Mozzart

1. Bilet Cota Mare casa de pariuri Mozzart

Bietul în cotă mare propus în această săptămână la agenția de pariuri Mozzart conține sugestii de pariere ce formează o cotă totală de 100+!

Mozzart - Bilet Cotă Mare pariuri

Plasează Biletul la Mozzart cu un CLICK
pe BUTON!

2. NU paria la MOZZART pana nu citesti aceste 3 lucruri!

1. Bonusurile celor de la Mozzart sunt unul dintre punctele forte ale acestei case de pariuri, iar ”TOP MINUT” este cu siguranță unic. Acesta oferă cote mărite la fiecare interval de timp, chiar în cazul meciurilor aflate în desfășurare.

2. Virtual Football League este de asemenea un produs încântător pe care puține case de pariuri de cartiei îl au. Această simulare a fotbalului real a devenit tot mai apreciată de către clienți, iar Mozzart îi poate satisface pe pasionați.

3. Mozzart este o casă de pariuri des întâlnită în zona de sud a României, cu prepondederență în București și în alte orașe mari, de la est până la vest. În Moldova și în interiorul arcului carpatic această casă de pariuri are puține agenții spre deloc. Trebuie să luați asta în calcul dacă sunteți din zonele respective și căutați o casă de pariuri la care să vă jucați.

Pariază la cele mai tari agenții online! CLICK AICI și
vezi TOPUL
!

3. Ce trebuie să știi despre Mozzart?

Mozzart este un operator de pariuri sportive și jocuri de noroc acreditat de ONJN prin Licența Nr. L1170649W000686. Are sediul în Timișoara și este destul de vechi pe piața din România, unde a început în retail, cu agenții stradale, nu foarte multe, iar acum a ajuns să ofere servicii și online, prin intermediul site-ului www.mozzartbet.ro.

Pariază online la Mozzart cu un
CLICK AICI!

Deși nu este nici cel mai mare nici cel mai celebru operator de jocuri de noroc și pariuri sportive din România, Mozzart are clienții ei fideli, atrași de anumite detalii pe care nu le găsesc la alte case de pariuri.

site mozzart

4. Cum verifici un bilet la Mozzart?

Procesul de verificare al biletelor la Mozzart este asemanator cu cel aplicat si de celelalte case de pariuri. La Mozzart vom putea vorbi despre verificarea biletelor offline, plasate in agentiile stradale ale acestora si despre verificarea biletelor plasate online, direct de pe site-ul lor. Haidesi sa vedem cum putem parcurge aceste 2 procese:

1. Verificarea biletelor plasate in agentii:

Biletele plasate in agentiile Mozzart se supun unui anumit procedeu de verificare. Acesta cuprinde cativa pasi simpli, prin care noi, pariorii, vom putea afla statusul biletelor noastre.

In primul rand, trebuie sa vedem cum arata un bilet plasat in agentiile Mozzart:

bilet mozzart

incadrat cu rosu, in poza de mai sus, se poate observa un cod unic ce va fi prezent pe orice bilet tiparit in agentiile Mozzart. Cu ajutorul acestui cod unic de 15 cifre, noi ne putem verifica biletele pe site-ul https://www.mozzartbet.ro.

Spre deosebire de alte site-uri ale caselor de pariuri, unde sectiunea de verificare bilet este amplasata undeva in dreapta paginii, mare si vizibila, pe acest site, va trebui sa cautam sectiunea denumita “Status Bilet”, ce se afla in meniul din partea de jos a paginii:

status bilet mozzart

Odata accesata aceasta sectiune, vom intampina o pagina identica cu aceasta:

pagina verificare bilet mozzart

In campul aparut, cel deasupra caruia scrie “Introduceti codul biletului”, va trebui sa facem exact acest lucru, sa introducem codul unic de pe biletul nostru. Dupa ce vom face acest lucru si vom apasa “Cauta biletul”, o lista cu evenimentele de pe biletul plasat si statusul acestora va va aparea.

Acest procedeu se poate realiza si prin consultarea manuala a evenimentelor, in sectiunea de Rezultate, din bara superioara de meniu a site-ului:

rezultate mozzart bet

 

2. Verificare biletelor plasate online

Nu cu mult timp in urma, cei de la Mozzart au facut pasul catre mediul online si astfel si-au deschis o platforma unde pariorii pot plasa bilete pe evenimentele lor preferate, de acasa sau de oriunde s-ar afla, prin intermediul unui device cu acces la internet.

