Go Bet

1. Bilet Cota Mare casa de pariuri Go Bet

Bietul în cotă mare propus în această săptămână la agenția de pariuri Go Bet conține sugestii de pariere ce formează o cotă totală de 100+!

GoBet - Bilet Cotă Mare pariuri

Vrei un Bonus de până la 777 RON pentru
prima depunere? Apasă pe BUTON!

 

2. NU paria la Go Bet pana nu citesti aceste 3 lucruri!

1. GoBet este o casa de pariuri ce face parte din Grupul Superbet., profitand de experienta gigantului pentru a crea un ambient plactut pentru clientii lor.

2. Casa de pariuri GoBet, desi una offline, ofera foarte multe promotii ce indeamna jucatorii sa-si puna la incercare imaginatia si sa incerce sa castige mai mult prin oferte de genul SUPER 6, Super Bonus, Supersansa sau Super EXTRA.

3. Agentia GoBet este dornica de noi colaborari, asadar, daca doriti sa va deschideti o casa de pariuri este esential sa cititi cele ce urmeaza!

VEZI AICI topul celor mai bune case
de pariuri ONLINE!

3. Ce trebuie sa stii despre Go Bet?

logo go bet

GoBet este una dintre multele agentii de pariuri offline ce activeaza in Romania. Site-ul acestora, gobet.ro, este detinut de firma S.C. NEW BETTING GROUP S.R.L..  Aceasta casa de pariuri functioneaza sub autorizatia emisa de Oficiul National pentru Jocuri de Noroc cu numarul RO3231X017622.

GoBet este parte a grupului Superbet, grup mult mai cunoscut de case de pariuri pe care le intalnim la tot pasul in marile orase ale tarii. Asadar, colaborand cu acestia, GoBet profita de experienta lor de pe piata pariurilor pentru a se dezvolta mult mai tactic si armonios.

Casa de pariuri activeaza din Ianuarie, 2016. De atunci si pana acuma acestia au reusit sa deschida peste 160 de agentii partenere si nu pare ca se vor opri aici. Obiectivul GoBet este de a ajunge cea mai mare agentie de pariuri de tip franciza din domeniul jocurilor de noroc.

Pariază AICI la o casă mai cunoscută, cu un Prim pariu
FĂRĂ RISC în limita a 500 RON!

4. Cum verifici biletul la Go Bet?

Pentru a ne putea verifica biletele plasate la agentia de pariuri sportive GoBet avem de urmat cativa pasi foarte simpli. In primul rand va trebui sa intram pe site-ul lor : http://www.gobet.ro/.

verificare bilet go bet

Aici, in partea dreapta-sus vom putea gasi un camp special dedicat acestui proces de verificare al biletelor. Fiecare bilet plasat in agentii va avea tiparit pe el un cod unic.

verificarea biletului la gobet

Prin introducerea codului in acest camp special, vom putea urmari evolutia evenimentelor de pe bilet. In cazul in care toate evenimentele s-au terminat, ni se va afisa daca biletul este castigator sau nu. In cazul in care parte din evenimentele pariate inca sunt in desfasurare ni se vor afisa evenimentele incheiate cu verdictul aferent urmand a se actualiza si celelalte pe parcursul desfasurarii lor.

verificarea biletului la gobet

NU RATA! Click AICI și ai Bonus 100%
până la 500 RON!

Verificarea se poate realiza si din sectiunea de rezultate unde putem regasi deznodamantul evenimentelor sportive, ale extragerilor loto, rezultatele Lucky 6 si ale Curselor de Caini din agentiile GoBet.

rezultate go bet

5. Bonusuri si promotii la Go Bet

promotii go bet

Casa de pariuri GoBet impresioneaza printr-o serie de promotii menite sa stimuleze pariorii. Promotiile acestora indeamna pariorii sa devina creativi cu selectiile lor, oferind sanse de castig chiar si atunci cand anumite evenimente de pe biletele noastre nu sunt castigatoare.

