Inchide

Gets Bet

1. Ce bonusuri si promotii gasesti la Gets Bet si cum le accesezi?

Iata ce bonusuri si oferte Gets Bet te poti bucura live sau online!

Bonusuri la Gets Bet Online!

Bonus de bun venit Gets Bet  pana la 600 LEI!

Bonus Bun venit Getsbet

Pachetul de bun venit se acorda jucatorilor ce plaseaza pariuri online pe platforma Gets Bet. Acest bonus de acorda in 5 transe distincte, dupa cum urmeaza:

– Bonus 50% la prima depunere, pana la 100 de lei.

– Bonus 50% la a doua depunere, pana la 100 de lei.

– Bonus 50% la a treia depunere, pana la 200 de lei.

– Bonus 50% la a patra depunere, pana la 100 de lei.

– Bonus 50% la a cincea depunere, pana la 100 de lei.

Pentru a indeplini cerintele de rulaj ale bonusurilor, va trebui sa pariem suma depozitata impreuna cu bonusul de 4 ori. La rularea acestuia vor contribui biletele cu evenimente ce au cote de peste 1.5. Ca biletul sa se califice pentru rulaj, miza nu trebuie sa depaseaza 50 RON.

Apasă BUTONUL și bucură-te de toate promoțiile oferite de GETS BET!

BONUS: Bonus până la 600 lei la primele depuneri!

Bonus de Confirmare

Bonus confirmare Gets Bet

Cei de la Gets Bet ofera un alt bonus de bun venit ce indeamna jucatorii sa-si valideze conturile, incarcand pe platofrma acestora o copie a actului de identitate pentru a li se verifica datele.

Pentru a profita de un pariu gratuit de 50 de LEI va trebui sa ne deschidem un cotn la Gets Bet, sa facem o depunere de 50 de Lei si sa incarcam copia buletinului. Dupa ce ni se confirma identitatea, va trebui sa trimitem un mail la adresa [email protected] cu titlul “Bonus KYC” si numele de utilizator pentru a ni se acorda bonusul.

Conditiile pariului gratuit sunt plasarea biletului cu evenimente ale caror cote depasesc 1.70 in cazul selectiilor simple, iar in cazul celor multiple, sa depaseasca 2.89, fiecare eveniment individual avand 1.70 +.

Bonus SANSA 5

Bonus sansa 5 gets bet

La Gets Bet avem oferte zilnice precum bonusul SANSA 5. Acest bonus ne este oferit zilnic, limitat la o oferta pe zi. Putem primi un pariu gratuit egal cu 100% miza de pe un bilet daca biletul respectiv respecte urmatoarele criterii:

– Biletul sa aiba minim 5 selectii la o cota de minim 1.35 pentru fiecare selectie

– Miza totala a biletului sa fie minim 20 de LEI

– Pierzi exact o selectie dintre cele de pe bilet

– Evenimentele pot fi din orice sport, doar pre-meci.

Daca biletul respectiv respecta toate aceste conditii, vom primi un pariu gratuit egal cu 100% din miza plasata pe bilet pana la 200 de LEI.

Conditiile acestui pariu gratuit sunt relativ simple. Acesta poate fi plasat pe un pariu simplu la cota minima de 1.50, sau pariu multimplu la cota minima de 2.25 unde fiecare eveniment in parte are cota minima 1.50. Pariul trebuie folosit integral, iar in eventualitatea in care un eveniment este anulat si i se acorda cota 1, pariul nu se ramburseaza.

Bonusuri in agentii!

Promotii Getsbet Agentii

In agentiile Gets Bet de strada, jucatorii pot profita de cateva oferte interesante. Vom enumera parte din ele in cere ce urmeaza:

 

 • Pariul Sansa

 

Pentru a profita de aceasta oferta, jucatorul va trebui sa parieze minim 11 evenimente pe un bilet simplu, toate la o cota minima de 1.25. In eventualitatea in care un singur eveniment este pierzator,  vom primi 10% din produsul cotelor meciurilor dovediet castigatoare.

 

 • Pariul Sansa Fotbal

 

Foarte asemanatoare cu promotia anterioara, aceasta se rezuma doar la pariurile pe fotbal. Singurele diferente sunt ca fiecare eveniment va trebui sa aibe o cota minima de 1.35, iar in cazul in care un singur meci va fi pierzator, vom primi un procent mai mare din castig, adica 15% din produsul cotelor meciurilor pronosticate corect.

