorii sportive, este:

 

INFORMATII SUPLIMENTARE

 • Meciurile disponibile au semnul de play in fata lor (), urmand ca transmisiunea acestora sa inceapa cu 2 minute inainte de startul oficial al evenimentului respectiv.
 • Transmisiile NetBet Live Tv se pot urmari de pe orice platforma, atat de pe cea de desktop, cat si de pe cea mobila, prin aplicatia destinata sistemelor Android si iOS.
 • Meciurile se pot urmari din aceeasi fereastra in care poti depune pariurile dorite, rezolutia pastranduse, insa eliminandu-se posibilitatea vizionarii evenimentului in modul full screen.
 • Transmisiunile prin live streaming au o diferenta fata de desfasurarea evenimentului de aproximativ 10 secunde, foarte rar existand probleme la transmisia meciurilor.

 

PARIURILE LIVE

 

Agentia NetBet foloseste cele mai noi si moderne soft-uri pentru a avea platforme stabile si o calitate crescuta a serviciilor oferite, astfel incat membrii sai sa nu intampine dificultati tehnice. Acest aspect este resimtit in mod special, la pariurile depuse la meciurile live.

Informatiile sunt actualizate rapid, astfel incat pariorii sa existe incidente nefericite datorita unei intarzieri tehnice. Deoarece pe timpul campionatelor nationale sau mondiale din ligile importante, site-urile sunt suprasolicitate de vizitatori, in cantitati neasteptate uneori, cotele sufera rareori intarzieri de cateva secunde, care insa sunt intampinat intr-un numar mai mic fata de concurenta, remedierile facandu-se in cel mai scurt timp posibi. Totodata, perioadele de mentenanta nu afecteaza membrii Agentiei NetBet, platforma fiind constant stabila si functionala, in mod special de-a lungul evenimentelor sportive recunoscute national si mondial.

Timpul de efectuare al comenzilor este scurt, de doar cateva secunde. Dupa ce ai apasat butonul „Pariati”, miza este depusa aproape instant, castigurile necesitand cateva minute pentru a fii procesate si depuse in contul tau virtual.

Unul dintre principalele motive pentru care este recunoscuta Agentia NetBet, este gama sa bogata de oferte la fotbal, membrii sai avand posibilitatea de a gasi pariuri diverse, pentru fiecare stil si preferinta a oricarui player. NetBet nu ofera o multitudine de optiuni pentru meciurile live doar la fotbal, ci si la:

 • Baschet;
 • Baseball;
 • Rugby;
 • Tenis de masa si de teren;
 • Volei;
 • Sporturi electronice (ocupa un loc in top 3 provideri din toata tara).

Pentru a demonstra ca reclama este adevarata, se poate face un test foarte simplu – intr-o zi de Luni, in jurul orei 15’00 (cand oferta nu este foarte bogata la orice agentie licentiata, deoarece nu este considerat ca fiind o perioada cu un trafic scazut de playeri), se pot observa urmatoarele rezultate de oferte, ale celor mai bine cotate 8 Agentii online:

Statistica poate fi verificata si in alte zile, la alte ore, NetBet pastrandu-si primul loc la varietatea si cantitatea de pariuri live pe care le ofera membrilor sai. Desi mai exista si momente exceptie, intr-o proportie majoritara, isi pastreaza locul in top.

NetBet imbina livestreaming-ul cu live betting-ul, facand astfel unul dintre cele mai bune servicii de LIVE din ofertele Agentiilor licentiate din Romania. Deoarece este foarte usor sa pierzi suma totala a investitiilor facute la meciurile si pariurile in timp real, trebuie sa iti gestionezi cheltuielile foarte bine inainte de inceperea meciului, punandu-ti limite bine definite si respectandu-ti planul financiar realizat pana la inceperea meciului, conform regulii „Pariaza live doar pe ce poti urmari live video!”.

Agentia iti pune la dispozitie cele mai bune platforme pentru transmisiunile si pariurile live, acestea fiind stabile constant si usor de folosit, oferindu-ti astfel sansa de a castiga la meciuri din cele mai importante competitii sportive, dar si la cele mai putin mediatizate.

