Select your Top Menu from wp menus

Maxbet

1. Cum iti deschizi cont

Deoarece interfata site-ului MaxBet este foarte usor de folosit, crearea unui cont dureaza doar cateva minute.

Dupa ce ai intrat pe site-ul oficial MaxBet, vei observa ca in coltul din dreapta sus, ai doua optiuni – „Conectare” si „Inregistrare”. Alege cel de-al doilea buton (care este pe fundal rosu) si ti se va deschide o fereastra noua, in care va trebui sa completezi mai multe campuri, cu informatii personale, pentru a realiza crearea contului virtual.

Este foarte important ca informatiile pe care le treci sa fie complete si corecte (conform actelor de identificare – CI / buletin / pasaport / carnet de conducere), deoarece in acest fel, nu vei intampina dificultati la retragerile castigurilor, dar si la participarea la diverse bonusuri si oferte periodice. Totodata, cu ajutorul anumitor date personale cerute, MaxBet se poate asigura ca ai implinita varsta de 18 ani, dar si ca acesta este primul si singurul tau cont.

Fiecare camp in parte are rolul sau, de aceea verifica ceea ce ai scris inca o data, apoi citeste regulamentul Agentiei, bifand ulterior casuta conform careia accepti „Termenii si Conditiile” de joc MaxBet si optand in functie de preferinta, daca vrei ca newsletter-ul sa fie activat.

Apasa pe butonul rosu „Inregistrati-va” si contul este creat.

Acum tot ceea ce mai trebuie sa faci, este sa iti verifici contul si sa realizezi prima depunere, pentru a incepe sa te bucuri din plin de beneficiile aduse de Agentia MaxBet.

 

2. Cum se face verificarea contului

La orice agentie licentiata in Romania, la orice provider de jocuri de noroc legal, este foarte important sa parcurgi procesul de verificare al contului. La MaxBet acesta dureaza intre 3 si 8 zile lucratoare, constand in indeplinirea unor pasi foarte simplu de realizat, dar necesari. Aceasta etapa te acrediteaza ca membru, fara a respecta si indeplini fiecare pas, risti diverse situatii neplacute intampinate la retragerile castigurilor tale, dar si inchiderea contului tau virtual.

Verificarea consta in trimiterea urmatoarelor documente, pe adresa [email protected]:

 • Copia unui act de identitate (buletin / pasaport / permis auto) – pentru a se atesta o parte din informatiile pe care le-ai mentionat cand ti-ai creat contul, inclusiv implinirea varstei de 18 ani;
 • O factura de utilitati (inafara de una de la o compianie de telefonie mobila) / Un extras de cont – ambele au ca scop verificarea veridicitatii informatiilor pe care le-ai trecut.

Imaginile sunt recomandate sa fie scanari sau fotografii facute cu telefonul, dar la o calitate inalta, astfel incat scrisul sa se poata citi fara dificultate. Acestea sunt acceptate in format jpg / jpeg / tiff / pdf. Ai grija ca mail-ul sa nu aiba un atasament total mai mare de 1 MB.

Intregul proces de verificare trebuie realizat in primele 30 de zile de cand ti-ai creat contul, indiferent daca ai realizat sau nu vreun depozit. In caz contrar, contul tau de membru MaxBet o sa fie inchis in cel mai scurt timp posibil.

Tine minte faptul ca procesul de verificare trebuie finalizat in cele 30 de zile, asa ca nu astepta pana in ultima zi pentru a-l incepe.

Desi ai posibilitatea de a depune si castiga la diverse jocuri sau pariuri, fara a avea contul verificat, nu vei fi eligibil pentru a retrage nicio suma din contul virtual. Incearca sa finalizezi acest pas in cel mai scurt timp posibil, astfel incat sa te poti bucura din plin de experienta de membru al Agentiei MaxBet, cat mai repede.

