Fortuna Bet

1. Bilet Cota Mare casa de pariuri Fortuna

Bietul în cotă mare propus în această săptămână la agenția de pariuri Fortuna conține sugestii de pariere ce formează o cotă totală de 100+!

Fortuna - Bilet Cotă Mare pariuri

BONUS DE BUN VENIT de până la 500 RON cu
un CLICK AICI!

2. Bonusuri si promotii speciale

 • „Bonus de Bun Venit”

Fortuna a implementat un bonus de bun venit de 100% pana la 500 RON. Acest bonus difera putin de cel al altor case de pariuri in sensul in care, obtinerea lui este putin diferita. Daca la alte case de pariuri, bonusul ne este oferit imediat dupa depunere iar de acolo incepem sa indeplinim cu el conditiile de rulaj pentru a-l transforma in bani cash, la Fortuna procesul este cam invers.

Acest bonus se acorda doar clientilor ce au efectuat prima depunere in cont la Fortuna dupa data de 14.06.2019. Daca ati mai depus bani in cont, inainte de aceasta data, nu veti fi eligibili pentru acesta. Dupa efectuarea unei depuneri, vom fi nevoiti sa rulam suma depusa de 6 ori, iar abia dupa aceea vom primi bonusul de bun venit, echivalent cu prima suma depusa. Odata primit, acesta poate fi retras.

Pentru a indeplini conditiile de rulaj vom paria pe bilete ce au cote mai mari de 1.80 pe oricare din evenimentele sportive de la Fortuna, atat live cat si pre-match. Nu se vor lua in calcul pariurile la care se opteaza pentru cashout sau cele ce primesc cota 1 din diferite motive. Banii vor trebui sa fie rulati in decurs de 14 zile de la prima depunere iar pariurile sa se fi solutionat inainte de acest termen.

Deci, mai pe scurt, daca depuneti 500 de RON, si pariati in decurs de 14 zile de 6 ori aceasta suma, adica 3000 RON, veti primi 500 in plus.

Deschizi cont acum la Fortuna de pe acest LINK, sa incasezi bonusul de bun venit de 100% pana la 500 RON.

NU RATA! Click AICI, plasează un prim pariu la Fortuna din bonussul
de bun venit de 500 de LEI
!

 • „Cote Marite”

Cotele marite le gasesti in sectiunea FORTUNA PLUS. Cat de mare este cota tu alegi, in functie de numarul de evenimente de pe bilet.

La un bilet cu minim 5 pronosticuri primesti o cota, aceasta crescand la biletul cu minim 8 pronosticuri, in timp ce la un bilet cu minim 12 evenimente va avea valoarea ei maxima. Cel mai bine poti vedea cum cresc cotele in imaginea de mai jos (de exemplu Romania de la 1.52 daca ar fi un bilet cu 1-5 pronosticuri, ajunge pana la 1.81 la un bilet cu minim 12 evenimente).

Tot in imaginea de mai jos vezi in stanga unde gasesti exact sectiunea Fortuna PLUS.

Fortuna plus - Cote mărite

 • „Multiplicator de Cota”

In anumite momente cand au loc campanii promotionale agentia de pariuri Fortuna poate oferi un anumit multiplicator de cota. Acesta este de fapt un bonus acordat sub forma unei cote care va deveni disponibila pentru a fi adaugata pe biletul de pariere doar dupa indeplinirea conditiiilor aferente campaniei.

Bonusurile de tip Multiplicator de cote sunt disponibile in 2 variante:

 • Multiplicator+5 > poate fi plasat pe un bilet cu minim 5 pronosticuri (cota minima pronostic 1.50), acest multiplicator adaugand la bilet o cota de 1.50, cota care va fi inmultita cu cota totala a biletului
 • Multiplicator+8 > poate fi plasat pe un bilet cu minim 8 pronosticuri (cota minima pronostic 1.50), acest multiplicator adaugand la bilet o cota de 1.80, cota care va fi inmultita cu cota totala a biletului

„Expert” „Fortuna Plus”

Joaca bilete cu multe meciuri la Fortuna si vei castiga mai mult. Bonusul se adauga la bilet sub forma de cota, inainte de plasarea acestuia, dar tine cont ca cota bonus Expert nu se adauga automat. Ea trebuie selectata din oferta aferenta Pariului Expert, inainte de a fi jucat biletul.

expert fotbal Fortuna

Cota difera in functie de numarul de pronosticuri din categoria expert de pe bilet, astfel:

 • la 5 pronosticuri din categoria EXPERT se adauga cota 1.11
 • la 7 pronosticuri din categoria EXPERT se adauga o cota 1.22
 • la 10 pronosticuri din categoria EXPERT se adauga o cota 1.33

Toate bonusurile și pariurile speciale Fortuna sunt la o apăsare de
buton distanță – Profită ACUM
!

3. Cine este Agentia Fortuna Bet Romania (e-Fortuna)? Scurt istoric si informatii generale

Fortuna este un operator de jocuri de noroc online detinut de catre firma SC BetZone SRL ai care opereaza in Romania prin Licenta numarul L1160665W000326, licenta valabila pana la 31 august 2026.