Cand vine vorba de biletele online, verificarea acestora nu se mai face prin intermediul unui cod unic ca si la biletele plasate in agentii. Aceasta verificare se face din contul nostru de pariuri facut la Mozzart Bet. Dupa logarea in cont, putem duce mouse-ul deasupra numelui nostru de utilizator, afisat in dreapta, sus, unde ni se va afisa un meniu:

verificare bilet online mozzart

Din acest meniu, selectam sectiunea “Bilete” iar aici vom putea gasi un istoric al tuturor biletelor noastre plasate si statusul live al acestora.

 

5. Bonusuri și promoții de la Mozzart

Mozzart n-o fi ea cea mai mare și cea mai tare casă de parirui din România, dar la bonusuri și promoții oferă inflație.

bonus la prima depunere mozzart

Bonus 100% la prima depunere pana la 500 RON

Cum mai toate casele de pariuri ne-au obisnuit cu acest lucru, in urma cu ceva timp si cei de la Mozzart au zis sa introduca un bonus de bun venit de 100% pana la 500 RON.

Cerintele de rulaj pentru acest bonus nu sunt deloc dintre cele mai aspre. Pentru a putea transforma banii bonus in bani reali, jucatorii vor fi nevoiti sa ruleze valoarea primului depozit de 4 ori.

Vor contribui la cerintele de rulaj ale acestui bonus doar biletele pre-meci pe care vom avea minim 4 selectii. Fiecare dintre selectii va trebui sa aiba o cota de minim 1.35. Miza plasata pe bilete trebuie sa fie in exclusivitate alatuita din bani reali.

Clientul are la dispozitie pana la 90 de zile sa indeplineasca cerintele de rulaj. In cazul in care acesta nu reuseste sa le indeplineasca, bonusul va fi anulat. Orice cerere de retragere efectuata inainte de rularea bonusului va atrage ca si consecinta anularea acestuia.

 

“Cota bonus” este un produs interesant. Acesta vă oferă posibilitatea să alegeți una din cele trei grupe de meciuri: bonus 4, bonus 6 și bonus 8, în fiecare din ele existând meciuri cu cote considerabil mărite.

”TOP MINUT” este un alt bonus interesant pentru că mărește cotele în minutele 30, 60 și 75 ale tuturor partidelor de fotbal din ofertă. „Ratezi și câștigi” este un bonus care se dă biletelor pierdute, în funcție de anumite condiții. E un fel de Pariu Șansă.

Nu în ultimul rând merită amintit 1000% Multi Bonus, adică acel câștig suplimentar pe care casa îl adaugă celui classic dacă biletul conține minimum 6 evenimente, fiecare dintre ele având cota minimă de 1.30. Pleacă de la X 10 și ajunge până la X 1000 din câștigul tău eventual.

Pe site-ul celor de la Mozzart puteti gasi informatii despre toate bonusurile acestora. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa apasati pe butonul PROMO din bara de sus a paginii principale.

promotii la Mozzart

Dupa ce facem vom face acest lucru vom fi condusi la o pagina unde putem vedea fiecare promotie care este activa sau a fost in trecut la caza de pariuri Mozzart:

promotii la Mozzart

 

Profită de bonusurile oferite de
Mozzart!

6. Ce găsești în oferta sportivă de la Mozzart?

Oferta sportivă de la Mozzart este foarte variată și actualizată. Fotbalul e rege prin cele câteva mii de meciuri propuse spre pariere săptămânal. Tenisul este de asemenea foarte important și partidele au multe variante pe lângă clasicele 1 sau 2, Total Puncte sau Total Game-uri.

Baschetul ocupă loc de cinste în oferta Mozzart și se bate cu tenisul pentru a fi Nr. 2. Din oferta sportivă a acestui operator nu lipsesc nici meciurile de hochei, volei, handbal sau rugby.

oferta sportiva mozzart

Descoperă oferta agenției Mozzart cu un CLICK
pe BUTON!

7. Pot plasa pariuri live la Mozzart?

Pariuri live se pot plasa atât în agențiile Mozzart de cartier, cât și pe site-ul amintit mai sus, www.mozzartbet.ro. Un lucru bun este că pariurile live de la Mozzart se pot cumula între ele și oferta este de asemenea una variată. Pe lângă fotbal, tenis, baschet sau hochei, la acest operator puteți paria live inclusiv pe snooker curling. Ca variante nu vă lipsește nimic. Cine marchează următorul gol sau punct, până la handicap de frame-uri la snooker, toate se găsesc în oferta Mozzart.

pariuri live mozzart

8. Jocuri virtuale și e-sports la Mozzart

Virtualele nu sunt punctul forte al celor de la Mozzart, dar puteți juca pe site-ul lor online un Virtual Football League clasic, destul de vechi în România și cu o grafică de FIFA 2009. Pentru pasionați sau nerăbdători poate însemna însă o trecere frumoasă a timpului mort.