3. Cum se face prima depunere

Agentia MaxBet ofera membrilor sai, mai multe modalitati prin care acestia pot face depuneri, depozitul minim, indiferent de metoda de plata, fiind de 20 RON:

 • Card de credit / debit – tranzactia este instanta, fara a se percepe taxe, fiind acceptate carduri Visa, Mastercard, Maestro;
 • Skrill / Neteller / Paysafecard – depunerea este instanta, fara a fii percepute taxe;
 • Transfer bancar rapid – nu sunt percepute taxe de catre MaxBet (posibil de catre institutia bancara), insa tranzactia are un timp de realizare de 2-3 zile lucratoare.

Procedura prin care se poate efectua o depunere la MaxBet este foarte simpla. Tot ceea ce trebuie sa faci, este sa te autentifici in contul tau virtual, sa apesi pe tab-ul „Depunere” din partea dreapta, sus. Vei avea o lista a modalitatilor de plata, din care va trebui sa o alegi pe cea mai potrivita tie:

CARD de CREDIT / DEBIT – aceasta metoda este rapida si simpla, tot ceea ce trebuie sa faci, este sa respecti pasii:

 • Completeaza campurile cu date corecte si complete, ca in imaginea de mai jos, precum:
  • Numele complet;
  • Numarul cardului;
  • Data de expirare a cardului;
  • Codul CVV (ultimele 3 cifre, mentionate pe spatele cardului);
  • Scrie in sectiunea „Cod Bonus”, codul promotional;
 • Scrie suma pe care doresti sa o depui in contul tau virtual, ori alege o valoare predefinita.
 • Pentru a efectua depozitul, apasa pe „Depunere”.

*** In functie de banca de la care se va face transferul, exista posibilitatea de a mai fi adaugat un pas, ca masura de securitate suplimentara (spre exemplu, poate fi cerut un cod primit prin mesaj, pe telefonul mobil).

SKRILL / NETELLER / PAYSAFECARD – cand alegi una dintre aceste metode, tot ceea ce trebuie sa faci este sa o selectezi pe cea dorita, sa scrii in casuta destinata, suma pe care urmeaza sa o depui, ulterior fiind redirectionat pe o pagina noua, unde trebuie sa te loghezi cu datele contului Skrill / Neteller / Paysafecard, finalizand procesul prin confirmarea tranzactiei.

TRANSFER BANCAR RAPID – Pentru a utiliza ca metoda de plata transferul bancar rapid, selecteaza optiunea „Fast Banking Transfer”. Ti se va deschide o noua fereastra unde sunt trecute toate datele bancare ale Agentiei MaxBet. In functie de banca de care aparti si de contul din care vrei sa realizezi transferul, timpul de realizare al procesului poate sa fie finalizat in doar cateva ore sau in cateva zile. Daca doresti, poti folosi datele MaxBet regasite online, pentru a merge la cea mai apropiata sucursala bancara si a efectua plata direct de la ghiseu.

4. Cum se face prima retragere

Asemenea altor agentii de jocuri de noroc licentiate in Romania, pentru a efectua o retragere, este nevoie sa utilizezi aceeasi modalitate de plata ca cea pe care ai folosit-o pentru a depune ultima suma. Exceptia de la regula o reprezinta optiunea Paysafecard, caz in care retragerile se vor realiza prin transfer bancar. MaxBet are stabilita ca limita minima de retragere valoarea sumei de 50 RON, indiferent de metoda de plata, fara a percepe comisioane suplimentare, ca operator. Cu toate acestea, daca utilizezi un transfer bancar pentru a face o retragere, exista posibilitatea de a fi perceput un comision de catre institutia bancara.

In sectiunea „Contul Meu”, acceseaza sectiunea „Retragere” (de sub „Depunere bani”) si completeaza suma pe care o doresti, finalizand prin apasarea botonului „Retragere”. Termenul de realizare al procesului de retragere depinde de metoda de plata pe care o folosesti, Neteller si Skrill fiind cotate ca cele mai rapide modalitati, in comparatie cu transferurile bancare, ce presupun o intermediere suplimentara a obtinerii castigurilor tale.