Fortuna nu este numai in Romania un nume de top in materie de pariuri sportive, ci si in alte state din Europa Centrala si de Est. Ma gandesc in mod special la Cehia, Polonia sau Slovacia.

Fortuna este si sponsorul nationalei de fotbal a Romaniei. Colaborarea in luna martie a anului 2017 si pana acum a fost foarte buna inclusiv pentru pariori, care au beneficiat de oferte promotionale foarte bune atunci cand “tricolorii” disputau un

meci.


Click AICI si deschide un cont nou la agentia de pariuri online eFortuna si incaseaza BONUS 500 RON la prima depunere!

4. Cum iti deschizi un cont la Agentia Fortuna?

Procesul de creare a contului de la Fortuna este foarte simplu. Da click pe IMAGINEA de mai jos si in cateva secunde se va deschide formularul de inregistrare la Fortuna, adica acesta:

formular inregistrare Fortuna
Click pe imagine si deschide ACUM cont la Fortuna!

In formular completeaza datele cerute:

Email – scrie o adresa de email valida
Nume de utilizator – scrie un nume de utilizator care trebuie sa aiba intre 5 si 16 caractere
Parola – scrie parola pe care o vei folosi la logare; trebuie sa contina 8-20 de caractere, dintre care minim o majuscula, o cifra si un caracter special
Prenume – scrie prenumele tau complet
Nume – scrie numele de familie
Adresa – scrie adresa de resedinta
Oras – scrie orasul de resedinta
Cod Postal – scrie codul postal
Sex – bifeaza dupa caz Masculin sau Feminin
Data nasterii – selecteaza ziua, luna si anul nasterii
CNP – scrie codul numeric personal din buletin
Telefon mobil – scrie un numar de telefon
Cod promotional – nu trebuie sa completezi aceasta casuta
Sunt de acord… – bifeaza aceasta casuta pentru a putea fi finaliza inregistrarea
Confirm ca am peste… – confirm ca ai peste 18 ani prin bifarea acestei casute
INREGISTRARE – daca totul este in regula da click pe acest buton

In momentul in care ai dat click pe butonul galben pe care scrie INREGISTRARE contul tau la Fortuna a fost creat si poti incepe sa pariezi online.

Click pe BUTON și deschide cont la Agenția
Fortuna
!

5. Cum se face verificarea contului la Agentia Fortuna?

In maxim 30 de zile de la deschiderea contului trebuie sa incarci documentele pentru a fi facuta verificarea contului. Acestea se incarca intrand aici pe efortuna.ro, apoi in Contul meu > Setari > Verificarea identitatii verificare cont Fortuna Documentele care trebuie incarcate acolo sunt: – copie a cartii de identitate – copie  unei facturi de utilitati pe numele tau sau a unui extras  de cont detaliat – copie a cardului bancar – trebuie trimisa doar daca ai facut o depunere cu cardul Copiile trebuie sa fie trimise scanate si trebuie sa fie vizibile toate cele 4 colturi ale documentului. In general verificarea contului la Fortuna dureaza pana la 2 zile lucratoare.

Deschide cont la Fortuna și efectuează ACUM procesul
de verificare
!

6. Care sunt metodele de plata disponibile la Fortuna (inclusiv Fortuna Cashpoint)?

In maxim 30 de zile de la deschiderea contului trebuie sa incarci documentele pentru a fi facuta verificarea contului. Acestea se incarca intrand aici pe efortuna.ro, apoi in Contul meu > Setari > Verificarea identitatii

verificare identitate agenția Fortuna

Documentele care trebuie incarcate acolo sunt:

– copie a cartii de identitate
– copie  unei facturi de utilitati pe numele tau sau a unui extras  de cont detaliat
– copie a cardului bancar – trebuie trimisa doar daca ai facut o depunere cu cardul

Copiile trebuie sa fie trimise scanate si trebuie sa fie vizibile toate cele 4 colturi ale documentului.

In general verificarea contului la Fortuna dureaza pana la 2 zile lucratoare.

 • Care sunt metodele de plata disponibile la Fortuna (inclusiv Fortuna Cashpoint)?

La Fortuna ai 5 modalitati de alimentare a contului de pariuri online. Pe 4 dintre ele le poti vedea in imaginea de mai jos si anume:

 • cardul bancar
 • Neteller
 • Skrill
 • Paysafecard.
 • Fortuna Cashpoint – a cincea metoda este direct prin intermediul agentiilor stradale Fortuna.

fortuna metode depunere

Metodele de retragere sunt similare cu cele de depunere, cu anumite precizari:

 • retragerea se poate face prin aceeasi metoda de plata utilizata pentru a depune, pana la totalul sumei depuse, in timp ce diferenta (practic profitul obtinut) poate fi retrasa prin oricare alta metoda disponibila
 • este posibil ca in functie de cardul cu care a fost facuta depunerea sa nu se poata retrage pe acelasi card, caz in care se va putea efectua retragerea prin transfer bancar.
 •  Cum se face prima depunere?

