Go Bet

1. NU paria la Go Bet pana nu citesti aceste 3 lucruri!

1. GoBet este o casa de pariuri ce face parte din Grupul Superbet., profitand de experienta gigantului pentru a crea un ambient plactut pentru clientii lor.

2. Casa de pariuri GoBet, desi una offline, ofera foarte multe promotii ce indeamna jucatorii sa-si puna la incercare imaginatia si sa incerce sa castige mai mult prin oferte de genul SUPER 6, Super Bonus, Supersansa sau Super EXTRA.

3. Agentia GoBet este dornica de noi colaborari, asadar, daca doriti sa va deschideti o casa de pariuri este esential sa cititi cele ce urmeaza!

VEZI AICI topul celor mai bune case
de pariuri ONLINE!

2. Ce trebuie sa stii despre Go Bet?

Casa de pariuri Go Bet

GoBet este una dintre multele agentii de pariuri offline ce activeaza in Romania. Site-ul acestora, gobet.ro, este detinut de firma S.C. NEW BETTING GROUP S.R.L..  Aceasta casa de pariuri functioneaza sub autorizatia emisa de Oficiul National pentru Jocuri de Noroc cu numarul RO3231X017622.

GoBet este parte a grupului Superbet, grup mult mai cunoscut de case de pariuri pe care le intalnim la tot pasul in marile orase ale tarii. Asadar, colaborand cu acestia, GoBet profita de experienta lor de pe piata pariurilor pentru a se dezvolta mult mai tactic si armonios.

Casa de pariuri activeaza din Ianuarie, 2016. De atunci si pana acuma acestia au reusit sa deschida peste 160 de agentii partenere si nu pare ca se vor opri aici. Obiectivul GoBet este de a ajunge cea mai mare agentie de pariuri de tip franciza din domeniul jocurilor de noroc.

Apasă pe butonul alăturat și încasează bonusul de bun venit de la Superbet!

BONUS: 500 RON bonus pariuri sportive!

3. Cum verifici biletul la Go Bet?

Pentru a ne putea verifica biletele plasate la agentia de pariuri sportive GoBet avem de urmat cativa pasi foarte simpli. In primul rand va trebui sa intram pe site-ul lor : http://www.gobet.ro/.

Verificare bilet Go Bet

Aici, in partea dreapta-sus vom putea gasi un camp special dedicat acestui proces de verificare al biletelor. Fiecare bilet plasat in agentii va avea tiparit pe el un cod unic.

Cum verifici biletul la Go Bet

Prin introducerea codului in acest camp special, vom putea urmari evolutia evenimentelor de pe bilet. In cazul in care toate evenimentele s-au terminat, ni se va afisa daca biletul este castigator sau nu. In cazul in care parte din evenimentele pariate inca sunt in desfasurare ni se vor afisa evenimentele incheiate cu verdictul aferent urmand a se actualiza si celelalte pe parcursul desfasurarii lor.

Bilet verificat Go Bet

La SUPERBET poți depune în agențiile stradale direct în contul tău online!

BONUS: 500 RON bonus pariuri sportive!

Verificarea se poate realiza si din sectiunea de rezultate unde putem regasi deznodamantul evenimentelor sportive, ale extragerilor loto, rezultatele Lucky 6 si ale Curselor de Caini din agentiile GoBet.

Rezultate pariuri Go Bet

4. Bonusuri si promotii la Go Bet

Bonusuri si promotii Go Bet

Casa de pariuri GoBet impresioneaza printr-o serie de promotii menite sa stimuleze pariorii. Promotiile acestora indeamna pariorii sa devina creativi cu selectiile lor, oferind sanse de castig chiar si atunci cand anumite evenimente de pe biletele noastre nu sunt castigatoare.

Haideti sa trecem pe scurt prin ofertele celor de la GoBet:

1. SUPER BONUS – Ca la majoritatea caselor de pariuri, acestia ofera un bonus pentru pariorii mai curajosi ce isi incearca norocul la bilete multiple cu foarte multe evenimente. Cu cat mai multe evenimente vom paria, cu atat mai mare va deveni si bonusul. Castigul creste procentual in functie de evenimente dupa urmatoarea grila:

– La 6 EVENIMENTE PARIATE + 5% adaugat la profit

– La 7 EVENIMENTE PARIATE + 10% adaugat la profit

– La 8 EVENIMENTE PARIATE + 15% adaugat la profit

– La 9 EVENIMENTE PARIATE + 20% adaugat la profit

– La 10 EVENIMENTE PARIATE + 25% adaugat la profit

– La 11 EVENIMENTE PARIATE + 30% adaugat la profit

– La 12 EVENIMENTE PARIATE + 35% adaugat la profit

– La 13 EVENIMENTE PARIATE + 40% adaugat la profit

– La 14 EVENIMENTE PARIATE + 45% adaugat la profit

– La 15 EVENIMENTE PARIATE + 50% adaugat la profit

– La 16 EVENIMENTE PARIATE + 55% adaugat la profit

– La 17 EVENIMENTE PARIATE + 60% adaugat la profit

– La 18 EVENIMENTE PARIATE + 65% adaugat la profit

– La 19 EVENIMENTE PARIATE + 70% adaugat la profit

– La 20 EVENIMENTE PARIATE + 75% adaugat la profit

– La 21 EVENIMENTE PARIATE + 80% adaugat la profit

– La 22 EVENIMENTE PARIATE + 85% adaugat la profit

– La 23 EVENIMENTE PARIATE + 90% adaugat la profit

– La 24 EVENIMENTE PARIATE + 95% adaugat la profit

– La 25 EVENIMENTE PARIATE + 100% adaugat la profit

Pentru a ne putea califica la aceasta promotie, cota minima aferenta fiecrui eveniment va trebui sa fie de peste 1.25. Orice cota mai mica va inlatura complet acest bonus!

CLICK și profită de bonusul la depunere oferit de SUPERBET!

BONUS: 500 RON bonus pariuri sportive!

2. SUPERSANSA – Aceasta oferta ne permite sa castigam ceva banuti chiar si atunci cand de pe bilete, ne scot, nu unul ci chiar si 2 meciuri. Pentru ca biletul sa se califice la aceasta promotie va trebui sa avem minim 3 meciuri pe bilet si un numar maxim de 2 meciuri pierdute.

Cati bani castigi chiar si atunci cand pierzi? In functie de cate meciuri ne-au descalificat biletul si de cota totala a evenimentelor ce au fost castigatoare de pe acestea vom avea un coeficient de multiplicare. Vom inmulti miza de pe bilet cu acest coeficient pentru a afla cat am castigat.

COTA TOTALA A EVENIMENTELOR INDICATE CORECTCOEFICIENT DE MULTIPLICARE – UN MECI RATATCOEFICIENT DE MULTIPLICARE – DOUA MECIURI RATATE
9999 +30050
4999 – 9998,9920025
2499 – 4998,9910010
999 – 2498,99505
499 – 998,99101
99 – 498,9951
59 – 98,992
29 – 58,991

3. SUPER COTA – Zilnic, cei de la GoBet vor selectiona anumite evenimente din oferta lor de pariuri sportive si ni le vor oferi cu cote mult mai avantajoase, la pariurile pe rezultat final.

4. SUPER EXTRA (+5) – In oferta super extra vom gasi o selectie de pariuri din oferta sportiva la cote marite. Pentru a putea paria pe unul din aceste evenimente, el va trebui combinat pe bilet cu minim alte 5 meciuri la cote mai mari de 1.10. Daca selectatii un eveniment super extra si ati adaugat deja inca 5 evenimente la cote mai mari de 1.10, urmatoarele evenimente pot avea si cote mai mici.

5. SUPER 6 – Este o selectie de 6 evenimente dintre cele mai echilibrate. Fiecarui rezultat, 1,X sau 2, i se va oferi cota de 2.80. Vom putea paria pe un bilet toate cele 6 meciuri, rezultand o cota de aproape 500. Aceste evenimente trebuiesc pariate doar impreuna, fara a ptuea adauga si alte evenimente pe bilet sau mai putin de 6, dintre cele selectate.

Vezi AICI toate promoțiile și bonusurile de la SUPERBET – Cea mai apreciată agenție din România!

BONUS: 500 RON bonus pariuri sportive!

5. Oferta sportiva la Go Bet

Oferta de pariere GoBet este una destul de generoasa. Sporturile pe care vom putea paria in aceste agentii sunt urmatoarele :

 • Fotbal
 • Tenis
 • Baschet
 • Handbal
 • Hochei
 • Volei
 • Futsal
 • Snooker
 • Baseball
 • Polo
 • Tenis de masa
 • Rugby
 • Fotbal Australian
 • Floorball
 • Box
 • MMA

Pentru a putea accesa oferta aferenta fiecarui sport va trebui sa apasam pe “PARIURI SPORTIVE” din bara de meniu din partea de sus a site-ului.

Oferta pariuri sportive Go Bet

Apoi, vom accesa meniul de sporturi de unde ne putem alege domeniul sportiv pe care vrem sa pariem.

La Superbet vei găsi o ofertă de pariuri mult mai bogată!