 

 • Pariul Sansa 200

 

In cadrul acestei promotii, pot profita de un castig si in cazul in care pierd un meci, pariorii ce au facut bilete cu cote  totale mai mari de 200. Daca pariem un bilet cu cota 200+  si un singur meci ne descalifica biletul, com primi inapoi de 10 ori miza pariata. Cota maxima a evenimentelor individuale nu trebuie sa depaseasca 6.

 

 • Pariul MAXI-COTE

 

Prin intermediul acestei promotii, pariorii pot profita de meciuri ce au cotele marite. Aceste meciuri vor avea ca optiuni doar rezultatele de tip 1, X, 2, 1X si X2. Evenimentele ce au cotele marite nu se pot combina cu evenimentele de baza si plasarea lor pe bilete este limitata de “conditia MINIM 6”

 

 • Super Bonus

 

Ca si restul caselor de pariuri offline, si la Gets Bet ne putem bucura de bonusuri atunci cand pariem evenimente multiple pe un singur bilet. Asadar, in functie de numarul de evenimente, castigul nostru va creste procentual dupa cum urmeaza.:

– La 6 Evenimente pariate pe bilet + 5% adaugat la castig

– La 7 Evenimente pariate pe bilet + 10% adaugat la castig

– La 8 Evenimente pariate pe bilet + 15% adaugat la castig

– La 9 Evenimente pariate pe bilet + 20% adaugat la castig

– La 10 Evenimente pariate pe bilet + 25% adaugat la castig

– La 11 Evenimente pariate pe bilet + 30% adaugat la castig

– La 12 Evenimente pariate pe bilet + 35% adaugat la castig

– La 13 Evenimente pariate pe bilet + 40% adaugat la castig

– La 14 Evenimente pariate pe bilet + 45% adaugat la castig

– La 15 Evenimente pariate pe bilet + 50% adaugat la castig

– La 16 Evenimente pariate pe bilet + 55% adaugat la castig

– La 17 Evenimente pariate pe bilet + 60% adaugat la castig

– La 18 Evenimente pariate pe bilet + 65% adaugat la castig

– La 19 Evenimente pariate pe bilet + 70% adaugat la castig

– La 20 Evenimente pariate pe bilet + 75% adaugat la castig

– La 21 Evenimente pariate pe bilet + 80% adaugat la castig

– La 22 Evenimente pariate pe bilet + 85% adaugat la castig

– La 23 Evenimente pariate pe bilet + 90% adaugat la castig

– La 24 Evenimente pariate pe bilet + 95% adaugat la castig

– La 25 Evenimente sau mai multe pariate pe bilet +  100% adaugat la castig

Pentru ca se califica pentru aceasta oferta, evenimentele e pe bilete trebuie sa aiba cote de minim 1.25.

Uită de cozi și de program! Pariază online la una dintre cele mai iubite case de pariuri din România!

BONUS: Bonus până la 600 lei la primele depuneri!

2. Despre Gets Bet

Casa de pariuri Gets Bet

Agentia Gets Bet este una destul de veche pe piata pariurilor sportive din Romania. Ei au activat inca din anul 2004, dar sub un alt nume. In 2011 s-au produs schimbari drastice in ceea ce priveste managementul, actionariatul si viziune.

Domeniul getsbet.ro se afla in proprietatea Get’s Bet Online LTD, cu sediul in Malta. Licenta in baza careia activeaza si care le ofera dreptul de a organiza jocuri de noroc este L1173107W000815.

Incepand cu anul 2018, agentia a hotarat sa faca trecerea si in mediul online, acolo unde toate marile case de pariuri si-au extins domeniul de activitate. Astfel a aparut platforma de pariere online Gets Bet si Casinoul aferent acesteia.

In momentul in care accesam site-ul getsbet.ro, suntem intampinati de acest fereastra. Aici, jucatorii pot sa aleaga intre platforma de pariere veche, destinata strict agentiilor fizice ale casei de pariuri sau pot opta pentru cea online, unde-si pot deschide un cont pentru a paria de oriunde, prin intermediul site-ului sau al aplicatiei Getsbet.

 1. Site-ul pentru pariuri online si cazino ( https://online.getsbet.ro/ro/sports/ )
 2. Site-ul pentru pariuri in agentii ( https://www.getsbet.ro/home )

Dupa cum se poate observa, cele 2 pagini difera destul de mult in ceea ce priveste aspectul, accesibilitatea si optiunile de pariere.