Dupa ce contul a fost creat te poti loga in el iar in partea dreapta sus vei vedea butonul DEPUNERE. Da click pe el si-ti vor afisate metodele de plata disponibile (imaginea de mai sus)

prima depunere Fortuna

Depunerea cu cardul Visa sau MasterCard la agentia Fortuna

Indiferent daca ai un card Visa sau unul MasterCard / Maestro vei avea de completat acelasi formular. Datele prezentate in imaginea aceasta vor trebui completate prima data, cand adaugi cardul. Dupa aceea va trebui sa scrii doar suma pe care vrei sa o depui si codul de securitate din 3 cifre al cardului.

depunere card Fortuna

Completeaza datele solicitate dupa cum iti voi arata in continuare:

 • Numele persoanei, cum este scris pe card – trebuie sa fie de asemenea identic cu numele titularului contului Fortuna
 • Numarul cardului – scrie cele 16 cifre care formeaza numarul cardului.
 • Luna expirarii – selecteaza luna in care expira cardul tau
 • Anul expirarii – selecteaza anul in care expira cardul tau
 • Continua – da click pe acel buton pentru a adauga cardul

Odata introduse aceste date ele vor ramane salvate, cum spuneam si mai sus, si vei avea de scris dupa aceea doar suma, cod securitate card si sa se confirmi depunerea.

Depunerea cu Paysafecard / Skrill / Neteller la Fortuna

Am trecut si aici toate cele 3 metode intr-un singur loc deoarece in toate cazurile vei fi nevoit sa scrii suma pe care vrei sa o depui, sa dai click pe DEPUNE si vei fi redirectionat catre site-ul portofelului electronic, unde trebuie sa te loghezi in cont si sa confirmi plata.

Depunerea la Fortuna prin Fortuna CashPoint

Poti alimenta contul Fortuna direct din locatiile stradale ale operatorului. Mergi la una dintre acestea impreuna cu buletinul, spune-i operatoarei usernameul contului Fortuna, arata-i buletinul si da-i suma de bani pe care vrei sa o depui si contul va fi alimentat instant.

Depune ACUM la Fortuna și bucură-te de bonus
100% pana la  500 RON

Care este depunerea minima la agentia Fortuna?

Indiferent de metoda de plata online aleasa suma minima cu care poate fi alimentat contul de pariuri online Fortuna este de 25 RON. In schimb, prin Fortuna CashPoint poti depune chiar si 10 RON.

Taxe care se percep la depuneri la agentia Fortuna

Nu sunt percepute taxe, indiferent de metoda de plata aleasa.

 • Cum se face prima retragere?

Pentru a face o retragere trebuie sa dai click in partea dreapta sus tot pe “DEPUNERE“. In pagina care se va deschide da click pe Tranzactii si pe Retragere (vezi imaginea precedenta).  Acolo vei putea selecta metoda prin care ai depus ultima data pentru a face retragere.

In cazul in care ai depus printr-o metoda prin care nu poti retrage (de exemplu cu card Mastercard) iti vor fi afisate metodele de plata disponibile: Fortuna CashPoint si Transfer bancar, exact cum apare in imaginea de mai jos.

retragere Fortuna

Limitele minime la retrageri difera in functie de metoda de plata, astfel:

 • transfer bancar – minim 100 RON
 • prin agentiile stradale – minim 10 RON
 • card bancar / Skrill / Neteller – minim 50 RON

In general o retragere este procesata in maxim 72 de ore de la solicitare.

La Fortuna pariezi ONLINE cu un CLICK AICI și poți retrage
la agențiile stradale
!

7. Cum plasezi efectiv un bilet la Fortuna

Tipuri de PARIURI si BILETE Fortuna – prima plasare online pre-live (inainte de meci)

tipuri de pariuri Fortuna

Fortuna a venit cu ceva nou din punct de vedere al biletelor este vorba de denumiri specifice pentru bilete. Astfel avem:

 • AKO – este un pariu de tip multiplu, un pariu pe rezultatele a cel putin 2 pronosticuri (practic un bilet multiplu asa cum joaca toata lumea).
 • SOLO – pariu de tip single este pariul pe rezultatul unui singur eveniment din oferta de pariuri Fortuna. La acesta poti adauga suma pe care vrei sa o pariezi in sectiunea “Miza” sau poti adauga suma pe care doresti sa o castigi si sistemul va calcula automat miza (in secțiunea Castig Posibil).
 • DOMINO – iti permite o pariere progresiva impartind biletul in grupuri care vor fi evaluate independent. Daca primul grup este castigator, jumatate din miza intra in balanta de castig, iar cealalta jumatate va fi considerata miza pentru grupul B. Acelasi algoritm este valabil si pentru urmatoarele grupuri alese pe bilet. Grupul A trebuie sa fie castigator pentru ca biletul sa nu fie considerat pierdut. Daca grupul B este pierdut, atunci biletul DOMINO este partial castigat,, astfel ca primesti la pasul anterior o suma de bani aferenta grupului A.
 • MAXIKOMBI – este o combinatie de pariuri SOLO si AKO pe un singur bilet. Pe bilet poti alege maximum 13 grupuri, in care poti avea unul sau mai multe evenimente. Cu MAXIKOMBI poti castiga si daca n-ai pronosticat corect toate evenimentele. Pentru mai multe detalii iti recomand sa intri pe site-ul efortuna.ro insectiunea Descopera platforma!