NetBet ofera membrilor sai cateva servicii ajutatoare:

 • Netbet Live Centre – sectiunea se regaseste in partea dreapta, pe pagina de pariuri live si este destinata urmaririi partidei in desfasurare. Spre exemplu, la un meci de fotbal, in aceasta vei observa intr-o fereastra tip flash, informatii precum cine are posesia balonului, cand este un atac, un out sau un corner. Pop-up-ul contine un buton, pe care apasandu-l ti se vor deschide 3 optiuni:
  • Prima iti ofera informatii despre meci
   • In ce competitie se incadreaza meciul
   • Care este minutul si cat este scorul
   • Cati spectatori sunt la meci
   • Cine este arbitrul
  • A doua iti ofera un zoom asupra partii din teren unde s-a intamplat ceva notabil;
  • A treia iti ofera statistici legate de cornere sau diverse actiuni periculoase.

Sub Centrul Live NetBet, se afla o lista de statistici, destinata intrajutorarii pariorilor, precum in exemplul din imagine:

 • Netbet Live Score și rezultate – submeniul acestei pagini contine mai multe optiuni, dintre care doua, redirectionandu-te astfel:
  • Scoruri Live Netbet” – aceasta iti va deschide o pagina de unde vei putea studia rezultatele in timp real, alaturi de statisticile meciurilor aflate inca in desfasurare. Aceasta cuprinde mai multe sporturi, printre care fotbal, tenis, handbal, baschet, tenis de masa si volei.
  • Rezultate” – aceasta optiune, permite vizualizarea unei liste care contine toate meciurile incheiate, alaturi de scorurile inscrise de fiecare echipa in parte. Evenimentele sportive se pot sorta dupa data de disputare, competitie si sport, pentru a nu pierde timp inutil cautand ceea ce te intereseaza.

Deoarece NetBet isi doreste ca fiecare membru al sau sa aiba o experienta cat mai placuta si benefica asupra investitiilor facute, restrans cele mai importante intrebari in privinta categoriei de LIVE si a raspuns acestora public, pe site-ul Agentiei, astfel incat fiecare player sa se bucure de experienta avuta pe platformele NetBet. Daca iti doresti sa vezi care au fost curiozitatile altor pasionati, click aici si citeste care sunt cele mai frecvente intrebari.

 

16. Ce trebuie sa stii despre aplicatia pentru mobil?

Agentia NetBet pune la dispozitia membrilor sai, posibilitatea de a-si accesa contul virtual oriunde s-ar afla, oricand ar dori, cu ajutorul aplicatiilor pentru mobil si tableta – „Netbet Sports” si „ Netbet Casino”. Aceastea sunt perfect functionale pe sistemele de operare Android si IOS, avand o interfata usor de utilizat si rapida in procesarea comenzilor (acest timp variaza foarte mult in functie de performantele telefonului mobil pe care il ai, dar si de semnalul si viteza internetului). Pentru membrii care detin dispozitive portabile cu un alt sistem de operare, cea mai buna varianta pentru accesarea contului virtual, este logarea pe site de pe browserul telefonului / tabletei. Trebuie mentionat faptul ca cele doua tipuri de dispozitive au un format si o rezolutie diferita, de aceea trebuie aleasa interfata potrivita, existand platforme separate pentru fiecare in parte, site-ul fiind optimizat si perfect functional pentru oricare dintre variantele de dispozitive existente pe piata.

Conform feedback-ului si recenziilor membrilor NetBet, aplicatiile acestei Agentii, se bucura de un scor perfect, de 5/5.

 

INSTALAREA APLICATIILOR

 

Atat NetBet Sports, cat si NetBet Casino, au acelasi proces de instalare, diferenta fiind facuta de sistemul de operare folosit:

 1. IOS
 • Acceseaza si descarca din AppleStore „NetBet Sports” / „NetBet Casino”;
 • Apasa pe „Obtineti” pentru a incepe descarcarea aplicatiei;
 • Pe ecranul principal al telefonului iti va aparea iconita aplicatiei, pe care trebuie doar sa o deschizi si sa te loghezi in cont pentru a completa procesul.
 1. Android

Pentru acest sistem de operare, exista doua modalitati de a descarca aplicatiile:

 • Intra pe site-ul oficial netbet.ro de pe calculatorul sau laptop-ul tau si acceseaza sectiunea „Mobil”, apoi da click stanga pe „Aplicatia Netbet pentru Android”. Dupa ce ti se va deschide un formular pe care trebuie sa il completezi cu numarul tau de telefon mobil, vei primi un sms cu link-ul catre pagina de unde vei putea descarca aplicatia dorita.
 • Intra pe site-ul oficial NetBet direct de pe telefonul tau, folosind browser-ul pe care il folosesti in mod normal. Odata ajuns pe pagina principala, ti se va deschide o fereastra pop-up care te va invita sa descarci aplicatia pentru pariuri.