Click AICI și deschide cont online la GET’S BET!

BONUS: Bonus până la 600 lei la primele depuneri!

Conform unui articol publicat pe site-ul oficial al echipei de fotbal FC Hermannstadt, cei de la Gets Bet au devenit principalii sponsori ai echipei de club din Liga 1 de Fotbal a Romaniei.

Poți beneficia de un bonus Gets Bets de până la 2000 lei în cazinoul lor online!

Acestia au 2 platforme separate. Una din ele este dedicata pariorilor ce aleg agentiile fizice Gets Bet, unde intrunim o oferta sportiva mai limitata. Cealalta este platforma de pariere online si Cazino.

3. Cum se face verificarea biletului la Gets Bet

Dupa cum am mai spus, la Gets Bet exista doua platforme distincte. Una este destinata clientilor ce prefera sa parieze in agentii iar cealalta celor ce prefera sa parieze online. In functie de modalitatea pe care o preferati, si procesul de verificare al biletelor jucate de voi va fi diferit. Daca inca nu stiti cum sa faceti acest lucru, cititi in continuare aceasta sectiune pentru a afla cum.

 1. Verificarea biletelor plasate in agentii

Atunci cand vom merge intr-o agentie Gets Bet si vom plasa un bilet la pariuri, la o scurta analiza vom observa ca acesta are un cod inscris pe el. Ce este acel cod? Acel cod este o serie de numere prin intermediul careia se identifica biletul plasat de dumneavoastra. Aceasta se gaseste in partea de sus a biletului, dupa cum se paote vedea in imaginea de mai jos.

Verificare bilet agentii Gets Bet

La intrarea pe site-ul getsbet.ro va trebui sa alegem sectiunea “Pariaza in agentii”. Astfel, vom fi trimisi pe plaforma destinata pariorilor din agentii. Aici, vom gasi un camp special destinat verificarii biletelor. In acest camp, va trebui sa introducem seria unica a biletului nostru.

Verificare bilet agentii

Dupa realizarea acestui proces, vom putea vedea toate evenimentele de pe biletul respectiv si astfel sa aflam daca acesta este castigator sau nu. La sfarsitul listei de evenimente, veti gasi o legenda care sa va ajute sa intelegeti mai bine simbolul din dreptul fiecarui eveniment.

bilet verificat Gets Bet

 1. Verificarea biletelor plasate online la Gets Bet

Daca va numarati printre pariorii ce prefera sa isi plaseze banii pe bilete fara a se mai deplasa intr-o agentie Gets Bet si doriti sa aflati cum sa va verificati statusul acestor bilete, ati venit exact unde trebuie. Dupa ce accesam site-ul getsbet.ro, in pagina de intampinarea vom face click pe butonul “Pariaza Online”. Astfel vom fi trimisi pe platforma de pariere online de la Gets Bet. Aici ne vom loga in contul nostru de utilizator.

Verificare bilet online Gets Bet

In coltul din dreapta sus al paginii, dupa autentificare, vom apasa pe numele nostru de utilizator si un meniu identic cu cel de mai sus va aparea. Aici putem vedea sectiunile “Pariuri deschise” unde vom urmari statusul pariurilor in curs de desfasurare, si Istoric Pariere unde putem vedea biletele ale caror evenimente au fost finalizate.

Profită de bonusul de bun venit cu un click pe buton!

BONUS: Bonus până la 600 lei la primele depuneri!

4. Oferta sportiva Gets Bet

Daca in oferta sportiva de pe site-ul destinat pariorilor in agentii avem  doar 9 sporturi, in cea de pe platforma online avem pana la 44 de domenii sportive pe care putem paria.

Cele mai populare dintre acestea sunt:

 • Fotbal
 • Tenis
 • Baschet
 • Handbal
 • Rugby
 • Volei
 • Baseball
 • E-Sports
 • Box
 • MMA
 • Golf
 • + multe, multe altele

Oferta Sportiva Gets Bet

Oferta sportiva mai generoasa se poate gasi pe platforma online in bara din stanga a paginii, dupa cum se poate vedea in imaginea de mai sus.

Pentru fiecare eveniment, in functie de importanta acestuia, avem pana la cateva zeci de moduri de a paria, cele mai populare bucurandu-se mereu de cele mai multe alternative de pariere.

Profită de bonusul de bun venit cu un click pe buton!

BONUS: Bonus până la 600 lei la primele depuneri!