  PARIAZA ACUM la eFORTUNA cu BONUSUL FARA RULAJ pe care il iei dupa ce dai CLICK PE ACEST LINK!


Cum plasezi efectiv un bilet la Fortuna

Dai click in partea stanga pe sportul si apoi pe competitia de unde este evenimentul pe care vrei sa pariezi sau scrii direct in casuta de Cautare din partea stanga numele echipei sau sportivului pe care vrei sa mizezi.

Fortuna plasare pariu

Ulterior iti va fi afisata oferta de meciuri pentru competitia selectata. Trebuie sa dai click pe cota daca vrei sa pariezi pe rezultatul final sau poti da click numarul din dreptul meciului, dupa cote, +75 la Dinamo – Sepsi si vei vedea oferta completa pentru evenimentul respectiv. Pronosticul il selectezi dand click efectiv pe cota lui.

Acesta iti va fi afisat in stanga pe biletul de pariere. Selectezi tipul biletului (dand click acolo unde scrie AKO). In final scrii miza si dai click pe Pariaza acum.

Fortuna bilet

Daca dai click pe Super-bilet iti va fi afisat biletul in formatul acesta. Aici ai un exemplu de bilet Domino si o distributie pe grupe.

Superbilet la Fortuna

Click AICI și plasează un bilet la Fortuna! Ai BONUS de
bun venit 100% pana la 500 RON
!

8. Oferta de pariuri

 • Oferta de pariuri pre-live

Oferta de pariuri pre-live la Fortuna este una foarte buna. Daca ne uitam la sporturi observam ca pe langa sporturile populare le avem si pe cele de nisa, precum MMA, Acrobatii aeriene, Biatlon etc.

La oferta de pariuri pre-live per meci Fortuna nu se compara cu ce gasesti la Betano sau Betfair, dar nici rau nu se poate spune ca poate sta. La un meci din Spania Primera Division sunt 66 de optiuni de pariere, cand mai sunt 2 ore pana la startul partidei, asta in timp ce alti operatori depasesc 200 de optiuni.

 •  Oferta de pariuri LIVE si LIVESTREAMING-ul (transmisiile live)

Nu cu mult timp in urma Fortuna a schimbat platforma de pariuri online si de atunci a introdus si live streaming-ul. N-avem insa o oferta foarte bogata de meciuri difuzate live video. Drept dovada intr-o seara de joi erau difuzate doar 3 meciuri (2 fotbal + 1 tenis), in timp ce la Betano aveam 13 evenimente transmise live video.

Profită de oferta de pariuri eFortuna – CLICK
pe BUTON
!

9. Ce este Early CashOut Fortuna si cum se face CashOut-ul?

La Fortuna poti inchide un pariu inainte ca rezultatul să fie decis. Pentru a putea fi inchis un bilet rebuie sa indeplineasca anumite conditii:

 • sa fie un bilet SOLO sau AKO
 • cel putin un eveniment sa fie in desfasurare
 • sa nu contina vreun meci pierdut

Daca optiunea Early Cashout este disponibila vei fi informat cu suma care-ti este oferita daca inchizi pariul si va trebui sa confirmi activarea optiunii (vezi imaginea de mai jos). In momentul in care ai acceptat optiunea si ai inchis biletul nu vei mai putea anula operatia.


FOLOSESTE CASHOUT la eFORTUNA de pe acest LINK si inchide PARIURILE in profit!


Early cashout Fortuna

Închide pariul când dorești cu CASHOUT-UL oferit de Fortuna!

10. Pariuri speciale, virtuale, e-Sports

Fortuna este una dintre casele de pariuri online de top atunci cand vine vorba de pariurile speciale. In sectiunea denumita Fotbal Speciale vei gasi foarte multe pariuri speciale interesante, cum ar fi posibilitatea de a paria pe numarul total de goluri / cartonase / cornere dintr-o etapa din prima liga ceha sau numarul de puncte obtinute de o echipa in grupele unei competitii (UEFA Nations League / Champions League etc).

Daca vorbim de pariuri speciale extra-sport nici aici lucrurile nu stau rau la Fortuna. Se pot plasa pariuri pe emisiuni de divertisment ori pe anumite teme politice.

Fortuna a renuntat la pagina de pariuri virtuale.

Oferta de pariuri pe sporturi electronice de la Fortuna este foarte buna atunci cand vine vorba de numarul de evenimente si de competitii acoperite. Pe de alta parte la toate aceste evenimente se poate paria doar pe castigatorul duelului, asta in timp ce alte case de pariuri vin si cu alte 3-4 optiuni suplimentare de pariere.

Pasionat de pariuri speciale extra-sport? Descoperă oferta Fortuna cu
un CLICK AICI
!