5. PARIURILE si BILETELE MaxBet - Cum se depune primul pariu pre-meci

Agentia MaxBet recomanda membrilor sai ca primul pariu sa se depuna nu doar dupa ce si-au creat un cont virtual, ci si dupa ce s-a finalizat procesul de verificare al acestuia.

Pentru a gasi un pariu simplu si rapid, platforma MaxBet te ajuta cu o interfata usor de folosit. Acceseaza tab-ul „Pariuri”, din partea de sus a paginii principale. Ajungand in noua ferastra, vei putea observa deja in partea din stanga, toate categoriile sportive, cateva link-uri rapide catre cele mai mari campionate, in partea dreapta optiunile speciale (cupoane, minijocuri, detalii ale contului), iar central, cele mai populare evenimente ale momentului, precum in imaginea de mai jos:

Totodata, din aceasta fereastra, ai posibilitatea de a te orienta deja spre pariurile disponibile pre-meci sau cele live.

Pentru a alege pariul pre-meci pe care il doresti, este suficient sa apeci pe cota sa, acesta adaugandu-se pe biletul tau creat automat. Selecteaza-ti pariurile in continuare, dand click pe cota lor, pentru a putea crea diverse tipuri de bilete. Vei avea doua optiuni importante, la fiecare tip de pariu si bilet:

 • „Acceptati toate cotele” – bifand casuta din dreptul acestei linii, accepti orice schimbare a cotei, in plus sau in minus, din momentul in care ai plasat pariul si pana in momentul confirmarii sale.
 • „Accepti cote mai mari” – bifarea casutei din fata acestei linii, inseamna ca iti exprimi acordul de modificare a cotei, doar daca aceasta este mai mare.

 

PARIU SINGLE – Imediat dupa ce ai selectat primul pariu dorit, vei observa in partea dreapta a paginii pe care esti, ca s-a creat un bilet. Completeaza-i miza si plaseaza-l dand click stanga pe „ Plasati pariu”.

PARIU MULTIPLU / ACUMULATOR | BILET SIMPLU / COMBO – acest tip de pariu contine mai multe selectii, fiind necesar sa nu existe nicio pierdere, pentru ca intregul bilet sa fie castigator. Pentru crearea unui astfel de pariu acumulator, trebuie doar sa continui cu selectarea cotelor din dreptul pariurilor dorite, biletul creandu-se automat si selectiile adaugandu-se pe masura ce continui. Dupa ce ai ales ultimul meci pe care doresti sa il adaugi, scrie miza in fata tab-ului „Acumulator”, confirmand prin apasarea butonului „Accept”.

BILET in SISTEM – acest tip de bilet poate contine mai multe combinatii, astfel incat sa ai sanse crescute de a iesi castigator, chiar daca unul sau mai multe dintre meciurile de pe bilet nu au fost avut rezultatul asteptat. La MaxBet, un astfel de bilet porneste de la combinatii 2 , 3 , 4, 5 si pana la n-1, n selectii, avand-o pe cea din urma echivalenta a unui pariu multiplu.

MaxBet ofera posibilitatea crearii de sisteme britanice, acestea fiind un cumul de mai multe tipuri de combinatii. Spre exemplu:

 • Dublu – sistem 2/4, combinatii de 2 selectii => la un bilet de 4 meciuri, exista 6 combinatii de acest fel, fiind o miza finala de 6 ori mai mare decat cea completata;
 • Triplu – sistem 3/4, combinatii de 3 selectii;
 • Yankee – sistem de 6 duble, 4 triple, 1 acumulator;
 • Lucky 15 – sistem format din 1 Yankee, 4 pariuri/fiecare meci in parte.

Aceste tipuri de sisteme se joaca la MaxBet accesand tab-ul „Sisteme”, care apare pe biletul tau multiplu virtual, completand ulterior suma pe care o doresti. Spre exemplu, in imagine in dreptul Lucky 15 este completata suma de „10”, rezultand astfel o miza totala de 150 RON.