Pariuri virtuale la Gets Bet – curse de caini, Getsix, Texas HOLD ‘EM

Pe langa pariurile sportive, in agentiile Gets Bet ne putem incerca norocol la cateva alte jocuri decat cele obisnuite. In aceste agentii vom putea vedea pe montoarele / televizoarele amplasate pe pereti mai multe astfel de jocuri pe care putem paria la casa.

 

 • Curse de Caini

 

Un joc deja destul de cunoscut printre cei ce au intrat macar de cateva ori intr-o agentie de pariuri sportive de strada sunt cursele de caini. La intervale de cateva minute au loc runde preinregistrate de astfel de curse pe care clientii din agentii pot paria. Pariurile la acest joc pot fi de tip simplu (castigatorul) si pariu de plasare, in care se indica ordinea primilor 2 caini castigatori.

 

 • Getsix

 

Asemanator jocului Lucky Six care este mult mai popular, jocul Getsix functioneaza pe accelasi sistem. La intervale de 5 minute, in agentii au loc trageri de tip loto preinregistrate. Aceste loterii virtuale au 48 de numere din care se extrag 35. Scopul pariorului este sa aleaga 6 numere ce vor fi extrase, iar in functie de ordinea in care sunt extrase vom calcula si castigul nostru. Cu cat numerele sunt extrase mai repede, printre primele, cu atat castigul nostru poate fi mai mare.

 

 • Texas HOLD ‘EM

 

Poate ca un joc mai putin obisnuit pe care se poate paria in agentii, este Texas HOLD ‘EM. In cadrul acestui joc vom avea zece jucatori la o masa de poker pe care putem paria. Fiecare dintre acestia va avea o anumita cota la inceperea rundei cand se impart cate 2 carti fiecaruia.

In cea de a 2-a runda de joc se poate paria iar insa numai in cazul in care ati pariat si in prima. In cea de a 2-a runda putem paria doar pe acelasi jucator pe care am pariat si in prima la o miza cel putin egala si maxim dubla fata de cea anterioara.

pariuri virtuale Gets Bet

Mai multe detalii despre aceste jocuri puteti gasi pe site-ul Gets Bet in partea de sus a paginii sau in ghidul de pariere Gets Bet.

Joacă-te pe VIRTUALE la agenția online Get’s Bet!

BONUS: Bonus până la 600 lei la primele depuneri!

Pariuri loto la agentia Gets Bet

Pentru pariurile la loto ne vorm rezuma strict la agentiile Gets Bet. Pe platforma de pariere online a acestora nu exista o sectiune de loto, asadar, daca dorim sa pariem in acest domeniu, la Gets Bet, va trebui sa ne prezentam in agentiile fizice ale acestora.

Pariuri LOTO Gets Bet

Numarul maxim de bile pe care putem paria la GetsBet este de 8. Aici, ne putem bucura de unele dintre cele mai populare loterii internationale precum:

– Grecia Kino

– Polonia Keno

– Italia Keno

– Sloviacia Keno

Biletele pot fi verificate de acasa in sectiunea de Rezultate Loto de pe pagina Gets Bet.

Pariază din confortul casei tale la agenția ta preferată!

BONUS: Bonus până la 600 lei la primele depuneri!

Pariuri live la Gets Bet

La Gets Bet se pot plasa pariuri Live atat in agentii cat si pe platforma de pariere online.

In agentii va trebui sa depindem mereu de casieri si de cozile de la case ori de cate ori vom dori sa pariem. Se poate intampla ca uneori, sa vrem sa pariem live pe un anumit eveniment si pana ajungem sa pariem in la casa, evenimentul sa se intample deja.

Pariuri live se pot plasa direct online pe platforma Gets Bet.

Pariuri Live Gets Bet

Odata accesata seciunea de pariuri live din meniul superior al site-ului, vom avea la dispozitie oferta curenta de pariuri live.

Putem selecta sportul dorit, si astfel sa vedem toate evenimentele in desfasurare din acel moment.

Click AICI și vezi oferta de pariuri LIVE!

BONUS: Bonus până la 600 lei la primele depuneri!

5. Pareri si concluzii despre Gets Bet

Gets Bet au facut un pas foarte important in evolutia casei de pariuri deschizandu-si nu in urma cu mult timp activitatea in domeniul online. Asadar putem sa ne bucuram de ofertele lor si din confortul caselor noastre.