Un pas obligatoriu pentru incheierea procesului de instalare si functionarea aplicatiei la capacitate maxima, este activarea „surselor necunoscute”. Intra in setarile dispozitivului tau si acceseaza „Securitate”, bifeaza casuta din fata „Surse necunoscute”,avand insa in vedere faptul ca denumirile pot sa difere in functie de marca si modelul telefonului / tabletei.

Pentru a incepe procesul de instalare al aplicatiei, consulta istoricul aplicatiilor care s-au descarcat si da un simplu click pe „netbet.apk”.

CUM POTI PLASA UN PARIU PRIN APLICATIA DE MOBIL NETBET?

Agentia NetBet a creat aplicatia pentru mobil cu o interfata asemanatoare site-ului pentru platforma de desktop, avand aduse doar optimizari specifice device-urilor mobile. Platformele sunt usor de folosit si perfect functionale, ele fiind accesibie tuturor membrilor NetBet.

In partea stanga a ecranului, precum in imagini, se afla sus in stanga paginii, un chenar „Search”, care este destinat sa iti usureze cautarile, indiferent ca esti interesat de un meci anume, sau de diverse echipe ori sporturi. Sub acesta, se afla un buton care deschide un meniu ce contine un meniu ca cel de pe site-ul optimizat pentru desktop, continand sectiunile clasice regasite si acolo:

 • Cazino (aceasta sectiune se regaseste si ca aplicatie de sine statatoare);
 • Loto;
 • Pronobet;
 • Promotii;
 • Extra;
 • Setarile contului.

Revenind la pagina principala, vei putea observa ca pe aceasta se regaseste o lista a competitiilor cele mai populare, actuale, dar si a evenimentelor din oferta live. Aplicatia este foarte usor de folosit, este nevoie insa sa o descoperi, folosind-o la capacitate maxima, fara a neglija 2 aspecte foarte importante – performantele telefonului / tabletei si calitatea si viteza internetului folosit.

Dand click pe o cota dorita, va incepe sa ti se incarce respectiva selectie in cadrul unui bilet virtual, acesta regasindu-se in partea de jos a ecranului device-ului mobil. Biletul se poate minimiza, astfel incat sa poti adauga in continuare selectii, avand de asemenea si tab-uri pentru tipurile sale – „Simplu”, „Combi” sau „Sistem”. Daca ai nevoie de un ghid complet asupra pasilor necesari depunerii primului tau pariu prin aplicatia NetBet, acceseaza sectiunea „Primul pariu la NetBet” si urmeaza indicatiile oferite.

RETRAGEREA de pe APLICATIA NETBET

Pentru a realiza retragerea castigurilor de pe aplicatia pentru dispozitive mobile, intra pe platforma, selecteaza tab-ul „Casierie”, optand de aici pentru cel numit „Retragere” si selectand metoda de plata cea mai potrivita tie. Varietatea de optiuni oferita de NetBet este destinata indepliniri nevoilor membrilor sai, pentru a usura procesul de obtinere al castigurilor.

Atat modalitatile si conditiile de depunere, cat si cele de retragere sunt asemenea celor utilizate pe platforma de desktop, conform tabelelor:

DEPUNERE

Metoda de plata Valoare minima Valoare maxima Timp de procesare
Card de credit / debit 20 10.000 instant
Skrill 20 20.000 instant
Neteller (inclusiv bitcoin) 40 20.000 instant
Paysafecard 20 4.000 instant
Trustly 200 40.000 2 minute – 24 ore
Transfer bancar online nelimitat nelimitat instant
Transfer bancar offline 40 40.000 1 – 14 zile
Smith & Smith 50 40.000 instant
Cash Card Netbet (via Favbet) 10 10.000 instant

 

 

 TOATE VALORILE SUNT MENTIONATE IN MONEDA RON

**Transferul bancar online se realizeaza prin „internet banking”, fara Trustly

 