BILET cu BAZE – acest tip contine doua parti:

 • Meciuri necesare sa iasa sigur („baze” / „bancheri”);
 • Meciuri jucate in sistem.

La MaxBet acest tip de bilet se joaca simplu, fiind necesar ca din partea de sus a biletului tau online, sa selectezi tab-ul „Baza”, bifand casuta din dreptul selectiilor care vrei sa se considere baze, restul pariurilor putandu-se juca sisteme. Precum se poate observa in exemplul de mai jos, selectand o baza si un sistem 2/3, dintre cele 3 meciuri care au ramas, si pariand 10 RON / combinatie (30 RON in total – 3 variante de castig), apare in josul biletulului, castigul posibil.

 

 

6. Oferta de pariuri inainte de meci

Inca de la inceput, este foarte important de mentionat faptul ca pentru o perioada de timp, gama de sporturi si pariuri oferite de MaxBet semana foarte mult cu cea a unui alt operator, insa de-a lungul timpului, cele doua au devenit entitati diferite, bine definite, diversificandu-si fiecare dintre ei, propriile oferte.

In prezent, Agentia MaxBet ofera posibilitatea membrilor sai de a paria pe meciuri din peste 25 de categorii sportive, printre acestea numarandu-se atat sporturile electronice si cele virtuale, cat si:

 • Golf;
 • Darts;
 • Tenis de masa;
 • Tenis de camp;
 • Cricket;
 • Sporturi galice;
 • Ciclism;
 • Fotbal american;
 • Fotbal australian;
 • Rugby;
 • Sporturi de contact.

Pentru microbistii care doresc sa isi valorifice cunostintele vaste din aceasta nisa sportiva, MaxBet are incluse in ofertele de pariere pre-meci atat competitii mai mici, cat si marile campionate europene si mondiale. Desi optiunile de pariere sunt vaste pentru evenimentele sportive la nivel international, cele mai multe se regasesc la nivel mondial, la Liga I Romania.

Printre cele mai populare alegeri ale membrilor MaxBet, se numara pietele:

 • Marcatori;
 • Cartonase;
 • Sansa dubla
 • Cornere;
 • Rezultat final;
 • Total goluri sub / peste;
 • Handicapurile asiatice.

Un alt sport foarte iubit de membrii MaxBet, este tenisul. Din acest motiv, ca diversitate de evenimente sportive si oferte de pariere, este situat pe locul 2, national. Numarul de piete creste direct proportional cu importanta meciului si incadrarea sa in topul celor mai importante campionate – nationale, europene, mondiale.

Agentia MaxBet ofera pentru pariorii sai devotati, posibilitatea de a paria inclusiv pe evenimente de durata, precum Castigatorul Balonului de Aur.

Deoarece MaxBet se afla intr-o continua evolutie, vei observa ca exista periodic schimbari pozitive, menite sa maximizeze experientele si castigurile membrilor devotati. Agentia adauga fie noi categorii sportive, fie noi piete de pariere, periodic. O modalitate prin care te poti asigura ca esti constant informat cu ultimele noutati pe care MaxBet le implementeaza si le pune la dispozitia jucatorilor sai, este abonarea la newsletter-ul online.

In urma realizarii unei medii generale asupra cotelor MaxBet in raport cu cele ale concurentei, Agentia se afla aproximativ la mijlocul extremelor, neavand nici cote prea ridicate, nici prea mici. Ele fluctueaza odata cu media pietei generale, atat payout-ul, cat si cotele, variand de la un pariu la altul.

OFERTA pentru EVENIMENTE NON-SPORTIVE

MaxBet ofera doua categorii majore – „Divertisment” si „Politica”. Evenimentele sunt atat nationale, cat si internationale, precum:

 • Eurovision;
 • X-Factor;
 • Brtitains’ Got Talent;
 • Urmatorul prim-ministru al Angliei.