Ca si oferta sportiva, desi nu printre cele mai generoase, ei acopera o mare parte din sporturile populare ceea ce ste destul de multumitor.

Pana ca si bonusurile lor pot fi considerate competitive si ar merita sa facem cateva depuneri pentru a incerca sa ne crestem profiturile.

Încasează chiar acum bonusul accesând butonul alăturat!

BONUS: Bonus până la 600 lei la primele depuneri!

6. Sediile Gets Bet in Romania

Casa de pariuri Get’s Bet este foarte cunoscută în mediul offline, deținând zeci de agenții în cele mai importante județe. Pentru a afla adresa fiecărei sucursale, accesați secțiunea Agenții din cadrul site-ului offline.

Program casa de pariuri Gets Bet

Programul de functionare al agentiilor Gets Bet este urmatorul :

– LUNI – 10:00 – 22:00

– MARTI – 10:00 – 22:00

– MIERCURI – 10:00 – 22:00

– JOI – 10:00 – 22:00

– VINERI – 10:00 – 22:00

– SAMBATA – 10:00 – 22:00

– DUMINICA – 10:00 – 22:00

Program casa de pariuri Gets Bet de sărbători

Program casa de pariuri Gets Bet de Crăciun și Revelion

Programul dupa care agentiile Gets Bet au lucrat in trecut in perioada sarbatorilor este urmatorul:

– 24 decembrie: 10:00 – 20:00

– 25 decembrie: Inchis

– 26 decembrie: 12:00 – 22:00

– 31 decembrie: 10:00 – 15:00

– 1 ianuarie: 14:00 – 22:00

Program casa de pariuri Gets Bet de Paște

Programul agențiilor Gets Bet în perioada sărbătorilor Pascale este următorul:

– Sâmbătă: program scurt;

– Duminică: ÎNCHIS

– Luni: program scurt;

Joacă online la GETS BET indiferent de oră, pe evenimentele tale preferate!

BONUS: Bonus până la 600 lei la primele depuneri!

7. Cum pot sterge contul de pe Gets Bet?

Conform prevederilor ONJN, orice casa de pariuri online trebuie sa implementeze anumite masuri care sa asigure jocul responsabil pentru oamenii ce isi palseaza banii la pariuri sportive sau cazinouri. Acesta este cazul si la Gets Bet, unde avem posibilitatea de a ne inchide contul pentru o perioada determinata de timp sau una permanenta. Aceasta masura are ca scop prevenirea dependentei de pariuri si este una dintre masurile mai drastice pe care jucatorii le pot lua singuri. Alte masuri care sunt menite sa tina sub control activitatea pariorilor sunt deasemenea disponibile. Astfel de masuri sunt:

 • limitarea depunerilor (ne putem impune o limita de bani ce poate fi depusa intr-un interval de timp)
 • limitarea pierderilor intr-un interval de timp determinat ( putem seta o limita de bani pe care atunci cand o pierdem, sa ni se blocheze contul automat pana la terminarea unei perioade de timp determiante)
 • facilitatea time-out ne permite sa ne blocam accesul la cont pentru 24 de ore.

Dupa cum spuneam, cea mai radicala solutie este cea de stergere a contului. Este posibil ca ea sa vina la indemana cuiva, candva, asa ca va vom invata si pe voi cum puteti face acest lucru la Gets Bet.

In primul rand vom intra pe platforma de pariere online de la Gets Bet, nu pe cea offline, destinata agentiilor stradale. De aici, ne vom loga in contul nostru de utilizator Gets Bet pe care dorim sa-l inchidem.

Stergere cont Gets Bet

Dupa ce ne vom loga in cont, vom merge cu mouseul easupra numelui nostru din partea dreapta-sus a paginii. Facand acest lucru vom accesa un meniu in care trebuie sa navigam la sectiunea Joc Responsabil.

Cum stergi contul la Gets Bet

In acest nou meniu, vom da in jos in meniul din stanga pana vom gasi optiunea denumita Auto-excludere. Apasam pe ea si vom fi pusi in fata unui formular de unde trebuie sa selectam perioada pe care vom dori sa ne suspendam contul. Optiunile sun de : 1 saptamana, 1 luna, 3 luni, 6 luni sau Definitiv. Pentru perioade mai scurte, mai exact, de 24 de ore, vom naviga la sectiunea Facilitate time-out.