BONUS: 500 RON bonus pariuri sportive!

6. Alte pariuri la agentia Go Bet - loto, curse de caini, Lucky Six

LOTO – Oferta pentru acest joc este deasemenea una foarte bogata la GoBet. Daca alegem aceasta agentie atunci cand pariem, ne vom putea bucura de loterii de peste 30 de feluri. Printre ele se numara si loterii foarte populare precum Polonia KENO(cu extrageri din 4 in 4 minute), Grecia KENO, Slovacia KENO, Italia Win for Life si multe, multe altele.

Lucky six Go Bet

Lucky 6 – Poata ca cel mai popular joc virtual din agentiile offline din tara noastra, Lucky 6 se poat juca si la GoBet. Acest joc reprezinta o extragere de tip loto, unde se vor extrage aleatoriu 35 de numere dintr-un total de 48. Daca toate cele 6 numere de pe biletul nostru sunt extrase, vom castiga miza inmultita cu cota aferenta ultimei bile extrase. Jocul ruleaza in toate agentiile GoBet pe tot parcursul programului. Extragerile au loc la fiecare 5 minute.

Curse de caini Go Bet

Curse de Caini – Un joc deja binecunoscut printre cei ce mai viziteaza macar ocazional casele de pariuri offline sunt cursele de caini. Evenimentele difuzate in agentii sunt preinregistrate si transmise de pe un server independent. Cursele ruleaza la intervale de 5 minute. Inaintea cursei, pe televizorul aferent jocului vor fi afisate cotele cainilor. Putem alege sa pariem simplu, pe castigator sau putem deveni inventivi, pariand pe sisteme, ordine etc.

Joacă LOTO din confortul casei tale cu un super bonus la prima depunere!

BONUS: 500 RON bonus pariuri sportive!

7. Sediile Go Bet in Romania

Multe dintre locatiile GoBet nu sunt agentii proprii ci sunt deschise in franciza. Pentru a putea vedea o lista completa a acestora, pe pagina principala a site-ului GoBet, in partea dreapta-sus avem butonul “AGENTII”.

Sediile Go Bet

Odata accesata aceasta pagina, ni se pune la dispozitie o lista cu toate agentiile GoBet din Romania. La fiecare agentie in parte sunt trecute detalii precum judetul si adresa la care acestea se afla, ca si la majoritatea caselor de pariuri offline. Pe langa toate acestea, in lista de agentii GoBet vom putea vedea si care locatii sunt deschise, care au sloturi, ce locatii sunt nou deschise si care dintre ele se vor deschide in curand.

NU mai paria offline! Alege confortul! Joacă-te la Superbet doar cu telefonul!

BONUS: 500 RON bonus pariuri sportive!

8. Program casa de pariuri Go Bet

Programul casei de pariuri Go Bet este similar cu al majorității agențiilor offline, după cum urmează:

Luni – 10:00 – 22:00

Marti – 10:00 – 22:00

Miercuri – 10:00 – 22:00

Joi – 10:00 – 22:00

Vineri – 10:00 – 22:00

Sambata – 10:00 – 22:00

Duminica – 10:00 – 22:00

Uită de program și cozi! Pariază online la SUPERBET și ai un super pachet de bun venit!

BONUS: 500 RON bonus pariuri sportive!

9. Program casa de pariuri Go Bet de sărbători

Program casa de pariuri Go Bet de Crăciun și Revelion

Un program oficial de sarbatori al agentiilor nu exista insa in trecut, in zilele Craciun, agentiile GoBet au activat dupa cum urmeaza:

25 Decembrie – Inchis

26 Decembrie – 12:00 – 22:00

Program casa de pariuri Go Bet de Paște

De Paște, programul Go Bet va fi unul clasic. Mai exact, în zilele premergătoare și de după sărbătoare agențiile vor avea un orar scurt, în timp ce în Duminica Mare, toate sediile vor fi închise.

Știai că în online poți paria chiar și de sărbători? Ce mai aștepți?

BONUS: 500 RON bonus pariuri sportive!

10. Franciza Go Bet - cum sa devii partener

GoBet este o agentie intr-o continua dezvoltare. Avand ca scop evolutia la cea mai mare agentie de pariuri sportive in franciza, putem deduce faptul ca acestia sunt destul de deschisi la colaborari.

Daca va hotarati sa deschideti o agentie GoBet in franciza, ar trebui sa stiti faptul ca acestia va vor sprijini dub multe aspecte. Acestia isi consolideaza agentiile, ocupandu-se intens de imaginea sediilor lor si promovandu-le printr-un program special.