Pentru membrii care doresc sa experimenteze si sa isi mareasca orizonturile, MaxBet ofera posibilitatea pariurilor depuse atat pe sporturi virtuale, cat si pe e-Sports. Oferta pentru Sporturi Virtuale include atat meciuri de fotbal si tenis, cat si diverse curse, pe cai si caini, ciclism si motociclete.

7. Oferta de pariuri LIVE

Platforma MaxBet este perfect functionala inclusiv in categoria de pariuri live, provider-ul folosind pentru a sustine site-ul, Adobe Flash (in functie de versiunea pe care o ai instalata pe browser-ul tau, posibil sa iti fie recomandat un update). Actualizarile informatiilor online sunt rapide, aspect care reprezinta un mare avantaj, comparativ cu alte Agentii online.

Oferta de pariuri disponibile live nu este cea mai buna regasita in mediul virtual, insa nu lasa de dorit si periodic, aceasta devine din ce in ce mai bogata. MaxBet recupereaza la gama vasta de optiuni de pariere, precum se poate observa in imaginea de mai jos:

 

Un aspect prin care MaxBet se face remarcat, este centrul sau de statistici, acesta ajutand foarte mult la „pregatirile” realizate de catre fiecare parior in parte, pentru maximizarea sanselor de castig. In aceasta categorie, poti regasi  informatii precum:

 • Cine are posesia;
 • Cand este dat un corner;
 • Cine ataca;
 • Raportul suturilor / cartonaselor pana in minutul prezent;
 • Rezumatul evenimentului sportiv.

Pentru a-ti usura munca, poti oricand doresti, sa selectezi evenimentele care te intereseaza si sa le adaugi la favorite, optiune disponibila inclusiv pentru optiunile de pariere.

Daca iti vrei sa iti organizezi ecranul astfel incat sa urmaresti mai multe meciuri, simultan, MaxBet iti da aceasta posibilitate prin vizualizarea multipla, regasita langa „Vizualizare”, de pe bara de sus a site-ului.

8. CashOut MaxBet – Cum se inchide un pariu

Asemenea altor Agentii de top licentiate, din Romania, MaxBet ofera posibilitatea membrilor sai, de a inchide un pariu, prin optiunea de CashOut. Aceasta este o metoda utilizata pentru a securiza o parte din castiguri, la MaxBet existand doua modalitati prin care se poate realiza:

 • Acceseaza „Pariuri deschise”, tab aflat pe biletul tau virtual, pentru a deschide o lista cu toate biletele tale, aflate in desfasurare. In dreptul fiecaruia, vei observa daca optiunea de CashOut este sau nu disponibila, avand un buton asemenea celui din imaginea de mai jos, el continand si suma pe care o vei incasa in urma inchiderii pariului:
 • In sectiunea „Contul meu”, acceseaza „Lista de pariuri” si da click pe butonul de „CashOut”, confirmand inainte ca sistemul sa inceapa calcularea platii finale. In acest tabel, vei putea sa observi si statusurile altor pariuri depuse: 

CashOut-ul se poate realiza doar la meciurile care au marcata aceasta optiune, pe linia unde sunt specificate toate informatiile despre evenimentul sportiv in desfasurare. Aceasta optiune speciala, cand este activata, iti returneaza suma data de bookmaker, valoarea sa fiind calculata in functie de sansele reale de castig, pe care biletul tau le are, la momentul respectiv.

Optiunea este valabila atat pentru biletele single, cat si pentru cele multiple, avand insa grija sa respectii conditiile:

 • Meciurile viabile sunt doar din fotbal si tenis;
 • Aceasta oferta nu este valabila pentru biletele acumulatoare, daca cel putin o selectie este suspendata;
 • CashOut-ul este NU este viabil oricarui pariu folosit pentru rularea a diverse bonusuri;
 • Predominant, optiunea este disponibila si utilizata la meciurile live, datorita situatiilor dificile, cu o durata lunga de rezolvare, in pre-meci-uri.