11. Aplicatiile pentru dispozitivele mobile (sisteme Android si IOS) si functiile inteligente ale acestora

Agentia de pariuri sportive Fortuna pune mare pret pe pariurile de pe mobil. Astfel in sectiunea denumita sugestiv chiar Mobil operatorul ofera clientilor sai posibilitatea de a descarca aplicatia de pariuri Fortuna, atat pentru iOS, cat si pentru Android.

functii inteligente aplicatie Fortuna

Aplicatia de pariuri pentru mobil de la Fortuna are si cateva functii inteligente, care vin in ajutorul pariorilor. aceste functii sunt:

 • Touch ID – te conectezi cu o singura atingere, fara sa mai fie nevoie sa scrii parola contului de fiecare data
 • Statistici – nu mai ai nevoie de un site special de statistici deoarece le vei gasi direct la Fortuna
 • Pariu instant – activand aceasta functie vei putea plasa un pariu doar din 2 atingeri a ecranului, lucru care ajuta foarte mult in special la pariurile live de pe mobil.
 • Match tracker – urmaresti ce se intampla in eveniment in timp real chiar daca efectiv nu vezi meciul (ti se arata in ce zona se afla mingea, vezi cand o echipa ataca periculos samd).
 • Streams – te uiti la meciurile transmise live video de Fortuna oriunde te-ai afla
 • Notificari – esti instiintat instant atunci cand un bilet este validat sau atunci cand ai disponibil un bonus nou.

Folosește aplicația Fortuna și pariază din orice loc pe evenimentele
favorite
!

12. Promotii si Oferte Fortuna

Bonus dublu / Multiplicator de cote

La casa de pariuri Fortuna ai ocazia de a-ti dubla castigurile de pe biletele plasate la pariurile sportive. Cum poti face acest lucru? Este foarte simplu! Tot ceea ce trebuie sa faci este sa plasezi bilete de tip AKO (AKO = bilete cu selectii multiple) care sa contina 3 sau mai multe evenimente. Cu cat vei selecta mai multe evenimente pe care sa le plasezi pe bilet cu atat mai mult va creste si bonusul pe care cei de la Fortuna ti-l ofera. Acesta incepe de la 5% pentru 3 evenimente plasate si culmineaza la 100% in momentul in care ati plasat 20 sau mai multe evenimente pe bilet.

Aceasta promotie are insa o conditie. Daca doriti sa plasati un bilet pe care sa profitati de multiplicatorul de cote va trebui ca evenimentele plasate sa aiba o cota minima. La alte case de pariuri, de obicei aceasta cota minima este de 1.25 sau 1.30. Cei de la Fortuna sunt mult mai indulgenti cand vine vorba de aceasta conditie. Cota fiecarui eveniment in parte de pe bilet va trbui sa fie de 1.10 sau mai mare.

Atunci cand profitati de aceasta oferta, biletele pe care le plasati au o limtia impusa. Conform acestei limite, nu poteti sa plasati astfel de bilete cu o miza mai mare de 100 de lei pe zi. Totodata, la promotia Bonus dublu, early cashout-ul nu este permis.

Daca plasati mai multe meciuri pe bilet, castigati mai mult. Grila de bonusare pentru aceasta promotie arata cam asa:

 • Pariaza 3 meciuri si castigi cu 5% in plus
 • Pariaza 4 meciuri si castigi cu 8% in plus
 • Pariaza 5 meciuri si castigi cu 10% in plus
 • Pariaza 6 meciuri si castigi cu 15% in plus
 • Pariaza 7 meciuri si castigi cu 20% in plus
 • Pariaza 8 meciuri si castigi cu 25% in plus
 • Pariaza 9 meciuri si castigi cu 39% in plus
 • Pariaza 10 meciuri si castigi cu 35% in plus
 • Pariaza 11 meciuri si castigi cu 40% in plus
 • Pariaza 12 meciuri si castigi cu 45% in plus
 • Pariaza 13 meciuri si castigi cu 50% in plus
 • Pariaza 14 meciuri si castigi cu 55% in plus
 • Pariaza 15 meciuri si castigi cu 60% in plus
 • Pariaza 16 meciuri si castigi cu 65% in plus
 • Pariaza 17 meciuri si castigi cu 70% in plus
 • Pariaza 18 meciuri si castigi cu 80% in plus
 • Pariaza 19 meciuri si castigi cu 90% in plus
 • Pariaza 20 meciuri si castigi cu 100% in plus

Happy Hour la fortuna!

Happy hour la fortuna

O alta promotie interesanta la casa de pariuri Fortuna este Happy Hour. Prin aceasta promotie, jucatorii isi pot majora castigurile cu 30% daca respecta anumite conditii.

Pentru a putea profita de Happy Hour, pariorii vor trebui sa mearga in sectiunea Happy Hour de pe site-ul fortuna si sa parieze minim 3 evenimente din acea sectiune pe un bilet. Miza minima admisa pentru ca biletele sa se califice la aceasta promotie este de 100 de LEI. Fiecare eveniment in parte trebuie sa aibe o cota minima de 1.1.