Dupa inchiderea contului, acesta va mai putea fi accesat doar pentru a va retrage ce fonduri mai aveati de restras de pe cont sau retragerea eventualelor castiguri survenite din pariuri deschise de dupa luarea deciziei de dezactivare a contului. Incercati sa pariati responsabil si nu veti avea niciodata nevoie de astfel de optiuni care sa va tina sub control!

8. Intrebari Frecvente

1. Ce fac dacă mi-am uitat parola?

Dacă ți-ai uitat parola și vrei să o afli sau să o resetezi, apasă pe opțiunea Parolă uitată și urmează instrucțiunile.

2. Pot modifica datele după înregistrare?

Vei putea modifica doar date precum numărul de telefon sau parola. Pentru datele de identitate vei putea să le modifici doar dacă acestea se schimbă, dar doar contactând departamentul de asistență.

3. Cum este oferta de pariere online a celor de la Gets bet?

Agenția oferă piețe de pariere pentru principalele evenimente. Totuși, trebuie menționat că numărul lor este mai mic decât cel oferit de principalele case de pariuri online.

4. Ce jocuri găsesc în cazinoul Gets bet?

În cadrul cazinoului online Gets Bet vei găsi o selecție bună de jocuri tip slot, dar și Ruletă, Blackjack sau Cazino Live.

Intra acum pe pontul-zilei.com si descopera care este biletul zilei!

9. Intrebari Frecvente

Ce fac dacă mi-am uitat parola?

Dacă ți-ai uitat parola și vrei să o afli sau să o resetezi, apasă pe opțiunea Parolă uitată și urmează instrucțiunile.

Pot modifica datele după înregistrare?

Vei putea modifica doar date precum numărul de telefon sau parola. Pentru datele de identitate vei putea să le modifici doar dacă acestea se schimbă, dar doar contactând departamentul de asistență.

Cum este oferta de pariere online a celor de la Gets bet?

Agenția oferă piețe de pariere pentru principalele evenimente. Totuși, trebuie menționat că numărul lor este mai mic decât cel oferit de principalele case de pariuri online.

Ce jocuri găsesc în cazinoul Gets bet?

În cadrul cazinoului online Gets Bet vei găsi o selecție bună de jocuri tip slot, dar și Ruletă, Blackjack sau Cazino Live.

Evalueaza casa

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER

Inscrie-te mai jos pentru a primi zilnic cele mai tari ponturi si bilete la pariuri sportive.

 

Licenta

Site licentiat ONJN prin decizia nr.859/28.04.2016. Pariurile NU constituie o sursa sigura de castig, ci o forma de entertainment. Siteul pontul-zilei.com se adreseaza EXCLUSIV persoanelor peste 18 ani. Daca nu ai inca 18 ani, te rugam sa parasaesti acest site. Daca simti ca pierzi controlul in ceea ce priveste pariurile sau jocurile de noroc, adreseaza-te site-urilor specializate pentru asistenta.

 

+ Licenta

Site licentiat ONJN prin decizia nr.859/28.04.2016. Pariurile NU constituie o sursa sigura de castig, ci o forma de entertainment. Siteul pontul-zilei.com se adreseaza EXCLUSIV persoanelor peste 18 ani. Daca nu ai inca 18 ani, te rugam sa parasaesti acest site. Daca simti ca pierzi controlul in ceea ce priveste pariurile sau jocurile de noroc, adreseaza-te site-urilor specializate pentru asistentax.

 

 

Alatura-te gropului nostru de Facebook

 

Inscrie-te Acum

 

 

invarte ruleta si castiga

Completeaza campurile de mai jos, invarte ruleta si vei primi pe mail premiul.

invarte ruleta si castiga

Completeaza campurile de mai jos, invarte ruleta si vei primi pe mail premiul.

Ponturile Zilei

Ponturi Levante-Atletico Madrid 28-octombrie-2021 La Liga
28.10.2021 22:30

Ponturi baschet Olympiacos-Fenerbahce 28-octombrie-2021 Euroliga
28.10.2021 21:00

Ponturi baschet Milano-Steaua Rosie Belgrad 28-octombrie-2021 Euroliga
28.10.2021 21:30

Biletele Zilei

Biletul zilei tenis ERC – Miercuri 27 Octombrie 2021 – Cota 3.15 – Castig potential 945 RON

Biletul zilei fotbal ERC – Miercuri 27 Octombrie 2021 – Cota 2.39 – Castig potential 715 RON

Biletul zilei fotbal Alyn – Miercuri 27 Octombrie 2021 – Cota 2.19 – Castig potential 438 RON