Dacă jocul e unul singur, numărul echipelor este unul mare, iar acestea se înfruntă spre deliciul vostru în 30 de runde a câte opt meciuri de aproximativ 3 minute. Interesant și deosebit față de multe case, la Mozzart găsiți și Counter-Strike, la categoria de e-games, ceea ce poate fi un mare avantaj pentru pasionați.

jocuri virtuale mozzart

9. Sediile Mozzart în România

Compania Mozzart are sediul central în Timișoara, dar are agenții deschise în 22 de orașe din România. Cele mai multe sunt grupate în București, Timișoara, Arad și Craiova, dar există și câte una la Alexandria, Caracal sau Strehaia. Rețeaua de sedii Mozzart s-a extins foarte bine în Banat și în sudul țării, dar nu a intrat în interiorul arcului Carpatic, din zona Ardealului.

harta sediilor mozzart

Uită de program și cozi! Pariază de acasă
la agenția Mozzart!

10. Program casa de pariuri Mozzart

Casele de pariuri au lărgit foarte mult programul de lucru, de la 10:00 – 21:00, ajungându-se să se înceapă la prima oră a dimineții și agenția să se închidă la miezul nopții. Și Mozzart s-a adaptat la această cerință și agențiile sale din toată țară sunt deschise acum de la 09:00 dimineața până la ora 23:00 noaptea.

11. Program casa de pariuri Mozzart de sărbători

Ca în toate activitățile programul sediilor Mozzart se adaptează nevoilor și se schimbă în preajma marilor sărbători legale.

Program casa de pariuri Mozzart de Crăciun și Revelion

  • 24 decembrie: 10:00 – 18:00
  • 25 decembrie: 12:00 – 19:00
  • 26 decembrie: 11:00 -22:00
  • 31 decembrie: 10:00 – 18:00
  • 1 ianuarie: 11:00 – 19:00
  • 2 ianuarie: 11:00 – 22:00

Program casa de pariuri Mozzart de Paște

  • Sâmbătă: 10:00 – 18:00
  • Duminică: 12:00 – 19:00
  • Luni: 11:00 – 22:00

12. Informații despre site-ul Mozzart

Mozzart a obținut de curând licența și pentru a opera online, iar site-ul său, www.mozzartbet.ro, nu este printre cele mai rele. Cu o grafică reușită și un meniu simplu oricine are peste 18 ani se poate înregistra în câțiva pași oferind câteva date personale și după setarea unei parole. La pasul următor se cere înregistrarea unei modalități de plată și apoi, baftă la joc!

Înainte ți se deschide o lumea a jocurilor foarte interesantă, și nu doar sportive, ci și loteriilor internaționale, a celebrului Lucky Six sau a Fotbalului Virtual, de care v-am vorbit.

oferta sportiva mozzart

13. Avantaje si dezavantaje Mozzart

Mozzart este una dintre puținele case de pariuri la care se poate miza 1 leu, la restul fiind de la 2 lei în sus. În plus, acest operator oferă cele mai multe bonusuri de pe piață și o opțiune sigură de depunere și retragere online prin sistemul SafeCharge. În plus, Mozzart are o aplicație de mobil atât pentru Android, cât și pentru Iphone, fapt cu care nu se pot lăuda încă anumite case cu pretenții mai mari. Toate acestea sunt avantaje ale celor de la Mozzart demne de luat în calcul atunci când îți alegi operatorul de pariuri sportive și jocuri de noroc.

VEZI AICI topul celor mai bune case
de pariuri ONLINE!

La dezavantaje putem trece un site grei pe alocuri, cu informații dacă nu lipsă, atunci cu siguranță ascunse prin site și greu de identificat. Apoi, Mozzart mai are un minus la capitolul numărului de agenții din rețeaua sa națională. Asta pentru că dacă ești obișnuit să pariezi la Mozzart în timpul unei deplasări la Sibiu, Cluj sau Satu Mare, nu-i vei găsi și va trebui să te reorientezi, ceea ce poate fi enervant.

deschidere cont mozzart

14. Stergerea contului la Mozzart

Decizia de stergere a contului creat la o casa de pariuri sau casino ar trebui sa fie la dispozitia oricarui jucator. In ziua de astazi, cei ce ajung pe astfel de site-uri si incep sa practice jocurile de noroc ca si activitate recreationala, distractiva, sunt in fata unui risc imens. Astfel de activitati trebuiesc practicate doar ce cei ce sunt destul de puternici sa-si impuna propriile limite si sa aiba taria de caracter de a nu le incalca niciodata. Astfel de masuri au ca rol prevenirea pierderilor financiare si a controlului in timpul jocurilor de noroc. Insa cum nu toti jucatorii reusesc sa faca acest lucru, li se pune la dispozitia optiunea de a-si inchide contul definitiv sau de a lua o pauza. Necesita mult curaj sa constientizam si sa admitem ca avem o problema, insa din momentul in care o facem, putem incepe sa gasim solutii.