9. Aplicatiile pentru dispozitivele mobile

In prezent, MaxBet ofera aplicatii pentru dispozitivele mobile pentru sistemele de operare Android si IOS, desi site-ul este optimizat astfel incat sa poti folosi serviciile acestui provider, inclusiv din browser-ul tau principal.

Instalarea pentru sistemul IOS

 • Deschide AppStore si cauta pe bara de „Search”, „Maxbet”;
 • Alege „MaxBet Pariuri Sportive” si apasa pe „Obtineti”;
 • Dupa terminarea descarcarii, deschide aplicatia, las-o sa finalizeze procesul de instalare si logheaza-te normal, cu userul si parola.

Instalarea pentru Android

 • Acceseaza din browser-ul pe care il folosesti predominant, site-ul MaxBet;
 • Intra in sectiunea „Pariuri Sportive” si din meniu apasa pe „Mobil”, pentru a descarca aplicatia, printr-un link extern;
 • Pentru a putea folosi aplicatia, trebuie sa activezi sursele necunoscute, acest procedeu fiind necesar pentru functionarea oricarei aplicatii care nu este obtinuta de pe „Google Play” – Din „Setari”, intra in „Securitate”, bifeaza casuta din fata „Surse necunoscute”;

*Tine minte faptul ca numele sectiunii sau a optiunii, poate varia, in functie de marca si modelul dispozitivului.

 • Intra in istoricul de descarcari al browser-ului folosit si apasa pe maxbet.apk pentru a continua procesul de instalare al aplicatiei.

Aplicatiile pentru IOS si Android nu prezinta diferente una fata de cealalta, nici ca oferte, nici ca interfata si functionabilitate. Ambele ofera pariuri pre-meci si live, gama acestora fiind la fel ca cea de pe platforma pentru desktop.

In cadrul aplicatiei MaxBet, poti consulta diverse sectiuni speciale, precum sfaturi pentru membrii care doresc sa acumuleze mai multa experienta, dar si ultimele stiri de pe blogul Agentiei.

Aplicatiile sunt perfect functionale, stabile si usor de folosit.

10. Promotii si Oferte – Bonusul de Bun Venit

PACHET DE BUN VENITBonusul pentru prima depunere de 200% pana la 1800 RON (Click aici si incaseaza bonusul) este in momentul de fata cel mai mare din industria jocurilor de noroc online, el putand fi utilizat atat ca ajutor in startul unei experiente la Casa de Pariuri MaxBet, dar si la MaxBet Casino online.

Acesta se activeaza cand introduci codul „MAXBET200” (pariuri) sau „ROTIRI999” (casino), in sectiunea „Contul meu” – tab-ul „Cod Promotional”. Primul tau depozit la aceasta Agentie trebuie sa aiba o valoare minima de 50 RON. El este activat automat, iar castigurile se retrag imediat dupa ce totalul (valoarea depunerii + bonusul), este rulat cel putin de 15 ori (pentru casino, este recomandat sa consulti conditiile speciale de rulaj), in termen maxim 30 de zile de la depunere. Daca la sfarsitul ultimei zile, a acestei perioade, nu este incheiat procesul de rulaj, orice castig aferent acestui bonus este anulat si retras din contul tau virtual.  Exista 2 limite financiare:

 • Una dintre conditiile de rulaj, presupune depunerea de pariuri si bilete cu o valoare toatala mai mica de 80 RON / 20 EURO, valorile mai mari nefiind luate in considerare pentru acest bonus.
 • In urma indeplinirii tuturor punctelor din regulament, al criteriilor obtinerii acestui bonus, dar si a respectarii „Termenilor si Conditiilor” generale MaxBet, se pot face din rezultatele financiare ale Bonusului de Bun Venit, retrageri de pana la 5000 RON / 1000 EURO.

BONUS FARA DEPUNERE – in momentul de fata, Agentia MaxBet ofera membrilor sai un bonus in valoare de 50RON (Click aici si incaseaza BONUSUL FARA DEPUUNERE) fara a fii necesara o depunere din banii proprii. Pentru a beneficia de aceasta oferta, in sectiunea „Contul Meu” (tab-ul „Cod Promotional”) trebuie sa introduci codul promotional „GRATIS50”. Acest bonus este valabil 7 zile din ziua in care a fost activat si inainte de a se putea retrage orice castig aferent, el trebuie rulat de 10 ori, pe cel putin 10 pariuri (evenimente) diferite. Sunt viabile atat pariurile single cu cote de minim 2.00 si maxim 20.00, cat si cele multuple, cu o cota minima a fiecarei selectii de 1.50. Ai grija insa, deoarece pariurile cu o miza mai mare de 10 RON / 20 EURO, nu sunt luate in considerare, pentru calcularea rulajului, precum nici:

 • Pariuri pe handicapuri asiatice;
 • Draw No Bet;
 • Sporturile virtuale;
 • Pariurile pe „Par / Impar”;
 • Pariurile inchise prin CashOut;

Exista limite financiare, suma pe care o poti retrage maxim din contul tau virtual, obtinuta din acest bonus, fiind de 250RON / 50 EURO.

BONUS ACUMULATOR – un bilet acumulator,  plasat fie pre-meci, fie live, care contine cel putin 3 selectii cu un minim al cotei de 1.30, iti poate aduce un bonus cuprins intre 5% si 100%. Poti atinge castiguri maxime doar pe bilete cu minim 15 selectii, indiferent de categoria sportiva in care se incadreaza.

OPORTUNITATEA PARIURILOR MULTIPLE – Banii inapoi  – pentru orice bilet care are minim 5 selectii, cu o cota de cel putin 1.30, ti se returneaza suma pariata sub forma unui pariu gratuit, daca acesta este necastigator din cauza unui singur eveniment. Pariul gratuit trebuie sa aiba o cota de minim 2.00, iar valoarea sa maxima este de 100 RON. Tine cont de faptul ca pariurile in sistem, nu sunt viabile pentru aceasta oferta. Bonusul are o valabilitate de maxim 3 zile de la acreditare. Daca nu ai primit pariul gratuit, contacteaza serviciul „Relatii Clienti” pentu o solutionare in cel mai scurt timp posibil.

Pariuri care nu sunt viabile acestei oferte:

 • Par / Impar;
 • Each-Way;
 • Draw No Bet;
 • Handicap / Total Asiatic;
 • Cele incheiate prin optiunea de CashOut;
 • Biletele in sistem.

Valoarea maxima a bonusului este de 50.000 RON, el fiind acordat cash in contul tau virtual (nu trebuie rulat), in maxim o zi si avand un termen de valabilitate de 7 zile.

Periodic, MaxBet ofera diverse concursuri, premii, tombole si promotii, asa ca este foarte util sa te abonezi la newsletter-ul sau, pentru a te asigura ca aflii de ele in cel mai scurt timp posibil.

11. MaxBet Casino

In mediul online, MaxBet Casino are in prezent 3 furnizori principali:

 • Net Entertainment;
 • GreenTube;
 • EGT.

Gama de jocuri oferita de acest provider este vasta, avand atat sloturi, cat si ruleta si Blackjack, cu un numar total de aproximativ 200 de optiuni. Printre acestea numarandu-se si:

 • Zodiac Wheel;
 • Sizzling Hot;
 • Book of Ra;
 • 5 Dazzling Hot;
 • Burning Hot;
 • Twin Spin;
 • Pharaoh’s Ring.

Pentru a beneficia de bonusul de bun-venit, inclusiv in sectiunea de casino, este necesar ca la codul promotional din sectiunea „Contul Meu” – „Cod Promotii”, sa treci „ROTIRI 999”.

Daca vrei sa te bucuri de jocurile oferite de MaxBet inclusiv de pe un dispozitiv mobil, telefon sau tableta, instaleaza aplicatia fie din App Store (IOS), fie de pe site-ul Agentiei (Android) si parcurge pasii necesari. Ulterior, datorita interfetelor asemanatoare cu cea pentru desktop, poti selecta sectunea „Casino”.

MaxBet iti pune la dispozitie 8 jocuri la care te poti bucura de o interactiune directa cu alti jucatori, dar si cu crupieri reali, in sectiunea speciala de Live Casino, avand posibilitatea de a alege dintre 8 jocuri de ruleta si BlackJack.

Pasionatii de casino asteapta cu nerabdare sa vada cu ce surprize ii va mai incanta MaxBet si daca platformele online se vor ridica la standardele si diversitatea pe care aceasta Agentie a impus-o in mediul offline, de-a lungul anilor. Daca si tu iti doresti acest lucru, aboneaza-te la newsletter-ul MaxBet.

12. Serviciul „Relatii Clienti”

MaxBet ofera suport membrilor sai, non-stop, atat telefonic, cat si scris, prin mail si live-chat:

 • APEL TELEFONIC – MaxBet ofera doua numere de telefon, unul fiind gratuit (021 9238 – telefon verde) si unul cu tarif normal (+0421 795 4546);
 • LIVE CHAT – serviciul este disponibil 24/7 si este suficient sa accesezi site-ul oficial al Agentiei, in partea din dreapta jos asteptandu-te deja un buton care va deschide fereastra, prin care poti comunica cu un operator;
 • MAIL ( [email protected]) – raspunsul se primeste de cele mai multe ori, in doar cateva ore, in mod special in timpul saptamanii, pe timp de zi. 

13. Top Q&A – Intrebari frecvente

De ce mi-au fost respinse documentele trimise spre verificare?

Cand orice act este respins, Agentia MaxBet, trimite un mail pe adresa pe care ai specificat-o cand ti-ai creat contul online de membru, in care esti instiintat de motivul sau motivele pentru care imaginile au fost respinse si nu s-a putut finaliza procesul de verificare. Daca nu ai primit in Inbox acest mail, verifica inclusiv folderul de „Spam” de pe mail-ul tau, iar daca nu ti-a fost instiintata cauza refuzului, contacteaza serviciul „Relatii Clienti”.

Am trimis actele necesare procesului de verificare, dar nu am primit niciun raspuns. Ce ar trebui sa fac?

La Agentia MaxBet, raspunsul privitor la acceptul sau refuzul actelor necesare finalizarii procesului de verificare al contului, dureaza pana la aproximativ 7 zile. Verifica toate folder-ele de pe mail-ul tau, inclusiv „Spam”-ul.

Pot sa-mi redeschid contul daca mi-a fost inchis?

Raspunsul difera in functie de motivul pentru care contul ti-a fost inchis. Daca nu ai realizat procesul de verificare in limita maxima impusa de MaxBet, de 30 de zile, este necesar doar sa trimiti un mail catre adresa [email protected] si sa explici situatia ta.

Daca insa, contul tau este inchis din alte motive (suspiciune de cont multiplu, de nerespectare a regulamentului „Termenii si Conditiile MaxBet”, suspiciune asupra modului de joc, etc.), exista sanse slabe de a ti se redeschide contul. Cu toate acestea, daca stii ca nu ai facut nimic gresit, trimite un mail catre MaxBet in care sa soliciti informatii suplimentare legate de aceasta decizie. Tine minte insa, ca in regulament, Agentia isi rezerva dreptul de a face o astfel de actiune, fara a fii obligata sa ofere explicatii.

Premiem cei mai activi 10 comentatori pe saptamana!

Comenteaza si castiga 30 Zile in Grupul Superpont Premium - CEL MAI BUN GRUP de PARIURI LIVE din Romania

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Aboneaza-te la newsletter-ul
nostru si castiga


UN VOUCHER
de 100RON

Aboneaza-te la newsletter