Pentru mai multe detalii despre cum poti incheia o colaborare cu GoBet puteti accesa sectiunea aestora de “Parteneriat” ce se gaseste pe site.

Franciza Go Bet

Alte metode de contact privind acest proces mai puteti gasi la call center : nr 021/ 9653 sau prin email la [email protected].

Apasă butonul alăturat și alege SUPERBET – Vei avea parte de un bonus excelent pentru prima ta depunere!

BONUS: 500 RON bonus pariuri sportive!

11. Informatii despre site-ul Go Bet

Site-ul Go Bet

Platforma celor de la GoBet este una prietenoasa si destul de usor de folosit. Imediat ce accesati site-ul acestora veti fi intampinati de bannere promotionale ce va informeaza despre ofertele disponibile, cele mai pariate evenimente si oferta sportiva din ziua curenta si ce urmeaza.

In bara superioara a site-ului vom gasi sectiunile de pariuri sportive, pariuri loto, rezultate si alte lucruri esentiale de care pariorii se folosesc atunci cand isi plaseaza banii.

Oferta pariuri Go Bet

In partea dreapta a paginii vom gasi creatorul de bilete, locul unde magia se intampla. Acolo ne vom selecta evenimentele atunci cand pariem pentru a alcatui bilete virtuale din comoditatea propriilor case sau de oriunde am fi prin intermediul device-urilor noastre.

Bilet pariuri Go Bet

La Superbet ai parte de un site complex, dar și de o aplicație foarte bună pentru mobil!

BONUS: 500 RON bonus pariuri sportive!

12. Pareri si concluzii despre Go Bet

Per ansamblu, GoBet este o casa de pariuri intr-o continua evolutie ce ofera clientilor multe beneficii. Oferta sportiva si cea de loto este destul de ampla pentru o casa de pariuri offline, privind prin comparatie cu alte case de pariuri.

La aceasta agentie putem profita adesea de cote marite la cele mai importante evenimente, alaturi de pariuri speciale, ceea ce inseamna ca nu ar trebui sa trecem cu vederea agentiile GoBet atunci cand vrem sa ne plasam biletele.

Alătură-te miilor de pariori care joacă online! Click AICI și vezi topul agențiilor
licențiate din România!

13. Cazinoul Go Bet

Chiar dacă agenția Go Bet nu oferă pariorilor un cazino dedicat, noi îți recomandăm să alegi cazinoul Superbet, deoarece cele două case sunt partenere!

Click AICI și descoperă bonusul cazino oferit
de SUPERBET!

Evalueaza casa

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER

Inscrie-te mai jos pentru a primi zilnic cele mai tari ponturi si bilete la pariuri sportive.

 

Licenta

Site licentiat ONJN prin decizia nr.859/28.04.2016. Pariurile NU constituie o sursa sigura de castig, ci o forma de entertainment. Siteul pontul-zilei.com se adreseaza EXCLUSIV persoanelor peste 18 ani. Daca nu ai inca 18 ani, te rugam sa parasaesti acest site. Daca simti ca pierzi controlul in ceea ce priveste pariurile sau jocurile de noroc, adreseaza-te site-urilor specializate pentru asistenta.

 

+ Licenta

Site licentiat ONJN prin decizia nr.859/28.04.2016. Pariurile NU constituie o sursa sigura de castig, ci o forma de entertainment. Siteul pontul-zilei.com se adreseaza EXCLUSIV persoanelor peste 18 ani. Daca nu ai inca 18 ani, te rugam sa parasaesti acest site. Daca simti ca pierzi controlul in ceea ce priveste pariurile sau jocurile de noroc, adreseaza-te site-urilor specializate pentru asistentax.

 

 

Alatura-te gropului nostru de Facebook

 

Inscrie-te Acum

 

 

invarte ruleta si castiga

Completeaza campurile de mai jos, invarte ruleta si vei primi pe mail premiul.

invarte ruleta si castiga

Completeaza campurile de mai jos, invarte ruleta si vei primi pe mail premiul.

Ponturile Zilei

Ponturile zilei la pariuri Vladimir - Duminica 19.05.2024

Ponturile zilei din tenis - Duminica 19 mai 2024

Ponturile zilei la pariuri Vlad – Duminică 19.05.2024

Biletele Zilei

Biletul zilei BONUS DUBLU – Sambata 18 Mai – Cota 933 – Castig potential 9330 RON

Biletul zilei BET-BUILDER LAS VEGAS – Sambata 18 Mai - Cota 2.63 – Castig potential 263 RON

Biletul zilei – Sambata 18 Mai 2024 – Cota 1.99 – Castig potential 597 RON