Haideti sa trecem pe scurt prin ofertele celor de la GoBet:

1. SUPER BONUS – Ca la majoritatea caselor de pariuri, acestia ofera un bonus pentru pariorii mai curajosi ce isi incearca norocul la bilete multiple cu foarte multe evenimente. Cu cat mai multe evenimente vom paria, cu atat mai mare va deveni si bonusul. Castigul creste procentual in functie de evenimente dupa urmatoarea grila:

– La 6 EVENIMENTE PARIATE + 5% adaugat la profit

– La 7 EVENIMENTE PARIATE + 10% adaugat la profit

– La 8 EVENIMENTE PARIATE + 15% adaugat la profit

– La 9 EVENIMENTE PARIATE + 20% adaugat la profit

– La 10 EVENIMENTE PARIATE + 25% adaugat la profit

– La 11 EVENIMENTE PARIATE + 30% adaugat la profit

– La 12 EVENIMENTE PARIATE + 35% adaugat la profit

– La 13 EVENIMENTE PARIATE + 40% adaugat la profit

– La 14 EVENIMENTE PARIATE + 45% adaugat la profit

– La 15 EVENIMENTE PARIATE + 50% adaugat la profit

– La 16 EVENIMENTE PARIATE + 55% adaugat la profit

– La 17 EVENIMENTE PARIATE + 60% adaugat la profit

– La 18 EVENIMENTE PARIATE + 65% adaugat la profit

– La 19 EVENIMENTE PARIATE + 70% adaugat la profit

– La 20 EVENIMENTE PARIATE + 75% adaugat la profit

– La 21 EVENIMENTE PARIATE + 80% adaugat la profit

– La 22 EVENIMENTE PARIATE + 85% adaugat la profit

– La 23 EVENIMENTE PARIATE + 90% adaugat la profit

– La 24 EVENIMENTE PARIATE + 95% adaugat la profit

– La 25 EVENIMENTE PARIATE + 100% adaugat la profit

Pentru a ne putea califica la aceasta promotie, cota minima aferenta fiecrui eveniment va trebui sa fie de peste 1.25. Orice cota mai mica va inlatura complet acest bonus!

Cea mai mare casă de pariuri din lume îți oferă
un  BONUS pana la 500 RON!

2. SUPERSANSA – Aceasta oferta ne permite sa castigam ceva banuti chiar si atunci cand de pe bilete, ne scot, nu unul ci chiar si 2 meciuri. Pentru ca biletul sa se califice la aceasta promotie va trebui sa avem minim 3 meciuri pe bilet si un numar maxim de 2 meciuri pierdute.

Cati bani castigi chiar si atunci cand pierzi? In functie de cate meciuri ne-au descalificat biletul si de cota totala a evenimentelor ce au fost castigatoare de pe acestea vom avea un coeficient de multiplicare. Vom inmulti miza de pe bilet cu acest coeficient pentru a afla cat am castigat.

COTA TOTALA A EVENIMENTELOR INDICATE CORECTCOEFICIENT DE MULTIPLICARE – UN MECI RATATCOEFICIENT DE MULTIPLICARE – DOUA MECIURI RATATE
9999 +30050
4999 – 9998,9920025
2499 – 4998,9910010
999 – 2498,99505
499 – 998,99101
99 – 498,9951
59 – 98,992
29 – 58,991

3. SUPER COTA – Zilnic, cei de la GoBet vor selectiona anumite evenimente din oferta lor de pariuri sportive si ni le vor oferi cu cote mult mai avantajoase, la pariurile pe rezultat final.

4. SUPER EXTRA (+5) – In oferta super extra vom gasi o selectie de pariuri din oferta sportiva la cote marite. Pentru a putea paria pe unul din aceste evenimente, el va trebui combinat pe bilet cu minim alte 5 meciuri la cote mai mari de 1.10. Daca selectatii un eveniment super extra si ati adaugat deja inca 5 evenimente la cote mai mari de 1.10, urmatoarele evenimente pot avea si cote mai mici.

5. SUPER 6 – Este o selectie de 6 evenimente dintre cele mai echilibrate. Fiecarui rezultat, 1,X sau 2, i se va oferi cota de 2.80. Vom putea paria pe un bilet toate cele 6 meciuri, rezultand o cota de aproape 500. Aceste evenimente trebuiesc pariate doar impreuna, fara a ptuea adauga si alte evenimente pe bilet sau mai putin de 6, dintre cele selectate.

Vrei un Bonus de până la 777 RON pentru
prima depunere? Apasă pe BUTON!