RETRAGERE

Metoda de plata Valoare minima Valoare maxima Timp de procesare
Card de credit / debit 80 nelimitat 2 – 3 zile
Skrill 20 nelimitat Maxim 24 ore
Neteller (inclusiv bitcoin) 80 nelimitat Aproximativ 24 ore
Paysafecard Transfer bancar la alegere
Trustly 80 nelimitat 4 – 12 zile
Transfer bancar online 80 nelimitat 4 – 12 zile
Transfer bancar offline 80 nelimitat 4 – 12 zile
Smith & Smith 50 15.000 instant
Cash Card Netbet 20 10.000 instant

BENEFICIILE APLICATIEI NETBET PENTRU PARIURI SPORTIVE

 

Vei observa inca de la prima interactiune cu aplicatia NetBet, ca aceasta Agentie pune mult accent pe dezvoltarea sa, fara a-si limita ofertele si promotiile doar pentru platforma desktop.

BONUS SPECIAL MOBIL NETBET pentru PRIMUL PARIU de pe TELEFON sau TABLETA – 40RON

Cum se obtine si utilizeaza acest bonus? Simplu si rapid, respectand cativa pasi:

 • Intra in aplicatia pentru telefon / tableta;
 • Logheaza-te in contul tau virtual;
 • Acceseza in sectiunea „Promotii”, tab-ul „Joaca pe mobil si ai 40 RON GRATUIT la primul pariu plasat!”, apasand ulterior pe butonul „Inscriere”;
 • Plaseaza de pe site-ul optimizat pentru telefon / tableta sau din aplicatie un pariu cu o VALOARE MINIMA de 40 RON, pe orice tip de eveniment sportiv, cu o COTA MINIMA de 1.60;
 • In aproximativ 24 ore de la rezultatul meciului, vei primi un FREEBET in valoare de 40 RON, indiferent daca alegerea ta a fost sau nu, castigatoare.

Pariul gratuit obtinut in cadrul acestui bonus, este valabil 7 zile din momentul acreditarii si el trebuie utilizat doar pe un pariu cu o cota tot de minim 1.60. El se poate folosi la orice tip de meci si optiune, in urma sa pastrand doar profitul, nu si miza. Rezultatul, suma obtinuta in urma castigului se poate retrage oricand doresti, fara a avea o conditie de rulaj ulterior.

SNAPBET – OPTIUNEA PERFECTA PENTRU IUBITORII PARIURILOR LIVE

SnapBet este o optiune care iti permite sa depui un pariu live la meciurile de fotbal, fiind disponibil pentru aplicatia NetBet, activandu-se doar pe mobil si tableta. Exista 3 intervale de timp in care poate fi plasata, acestea fiind destinate cresterii potentialelor castiguri si constand in inscrierea unui gol in urmatoarele:

 • 30 de secunde;
 • 1 minut;
 • 5 minute.

Consulta aici informatiile citind si intelegand Termenii si Conditiile acestei optiuni, deoarece SnapBet este ideal pentru jucatorii care doresc sa experimenteze la capacitate maxima pariurile online LIVE.

CREAREA UNUI PARIU PERSONALIZAT

Crearea unui pariu peronalizat  este strans legat de Pariul Acumulator, optiunea fiind disponibila momentan, doar pentru aplicatie, adica pentru platfoma de mobil si tableta. Aceasta iti permite sa incluzi selectiile aceluiasi eveniment sportiv, intr-un pariu acumulator. Inainte de prima selectie pe care doresti sa o efectuezi, optiunea „Creare Pariu” este localizata deasupra pietelor unui meci, oferindu-ti automat o varietate de piete disponibila pentru evenimentul ales, alaturi de cotele corespunzatoare si de castigurile aditionale pariului acumulator. Astfel, se elimina necesitatea accesarii biletului de pariuri, avand posibilitatea de a paria cu un simplu click pe buton. Acest bonus este disponibil pentru mai multe piete, printre care:

 • Final;
 • Goluri;
 • Speciale;
 • Cornere;
 • Prima repriza | A doua repriza;

Crearea unui pariu personalizat se realizeaza astfel:

 • Trebuie sa accesezi evenimentul sportiv dorit de pe mobil sau de pe tableta, butonul „Creare Pariu” fiind afisat deasupra grupurilor de piete, daca evenimentul ales de tine este eligibil;
 • Activeaza optiunea, apasand butonul din partea de sus a paginii si filtrarea pietelor se va realiza automat;
 • Plaseaza maxim 6 selectii pe pietele disponibile (pentru cele care nu sunt eligibile, va aparea un mesaj in care o sa fie comunicata informatia);
 • Cotele vei putea observa ca se aduna automat, pe masura ce realizezi selectiile dorite, suma fiind afisata in partea de jos a ecranului, in widget-ul de pariere rapida – nu uita ca poti naviga stanga-dreapta pentru a verifica detaliile selectiilor tale, dar si pentru a elimina una daca nu o mai doresti;
 • Dupa ce ai terminat selectiile, adauga miza dorita, pentru a-ti aparea potentialul castig al optiunii „Creare Pariu”;
 • Odata introdusa miza dorita, poti apaza pe butonul „Pariaza”, pentru a confirma selectarea acestei optiuni;
 • „Creare Pariu” va fi acceptat automat, iar chitanta de pariere se va afisa pe ecran.
 • Asigura-te ca ai citit si inteles informatiile de la „Termeni si Conditii”

17. Ce trebuie stiut despre Casino NetBet?

Asemenea Casei de Pariuri NetBet, Casino NetBet, ofera membrilor Agentiei, platforme stabile si sigure, perfect functionale si usor de utilizat, astfel incat experienta sa fie placuta si valorificata conform asteptarilor. Totodata, pentru stabilitatea platformelor sale si corectitudinea sanselor de castig, NetBet utilizeaza simultan doua tehnologii Random Number Generator, asigurand astfel un random de 100% la toate jocurile specifice casino-ului.

Agentia NetBet, este singurul provider care dupa transformarea licentei provizorii intr-una permanenta, si-a pastrat majoritatea ofertelor, gama sa vasta continand in prezent, peste 250 de titluri diferite, pe segmente diverse ale niselor jocurilor de noroc, oferite de la 10 furnizori diferiti:

 • Bally;
 • Barcrest;
 • Microgaming;
 • iSoftBet;
 • Leander Games;
 • NetEnt;
 • IGT;
 • EGT;
 • Pragmatic;
 • Quickspin;
 • Williams;

Gama vasta de jocuri de noroc contine foarte multe slot-uri, dar si rulete, table games-uri si variatiuni de Poker, astfel incat fiecare membru sa isi gaseasca preferatele. Deasemenea, oferta cuprinde si 13 jocuri cu jackpot-uri, premiile fiind foarte atractive, ajungand la valori de ordinul sutelor si chiar milioanelor de lei.

Multi playeri sunt interesati de jocurile de la EGT, deoarece este unul dintre cei mai recunoscuti provideri, avand o calitate crescuta si o gama vasta in portofoliu. Casino NetBet, ofera aproximativ 50 de sloturi marca EGT, alaturi de 4 jackpot-uri cumulate, care pot fi castigate la oricare dintre acestea. Datorita popularitatii pe care „Sizzling Hot” l-a avut in mediul offline, NetBet Casino trece la nivelul urmator si aduce in mediul online:

 • „5 Dazzling Hot”;
 • „20 Super Hot”;
 • „40 Super Hot”.

Acestea pastreaza tematica si simbolurile clasice (lamai, septari, pepeni, prune), aceleasi posibilitati de castig, avand insa in plus – jackpot-uri atractive, grafica si efecte moderne, de o calitate superioara precedentelor.

 

NETBET LIVE CASINO

Daca esti pasionat de mediul online, insa ti-ai dori ca timpul petrecut jucandu-te sa implice mai multa interactiune cu alti playeri, NetBet iti ofera aceasta ocazie, cu ajutorul „Live Casino”. Adrenalina se va resimti inca de la primele minute, fie ca alegi una dintre cele 9 mese de blackjacj live, ori la o ruleta automata, sau chiar la „Bucharest Roulette” (miza minima – 5 RON). Deoarece acestea se regasesc si la concurenta, iar Agentia NetBet doreste sa fie un provider de inovatie, incearca si tu creatia proprie a acestui Casino online – „NetBet Roulette”. Intreaga actiune se desfasoara in Grand Casino Marriott, iesind in evidenta cu:

 • Miza minima de doar 1 RON;
 • Dealerii care vorbesc direct in limba romana;
 • Transmisiuni live la televizor (pe B1 TV, in fiecare noapte, intre orele 00’30 – 02’30).