Asadar, la Mozzart putem sa ne dezactivam contul atunci cand consideram ca lucrurile ne scapa de sub control. Cum facem acest lucru? Va vom arata in cere ce urmeaza:

stergerea contului la mozzartbet

Primul pas este acela de a va loga in contul de utilizator pe care l-ati creat la Mozzartbet si pe care acum doriti sa-l inchideti.

inchiderea contului la mozzartbet

Dupa ce ne logam in cont, numele nostru de utilizator va fi afisat in partea din dreapta-sus a paginii. In momentul in care ducem cursorul peste acesta, un nou meniu precum cel din imaginea de mai sus se va deschide. Din acest meniu vom selecta optiunea denumita “Autoexcludere”.

stergerea contului la mozzartbet

Daca ati urmat pasii anteriori asa cum trebuie, veti ajunge la acest formular de Auto excludere. De aici, puteti selecta din optiunile de dezactivare temporara a contului de pariuri, pe perioade de 24 de ore, 7 zile, o luna sau 3 luni. Dupa selectarea perioadei, se va completa campul in care se cere motivarea deciziei luate, dupa care apasati OK.

In cazul in care doriti sa va dezactivati contul permanent, va trebui sa trimiteti un e-mail la [email protected] si sa discutati cu aechipa de suport despre aceasta decizie.

 

 

15. Mozzart pe YouTube

Pentru a fi in contact cat mai strans cu utilizatorii lor, cei la Mozzart si-au creat si o pagina de YouTube. Aceasta se numeste Mozzart Bet Romania si poate fi gasita la adresa : https://www.youtube.com/channel/UCZQH_K3uEmJ4vS0GSipDGqw

Pe aceasta pagina puteti gasi informatii despre promotiile acestora cat si ghiduri video despre lucruri precum deschiderea unui cont, cum poti juca biletul zilei sau altele.

Mozzart pe YouTube

16. Păreri și concluzii despre agenția Mozzart

În concluzie, Mozzart este o casă de pariuri interesantă, cu câștiguri eventuale mari și mize minime foarte joase, bună pentru o anumită categorie de public. Dacă vrei să ai toate meciurile livestreaming, să poți paria în retail oriunde te-ai afla și să beneficiezi de niște aplicații beton, Mozzart poate constitui doar pasul intermediar, adică acea mașină pe care ți-o cumperi la început ca să înveți să conduci.

Alege să pariezi la Mozzart cu un
CLICK AICI!

meciuri la mozzart

Evalueaza casa

 

Licenta

Site licentiat ONJN prin decizia nr.859/28.04.2016. Pariurile NU constituie o sursa sigura de castig, ci o forma de entertainment. Siteul pontul-zilei.com se adreseaza EXCLUSIV persoanelor peste 18 ani. Daca nu ai inca 18 ani, te rugam sa parasaesti acest site. Daca simti ca pierzi controlul in ceea ce priveste pariurile sau jocurile de noroc, adreseaza-te site-urilor specializate pentru asistenta.

 

+ Licenta

Site licentiat ONJN prin decizia nr.859/28.04.2016. Pariurile NU constituie o sursa sigura de castig, ci o forma de entertainment. Siteul pontul-zilei.com se adreseaza EXCLUSIV persoanelor peste 18 ani. Daca nu ai inca 18 ani, te rugam sa parasaesti acest site. Daca simti ca pierzi controlul in ceea ce priveste pariurile sau jocurile de noroc, adreseaza-te site-urilor specializate pentru asistentax.

 

 

Alatura-te gropului nostru de Facebook

 

Inscrie-te Acum

 

 

Ponturile Zilei

Ponturi Bayer Leverkusen - Juventus fotbal 11 decembrie 2019 Champions League
11.12.2019 22:00

Ponturi Bayern Munchen - Tottenham fotbal 11 decembrie 2019 Champions League
11.12.2019 22:00

Pontul Zilei 10 decembrie 2019 Champions League
10.12.2019 19:55

Biletele Zilei

Biletul zilei fotbal ERC – Marti 10 Decembrie – Cota 2.62 – Castig potential 262 RON

Biletul zilei fotbal Tudor – Marti 10 Decembrie 2019 – Cota 2.02 – Castig potential 810 RON

Biletul zilei MRS – Marti 10 Decembrie – Cota 2.00 – Castig potential 200 RON