Astfel de bilete se pot plasa doar in intervale orare speciale. Daca va intereseaza oferta si vreti sa profitati de ea, aceasta este valabila la urmatoarele ore:

 • Luni – intre orele 15:00 si 16:00
 • Marti – intre orele 15:00 si 16:00
 • Miercuri – intre orele 15:00 si 16:00
 • Joi – intre orele 15:00 si 16:00
 • Vineri – intre orele 15:00 si 16:00
 • Sambata – intre orele 11:00 si 12:00
 • Duminica – intre orele 11:00 si 12:00

Daca biletul dumneavoastra respecta toate aceste conditii, castigul de pe bilet va fi marit cu 30%. Conditiile sunt destul de decente iar rasplata pentru conformarea la acestea este una destul de mare.

Click pe ACEST LINK și descoperă toate promoțiile oferite
de Fortuna
!

13.  Ce functii suplimentare ofera Fortuna? (“Pariu instant” si “Super bilet”)

La agentia de pariuri Fortuna si parte si de 2 functii suplimentare:

 1. Pariu instant – este disponibil pe mobil si-ti permite sa plasezi pariuri single din doar 2 click-uri; tine apasat pe pronoticul dorit si va aparea un pop-up cu pariul selectat, alegi miza si pariul a fost plasat. Ba mai mult, poti preseta miza, pentru ca pariul sa fie jucat si mai rapid, lucru important in mod special la pariurile live.
 2. Super bilet – iti ofera o imagine de ansamblu asupra grupurilor atunci cand vrei sa joci un bilet MAXIKOMBI sau DOMINO.

Află toate detaliile despre Pariul Instant și Super Bilet de la
Fortuna cu un click AICI
!

14. Serviciul „Relatii Clienti”

Metodele de contact cu staff-ul agentiei de pariuri online Fortuna sunt urmatoarele:

 • Telefonic: +4031 437 85 80 (zilnic intre orele 10-22)
 • Live chat: zilnic intre orele 10-22
 • Email: la adresa [email protected] (24 din 24)

Pe parcursul programului de lucru recomand clar live chatul sau apelul telefonic, in detrimentul emailului.

La eFortuna ai parte de suport 24 din 24
– CLICK AICI și convinge-te
!

15. Top Q&A – Cele mai frecvente intrebari

Intra pe site-ul Fortuna.ro si jos de tot vei gasi butonul Ajutor, pe care daca dai click iti va fi incarcata pagina de intrebari frecvente, acolo unde ar trebui sa gasesti raspuns la aproape orice intrebare generala. Eu aici iti voi prezenta doar cele mai frecvente intrebari puse de clientii Fortuna.

 1. I: Imi cere cod promotional la inregistrare. De unde iau acest cod?
  R: Sectiunea “Cod promotional” este optionala si nu trebuie sa scrii nimic acolo.
 2. I: Mai pot modifica datele personale odata incheiata inregistrarea?
  R: Dupa finalizarea inregistrarii NU vei putea modifica numele de utilizator, numele si prenumele si data nasterii, dar vei putea modifica: adresa de e-mail, numarul de telefon, adresa de domiciliu si codul postal.
 3. Cum vor fi protejate datele mele? – Agentia de pariuri Fortuna utilizeaza cele mai moderne tehnologii de securitate. Astfel toate datele sunt protejate de un firewall si aditional sunt folosite si mecanisme interne de protejare a datelor, combinate cu un sistem de securitate restrictiv.

Nu ai încă cont la Fortuna? Alătură-te miilor de pariori inspirați!
Click pe Buton!
!

16. Top motive pentru care sa alegi Agentia Fortuna

Principalele 5 motive pentru care ar trebui sa deschizi acum un cont la Fortuna ar fi:

 1. Oferta buna pentru clientii noi – pariu fara risc cu rambursare cash nu mai gasesti in alta parte
 2. Platforma de pariere performanta – dupa ultimele modificari Fortuna are una dintre cele mai bune platforme de pariuri dintre casele de pariuri legale.
 3. Aplicatii pentru pariuri pe mobil – foarte important in prezent, cand marea majoritate joaca pariuri de pe mobil
 4. Tipuri de bilete unice – pariurile MAXIKOMBI si DOMINO sunt unice in Romania
 5. Depuneri si retrageri direct din agentiile offline – fara card, fara cont bancar, mult mai simplu pentru unii

Te-ai convins? Click AICI și deschide cont la Fortuna –
Ai 500 lei bons de bun venit

17. Stergerea contului la Fortuna

Casa de pariuri Fortuna, alaturi de cazinoul ce isi desfasoara activitatea pe platforma acestora, sunt o mina de bonusuri. Aici putem profita de modalitati prin care sa ne crestem fondurile de pariere in moduri considerabile. Insa nu toti oamenii se pot declara multumiti de o anumita casa de pariuri. Fiecare incearca sa o gaseasca pe aceea care ii caracterizeaza cel mai mult. In acest proces, ei poate doresc sa intrerupa orice legatura cu alte case de pariere online. Asadar, clientii pot opta pentru dezactivarea conturilor lor de pariere sau de cazino.

In aceasta parte a articolului, noi va vom invata cum puteti sa realizati acest lucru, Fie ca doriti sa luati o pauza pentru o scurta perioada de timp sau considerati ca pierdeti controlul fondurilor pe care le depuneti si le jucati la casa de pariuri, noi va vom invata cum puteti sa va dezactivati contul, ca decizie irevocabila asupra careia nu mai puteti reveni.

In primul rand, va trebui sa va logati pe contul pe care doriti sa-l dezactivati. Pentru a nu avea probleme ulterioare, este recomandat sa retrageti orice suma de bani inca disponibila in cont inainte de a lua orice decizie. Acestea se pot retrage si ulterior cererii, insa cu ceva mai mari batai de cap, prin contactarea echipei de suport.

dezactivarea contului fortuna

Odata intrati in cont, va trebui as facem click pe numele nostru de utilizator, aflat langa locul unde ne este afisata si balanta contului (precum se poate vedea in imaginea de mai sus). Dupa ce vom face acest lucru, un nou meniu ni se va deschide:

dezactivare cont la fortuna

In acest meniu va trebui sa navigam la Setari de unde vom alege sectiunea Limite joc responsabil. Astfel vom ajunge intr-un  asemanator cu cel de mai sus. Aici vom gasi optiunea de Auto Excludere. La categoria “Produse” putem alege de unde dorim sa ne dezactivam contul, fie ca este de la pariuri sportive, de la cazino sau de la ambele.

Perioadele de timp prestabilite pentru care putem dezactiva contul sunt de 1 saptamana, o luna, 3 luni, 6 luni, 12 luni, 24 luni sau o alta data de sfarsit. Nu exista o optiune de auto excludere permanenta insa putem seta o data din viitor de pana la 20 de ani.

Decizia de stergere a contului este una foarte importanta cand vine vorba de activitatea unui parior. Dependenta de pariuri sau de cazino reprezinta un adevarat pericol iar in momentul in care ajungem sa pariem sume considerabile de bani din venitul nostru, incontrolabil, fara a avea o buna strategie de pariere, optiunea de dezactivare a contului poate fi cea mai buna solutie a acestei probleme.

18. Fortuna Offline

Fortuna a aparut in Romania initial pe piata pariurilor offline, acolo unde este si acum un nume de top. Fortuna offline este chiar mai bine clasata in raport cu concurenta decat Fortuna online. Daca vrei sa pariezi la Fortuna offline trebuie sa intri pe site-ul efortuna.ro in sectiunea Pariuri in agentii. Acolo iti poti crea biletele pentru a merge ulterior cu codurile in agentiile Fortuna. Tot acolo poti sa verifici un bilet jucat intr-o agentie Fortuna si poti sa vezi top 10 pariuri jucate de clientii operatorului in agentii.

Scapă de cozile de la agențiile stradale – Pariază ACUM online la Fortuna
și bucură-te de mai multe avantaje
!

19. Verificarea biletului la Fortuna

1. Verificarea biletelor plasate in agentiile Fortuna

Dupa ce un parior si-a plasat biletul la pariuri sportive intr-o agentie fizica, este clar ca acesta va vrea sa stie la un moment dat daca biletul este castigator. Probabil ca nu oricine are timpul necesar de a sta si a-si urmari evenimentele de pe bilet pe un site de rezultate live in timp ce acestea se desfasoara, mai ales daca a pariat mai multe bilete, cu zeci de evenimente. Asadar, va prezentam cea mai simpla si eficienta cale de a va verifica biletele la casa de pariuri Fortuna.

verificare bilet la fortuna

Orice bilet tiparit intr-o agentie de strada va avea inscris pe el un cod unic de verificare online. Acest cod se gaseste in partea de jos a biletului. Vom lua acest cod si vom merge cu el pe site-ul agentii.efortuna.ro, pagina destinata pariorilor ce-si plaseaza biletele in agentii. Aceasta este distincta de site-ul de la Fortuna unde se pariaza online.

verificarea biletului la Fortuna

Pe aceasta pagina, vom gasi in partea dreapta, un camp special dedicat verificarii biletelor plasate in agentii. Aici vom introduce codul unic de pe bilet pentru a vedea deznodamantul evenimentelor. Nu este neaparata nevoie sa introducem codul doar dupa ce toate evenimentele s-au terminat, putem face acest lucru chiar si atunci cand unele inca nu au inceput si ni se va afisa statusul celor finalizate.

2. Verificarea biletelor online la Fortuna

Cum multi pariori au facut trecerea la pariurile online, este bine sa stim si cum putem verifica biletele plasate direct de acasa pe platforma eFortuna. Dupa ce ne logam in contul de utilizator eFortuna, vom merge cu mouse-ul peste numele nostru de utilizator din dreapta sus, iar din meniul ce va aparea vom face click pe Istoric pariuri premach (in cazul in care am pariat pe evenimente premach) sau pe Istoric pariuri LIVE (in cazul in care am plasat bilete pe meciuri live).

verificarea biletelor online la fortuna

Aici vom gasi un istoric cu toate biletele aferente categoriei in care am intrat (live sau premach).

bilet online la fortuna

In cazul in care un bilet este necastigator, putem face click pe “Numarul biletului de pariere” din stanga biletului, ca sa vedem deznodamantul tururor evenimentelor plasate pe acesta, si astfel sa vedem ce meci ne-a scos. Acesta ar trebui sa arate cam asa :

verificare bilet online la fortuna

 

 

20. Cazino online Fortuna

bonus Fortuna casino

Despre Fortuna Casino sunt multe de spus, dar in acest review o sa-ti prezint punctul doar cele mai importante 10 lucruri pe care trebuie sa le stii:

 1. ofera clientilor noi un pachet de bonusuri la fiecare din primele 3 depuneri. Atunci cand faci prima depunere trebuie sa scrii codul promo FORTUNA1 si vei beneficia de bonus 100% din prima depunere pana la 800 RON, bonus 150% din a doua depunere pana la 600 RON si bonus 200% din a treia depunere pana la 600 RON. – CLICK AICI sa incasezi BONUSUL la CAsino eFortuna!
 2. constant sunt organizate concursuri pentru clientii de casino cu premii foarte atractive
 3. numarul de sloturi video disponibile depaseste numarul 140 – Joaca cele mai tari SLOTURI la eFORTUNA de pe acest LINK!
 4. numarul de sloturi video cu septari este foarte mare, incluzand titluri precum Starburst, 100 Super Hot sau Burning Hot
 5. pot fi jucate 7 variante de video poker
 6. dispune de peste 30 de jocuri cu jackpot
 7. 8 mese de ruleta gasesti la Fortuna Casino
 8. Blackjack poate fi jucat in 6 moduri
 9. dealerii live nu lipsesc nici ei, putand fi intalniti la mese de Live Roulette, Live Casino Hold’em, Live French Roulette si Live Blackjack
 10. nu toate jocurile sunt disponibile pe platforma de mobil, dar cu siguranta vei gasi macar un joc preferat si daca vrei sa joci pacanele de pe mobil sau tableta

Pasionat de cazino? Profită de super-bonusul de până la 2000 RON oferit
de Fortuna pentru primele 3 depuneri
!

21. Care sunt parerile membrilor Fortuna?

In cei peste 3 ani de la intrarea pe piata parerile clientilor despre Fortuna au fost diverse, de la foarte bune la mai putin bune. De la modificarea care a avut loc in vara anului 2018 insa majoritatea membrilor Fortuna remarca o imbunatatire vizibila pe toate planurile. Oferta de bun venit aduce si ea aprecieri din partea pariorilor care pot primi pana la 500 RON daca fac o depunere si indeplinesc conditiile de rulaj.

Joacă chiar AZI la una dintre cele mai apreciate agenții de pariuri
online din România
!

Evalueaza casa

 

Licenta

Site licentiat ONJN prin decizia nr.859/28.04.2016. Pariurile NU constituie o sursa sigura de castig, ci o forma de entertainment. Siteul pontul-zilei.com se adreseaza EXCLUSIV persoanelor peste 18 ani. Daca nu ai inca 18 ani, te rugam sa parasaesti acest site. Daca simti ca pierzi controlul in ceea ce priveste pariurile sau jocurile de noroc, adreseaza-te site-urilor specializate pentru asistenta.

 

+ Licenta

Site licentiat ONJN prin decizia nr.859/28.04.2016. Pariurile NU constituie o sursa sigura de castig, ci o forma de entertainment. Siteul pontul-zilei.com se adreseaza EXCLUSIV persoanelor peste 18 ani. Daca nu ai inca 18 ani, te rugam sa parasaesti acest site. Daca simti ca pierzi controlul in ceea ce priveste pariurile sau jocurile de noroc, adreseaza-te site-urilor specializate pentru asistentax.

 

 

Alatura-te gropului nostru de Facebook

 

Inscrie-te Acum

 

 

invarte ruleta si castiga

Completeaza campurile de mai jos, invarte ruleta si vei primi pe mail premiul.

invarte ruleta si castiga

Completeaza campurile de mai jos, invarte ruleta si vei primi pe mail premiul.

Ponturile Zilei

Ponturi Svetlana Kuznetsova-Aryna Sabalenka tennis 28-februarie-2020 WTA Doha
28.02.2020

Ponturi Renzo Olivo-Hugo Dellien tennis 28-februarie-2020 ATP Santiago
28.02.2020

Ponturi Karlsruhe - Nurnberg fotbal 28-februarie-2020 2. Bundesliga
28.02.2020 19:30

Biletele Zilei

Biletul zilei tenis ERC – Joi 27 Februarie 2020 – Cota 2.24 – Castig potential 670 RON

Biletul zilei fotbal ERC – Joi 27 Februarie 2020 – Cota 2.66 – Castig potential 798 RON

Biletul zilei MRS – Joi 27 Februarie – Cota 2.57 – Castig potential 366 RON