6. Oferta sportiva la Go Bet

Oferta de pariere GoBet este una destul de generoasa. Sporturile pe care vom putea paria in aceste agentii sunt urmatoarele :

 • Fotbal
 • Tenis
 • Baschet
 • Handbal
 • Hochei
 • Volei
 • Futsal
 • Snooker
 • Baseball
 • Polo
 • Tenis de masa
 • Rugby
 • Fotbal Australian
 • Floorball
 • Box
 • MMA

Pentru a putea accesa oferta aferenta fiecarui sport va trebui sa apasam pe “PARIURI SPORTIVE” din bara de meniu din partea de sus a site-ului.

oferta sportiva gobet

Apoi, vom accesa meniul de sporturi de unde ne putem alege domeniul sportiv pe care vrem sa pariem.

Descoperă AICI oferta celor de la FORTUNA –
Bonus 100% până la 500 RON!

7. Alte pariuri la agentia Go Bet - loto, curse de caini, Lucky Six

LOTO – Oferta pentru acest joc este deasemenea una foarte bogata la GoBet. Daca alegem aceasta agentie atunci cand pariem, ne vom putea bucura de loterii de peste 30 de feluri. Printre ele se numara si loterii foarte populare precum Polonia KENO(cu extrageri din 4 in 4 minute), Grecia KENO, Slovacia KENO, Italia Win for Life si multe, multe altele.

lucky six la gobet

Lucky 6 – Poata ca cel mai popular joc virtual din agentiile offline din tara noastra, Lucky 6 se poat juca si la GoBet. Acest joc reprezinta o extragere de tip loto, unde se vor extrage aleatoriu 35 de numere dintr-un total de 48. Daca toate cele 6 numere de pe biletul nostru sunt extrase, vom castiga miza inmultita cu cota aferenta ultimei bile extrase. Jocul ruleaza in toate agentiile GoBet pe tot parcursul programului. Extragerile au loc la fiecare 5 minute.

Pasionat de LOTO? Joacă de ACASĂ la casa de
pariuri NETBET – CLICK PE BUTON!

curse caini gobet

Curse de Caini – Un joc deja binecunoscut printre cei ce mai viziteaza macar ocazional casele de pariuri offline sunt cursele de caini. Evenimentele difuzate in agentii sunt preinregistrate si transmise de pe un server independent. Cursele ruleaza la intervale de 5 minute. Inaintea cursei, pe televizorul aferent jocului vor fi afisate cotele cainilor. Putem alege sa pariem simplu, pe castigator sau putem deveni inventivi, pariand pe sisteme, ordine etc.

Deschide cont la UNIBET și ai un Bonus
100% până la 300 RON!

8. Sediile Go Bet in Romania

Multe dintre locatiile GoBet nu sunt agentii proprii ci sunt deschise in franciza. Pentru a putea vedea o lista completa a acestora, pe pagina principala a site-ului GoBet, in partea dreapta-sus avem butonul “AGENTII”.

agentii gobet

Odata accesata aceasta pagina, ni se pune la dispozitie o lista cu toate agentiile GoBet din Romania. La fiecare agentie in parte sunt trecute detalii precum judetul si adresa la care acestea se afla, ca si la majoritatea caselor de pariuri offline. Pe langa toate acestea, in lista de agentii GoBet vom putea vedea si care locatii sunt deschise, care au sloturi, ce locatii sunt nou deschise si care dintre ele se vor deschide in curand.

La Sportingbet pariezi de oriunde cu 100% BONUS la
prima depunere până la 200 RON!

9. Program casa de pariuri Go Bet

Programul casei de pariuri Go Bet este similar cu al majorității agențiilor offline, după cum urmează:

Luni – 10:00 – 22:00

Marti – 10:00 – 22:00

Miercuri – 10:00 – 22:00

Joi – 10:00 – 22:00

Vineri – 10:00 – 22:00

Sambata – 10:00 – 22:00

Duminica – 10:00 – 22:00

Nu mai sta după program! Joacă la Admira și ai un
Freebet de 150 RON după primul pariu plasat!

10. Program casa de pariuri Go Bet de sărbători

Program casa de pariuri Go Bet de Crăciun și Revelion

Un program oficial de sarbatori al agentiilor nu exista insa in trecut, in zilele Craciun, agentiile GoBet au activat dupa cum urmeaza:

25 Decembrie – Inchis

26 Decembrie – 12:00 – 22:00

Program casa de pariuri Go Bet de Paște

De Paște, programul Go Bet va fi unul clasic. Mai exact, în zilele premergătoare și de după sărbătoare agențiile vor avea un orar scurt, în timp ce în Duminica Mare, toate sediile vor fi închise.

Bonus 100% până la 1000 RON
– CLICK AICI!

11. Franciza Go Bet - cum sa devii partener

GoBet este o agentie intr-o continua dezvoltare. Avand ca scop evolutia la cea mai mare agentie de pariuri sportive in franciza, putem deduce faptul ca acestia sunt destul de deschisi la colaborari.

Daca va hotarati sa deschideti o agentie GoBet in franciza, ar trebui sa stiti faptul ca acestia va vor sprijini dub multe aspecte. Acestia isi consolideaza agentiile, ocupandu-se intens de imaginea sediilor lor si promovandu-le printr-un program special.

Pentru mai multe detalii despre cum poti incheia o colaborare cu GoBet puteti accesa sectiunea aestora de “Parteneriat” ce se gaseste pe site.

franciza go bet

Alte metode de contact privind acest proces mai puteti gasi la call center : nr 021/ 9653 sau prin email la [email protected]

Stiai că la Superbet pariezi online? Click AICI și ai
BONUS 500 RON pentru primele 3 depuneri!

12. Informatii despre site-ul Go Bet

Platforma celor de la GoBet este una prietenoasa si destul de usor de folosit. Imediat ce accesati site-ul acestora veti fi intampinati de bannere promotionale ce va informeaza despre ofertele disponibile, cele mai pariate evenimente si oferta sportiva din ziua curenta si ce urmeaza.

Vezi AICI site-ul celor de la
BETANO!

In bara superioara a site-ului vom gasi sectiunile de pariuri sportive, pariuri loto, rezultate si alte lucruri esentiale de care pariorii se folosesc atunci cand isi plaseaza banii.

oferta sportiva gobet

In partea dreapta a paginii vom gasi creatorul de bilete, locul unde magia se intampla. Acolo ne vom selecta evenimentele atunci cand pariem pentru a alcatui bilete virtuale din comoditatea propriilor case sau de oriunde am fi prin intermediul device-urilor noastre.

bilet virtual gobet

Bonus 100% până la 500 RON cu
un click AICI!

13. Pareri si concluzii despre Go Bet

Per ansamblu, GoBet este o casa de pariuri intr-o continua evolutie ce ofera clientilor multe beneficii. Oferta sportiva si cea de loto este destul de ampla pentru o casa de pariuri offline, privind prin comparatie cu alte case de pariuri.

La aceasta agentie putem profita adesea de cote marite la cele mai importante evenimente, alaturi de pariuri speciale, ceea ce inseamna ca nu ar trebui sa trecem cu vederea agentiile GoBet atunci cand vrem sa ne plasam biletele.

Alătură-te miilor de pariori care joacă online! Click AICI și vezi topul agențiilor
licențiate din România!

Evalueaza casa

 

Licenta

Site licentiat ONJN prin decizia nr.859/28.04.2016. Pariurile NU constituie o sursa sigura de castig, ci o forma de entertainment. Siteul pontul-zilei.com se adreseaza EXCLUSIV persoanelor peste 18 ani. Daca nu ai inca 18 ani, te rugam sa parasaesti acest site. Daca simti ca pierzi controlul in ceea ce priveste pariurile sau jocurile de noroc, adreseaza-te site-urilor specializate pentru asistenta.

 

+ Licenta

Site licentiat ONJN prin decizia nr.859/28.04.2016. Pariurile NU constituie o sursa sigura de castig, ci o forma de entertainment. Siteul pontul-zilei.com se adreseaza EXCLUSIV persoanelor peste 18 ani. Daca nu ai inca 18 ani, te rugam sa parasaesti acest site. Daca simti ca pierzi controlul in ceea ce priveste pariurile sau jocurile de noroc, adreseaza-te site-urilor specializate pentru asistentax.

 

 

Alatura-te gropului nostru de Facebook

 

Inscrie-te Acum

 

 

Ponturile Zilei

Ponturi Bayer Leverkusen - Juventus fotbal 11 decembrie 2019 Champions League
11.12.2019 22:00

Ponturi Bayern Munchen - Tottenham fotbal 11 decembrie 2019 Champions League
11.12.2019 22:00

Pontul Zilei 10 decembrie 2019 Champions League
10.12.2019 19:55

Biletele Zilei

Biletul zilei fotbal ERC – Marti 10 Decembrie – Cota 2.62 – Castig potential 262 RON

Biletul zilei fotbal Tudor – Marti 10 Decembrie 2019 – Cota 2.02 – Castig potential 810 RON

Biletul zilei MRS – Marti 10 Decembrie – Cota 2.00 – Castig potential 200 RON