 

NETBET CASINO – PLATFORMA PENTRU DISPOZITIVE MOBILE

Foarte multe dintre jocurile oferite pe platforma de desktop se regasesc si pe cea de mobil, fie pe site-ul optimizat special pentru telefon si tableta, fie pe aplicatia NetBet Casino. Platforma este foarte simplu de utilizat, semanand foarte mult cu cea pentru desktop, fiind stabila si depinzand doar de performantele dispozitivului tau si de conexiunea pe care o ai la internet.

 

BONUS FARA DEPUNERE, pana la 1.000 RON – DOAR pentru CASINO

Acest tip de bonus este valabil doar pentru sectiunea de casino a Agentiei NetBet. El consta in acordarea a 25 de rotiri gratuite noilor membrii, acestia putand castiga cu ajutorul ofertei, un cumul total de pana la 1.000 RON. In aceasta sectiune, nu este nevoie de un cod special („free bonus code”), ci pur si simplu sa iti deschizi un cont.

 

BONUS de 100%, pana la 800 RON

Daca te hotarasti sa efectuezi un depozit, poti primi un bonus suplimentar, de 100%, in limita sumei de 800 RON. Pentru ca acesta sa se deblocheze, el trebuie rulat de 30 de ori.

 

NetBet Casino pune la dispozitia membrilor sai o gama vasta nu doar de jocuri si de tematici, dar si o varietate mare de bonusuri, oferte si promotii, care sunt schimbate periodic, in mod special de sarbatori, ori cu ocazia a diverse evenimente speciale.

18. Cum poti contacta serviciul „Relatii Clienti”?

Pentru orice player din mediul online, serviciul „Relatii Clienti” este foarte important, deoarece el reprezinta ajutorul cel mai potrivit, in situatiile dificile, urgente, ori cand este nevoie de nelamuriri. Agentia NetBet si-a dezvoltat foarte mult acest departament, in prezent oferind membrilor sai diverse modalitati prin care pot fi contactati, accesand optiunea „Asistenta”, din coltul de sus, din stanga site-ului, din care se va deschide o noua fereastra, care va contine urmatoarele optiuni:

 • Contact prin e-mail: formularul regasit pe site-ul oficial NetBet, are mai multe campuri, care trebuie completate cu numele si prenumele, adresa ta de mail si intrebarea ta, fara a uita insa, sa selectezi departamentul catre care doresti sa fie trimisa cererea.
 • Contact Number: exista doua numere de telefon la care poti apela daca iti doresti sa comunici verbal cu echipa NetBet: +40 316 300 249 si +40 316 304 852.
 • Live Chat: una dintre cele mai utilizate modalitati prin care playerii contacteaza echipa NetBet, este cea prin live chat, datorita accesibilitatii, eficientiei si rapiditatii de raspuns. Unul dintre cele mai apreciate aspecte ale acestei modalitati de contact, este atentia acordata de catre operatori si iesirea din standardul trimiterii unor citate din regulament, acestia incercand sa gaseasca cea mai buna solutie pentru TINE, pentru CAZUL TAU.

 

Serviciul „Relatii Clienti” este disponibil zilnic, doar intre orele 10’00 si 23’00.

19. Care sunt cele mai frecvente intrebari din partea pariorilor?

Desi serviciul “Relatii Clienti” oferit de Agentia NetBet este foarte util, rapid si simplu, conform cererilor avute, s-a intocmai o lista a celor mai frecvente intrebari, astfel incat cei care au nevoie de ajutor, sa isi poata afla raspunsurile in cel mai scurt timp:

 • Poti schimba numele de utilizator?
  • La NetBet nu este posibila crearea mai multor conturi, asa ca ai grija cand iti faci unicul cont.
 • Ce poti face daca ti s-a blocat contul?
  • Daca gresesti utilizatorul sau parola de 3 ori consecutiv, contul ti se va bloca timp de 30 de minute. In cazul in care, problema persista, contacteaza serviciul „Relatii Clienti”.
 • De ce nu poti deschide un cont nou?
  • Agentia NetBet foloseste un sistem special pentru deschiderea de conturi, astfel incat odata ce s-a creat un cont de pe un dispozitiv, nimeni altcineva (membru al familiei, prieten, tu insuti – un al doilea cont), nu isi va putea crea un cont.
 • Sunt securizate depunerile facute cu un card bancar?
  • Pentru securizarea tranzactiilor electronice (depuneri si retrageri), NetBet utilizeaza ca protectie virtuala Websecurity Transactions, acesta fiind unul dintre cei mai buni specialisti din domeniu.
 • Documentele trimise pentru verificarea contului, sunt securizate?
  • Aceste informatii cu caracter personal sunt stocate in arhiva Agentiei NetBet pe servere ultra-securizate, acestea fiind verificate constant de tehnicieni si consultanti din sfera protectiei virtuale a datelor personale.
 • Daca depui prin Skrill / Neteller, se mai primeste bonusul pentru prima depunere?
  • Bonusul este valabil doar pentru depunerile realizate prin metodele de plata – card, transfer bancar, Paysafecard. Pentru a afla mai multe informatii despre acest aspect, poti consulta Termenii si Conditiile sale, aflate pe aceasta pagina.
 • Ce sa faci daca nu te poti loga ori cand site-ul s-a blocat?
  • Desi se intampla foarte rar ca site-ul oficial al Agentiei NetBet sa se blocheze, exista perioade cand sunt intampinate probleme tehnice. In acest caz, singura solutie este sa astepti pana cand situatia va fi remediata in cel mai scurt timp posibil, ori daca este cazul, sa contactezi serviciul „Relatii Clienti”.

20. 5 motive pentru care sa alegi Agentia NetBet

Agentia NetBet este una dintre cele mai bine cotate din Romania, datorita cantitatii si calitatii pe care o ofera membrilor sai. Cele mai apreciate aspecte de catre jucatori, sunt:

 • Gama vasta pe care NetBet o are, atat pentru pariuri pentru categoriile sportive si non-sportive, cat si pentru portofoliul impresionant pe care il detine in segmentul de jocuri de noroc specifice casino-ului.
 • Pe langa portofoliul vast pe care il are in oferta de servicii, NetBet pune mult accent si pe bonusurile si promotiile oferite membrilor sai.
 • Continuand cu dezvoltarea industriei Jocurilor de Noroc in mediul online, Agentia NetBet a reusit sa ofere conditii pentru toti jucatorii doritori sa experimenteze universul virtual intr-un mod diferit. Prin parteneriatele obtinute de-a lungul timpului, acestia ofera posibilitatea membrilor sai de a efectua depuneri si retrageri din locatii stradale, chiar daca Agentia nu are sedii si sucursale fizice.
 • Datorita sponsorizarii si parteneriatului pe care NetBet il are cu FC Steaua Bucuresti, este singura Casa de Pariuri care ofera premii diverse pentru fanii acestei echipe, alaturi de ponturi si pronosticuri exclusive.
 • Platformele sunt foarte stabile si sigure, atat datorita protejarii datelor personale, cat si securizarii transferurilor bancare.

21. Care sunt parerile membrilor Agentiei NetBet?

Agentia NetBet si-a castigat de-a lungul timpului respectul din partea membrilor sai prin calitatea si seriozitatea oferita acestora. Prin diversitatea serviciilor oferite, dar si prin functionarea perfecta a serviciului „Relatii Clienti”, a aplicatiei si stabilitatea site-ului, NetBet a ajuns intr-un timp destul de scurt, in topul celor mai buni provideri de entertainment din nisa Jocurilor de Noroc.

Foarte multi jucatori au apreciat dorinta de dezvoltare si anticipare a nevoilor, echipa acestei Agentii venind periodic cu noi adaosuri, fie sub forma de categorii si tipuri de pariuri, fie cu bonusuri si promotii speciale.

Cu toate acestea, procesele de obtinere a unor bonusuri, sunt mai complexe si dureaza mai mult, cu scopul asigurarii protectiei colective. Acest aspect insa, desi este inteles de unii membrii, nu este apreciat.

Totodata, jucatorii care si-au creat cont la NetBet, beneficiaza de foarte multe avantaje, datorita impresionantelor colaborari si parteneriate pe care Agentia le-a facut de-a lungul anilor, atat pentru sfera Pariurilor, cat si pentru cea a jocurilor de Casino.

Premiem cei mai activi 10 comentatori pe saptamana!

Comenteaza si castiga 30 Zile in Grupul Superpont Premium - CEL MAI BUN GRUP de PARIURI LIVE din Romania

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *